Jag blir lite arg...

...När jag tänker på alla Nettobutiker jag besökte i jakt på denna provdocka som gick loss på 299:- och ändå kammade noll.

Bild
Den hade gjort sig så fin i min garderob! Och till det ynka priset hade jag inte tvekat en sekund. Men helt slutsåld var den. Hoppas hoppas hoppas att Netto får in något liknande snart igen!

Nelly

Festskor , Lipsi , Nelly  Shoes - NELLY.COM
Köpte ett par fina orangea pumps från Nelly igår, håller tummarna för att de är lika fina i verkligheten samt ruggigt sköna att gå i.
Köpte även två klänningar, ett linne och en skjorta.


Festklänningar , Faine Dress , Ax Paris - NELLY.COM Festklänningar , Trabem Dress , Nelly Trend - NELLY.COM
Blusar & skjortor , Meggy Shirt , Selected Femme - NELLY.COM Toppar , Printed Alli Top , Angeleye - NELLY.COM

Bildbomb och lite text

Jag tar inte så mycket bilder av någon anledning, och när jag väl gör det så glömmer jag att lägga upp dem här.
Så nu kör vi på med ett gäng och så skriver jag till en passande text.


I helgen var jag hemma i värmland där jag bl.a. klippte mig hos Johanna.

På juldagen träffade jag världens bästa Johan, det var inte en dag förtidigt!

Ugnsstekt torskrygg, sparris, hummersås - på egenkokt hummerfond, smörstekta grönsaker samt pressat potatis bjöds det på hemma i värmland. Det var sjukt gott och som tur var så blev det lite över som vi fick ta med hem och äta till söndagsmiddag.

Blev även medskickade en bit rökt lax och ett gäng pilgrimsmusslor som igår fick bli pasta med rökt lax och pilgrimsmusslor i vitvinssås.

Linus lagade kycklingfilé med tomat och basilika.
Vi wokade.
Skiva några morötter, broccoli, purjolök och vitkål, servera med något kött, sen har man sin måltid bara sådär!

Wokrester serverades tillsammans med en kycklinggryta.

Igår bakade jag bröd till Linus med kesella.

Torsdag

Idag har vi jobbat hela dagen med Matilda som är ett kostplaneringsprogram. Väldigt roligt och intressant!
En heldag i datasal sätter dock sina spår och jag är totalt slut i huvudet. Ikväll ska jag på bodypump för första gången vilket ska bli mäkta intressant. Imorgon är det redovisning i skolan och efter det blir det värmland över helgen!

Hade förövrigt Malin här helgen som var och jäklar vad vi myste! Vi åt massa god mat och gick på bio, vi såg My week with Marilyn som var hyffsad, kul att den hadlade om Marilyn som jag beundrat i halva mitt liv men rätt tråkig i övrigt.



Demi Moore

Kom över en artikel om att Demi Moore vårdas för missbruk och anorexi. Nyfiken som jag är så googlade jag Demi Moore + anorexi, då sådana här påståenden ofta kan vara mer eller mindre tagna ur luften.
Just denna gången var det inte det.. Demi är fruktansvärt smal och ser inte frisk ut för fem öre. 
Krya på dig Demi! (Och det menar jag, utan någon som helst sarkasm).

Bild
Bild
En desto sundare Demi.

Måndag

Idag skulle det bli en bra dag, först studiebesök på Vällagat sedan vinprovning i skolan. Även om jag inte tycker om vin så hade jag sett fram emot denna vinprovning. Ser det som lite allmänbildning samt väldigt intressant.
Vaknade imorse supertrött och mådde mer illa än vanligt (som bekant så har jag ju ingen aptit på morgonen utan börjar alltid min dag med en kopp te för att sedan äta frukost 30-60 minuter senare.) hade även en ruggig magknip så jag började fundera om det kunde bero på att jag ätit så lite dagen innan och att min kropp var i smått svälttillstånd. Kom fram till att jag får stanna hemma från skolan för det här går ju inte... Inser att jag verkligen vill till skolan så jag åker ändå, åt 4 msk gröt och ett äpple till frukost. Tanken på mat gjorde mig spyfärdig, och borta på restaurang Vällagat doftade det skapligt mycket mat så jag trodde att min mage skulle vända sig ut och in. Åt ingen lunch, köpte en froosh som jag fick i mig samt lite nötter. Gick till vinprovningen, där började jag kallsvettas, fick kraftig rygg och huvudvärk. Börjar fundera om jag åkt på någon form av matförgiftning... Säger till Ulf att jag nog måste åka hem då tanken på vin fick mig att spy. Det fick jag självklart göra, kliver på spårvagnen, där står en kille och käkar en sub från subway, behöver jag tala om min panik när jag halvt börjar hulka och får kasta mig längst bak i vagnen.. 
Väl hemma har jag nu druckit en kopp te och tagit värktabletter, har lite feber också tydligen. Linus har precis gjort linssoppa, får se om jag får i mig något eller inte.. 
Håll tummarna för att jag blivit smått matförgiftad, istället för att jag åker på någon vinterkräksjuka eller så!

Boots

Ankle boot

Provade de här på dinsko idag, vågade inte köpa dem för jag har verkligen ingen aning om hur mycket pengar jag har på kontot...
Om jag tänker på dem om ett par dagar så tar jag från mina bloppispengar och slår till, det är jag värd!

Snygging

Bild

Hur snyggt var inte det här då?!

Äntligen fredag!

Har haft ännu ett par bra dagar.
Har återigen börjat på pedagogen och läser nu måltisproduktion. Idag började vi med vinkunskap som visade sig vara väldigt intressant. Läraren var en väldigt rolig och intressant herre. Det är skillnad på föreläsare och föreläsare... Man märker om personen brinner för det den föreläser om, samt har kunskap om ämnet. Det hade denna herre samtidigt som han var väldigt rolig på ett sarkastiskt sätt.
Jag kände så himla väl igen hans namn Ulf Wagner, men kunde inte placera det.. Marielle skämtade om att det var från flickan som lekte med elden. Och jag tänkte att ja så kan det nog vara.. Så googlade jag precis, visade sig att han typ är rätt så känd. Lite småhäftigt att vi får in sånna här lärare ibland tycker jag!

Igår fick jag en liten present i form av en påse grönt Mareld's te av Marielle. Hon brukar ha med sig en termos med det på morgonarna och det luktar så sjukt gott vilket jag påpekat så då var hon så gullig och köpte det till mig!



Igårkväll var jag, Marielle och Ida på SH'BAM vilket i princip är dans till partylåtar..
Låter jäkligt kul, och det var det också i den mån att jag skrattade åt mig själv samtliga av de 50 minutrarna som passet höll på, (har noll koordinationsförmåga), skrattade lite åt Ida och hon framför mig som hade prickiga trosor... Till råga på allt så hade denna kvinna även sandaler med kardborreband på sig.. Inte helt ultimalt kanske. 
Men SH'BAM var inget för mig, alldeles för lite träning men värt om man vill få sig ett gott skratt.


Imorgon kommer bästa Malin hit, perfekt avslut på denna vecka!
Linus är påväg till Oslo så ikväll blir jag ensam hemma.. Det firar jag med att tvätta! Tar mig kanske en sväng till gymmet senare med... Annars blir det lugnt ikväll!

Ha en trevlig helg!

Nytt i garderoben


Denna + svarta slimmade byxor + klackar = sant!

Dag på stan

Köpte hemskt mycket fina prylar inne på Åhlens, krokar, en jättefin metallgalge, tvålpump och massa annat. Visar imorgon. Nu blir det Biggest Loser!


Tänkte köpa den här fina koftan men ångrade mig i sista sekund, nu ångrar jag mig igen. Vill ha den.

Onsdag

God morgon god morgon!
Nu ska jag snart äta min gröt sedan ska jag ta mig en sväng på stan och se om jag hittar något roligt. Är ledig idag för imorgon börjar vi nästa kurs och ÄNTLIGEN så är vi tillbaka på pedagogen! No more Handelshögskolan, ska förvisso dit och göra omtentor.. Men ändå. Pedagogen in my heart!

Längtar tills i eftermiddag/kväll då det först är Real housewives of Beverly Hills följt av Biggest Loser. Det är bra tv det! Till skillnad från Mammor och minimodeller.. Bortser man från de moraliska dilemman som infinner sig så var det ju ändå så sjukt jävla tråkigt. Tv3 gör ju endast detta program för att det ska väcka diskussioner och att folk därför kommer att titta. Jag kan fascineras av knäppa människor och därför titta, men detta program var ju ruggit dåligt. Fanns ju inget underhållande överhuvud taget, kändes bara väldigt B och innehållslöst!

Tisdag

Snart ska jag iväg på spinning, eller RPM som det heter här på Sportlife... Låter häftigt men det är precis som vanlig hederlig spinning. Sen blir det hem och woka, har preppat lite så det inte ska ta allt för lång tid innan vi får i oss krubb efter träning.

Efterlyser igen bra träningsbloggar!! Har ju kommit igång med träningen igen, men behöver ha mer motivation som gör att jag pallrar mig iväg till gymmet de dagar då soffan och en kopp te lockar... Hit me!



Bild


Shoppingterapi

Shoppade lite från H&M efter att jag kom hem från tentan i lördags. Det var jag värd, antingen för att jag varit så duktigt och pluggat och fått G, eller som tröstshopping för att tentan gick dåligt.




Bra dagar

Har haft ett par bra dagar på senaste. Skrev omtentan i marknadsföring vilket gick sådär.. Men därefter började mina bra dagar!
Städade lägenheten och fick upp massa saker på rätt plats - har haft diverse kartonger ståendes ouppackade. Träffade fina Sara och gick och såg New Year's eve, vi åt såklart gula popcorn och delade på en chokladkaka, Sara satt och bröt bitar; först en till sig själv och sedan en till mig - precis som ett gammalt par. '

Söndagen inleddes med en powerwalk i Slottsskogen, och avslutades med hemmagjord pizza framför tvn.

Dagen idag började med att jag var till Drottningtorget och lämnade till saker till en kvinna som hon behövde mer än mig så det var kul! Sedan mötte jag upp Junior also known as Caroline's lillasyster - Isabelle som var på en Göteborgsweekend med en kompis. Hon kan ju självklart inte åka till The big city Göteborg utan att hälsa på mig som mer eller mindre är hennes andra syster! Så vi tog svängen förbi ICA, plockade ihop oss en varsin sallad och gick hem till mig. Där satte vi på den där dokumentären om de där två läskiga svenska kvinnorna som orsakade kaos på motorvägen i Storbritannien. Sjukt jävla obehagligt för att sumera den händelsen. USCH!
Hur som så var det himla trevligt att träffa Isabelle och visa henne hur jag bor! 

Nu blir det en kopp te framför "Mammor och minimodeller" (som förövrigt kan vara en av de sämsta titlarna jag hört, låter programmets innehåll vara osagt...)

Ny kjol

Köpte en fin kjol häromdagen. Kjolen är lite varmare i färgen än vad som framgår på bilden... Den är lite mer beigeaprikos. Fick köpa XS för att den skulle sitta fint. Inte igår jag köpte XS på underdelar... Tror dock att det var något galet med deras storlekar på just denna. 





Friday

Jag gör inte så mycke annat än och tentapluggar för tillfället... Imorgon kl 08 SHARP ska jag skriva tenta och efter det blir det lugnt i ett par dagar så då kan jag uppdatera bloggen om någon intressantare än tentor och sån skit.
Efter tentan ska jag kasta mig iväg till gymmet och ta ut lite aggressioner, sen blir det städa och tillslut bio med bästa Sara!  
Hoppas ni får en mysig fredag, det ska jag och marknadsföringen ha i alla fall!




Bild

Måndag

Goddag goddag.

Idag har jag mött upp köpare samt en person som jag skänkt smink och hudvårdsprodukter till!
Efter det var det rapportskrivning med grupparbetet som gällde.
Väl hemma tog jag en sväng förbi ICA där jag handlade typ 10 paket te. Det var nämligen extrapris på te, 10:- paketet så det blev massa gamla "klassiker" (=tesorter som jag drack när jag var liten med typ 8 sockerbitar) i form av forest fruit, blackcurrant, strawberry, lemon och två nya sorters vitt te, ett med smak av granatäpple och ett med smak av hallon. Så om någon vill komma förbi på en kopp te så är ni så välkommna så!
Väl hemma från affären så var det att lasta in lite mat för sedan var det spinning! Svettades och varvade detta med svimfärdighet men jag orkade ändå! Sedan var det bara att gå hem och dricka en smoothie.
Nu ska jag läsa lite inför tentan på lördag!

sunday bloody sunday

Såhär ser min söndsgskväll ut, varm choklad, pyjamas och plugg i sängen.


Fjäder

Brukar inte vara inne på StylebyTyra speciellt ofta då jag tycker att de flesta av hennes produkter är rätt så tacky. Jag gillar Tyra men inte det hon säljer.
Fick dock något ryck och gick precis in där... Hittade de här kanonfina örhängena (som kanske är lite tacky) men tillsammans med någon simpel vit bohemklänning och solbränna kommer de vara ursnygga i sommar!


Örhängen Jennifer i gruppen MELLANDAGSREA / 70 % hos Style by Tyra AB (SAM14)

Bags

När jag var inne på Scorett härom dagen så stod jag och klämde på den här Stella McCartney look-a-liken.

Agda SVB10470 Kedja

Den är fin men inte speciellt praktisk... Tänkte ha den som "skolväska" men är rädd att den blir lite för liten då det knappt går ned en mapp på höjden. Ska ta mig ännu en titt till veckan så får vi se vad det blir...

På NK igår stod jag återigen och klämde på en väska.. Denna gång var det ingen look-a-like utan det var en väska från Celine, deras Boston bag som dessvärre inte var på rea. Jag är helt kär i denna väska... Bloggade om den för ett tag sedan och suktar fortfarande. Vågade inte se efter vad den kostade igår men ska ta mod till mig och kolla upp det, kan inte sluta tänka på den!!!



Bild

Love love love

Så fort jag får en rabattkod från H&M så ska jag beställa de här skorna. Någon som sitter på en?

Fredag

Morgonen spenderades på IKEA där vi köpte bäddmadrasser, soffbord, tallrikar och en massa smått och gott. Sedan styrde vi mot NK där det var väääldigt mycket folk! Röda mattan var framrullad och det kryllade av vakter, kände mig skapligt underklädd. Väl inne på NK var det kaos, så jag gav upp tillslut, köpte dock en födelsedagspresent till min bror så det hela var inte förgäves.



Sedan åkte vi hem och då var det dags för afternoon tea tillsammans med en bit chocolate crumble cake som jag förtärde medan jag tittade på när Linus skruvade ihop soffbordet.
På mig idag har jag min nya tunika från H&M's conscious collection som jag fyndade i veckan! Man kan inte riktigt se det fina mönstret, lägger kanske upp en bild på det senare, nu blir det plugg!


Torsdag

God förmiddag!

Idag hade jag klockan på 07:27 för att komma upp i tid och skriva så mycket som möjligt på min del av grupparbetet. Vi hade satt en deadline kl 12.00 för frågor vi behövde maila till vår kontaktperson och 11.50 någon gång postade jag iväg mina frågor. Känner jag mig själv rätt så kommer det dyka upp ett par till senare under dagen..
Har precis gjort mig en riktig lchf lunch, äggröra med bacon och lök.. Unnade mig ett par körsbärstomater samt 3 st winegum dock, så lite kolhydrater fick jag allt i mig!!! Nu ska jag koka mig en kopp te och titta på toddlers and tiaras följt av say yes to the dress, sedan blir det mer plugg och efter det tvätt tvätt och tvätt!

Fick en inbjudan till förtur på NK's vinterrea som är imorgon, det ska bli roligt, hoppas att jag hittar något användbart..! Efter det ska vi ta en sväng till IKEA för att köpa diverse ting, bäddmadrasser och tallrika bl.a. Äter på papperstallrikar nu nämligen, inte hållbart i det stora hela har jag hört.

Julklappar 2011

I år har jag inte fått några julklappar då det är nästan 12 månader kvar till julafton, men jag fick väldigt många fina julklappar denna jul som var!

Fick vispskål och ugnsform från IB Laursen, bodybutter och läppbalsam från bodyshop, hårinpackning och hårolja från lanza, hårmask från SP, matlåda med kylklamp, en personlig almanacka som Linus designat åt mig, tekanna, parfym från CLEAN, biocheckar, presentkort, pengar, en karaff, en bok om Johnny Ramone, strumpor, pajform, fårskinnsfäll... Tror att jag lyckades nämna allt nu..








Update: Hade visst glömt en sak... Presentkort på ansiktsbehandling!

One man's trash is another man's treasure

Man blir ju alldeles rörd... Lottade precis ut en "goodiebag" på en bortskänkessida för Göteborg som jag är med i på facebook. La upp den förmiddags och fick sätta en deadline då hela 98 st tillslut deltog i utlottningen. Att saker som för mig är "skräp" i den bemärkelse att jag inte behöver dem och att det mest står och samlar damm, för någon annan kan vara "lyx" och "hur roligt som helst" är ju väldigt VÄLDIGT roligt!
"Goodiebagen" innehöll allt möjligt från oanvända läppstift till använda ögonskuggor, nagellackremover, pormaskplåster, solpuder, parfymprover osv...
Man blir ju alldeles rörd... Lottade precis ut en "goodiebag" på en bortskänkessida för Göteborg som jag är med i på facebook. La upp den förmiddags och fick sätta en deadline då hela 98 st tillslut deltog i utlottningen. Att saker som för mig är "skräp" i den bemärkelse att jag inte behöver dem och att det mest står och samlar damm, för någon annan kan vara "lyx" och "hur roligt som helst" är ju väldigt VÄLDIGT roligt!
"Goodiebagen" innehöll allt möjligt från oanvända läppstift till använda ögonskuggor, nagellackremover, pormaskplåster, solpuder, parfymprover osv...



Måndag

Hej och hå!
Firade nyår i Kristinehamn (now thats i first..) med Linus och hans vänner. God mat och trevlig sällskap brukar det låta och så var det! Blev dock att gå hem "tidigt" runt halv två-två då vi skulle resa hem till Göteborg dagen efter.
Tog tyvärr inga bilder så kan inte dela med mig utan ni får bara ta mitt ord på det.

Väl hemma i GBG har jag inte gjort så mycket, är ledig fram tills nästa vecka och borde därför passa på att plugga men det är ju rätt så tråkigt... Har dock bokat in mig på några pass på gymmet de kommande dagarna, guuuuuuud som jag har längtat efter att börja träna igen!
Idag är det spinning och stryketräning, och på onsdag är det Piloxing. En blandning mellan boxning, pilates och dans. Är tydligen en svensk kvinna som "uppfunnit" det...
Mellandagsfyndade i fredags också, köpte två klänningar och en kofta!