Borttappad röst osv..

Ännu en vecka på fabriken avklarad! Kristinehamnarna har jobbat kväll denna vecka, så det var lite tråkigt.. Men annars har allt varit på topp! Vi har grillat, legat ute och stekt oss i eftermiddagssolen och enbart njutit av att försommaren.
Enda negativa med veckan so far är att jag har tappat rösten. Dock är den påväg tillbaka nu! Är riktigt hes och talar som en 13 årig pojke.
Detta ska dock inte få hindra mig från att dra ut ikväll, fest hos Anna. Hoppas på en fin kväll med mycket dans. Tjejerna + rockbaren + talk dirty to me = success!

bild

Mötley Crüe - Saints of Los Angeles
Mötley håller på med ett nytt album och videon till låten Saints of LA ligger numera uppe på youtube.
Jag är så sjukt glatt överraskad! Låten är långt ifrån deras bästa.. Men den är ändå bra och det är långt ifrån vad man kan säga om de flesta andra låtar de gjort på senare år. Dessutom så har jag bara lyssnat på låten en gång, så den lär ju ta sig ännu mer. Jag är excited!

Nya skor

image711
image712


100:- för det övre paret, inget snack om saken.. De ska behållas!

Det nedre paret däremot, de håller mig sömnlös om nätterna. Nej då, men jag har börjat tveka de senaste timmarna..
Har spanat efter dem jätte länge och nu när de väl kom in så köpte jag dem direkt!
Men som sagt, jag har egentligen inte råd med dem så de lämnas ev tillbaka.. 499:- kostar de, troooor att det är värt, det men ska lägga lite mer energi i frågan och komma fram till något slutgiltigt.

Nu blir det promenad med Caroline igen.

Yes please

Zooma

995:- Hos Ellos.

Att spara. Wedins VS. Miu Miu


            Bild                                                                Bild


Jag gillar Linn's  Miu Miu väska. Men trots att jag jobbar i rikemanslandet Norge, så har jag ändå inte råd att lägga så mycket pengar på en väska. Därför gillar jag Wedins budgetalternativ för 299:- (Attans att jag bara har 200:- kvar på kontot då...)

Så ska det inte låta...

Aj aj.. Kollade mitt saldo, tänkte att;
"-Det är nog runt 2000:-" Upptäckte att det var närmare 200:- Attans!
Brukar ha stenkoll på sånt där... Eller så har jag mer pengar än jag räknat med, men aldrig mindre!
Lite småtråkigt att räkna fel på 1800:-
Hur som helst så kollade jag igenom mina inköp osv.. och det stämmer.

Köpte två par skor på Wedins under veckan.. Ska styra bilder imorgon. Är osäker på det ena paret och de kostare 499:- så ev har jag det till godo..


Annars så sker inte mycket. Steg precis ut ur duschen och ska snart lägga mig. Sov 3 tim inatt då vi spelade tvspel till kl 2. Great!
Veckan har varit bäst, det blir verkligen bara bättre och bättre borta på vandrarhemmet och jobbet. Trivs trivs trivs!

Imorgon bär det av in till stan och till Malin för lite mys, ses där!Kalas

image710

Söndag

Gårdagen var riktigt lyckad! God mat, trevligt sällskap osv.. Det får vi göra om grabbar!

Dagen idag ser ut som sådan att jag snart ska äta, göra mig iordning och åka in till Karlstad för lite shopping.
Efter det blir det avfärd till mitt andra hem: Töcksfors!


Anna har styrt internet nu, så jag ska försöka blogga lite under veckan.. Tills dess, må bäst!


Turistgården STF Vandrarhem
Bild

New order

Istället för att göra det jag borde göra: Bestämma kvällens outfit.. Så slängde jag in en beställning hos Halens.

Nike ByxaNike
599:-                                                 849:-


Snyggaste träningskläderna på länge!

Paket osv

När man kommer hem 1 gång i veckan så har man ibland lite post att gå igenom. Ibland har man inte fått någon alls. Typ som nu, inte ett jävla brev... Utan bättre upp! Ett stycke ELLE tidning samt ett paket från HM.
Jippie!

Jag måste bara få avreagera mig angående den senaste tiden... Jag är så lycklig! Bor tillsammans med en av de bästa rumskamraterna man kan ha! (Förutom Malin då, säger bara KORFU :P) Anna Moll.
Sen bor vi på ett slitet vandrarhem (som dock har sin charm) med världens bästa killar (förutom Martin då.)
Utan er har vi roligt, men med er har vi superkul! Sen har det flyttat dit ett nytt gäng killar som är så sköna! Känns som om att man känner dem sedan tidigare, trots att de bara bott där 2 veckor.

Är så positivt överraskad och kommer på mig själv att gå runt och le hela dagarna. Inte för att jag är en ledsen person annars, men jag ler inte hela tiden bara sådär.
Vi har så sjukt roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skrattar nog 75% av min tid därborta, resten 25% sover jag.

Ikväll blir det som sagt middag, och jag hoppas att hela töcksforsgänget kommer. Skoting kommer dock inte, då han är i GBG.. Men vi får klara oss utan honom denna gång, kommer bli svårt... Men vi ses ju på söndag! ;)


Ny jacka?
Jag tackar lätt ja. Har dock redan 2 jackor som liknar denna så, I think I'll have to pass.. Får inte lön förens skattekortet har gått igenom och det kan dröja...
Men för er andra: 287:- Hos La redoute.

Greatest love of all

Såg precis på Talang 2008. Känner en stark förakt till det programmet, men tittade ändå på det den sista halvtimman.
Såg den lilla 10åriga tjejen... Eller lilla och lilla... Liten i kroppen men stor i talangen.
Hur som helst så körde hon Whitney Houstons låt: The greatest love of all.
I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I'll live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all.


Kinda says it all?
Over and out.

Hemme igän!

Då var ännu en vecka på fabriken avklarad!
Roligaste veckan hittills tror jag.. allt har gått som på räls; Mycket beröm, mkt skratt och mkt liv. Samt många nya bekanta! Jo för att förklara min rubrik... Att bo i töcksfors och att jobba i norge har lett till att jag börjat prata lite värmländska. Visst lite värmländska har jag alltid talat eftersom att jag är härifrån... Men aldrig så som jag gör nu! Lite fult, men uh va härlitt!

Klippte mig igår också.. rätt nöjd. Avskyr dock när håret är nyklippt så fråga mig igen om några veckor..,! Jätte söt frisör dock, riktigt trevlig men inte sådär jobbigt trevlig som  en del frisörer ibland är.

Ikväll blir det så ska det låta och sen sängen, FREDAG DET!
Imorgon blir det Mongolian Steakhouse (en Mongolisk restaurang här i Karlstad) Deras buffe är helt underbar. Man går och plockar till sig rå mat, som de sedan wokar åt dig. Du blandar alltså din egen wok och får ta hur mkt du vill av allt.. Räkor, kyckling, biff, vattenkastanjer osv.. Ja ni fattar! Runt 150:- Väl värt.. Hoppas på stort sällskap också, men hur det blir återstår att se.

Annars händer det inte mycket. Jag trivs fortfarande som firren i vattnet och längtar redan tillbaka (kom hem för 30 min sen).


Ha en trevlig helg!
/Kissen, Nudie, Groupie.


Bensimon

Anna skrev:

Hej, om du läser detta - vet du var man hittar Bensimon-skor i Sverige?La redoute säljer tygskor från bensimon, om det är de du syftar på?
Hade ett par sådana hemma för något år sedan.. Men var inte alls nöjd så jag skickade tillbaka dem. Way to clumsy! Dock kan de ha ändrat på designen nu, var som sagt några år sedan...

Lycka till!


Zooma
Bild

To you


Home

Shit, har numera bara runt 15 unika besökare om dagen... Förstår iofs att det inte är så roligt att läsa min blogg när jag inte skriver något. Men såhär är det va; Jag bor i Töcksfors, och där har de inte internet!
Nej då, internet har de men det funkade inte på vandrarhemmet så vi ska styra det så småningom...

Veckan har varit superb! Jobbat lite övertid också... riktigt gött faktiskt! Trodde att denna vecka skulle bli dryg då vi jobbade dag och killarna jobbade eftermiddag. Men denna situation ledde till en helt ny tradition; Grabbarna kommer in till oss runt 23:30 när de kommit hem från jobbet. De pratar och vi ligger mest och sover.. Så det slutar med att de sitter inne på vårt rum och pratar med varandra. ...Men ändå så är det väldigt mysigt!

I helgen vet jag inte riktigt vad det blir... sover kanske bort den, precis som jag gjorde med förra! Så skönt o komma hem och vila upp sig lite granna.Nu blir det till att börja peta av alla repriser på tvn! Vi har varken 5an eller 3an där borta så det blir mycket att ta igen!
Hundra höjdare!