Carolina goes uppe sent fast hon ska upp och jobba snart.

Nja, snart och snart.. behöver gå upp vid kvart i sex ungefär, men har varit fett trött idag och har jobbat 12 tim igår och idag så planen var ju att låta den stackars kroppen sova lite grann med. Dock är sova rätt tråkigt så jag spenderar hellre mina timmar med Sandra och Matilda samt avhopparen Felicia som slutar hos oss imorgon.. Eller sa jag slutar, "hon kommer ju tillbaka" :D Felicia är så rädd för att bli "badad" En liten tradition här uppe vid fabriken som ser ut som följande;
Personen som slutar blir badad i ett stort kar med marinad samt vatten av valfri temperatur, oftast kallt för att "badarana" ska vara så jävliga som möjligt. Så Felicia har kommit på den smarta idéen om att om hon säger att hon kommer tillbaka, ja då slutar hon ju inte ;) Jag gillar Felicia. Hoppas dock att hon kommer tillbaka, tomt som fan annars.

Men annars så är det fredag imorgon, då åker jag hem! KING!



Just det, lönespec igår... Har ju jobbat lite övertid den senaste tiden... Så denna månad har jag tjänat ungefär 12 lax på två veckor, för den smarte; 24 lax på en månad, Norska. Inväxlat till svenska så blir det ju några tusen till.. Hamnar på 28 då kanske.. Inga fel. Brukar inte direkt "tala" om pengar här på bloggen, men nu kan jag inte låta bli, det lönar sig att jobba övertid mina vänner! USA HERE I COME!

22årsfest


Anna Malin Louise och Felicia


Linus jag


Mirza, Linus och Jocke


Sandra, jag, Matilda


Jag


Mirza, Joel, Jocke, Tommy och Linus


Jag

22 Maj

Idag är det alltså min stora dag. Min 22års dag!
Blev väckt av mamma och pappa imorse och fick frukost, grötfrukost. Glammigt som fan det! Nej men dags att ändra lite på matvanorna så detta är min nya regim, funkade ju klockrent för något år sedan... Dock tappade jag motivationen men nu är den tillbaka! Men okej, detta inlägg skulle ju inte handla om mina matvanor så det lämnar vi HÄR.

Hittils har jag hunnit sy lite i min klänning som jag ska ha imorgon, så den är nästan färdig. Trodde inte att det var så mycket att fixa med den men ack så fel jag hade. Den var ju inte direkt skräddarsydd efter min kropp, så det har jag jobbat på nu i över en timma. Snart färdig dock.

Har varit och handlat alla ingredienser till maten och efterrätten imorgon så nu känns det riktigt skönt.. Hoppas bara att allt går som planerat.

Nu ska jag städa mitt rum, käka lite mat och sedan är det nog dags för kalasgästerna att trilla in, gamla goa släkten!


Hjälp! Jag har inte valt ut kläder tills ikväll ännu! Got to go!




Bild

Final countdown

Om 8 minuter är det min 22:a födelsedag!


Second thoughts

Bloggade ju för ett tag sedan om dessa underbara skor;



Bild

Men bestämde mig för att köpa ett par andra skor från bronx... Såhär i efterhand när jag ser dessa tillsammans med en clean outfit så funderar jag på om jag inte är värda dessa med. Framifrån är de ju helt fantastiska!

Come to mama!


Bild


598:-

Mockatröja

Hennes ansikte och hennes tröja i mocka från YSL tilltalar mig något så otroligt... Med en annan jacka och ett par andra skor så skulle denna outft vara klockren!

Foto:

Snygging

Bild
Bild

Jag är verkligen kär i den här frisyren. Shysst stil med.

Äääntligen

Så var man långledig igen då. Tors-Mån, Sweet!
Sitter i bilen påväg hem nu och längtar efter min gamla hederliga säng. Imorgon blir det upp med tuppen och styra upp det sista innan min fest på lördag. Allt går hittils som planerat... Dock har jag knappt börja men det ska nog flyta på.
Veckan hittils har präglats av att jag har jobbat lite övertid som har resulterat i 21 ordinarie timmar som jag tar ut i pengar. Nej dags att spara lite batteri kanske.... Hörs imorgon, god natt!

Jääla skit!

Såg precis på finalen av ANTM12, Jag är besviken. Min favorit kom såklart tvåa som alla andra gånger... (Dock var vinnaren värdig titeln men inte lika värd som min lilla pärla..)
Dret. Men livet går vidare, i väntan på säsong 13!



Bild



Förresten, har shoppat lite i veckan också... Ett par acidwashed jeans, paljettklänning och bäst av allt en mörkblå blazer i linne. Styr pics i morgon! God natt.

Så vad händer då...

Jo det är inte mycket! I veckan har jag jobbat lite övertid, solat, ätit ostfralla med majonäs och räkor.. Detta är i princip det häftigaste jag gjort hittils... Just det, jag bokade klipp och slingtid på onsdag med! JÄÄÄÄ! Hoppas på en mer fartfylld helg. Dock ska jag ev jobba.... Och om jag inte jobbar så har ja diverse att ta tag i när jag kommer hem.

  • Sy om min födelsedagsklänning
  • Styra upp planerna för min födelsedag
  • Provbaka efterrätten
  • Styra musikmappar
  • Styra upp min framtid
  • Städa mitt rum

Detta var väl i stort sett det hela... Kanske blir utgång på lördag ovanpå detta med.. Det visar sig.
Nu ska jag spela lite gitarr och sedan blir det en promenad bort till ett lokalt matställe för lite käk. (Det börjar hända saker nu...)


Gyllene tider

Fick sådant galet sug på Gyllene tider, speciellt ljudet av ett annat hjärta... Tror att det är sommaren som kallar på mig, för vad är mer sommar än Gyllenetider synthen!?

Åh herregud för att gå från synth till munspel;



Det blir verkligen inte somrigare än såhär... Förfest/fest/efterfest med en gitarr... Utomhus, i värmen! Sitta och sjunga & gunga med... Gud vad jag längtar!


Craaaazy night

Sanna mina ord! Härom dagen försökte jag ta ledigt på fredag, (igår) men nekades för att så många andra redan tagit ledigt. Så jag släpade mitt stackars kadaver till jobbet och möts av frågan om jag vill jobba övertid, till klockan 0500. Så igår jobbade jag från 1500-0430, 13.5 tim - Helt ok. Kom hem till Forshaga runt 0700 och gick sedan och la mig, gick upp för sisådär en trekvart sedan. Planen är att lägga mig tidigt ikväll och vända tillbaka dygnet då jag åker tillbaka redan imorgon eftersom vi jobbar dag nästa vecka.
Jag gillar när folk får ledigt, lite folk-övertid för oss som är där... Som sedan genererar i pengar, sweet!

Dock är jag lite sådär trött idag så idag blir det inte många knop... Måste dock städa mitt rum och planera lite inför min kommande 22års dag den 22 maj!!!



Hörs da!


Dagens

Outfit!



Jacka - Skinnaffär i GBG som numera konkat.
Tischa - Gina
Kofta - HM
Skor - Mina nya älsklingar från Bronx.

ojojojoj

Jaja sådär då, blev visst utgång igår med. Började på harrys uteservering, sen til min bror och sen vidare till Tommy och sen till Blue moon., Första gången jag var på deras nattklubb så att säga... Bara varit på after work tidigare. Helt okej faktiskt, eller det hela blev roligt för att jag var med Johanna, - som vet hur man partar! Annars var jag mest besviken över att "rockbaren" mest var ett häng för "vanligt" folk... Och att det var så gaalet mycket folk överallt och knappt några jag kände. Låter kanske lite väl gnällig nu men det får man vara såhär en söndag.

Funderar på att färga mitt hår igen, har gått 6 veckor sedan jag gjorde det sist men har ändå lyckats få en skarp utväxt redan! Dock gillar jag utväxt, alltså en snygg utväxt.


Bild - Snygg utväxt

Men mitt börjar dra sig lite för långt nu och jag vill fortfarande ha lite kallare nyanser i mitt hår.. Så vi får se vad det blir!


Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan blir det bingen, fett trött sedan gårdagen!


Nighty nighty!

Kvällens

Outfit!




Detaljer kommer imorgon, nu åker jag in till karlstad och myser!

Oh, excited!

Titta vad som låg och väntade på ICA:





Do I need to say; Im in love?

Found some pics

Från igår, taken by lovely miss Matilda and Sandra.


Jag och Sandra


Matilda och Jag


Sandra, Malin, Matilda


Världens bästa duo; Malin och Jag.

Update;

Har inte bloggat på några dagar, detta av den enkla anledningen att jag har jobbat massa övertid och därmed inte orkat skriva här. Trenger penger som de säger i Norge.

Igår var jag ute med Sandra och Matilda plus minus några andra, eller jag var egentligen aldrig "ute" för jag blev en aning  förfriskad så linus styrde upp en taxi åt mig så att jag kunde åka hem till stackars Malin vid 12snåret och sova. Hujeda mig!
Såhär dagen efter så har jag skaplig ångest, vilket jag väldigt sällan har när jag är bakis.. Vad har jag lärt mig av det här då?! -Jo, att jag inte ska dricka mer när jag redan är lagomt full, det blir ju oftast inte roligare, (dock ibland).
Så  idag kommer jag nog att hålla mig inne på mitt rum och tycka synd om mig själv... (Kanske går upp till affären om jag blir chipssugen.)



För att höja ångesten lite mer; Sting - Fields of gold.




Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
Among the fields of gold
You'll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in the fields of gold.