Tisdag

God morgon!

Snart så har jag jobbat halva min arbetsvecka vilket känns helt okej, lääängtar tills helgen dock. Inte för att jag ska göra något speciellt utan för att det är så himla skönt att vara ledig. Vilket jag snart kommer vara då nästa vecka är min sista arbetsvecka.
Igår shoppade jag lite på Bikbok, en lepardmönstrad kofta samt en nudefärgad kjol. Båda två kommer att bli sommarfavoriter, jag känner det på mig.

Nu ska jag ta mig en dusch och efter det så ska vi åka och äta på Waterside - Töcksfors stolthet!

Söndag

Nu har jag precis lagat mat, det blev pasta alla putanesca riktigt gott!



Vi var och storhandlade på ICA förut, rena rama familjenöjet! Köpte allt möjligt bl.a en miniklotgrill som vi eventuellt kan använda på balkongen, ska kolla upp de möjligheterna.

Nu ska vi snart åka iväg in till stan för att hjälpa min bror och Johanna att flytta. De håller på och renoverar sin nyinköpta lägenhet samtidigt som de snart måste flytta ur sin gamla och där med måste alla saker flyttas till ett tillfälligt ställe så det blir nog en del jobb idag.


Man in the mirror

Mode ETC har listat sina 10 favorit låtar med Michael Jackson, på andra plats kom Man in the mirror.
På min top tio med Michael så hamnar Man in the mirror på första plats.
Den är så himla mäktig och fin och jag vet inte allt! Jag både ler, ryser och gråter när jag hör den.



Lördag

Skönt med lördag! Det känns som om det vore söndag... Men det är det inte!
Idag har jag solat och tagit det lugnt. Var ute på en promenad förut med Anna och vi fikade på Wayne's. Sen åkte vi och handlade lite mat och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig. Är ensam ikväll då Linus är på födelsedagskalas. Detta ska jag fira med hårinpackning, fotbad och bigarråer.



Midsommarfest

Midsommarlunchen hemma hos mamma och pappa var mysig. Vi käkade kokt lax, färskpotatis och en grädd/majonässås. Till efterrätt blev det hemmagjord glasstårta och jordgubbar. Vi umgicks och så gosade vi med katten.
Nu är vi hemma och vi har precis gjort oss iordning för nästa anhalt: KIL! Malin och hennes syster ska ha en midsommarfest i deras föräldrars hus och det lär bli allt annat än tråkigt! Grilla och lek står på schemat, sånt som man ska göra på midsommar, sommarsaker.

På mig har jag en klänning från Monki som jag köpte under min shoppingrunda i förrgår. Jag trivs som tusan i den här, verkligen min stil! (Den är mörkblå för övrigt.)


Fredag

Midsommar!

Nu åker vi hem till mina föräldrar och firar midsommar!


Cherries



Nu har jag treatat mig själv med lite bigarråer, MUMS!

Dagen idag har varit fin. Den började med ansiktsbehandling och fortlöpte hemma i Forshaga hemma hos mamma och pappa. Väldigt mysigt.
Kvällen har jag spenderat här hemma i lägenheten med lite matrester och som nämnt ovan, bigarråer. Fint det!


WIHO

Jag har fått tillbaka 14000 NOK på min deklaration!!!!!! Detta blir runt 16000 SEK. Gissa om jag är glad!?


Bild

Bra dag

Gud vilken bra dag jag har haft idag. Åt lunch på Vero där jag möttes av den trevliga överraskningen att de har återinfört min favoriträtt. Nämligen grillad focaccia med parmaskinka, pesto och mozarella. Sedan gick vi i lite affärer vilket resulterade i en några väldigt fina köp som jag visar imorgon. Efter det tog vi en glass med Kornelia och Johan i solen.
Annars är jag för tillfället ensam hemma då Linus åkt till Kristinehamn för lite grabbhäng. När man är ensam hemma så lagar man grillspett och sitter framför tv'n och bara njuter.

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, gud vad jag har längtat efter detta! Speciellt portömningen - NOT. Men allt annat är underbart och jag kommer att ha det så bra.

Present

Världens bästa Linus köpte ett par Ray-Ban Clubmaster till mig i födelsedagspresent. Efter diverse förseningar samt andra komplikationer så har jag inte haft dem i min ägo, förens idag. Jag är så glad och de är så himla fina!




Onsdag

Nu åker vi ned till stan och käkar lunch. Efter det så ska vi möta Kornelia och Johan för en fika. Hoppas även på lite shopping, time will tell!


Tisdag

Nu har jag långledigt, ända tills på måndag!

Kom hem här till Karlstad för ungefär 2 timmar sedan och under denna tid har vi hunnit med att äta och se på Jerry Springer. För er som sett flera avsnitt av Jerry Springer samt ni som aldrig sett det - Ni förstår inte hur "chockad" jag blev när jag idag såg mitt allra första Jerry Springer avsnitt. Sjukt program! Började googla runt om det är manus och grejer men får ingen direkt klarhet i detta... Tror på en blandning.



Vi åt precis havskräftor, vitlöksbröd och fiskbilens egna "lyxröra" min favoritmat!
Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och efter det ska jag krypa upp i soffan med ett glas cider.

God kväll!

Fika

Sådär då kalaset slut för denna gång då. Vi bjöd som sagt på hemmagjord smörgåstårta och hembakta chocolate chip cookies. Kakorna har jag ingen bild på, men jag kan visa er vår smörgåstårta!



Nu ska jag mysa ned mig i soffan och titta på Canada's next topmodel som jag spelat in sedan tidigare idag. Sedan blir det reprisen av Norske Hollywoodfruer. Stackars mig, jag gillar ju inte aaaaalls sådana här serier.
Vid 7 är det dags att åka upp till Töcksfors där det enbart blir jobb mån och tisdag, sedan blir det långledigt tills nästa måndag. Det gillar vi!



Söndag

Nu kommer min familj hit om ca 10 minuter för att fira Linus 23års dag.
På mig har jag min nya klänning från HM's fashion against AIDS kollektion, LOVE IT!



Matmatmat

Nu har vi återigen ätit mat och denna gång blev det svamprisotto, sparris och grillade räkor.




Känner att jag för tillfället inte gör så mycket mer än att laga och äta mat just för tillfället. Det blir så när man är sjuk, kan inte gå ut och hitta på något liksom.
Vi gjorde dock en smörgåstårta förut och då fick jag mig faktiskt en promenad till affären när vi handlade.. Poäng där! Annars har jag bakat chocolate chip cookies som blir till kaffet imorgon.

Just ja! Jag kunde ju inte undvika att titta på bröllopet förut, och jag måste medge att jag faktiskt stundvis blev rörd och fällde en tår. Det var väldigt mäktigt till och från.


Bild

Lördag

Nu har vi ätit lite mat, det blev chili con carne fast med kycklingfärs.
Imorgon så ska min familj komma och fira Linus (som fyllde år förra helgen) och därmed är det dags att baka ännu en smörgåstårta. Så vi ska nu bege oss till ICA (till fots, Linus sålde nämligen sin bil i tisdags) och inhandla varorna till tårtan.

Hörs av senare!


Fredag

Idag har jag gått hemma och skrotat hela dagen, jag har inte ens varit utanför dörren.
Linus var inte speciellt kry idag så han kom hem för några timmar sedan, skönt att inte vara ensam längre!
Nu har vi precis avnjutit lite helstekt fläskfile med klyftpotatis samt bearnaisesås. Mums!
Nu blir det soffan, film och dumlesnacks!


Mat

Nu blir det mat i form av varma mackor med svampstuvning!


Allt är inte skit

De varor jag beställt från HM's fashion against AIDS kollektionen har ju varit allt annat än guld och gröna skogar. Tills nu! Följande skor var en härlig ljusglimt, en riktig kontrast till den annars så miserabla kollektionen.



Voila!


God morgon!

När man är sjuk så får man sova så här länge.
Idag är jag ruskigt hes, det är ju charmigt.?!
Jag har precis kokat mig en stor kopp te som jag ska avjnuta framför någon internetbaserad serie. Det lutar åt Rachel Zoe project säsong 2.

Pants

Efter att ha sett de här byxorna på Chloe Sevigny för ett tag sedan så blev jag kär. Att jag aldrig någonsin skulle komma att köpa dem blev jag varse om då jag såg priset.

Enligt Elin och bilden nedan så har H&M gjort ett par kopior. Hur bra är inte detta!??!?! Way to go H&M! Får hoppas att dessa snyggingar hittar sin väg till Karlstad och inte endast säljs i de stora städerna.


Bild

Torsdag

Hallå?! Jag är förkyld mitt i sommaren, inte okej. Idag är inte hals och huvudvärken lika påtaglig, dock har det flyttat sig till öronen och näsan istället. Crap.
Lägenheten behöver städas men det finns inte en chans att jag orkar anstränga mig för att göra den anständig. Blir svett av att enbart sitta framför dator...

Nu ska jag ringa till posten och gnälla över att brevbäraren lämnat ett H&Mpaket hängandes på min dörr. Det hängde där igår när jag kom hem, (onsdag) egentligen så skulle jag inte ha kommit hem förens fredagnatt, you do the math, inte okej. Gnälla är jag bra på idag. Hörs av!

KISS, Stockholm 12/6 -10








Efter denna underbara konsert så drog jag och Malin till Harry B James som råkade stänga någon gång på morgonkvisten så vid 05:45 traskade vi hemåt. 5 timmar senare var det dags att traska tillbaka in till stan då vårt tåg hem till Karlstad snart skulle avgå.


Malin en efter en sen natt, eller tidig morgon.


5 timmar senare.

Onsdag

God kväll!

Jag har precis kommit hem frånjobbet och är aningen mörbultad. Har åkt på vad jag tror är förstadiet till en förkylning. Symptom; Ont i halsen, ont i huvudet, kliar i öronen samt svettningar kombinerat med frysning.
Mitt i sommaren?!?!?!?! Jaja finns ju värre saker...

I helgen var vi i Stockholm och på KISS, hur jävla roligt som helst var det! Lägger upp bilder från detta så snart jag får tillgång till min egna dator som för tillfället är utlånad till min käre bror.

Nu ska jag borsta mina tänder och sedan ska jag lägga mig och sova, det är jag värd.

God natt min skatt!

Lördag

Nu sitter vi i Stockholm hemma hos Caroline och Caroline och ska snart ta tunnelbanan in till city.
Ikväll blir det KISS på Stockholm stadion, rock n roll all night!

Skolavslutning!

Dock inte för mig.. Själv så gick jag ur skolan för 4 år sedan idag. Guuud vad tiden har gått fort! Funderade ett tag på att dra in till stan för att titta på de små liven när de åkte traktor, men bestämde mig för att inte strö salt i mina "-Guuud vad länge sedan det var jag tog studenten!" sår. Så jag stannade hemma. Dock var jag ändå tvungen att åka in till stan för att handla presenter så det fick få an andå. Mötte knappt några studenter som tur var.

Idag har jag hunnit med att fira Isabelle som tog studenten, grattis till dig! Sedan var vi hos min systerson Ludvig som gick ur nian (dont get me started om hur många år sedan det var jag gick ur nian, jesus!).
Detta firades med mat och fika, alltid uppskattat! På mig hade jag för övrigt min nya tunika från Nelly/Vila.

Nu ska jag boka tågbiljetter tills imorgon då det bär av till Stockholm mina kära vänner! Attans vad roligt vi ska ha! Sen ska jag läsa lite. Fick låna några böcker av min syster och lovade och svor på att jag skulle börja läsa någon av dem ikväll... Det måste jag ju hålla.



Torsdag

Nu har vi precis ätit lunch det blev en Caesarsallad med kyckling och räkor samt hemmagjorda krutonger.






Just nu:



Hårinpackning
Ansiktsmask
Te
Morden i Midsomer.

Mat

Det blev bakpotatis och kyckling till kvällsmat. Det blev det som fanns hemma helt enkelt!




Här är mina skor i moccaimitaiton som jag köpte förra veckan:


Onsdag

Äntligen hemma i Karlstad! Framför mig nu hur jag en långhelg (tors-mån), gött!

Nu snart ska jag laga mat, vet inte helt säkert vad det blir ännu dock... Kycklingfilé är spikat men tillbehöret är ännu oklart. Antingen blir det en sallad eller en bakpotatis med massa smör... Tror på det sistnämnda. Sen blir det soffmys framför tv'n. Gud vad jag tycker om uppfinningen TV-apparaten! Saknar det som fan när vi är borta i Töcksfors. Vi har nämligen (i princip) inga kanaler där borta, så jag missar alla bra program och roliga dokumentärer etc.

För övrigt, på tal om tvprogram, hur snygg är inte Antoinette i Norske Hollywoodfruer?
Mighty!


Bild

Tisdag

God kväll!

Jag har precis tryckt i mig en burk tonfisk, min kvällsmat så att säga. Tanken var att vi skulle göra en fräsch tonfisksallad när vi kom hem efter jobbet... Istället så råkade jag äta lite för mycket godis och förstörde därmed min aptit. En flicka behöver ju dock lite protein så det fick som sagt bli lite tonfisk ändå.
 
Igår lagade jag mat (kycklinggryta) i över en timma och det smakade skit. Kycklingen jag köpte var styckade delar av lite allt möjligt, (dock kyckling). Det var som om att någon hade gått loss på 2-3 kycklingar med en yxa och sedan packat det. (Delarna låg i marinad så jag kunde inte urskilja vad det var för något när jag köpte det.) Min makabra upptäckt gjorde att jag även här tappade aptiten. Detta, plus det faktum att jag helt enkelt lagar bättre mat i mitt eget kök där jag har tillgång till allt gjorde att vi efter 1 tim och 15 minuter hällde ut maten och åkte till Burger king.

Nu ska vi ta oss en sväng till köpcentret och sen blir det nog solarieöarna. Måste vara snygg till helgen då det blir Stockholm och KISS!!!!!!!!!!!

One summer

Vilken sommarlåt!



Söndag

Så var även denna dag snart till ända.
Jag har haft en väldigt bra söndag. Vi har suttit ute på balkongen och solat och haft det allmänt bra. Var iväg och hämtade mitt paket från Nelly vilket innehöll en hel del godbitar. Länge sedan jag var såpass nöjd med allt jag beställt faktiskt! Annars har vi ätit väldigt god mat, pasta med räk och pilgrimsmusslorsås samt sparris.




Nu ska vi åka upp till Töcksfors då det vankas jobb till veckan. Är ledig tors-fre så det blir en minivecka denna vecka, jippie!!

Oh what a night!

Jag åkte ju som bekant hem till mamma och pappa i eftermiddags. Käkade middag där sedan tittades det på tv och pratades. Det var planerat att jag skulle ta 00.00 bussen hem till Karlstad, i senaste laget men fanns inget annat alternativ då Forshagas busstrafik knappt existerar på lördagar. Hur som helst så skulle jag bara dubbelkolla (när jag redan var i Forshaga) att bussen som gick 00.00 (på den tiden då jag var ung), fortfarande gick. Det gjorde den självklart inte utan den gick klockan 0100.
"-Okej, en timma senare är väl inget" tänker ni.. Men det kändes väldigt sent då 00.00 bussen i sig redan kändes mastig. Så jag gjorde något jag aldrig gjort tidigare - cyklade in till Karlstad, på pappas cykel. Det är två mil och med lite raster för smsing/drickning/tuggummiförseelse/peta bort djur ur ögonen/ta fel väg vid kroppkärr så landade det hela på en tvåtimmars färd ungefär.

Så det är vad jag har gjort ikväll. Nu är jag alltså tillbaka i lägenheten och tänkte ta mig en sväng om och röja lite från festen som varit här.
God kväll!

 


Bild


Mat

Nu har vi precis ätit mat, det blev helstekt fläskfilé med färsk sparris och en ljummen potatissallad.
Ikväll så ska Linus ha födelsedagsfest här hemma, så jag tar mitt pick och pack och åker hem till mamma och pappa i Forshaga.


Lördag

Helg!

Nu har jag precis kommit hem från stan där det var meningen att jag skulle handla studentpresent. Hittade inte något så vi får göra ett nytt försök till veckan. Nu ska jag styra tvätten och laga mat.


Bilder från i fredags

I fredags så hade jag alltså min 23årsfödelsedagsfest för mina kamrater. Maten var någotlunda italiensk och lagad utav mig. Efter bilderna på maten så är det ett gäng knäppisar som jag hade det riktigt trevligt med.
Har en del bilder som jag inte vågar publicera då vissa av dessa knäppisar var riktigt  RIKTIGT knäppa på dessa. Ska höra med dom först innan jag lägger ut dem..



















 








Tisdag

God natt skulle man kunna säga! Själv har jag nyss kommit hem från jobbet och nu sitter jag här framför datorn och hänger. Igår så köpte jag mig ett par ursnygga pumps som jag slänger upp en bild på imorgon då det är bättre fotoljus så att säga. Svarta sammet och perfekt höjd, thumbs up!
Fick mitt paket från HM med hälften av Fashion against AIDS grejerna i fredags också, glömde nämna det tror jag... Hur som helst så var allt en ren besvikelse. Grejer såg inte ut som de gjorde på bild och material kändes crapigt för att säga det rakt ut. En scarf jag beställde är den enda som får stanna än så länge. Väntar dock på paket två av denna beställning så hoppas på att de grejerna är bättre.
Igår fick jag även sms om att mitt paket från Nelly ligger på posten och väntar på mig, spännande!