Något för mig




Ellen Claesson har köpt en himla fin skinntshirt från HM. Tror att den kostar 799:- Vilket är i saftigaste laget för en student... Men är den lika fin i verkligheten och på mig så tåls det att tänkas på!
Älskar t-shirtar med lite längre ärmar och den där raka passformen, precis som en herrtshirt! Så snyggt!


Bild

Shoes



Jardine Shoes SEK 1499, Samsöe Samsöe - NELLY.COM

Åh jag vill ha!!!! De ser så himla fina ut på!

Kan även tänka mig dessa:

Crep Ankle Boot SEK 999, Mango - NELLY.COM
De sista ska jag nog ta mig tusan gå in och prova! De översta är dock drömmen...!! Fanns inte i min storlek hos Nelly och är osäker på om det finns någon återförsäljare här i Göteborg... Ska ta reda på det!

Måndag

Idag är första riktiga skoldagen!!!
Är lite nervös faktiskt, även om jag träffade de flesta i torsdags...
Ska gå till skolan idag, tog en promenad igår och det visade sig vara väldigt nära, tar en kvart att gå eller så.
Nu bor jag alltså i Göteborg, (för den som missat det) och jag älskar det!
Ska ta och klura ut vilken spårvagn det är som går utanför oss och sen köpa ett månadskort hos västtrafik. Värt att ha de dagar det regnar och så.

Heart

Min status på facebook just nu: 




Här är låten ihopklippt med scener från the notebook, bästa jag kunde få tag på. (Det tycker dock inte killen/tjejen bakom videon)





Här är en liveversion av låten som de även kör mer slow.


Första skoldagen

Eller egentligen så var det ju inte någon "riktig" skoldag utan en frivillig dag för oss som ville träffa på klasskamrater och laga lite mat.
Hade sån jäkla ångest imorse att jag tom blev dålig i magen, det ni! Men efter en timma så hade jag gjort mig några kompisar och dagen var därmed räddad! Blev hämtat av Linus och nu ska vi åka hem till Karlstad.

Titta vad som väntade mig när jag klev innanför dörren?
Världens bästa Linus har varit i farten!




Göteborg

Sitter nu i vår lägenhet här i Göteborg och tittar på fångarna på fortet... Har burit upp alla lådor, lagat lite mat och nu snart ska jag ta mig en dusch... Denna dag har varit låååång!

Imorgon ska jag på introduktionsdag med mitt program och ska befinna mig där mellan 8-17, det var inte igår det! Är faktiskt inte alls nervös, men får konstiga slängar av att jag "borde" vara det så jag är inte helt lugn ändå måste jag säga... Småsaker dyker även upp i mitt huvud, tex. Vem ska jag sitta med på lunchen? Vad ska jag ha med mig? Kommer jag känna att jag har kommit rätt? Blablabla.... Första riktiga skoldagen är inte för ens på måndag så jag ska försöka att spara all "härlig" nervositet tills dess. Wish me luck!


Glory of love - Peter Cetera

Håller för tillfället på och packar och kör spotify i bakgrunden så kom denna på:




Vilken hopplös romantiker älskar inte den här låten!??!?! 


We'll live forever knowing togheter that we did it all for the glory of love.
(don't forget to sing along).

Tisdag

Idag har jag börjat att packa ned min garderob, gick rätt bra faktiskt. Det finns ju två st camp, ett som ska med till GBG och ett som ska till vårt lilla "lager" (där alla våra kartonger kommer att stå) hemma hos Linus föräldrar i Kristinehamn. Trodde att jag skulle ha svårt för att sortera mina kläder... Jag vill så gärna tro att jag kommer att använda allt och har svårt för och slänga sånt som jag inte använder. Men det har gått riktigt bra hittils faktisk, ska in och göra det sista snart.
Idag har jag ju som bekant varit på både massage och till frisören och det var riktigt underbart att få skämma bort sig själv lite grann. Massagen fick jag på Relax och det kan ha varit den bästa massagen jag varit med om!
Efter det begav jag mig som sagt till Johanna på Aqua för att bli fin i håret. Klippte bara topparna sen blåste hon håret på mig med "tratten" så jag fick fina lockar köpte även en beachspray från Lanza som var hur bra som helst!
Sen har vi varit i Kristinehamn och hälsat på Linus föräldrar, moster samt morföräldrar och fikade.

Jag har även ätit god mat idag. Vi "äter ur frysen" för att just bli av med all mat vi har som vi inte kan ta med till GBG och ida blev det pasta och en sås med grönmusslor, tomater och spenat.


Söndag, kväll

Idag har jag haft den äran att enbart behövt sätta mig till bords när det vankats mat. Linus har stått för all matlagning idag. Till lunch käkade vi räkgryta och till kvällsmat blev det grillad kyckling, grillad rödlök, tomatsallad, klyftpotatis och bearnaissås. Är så stolt över honom!



Idag har jag gått en långpromenad med Anna och pratat om livet och dess bergochdalbana. När vi stod utan för mig för att avrunda samtalet så körde Malin's mamma upp bredvid oss och talade om att Malin nu höll på och flyttade in sina saker i grannhuset. Så from imorgon så kommer jag och Malin vara grannar i 5 dagar!! :D
Hon har fått tag på en så himla fin lägenhet, gud vad roligt för dig!

Imorgon är det dags att försöka avsluta detta eviga packande, men känner på mig att vi kommer behöva även tisdagen... Så krångligt att organisera allt när allt är så oorganiserat från början.

På tisdag så ska jag på massage och sen ska jag till frisören... Så jag lämnar stackars Linus med det roliga här hemma för några timmar. Till mitt försvar så är massagen ett presentkort som jag måste använda upp då det är i Karlstad (om någon har missat det så flyttar jag till Göteborg om några dagar...) Sen måste jag verkligen toppa mitt hår då den här sommaren har satt sina spår i mina längder.

På onsdag åker vi med första lasset till GBG.

På torsdag ska jag på en introduktionsdag med skolan och laga mat bl.a. Spännande!



I'll keep you updated!

Nyskördat

Var precis ute och plockade lite tomater på min balkong. Ikväll blir det tomatsallad minsann!


Söndag

Igår hann jag inte blogga så mycket för det blev lite stressigt på eftermiddagen och kvällen då vi skulle på kräftskiva hemma hos mina föräldrar. Där åt vi havskräftor tills vi kunde rulla! Sen åt vi mammas hemmagjorda biskvier och myste.

Nu sitter jag i soffan och tittar på finalen av American idol och äter frukost i form av te samt mammas biskvier. Life's good!
Idag ska jag ta tag i packningen och annat sånt roligt.. Och hälsa på Malin som flyttar in i huset framför!


Min garderob <3

Hej då min kära garderob. Såhär fin kommer jag inte att kunna ha dig i min nya lägenhet... Där kommer jag bara att kunna ha de bästa utav er... Ni som är lite sämre kommer att hamna i flyttkartonger tyvärr.
Tack för allt!










Fredag, kväll

I brist på fotograf samt skills med självutlösare så får man fota sig själv i en spegel!




Behöver jag tala om att även min vattenflaska är hotpink?


Såhär snygg var jag och mitt nya löparset när vi gjorde Karlstad tillsammans med alla som var och tittade på Lars Winnerbäck. Ett tag trodde jag att alla kommit för att titta på mig... Men sen hörde jag en bekant stämma i högtalarna och då kom jag på att Karlstad faktiskt fått finbesök av Lars.

Tröstshopping


Slängde in en beställning hos Nelly. Det är jag värd efter all packning!

Skye Bag SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM Dream Dress SEK 339, Prim i am - NELLY.COM Carol Tunic SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM
Esme Tank SEK 249, Cheap Monday - NELLY.COM Cicki Dress SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM

...Och för att vara värd det här ännu mer så ska jag ut och ta mig en springtur i mitt nya löpareset från NIKE!

Fredag

Idag har vi börjat packa ned våra liv i lådor. Och jag måste säga att jag inte förstår varför vi inte börjat tidigare... För jäklar vad saker man har som man inte tänker på! Vi har än så länge bara packat ned sånt som varit i "bakgrunen" extrahanddukar, extrakuddar, "viktiga" papper, sladdar, filmer, böcker osv. Kvar är alla möbler, allt porslin/glas/bestick, alla prydnadsaker, kläder, skor, handdukar, sängkläder osv......
Men jaja det ordnar sig alltid!

Ikväll ska jag nog städa ur resten av min garderob, ska samla alla kläder jag inte vill ha och sälja vidare till mina vänner för en billig penning. Så mina vänner, bered er på en inbjudan!

Idag blev det rökt fläskfilé med dijonsås och pressad potatis till middag, mums!


Torsdag



Påfyllning av garderob

Tog en sväng till Bergviks köpcentrum förut och hittade en hel del fint måste jag säga.
Köpte en spetstshirt som jag har letat som en galning efter ända sedan jag såg Kate Bosworth i en i somras.



Köpte även en ursnygg slapp tröja som jag tippar på (tillsammans med strumpbyxor och klumpiga boots) kommer att bli en favorit i höst.



Hämtade även ut mina skor som jag beställt, (precis den typ av klumpiga boots som jag nämnde ovan).
I love them!!!!




Pingvin

Jag har hittat en ny kärlek! ...Nämligen pingvinärmen!
Det är när ärmen på ett plagg är väldigt slimmad och sitter åt.




Nu framkommer inte det så bra på bilden men, den sitter liksom inte åt under ärmen (i armhålan) utan det blir som om att man har vingar om man "fäller" ut armarna mer, som en pingvin!
Jag har blivit så himla förtjust i detta påhitt att jag köpte den här tröjan i 3 färger. Randigt (ovan), svart och en som var ljusgrå. Me like alot!

Onsdag

Efter en vääääldigt lång långpromenad så har jag äntligen käkat korvstroganoff, som jag har längtat efter ända sedan vi köpte korv i måndags! Det var faktiskt Linus som lagade maten och det blev hur bra som helst! Jag gjorde dock tomatsalladen och de gula tomaterna har jag odlat själv. (Med lite hjälp av min mamma).



Tog som sagt en promenad förut och mötte på Hanna (HannaA) min gamla granne hemma i Forshaga som jag har känt i 16 år eller något... Och jäklar vad vi pratade! Vi stod och pratade i över en timma om allt mellan himmel och jord! Ruskigt roligt var det. Hanna skulle också laga korvstroganoff idag, blev den bra eller?! :D

Nu ska jag duscha av mig min svett och åka och hämta mina skor som kommit på posten!


Onsdag

God morgon! Nu har jag städat lite bland mina kläder och petat i mig lite frukost.
Nu blir det långpromenad!

Tisdag

Igår hängde jag med Malin, vi käkade pizza, bakade en sockerkaka med mjölkchoklad och apelsin och så tittade vi på sex and the city! Hur mys som helst!
Nu ska vi åka och handla samt hämta ett paket från HM, jippie!
Ikväll så ska vi åka hem till min mamma och pappa och käka lite mat och så..
Over and out!


Minimarket

Caroline har varit och sett Minimarkets S/S-10. Jag är helt kär i följande två plagg.
bild
Bild

bild
Bild

Minimarket

Caroline har varit och sett (vad jag antar är) Minimarkets S/S-11. Jag är helt kär i följande två plagg.
bild
Bild

bild
Bild

Söndag

Idag har jag gått en långpromenad, sammanställt en lista över möbler och dylikt som vi ska sälja när vi flyttar, spelat dataspel och käkat rester från igår. Riktigt go dag hittills måste jag säga! Kan hända att det blir bättre, är så himla sugen på McD och har nästan lyckats övertala Linus att åka till Drive in'en, fan vad gött!


Söndag, morgon

För lite drygt en halvtimma sedan så slog det över till söndag, igen. Jag tycker inte om söndag... Det enda som är bra med söndagar är Real housewives of NY och Tough love ....Så jag längtar lite ändå måste jag erkänna.
För någon timma sedan så käkade vi god mat i form av svamp & bacon risotto med vitlök, oregano samt parmesangratinerade grönmusslor. Efter det åkte vi till affären och köte godis som vi förtärde framför filmen Sleepers, läskig men bra film!

Nu håller jag för övrigt på och torktummlar min mammas dunjacka, har gjort det sedan klockan 5.. Jag skulle ljuga om jag sa att det är roligt..... Tog på mig att hjälpa henne med detta då de inte har torktumlare hemma i Forshaga. Tidsoptimist som jag är så "glömde" jag hur länge jag fick vara uppe förra gången jag gjorde detta med min jacka (kom i säng vid 4 tiden eller något, orkar inte gå tillbaka och kolla men är pretty sure att jag skrev något grinigt inlägg även då).
Så i väntan på att jackan torkar så ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok. Saturdaynight folks!!!

Lördag

God förmiddag!

Nu ska vi ta bilen och styra den norr ut, till Forshaga! Där ska vi käka lunch med mina föräldrar och hälsa på katten. Hörs sen!

Fredag

Åh vilken trevlig kväll! Vi var som sagt och käkade på Alfie's med Linus mamma och pappa och jädrans vilken god mat det var! Himla trevligt sällskap med måste jag säga! Vi åt "köttets lustar" då man får en bit oxfilé en bit fläskfilé samt kycklingfilé. Till dessa är det tre olika såser och sen får man välja potatis, jag tog råstekt potatis som är bland det godaste jag vet!
Till efterrätt käkade vi tiramisu som var sådär måste jag säga... Men det gör inget för maten var så himla god!

Nu är vi hemma igen och nu är det soffläge resten av kvällen!






Fin utsikt på väg hem.

Fredag

Nu har vi precis käkat lite lunch, varma mackor med kantareller och champinjoner. Mums!
Ikväll ska vi ut och käka med Linus mamma och pappa på Alfie's! Guuud vad jag längtar, deras mat är så himla god!
Nu ska jag tvätta håret, göra hårinpackning, ansiktsmask och sedan ska jag sätta mig och titta på något tjejigt med min rosa temugg i högsta hugg!



Torsdag, kväll

Sådär då, då var visningen över. Haha nämnde ju i inlägget nedan att de som kom på visningen var folk vi hade avtalad tid med.. Och när allt var över så insåg vi att det hade kommit någon som inte stod med på listan... Vi hade inte namn på alla och det blir ju lite rörigt när folk kommer och går (vissa förtidiga medan andra var försenade) så vi visste bara hur många som skulle komma i princip. Nu vet vi vem det var som kom utan avtalad tid.. Han hade mailat idag och Linus hade inte hunnit svara honom att det är fullt, så han tyckte väl att han letar upp lägenheten och kollar in den ändå! Men det gör inget, han ska ha en eloge för att han ger sig efter det han vill ha!


Torsdag

Slängde precis ihop lite käk, tog i princip det som fanns (förutom att jag fick köpa sallad) och gjorde en bacon och tonfisksallad.



Nu ska vi städa för mellan 4 och 6 så ska vi ha visning av lägenheten.. Vi har ett schema över de som ska komma så det är ingen drop in visning. Vår hyresvärd ska vara med idag, och om han inte hittar någon som han anser lämplig så blir det till att köra en ny visning till veckan. Jag håller tummarna för att det kommer någon vettig idag!!! Wish us luck!





Ullis

Såg precis Cecilia Blankens i min nya jacka, guuuuud vad snygg den är!!!!!

Jag kunde inte låta bli...

...Att shoppa lite när jag ändå var i storstan!



Jag är kär i min nya jacka!



Skärpet jag bloggade om.



Här är linnet jag köpte i Karlstad igår.


Onsdag

Igår var det tänkt att jag skulle ut och käka med Malin, Anna och Kornelia. Det blev inte så, istället åkte jag till Göteborg. Jag ska berätta från början!
Jag satt och bloggade, (klockan var runt 5) samtidigt som jag kollade lite annonser över lägenheter i Göteborg, hittade en fin som jag ringde på men upptaget. Ringde igen och igen 
En sån fin lägenhet i centrala Göteborg, klart att det är "upptaget" liksom, förmodligen så hade hon stängt av sin telefon eller något tänkte jag.. Annars lär hon väl bli nedringd. 
Så jag hoppade in i duschen och ja, duschade. Efter det ringde jag en sista gång och kommer fram till en urgullig tjej som talade om att lägenheten fanns kvar men att det skulle komma folk och titta på den kl 9 imorgon bitti (alltså idag) och att den första godkända som vill ha den får den. Då bestämde jag och Linus oss för att åka till Göteborg. Karin (som den gulliga tjejer heter) lovade att hålla den resten av dagen om vi ville komma och titta. Vi åkte runt 6 och var framme vid halv tio typ, kommer in i ett Göteborg där trafiken är kaos då det var Göteborgskalaset och massa avspärrningar i stan. Jippie!!! Extra irriterande när det är mörkt ute och vi inte har den blekaste om hur vi ska köra för att hitta till Landala/Johanneberg. Men vi hittade tillslut och kom fram runt 10.
Vi snackade och gick igenom kontraktet och jag tror att klockan var närmare 12 när vi kom därifrån och då var det bara att ta in på hotell, trötta och helt slut efter alla möjliga känslor och oro över detta så slockande vi rätt snart för att vakna upp några timmar senare och vara helt snurriga. Sov så himla dåligt men det var nog pga av all oro som strömmar ut och lämnar kroppen, äntligen!
Nu har vi en lägenhet precis vid Chalmers som vi hyr i andra hand fram tills den 15 januari, och det känns som om en stor tung sten har släppt från mitt bröst.
Vi chansade och vi vann!!!!!!

Tisdag

Idag har jag varit och lunchat med min familj samt gått lite på stan. Hittade ett linne på HM som jag kanske ska ha på mig ikväll då jag ska ut och käka med järngänget. Nu är det dags att göra sig iordning!



Måndag, kväll

Nu har vi precis käkat en sen middag, fyndade kräftor på ICA för 49:- Som var väl godkända! Kul med lite budgetkräftor! Annars käkade vi pilgrimsmusslor, räkröra samt vitlöksbröd.



Köpte en väldigt fin tröja på HM, eller beställde rättare sagt, beställde en hel del saker men denna var den enda som fick stanna.


Måndag

Idag har vi visat vår lägenhet för 3 personer. Lade ut en annons tidigare idag och det kommer nog att bli riktigt lätt att bli av med lägenheten då 2 av dessa redan sagt att de vill ha den.
Här är vår annons.
Om det bara kunde vara lika lätt att få tag på en ny lägenhet i Göteborg?!?

Söndag

Eftersom att vi snart ska flytta till Göteborg så är det hög tid att börja städa och få lite ordning på torpet!
Ska städa ur vårt förråd idag bl.a... Det kan ta sin lilla tid!

Annars så hittade jag det här finfina skärpet hos Hanna&John.



Det kommer från HM.

Lördag

Idag är det lördag, inte igår som jag skrev igår kväll.
Nu har vi precis kommit hem från en middag på stan. Jag käkade en clubsandwich och Linus tog en bacon n cheeseburger på glada ankan. Sen delade vi på en marängswiss.

I förmiddags så fick jag finbesök utav Anna, Matilda, Sandra samt deras vän Kicki. Vi fikade och snackade massa gamla minnen, det var hur trevligt som helst! De var på genomresa då de på måndag ska börja jobba i Stavanger som fårklippare, hur coolt som helst!
Det var hur som helst riktigt roligt och se dem så jag hoppas att vi börjar träffas oftare hörrni tjejer! Blir typ en gång om året i nuläget...

Nu ska jag tvätta mitt hår och göra hårinpackning, fotbad samt ansiktsmask!



Lördag, kväll


Fredag

Nu har vi precis käkat lite mat, panerad kycklingfile med vitlöksostfyllning, pressad potatis samt vitvinsås!



Ikväll ska vi på bio, vi ska se Karate kid!!! Gud vad jag gillade de filmerna när jag var liten... long time ago! Får se om denna är lika häftig som de första.
Håller på och letar lägenhet i Göteborg som en galning och det är inte det lättaste... Herregud! Om det är någon som har eller vet om någon lägenhet som är ledig så säg till!

Torsdag

Jag har blivit antagen till kostekonomprogrammet i Göteborg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta firades med lite god mat, jag gillar ju mat så det kunde inte finnas något bättre sätt och fira på än att köpa mina favoritsaker!



Moules marinièrs


Havskräftor, lyxsallas, vitlöksbröd, oliver samt mango/chilie och houngssås.

Nu blir det glass!


Kakkalas

Sådär då nu har jag attendat 2 födelsedagskalas på en kväll!
Det började hos min systerdotter som fyllde 12 år, stora tjejen! Där fick vi jätte god smörgåstårta, men vi hoppade efterrätten då det senare bar av till det andra födelsedagsbarnet Stina, - som bjöd på kakkalas! 
Himla roligt att träffa massa gamla kamrater och snacka skit, lätt bäst på kvällen ....(förutom dina kakor då Stina) Sämst var nyheten om att det under Persmäss sålts Ray-Ban brillor för halva priset i en butik i Karlstad... HUR KUNDE JAG MISSA DETTA?!??!?!??!?!?!?!?!??!?!??!?!?!??!



Onsdag

Jag beställde skorna igår, hoppas och väntar spänt på om hur de kommer att se ut i verkligheten!

Nu sitter jag och tittar på Dr. 90210 (en realityserie där man får följa ett gäng plastikkirurger i deras arbetet osv) och kom helt plötsligt på att jag har tid för ansiktsbehandling i augusti....... Fick lite smått panik då jag visste att jag lade tiden lite tidigare än vanligt (brukar vänta 8 veckor mellan varje men fick köra på 6 denna gång då "min" hudterapeut skulle på semester). Så jag började rota runt efter min lilla påminnelselapp och ser på den att jag har tid imorgon kl 11.00. TUR!??!?!
Surt att behöva betala för en behandling som man inte får uppleva liksom... Så jag vill tacka plastikkirurgerna i Beverly Hills för att de påminde mig! Tack!

Mindgames

Igår satt jag och klickade runt lite på budgetsidor efter diverse fynd och hittade dessa skor hos Halens.


Det var något speciellt med dem som fick mig på fall, och jag var väldigt nära på att klicka hem dem. Då hela skon (även klack) var i syntet så blev jag lite tveksam så jag lät det vara.
Idag satt jag och bläddrade igenom en av mina favoritbloggar och såg följande sko från Marc Jacobs.



Bild

Måste jag tala om hur mycket mer attraktiva Halensskorna blivit?! Och att jag nu antagligen kommer att gå emot min första tanke om dem och klicka hem dem ändå? Bara för att jag ser att de är Marc Jacobskopior.



Måndag

God kväll!

Idag har jag och Linus varit på bio och sett den 3:e Twillight filmen Eclipse. Den var bra men helt klart sämst av de tre.
Igår hjälpte vi min bror och hans tjej att flytta och sen på kvällen så hade vi Kornelia och Johan här på middag och spelkväll, det var hur mysigt som helst!