Torsdag

Bjuder på en outfit som jag inte skämmer bort er med allt för ofta numera. Detta av den enkla anledningen att min fotograf och jag går om varandra en smula. Jag brukar normalt sett komma hem först och då byter jag om direkt och hoppar i pyjamasbyxor, tofflor och munktröja så fort jag kliver innanför dörren. Idag var stackars Linus hemma hela dagen pga sjukdom så idag blev det av!
Snart är Malin här också, JIPPIE!!!



Bullar

Idag har jag varit i skolan. Där blev jag sugen på bullar så jag smsade Linus och han ville också göra bullar. Så när jag kom hem så bakade vi helt enkelt bullar! Lagade även mat, mos och stekt torsk, som jag inte tog kort på för bullarna stole all the thunder.



Grönmögel

Jag har under en längre tid varit väldigt sugen på mögelost vid diverse tillfällen, framför allt på kvällarna.
Var till Coop precis för att handla lite nödvändigheter och fick då se att det var halva priset på en del frukt och grönsaker. Köpte då bla lite vindruvor och vandrade vidare ned i affären där jag såg att det var extrapris Kvibille gräddädel, meant to be! Plockade då även på mig lite kex plus sjuhundraelva andra varor men när det är halva priset eller när färsk fläskfilé kostar 59:90:- kg/kg så blir det lätt att man handlar lite för mycket.
Ikväll är det ost och kexkväll här på Landala!





En annan underbar sak jag märkte idag var att de börjat sälja riktiga clementiner eller satsumas som det tydligen heter... När jag växte upp så sa man clementin i alla fall. Det är min absoluta favoritfrukt. Just nu och någon månad framåt är de som bäst! Syrliga, krispiga och heeeelt underbara. Det luktar ju jul för tusan!


Leave a light on

Idag fyndade jag två st söta ljuslyktor på myrorna för 5:- st för att sedan gå in i en new age butik och hitta i princip likadana för 25:- st. Dagens fynd!
Utöver detta så har jag lagat massa chili con carne så jag och Linus har i matlåda några dagar,  Jag är bra på det här med att vara student!


The worlds greatest

Nu dricker jag te med citronhonung som Linus köpte hemma i Kristinehamn. UH VAD GÖTT!



Och på tal om the worlds greatest så ska jag leta upp någon tab till den och se om jag kan spela den!

Tisdag

Då var den dagen gjord, alltså den dagen då vi skulle redovisa vårt projektarbete! Jag är nöjd och färdig nu, skönt som tusan!
Efter redovisningen så gick jag, Sara, Marielle och Frida till Feskekörka och luktade på fisk. Sedan gick vi till Haga där vi satte oss på ett cafe med de största kakorna och bullarna jag har sett.

Nu ska jag göra min plikt som studet vid GU och fylla i en kursutvärdering!

Måndag

Tillbaka till vardagen!
Idag har vi jobbat hela dagen med mest ingenting känns det som, dock har vi fått lite rätsida på redovisningen av projektarbetet som sker imorgon.
Just nu har vi precis käkat lite mat, blev en köttgryta med bacon, rödvin, lök, paprika, champinjoner och lite annat smått och gott.




Nu ska jag återgå till att läsa upp min redovisning för mig själv, underhållande!

2 dagar i Värmland



Kisse


Svamp

Kisse

Hallonsaft

Kisse

Eldvakt

Åk inte ifrån mig.

Goldie


Bild


Kate Hudson är en av mina favoritskådespelerskor, av många anledningar. En är att hon är så himla vacker! Och nu när jag tittar på The first wives club med Goldie Hawn så förstår jag var hon får sin skönhet ifrån.

Lördag, kväll

Vilken underbar dag jag har haft!
Var som sagt och hälsade på morfar imorse, efter det var jag och mamma ute i skogen och plockade massa trattkantareller samt lite vanliga kantareller. Sen förvällde vi svampen och kokade hallonsaft som jag och Linus ska få ta med oss till Göteborg. Efter det så gick jag och Caroline en promenad, sen gick vi in till henne och jag fick lite tårta sen pratade vi lite skit med hennes syster. Sen kom jag hem där mamma och jag gjorde langos - min favoriträtt! 
Då känns det ganska så lagom att avrundar dagen med The first wives club, katten brevid mig och en kopp te.


Jag har för övrigt tagit en del bilder men har icke kamerasladden med mig så får vänta med publicering tyvärr..

Lördag

Igår eftermiddag kom vi hem till Kära värmland där vi splittrade oss och åkte hem var och en till sin familj. Linus till sin i Kristinehamn och jag till min i Forshaga.
Kvällen igår spenderade jag med pappa och vi käkade mat och såg på postkodmiljonären samt grejade med hans digitala stektermometer han fick i present utav mig och Linus. Mamma var på after work men kom hem vid 9 och då gick jag ut och gick med Caroline så har inte umgåtts med mamma för ens idag.. Vi var och hälsade på morfar som vi alltid har gjort på lördagar kl 10.30 och nu ska jag och amma ut och plocka svamp i regnet! Det är allt för nu!



Idol, popstars osv

Det är en tjej som är med i idol som är så fruktansvärt bekant.... Nu vet jag var jag har sett henne! Hon var med i Popstars år 2002  som sändes på kanal 5 och vann! Hon blev därmed en del av popgruppen Supernatural. Inte för att jag lyssnade på dem, men jag såg programmet till och från och minns att jag tyckte att hon var så vacker då, och det var exakt den tanken som slog mig när hon klev in till juryn i idol. Linda Eriksson heter hon. Hon var för övrigt blond under Supernaturaltiden.



Onsdag

Alltså jag har knappt tid att blogga numera. Jag jobbar, sover och andas projektarbete. Annars sitter jag och tittar på kungarna av Tylösand. Måste säga att jag är road över de olika karaktärerna och deras påhitt... Dock blir jag så jävla förbannad över hur de behandlar varandra och speciellt då Rang. Oavsett hur jobbig och konstig han är så har de andra ingen rätt att frysa ut honom på det sätt de gör... Sånt får mig illamående och speciellt när det gäller vuxna människor?! USCH!

Gårdagen

Sara tog lite kort igår, några mindre smickrande och nåra som var helt okej. Jag bjuder på samtliga.
Haha Sara's kamera är för övrigt rätt rolig... Displayen är trasig så man varken ser något när man tar kort eller ser efter att man har tagit kort.. Så det gäller att hon riktar kameran rätt.

Okej det går inte att lägga upp bilderna så kolla Sara's blogg istället! <--- LadySara.blogg.se


Americas next topmodel cycle 15

ANTM15 har nu börjat i USA och ligger ute på youtube! Jippie!!!!!!!!!!!!!!!


Söndag

Gårkvällen var fin! Började hos Marielle som hade en jätte mysig lägenhet, perfekt för förfest! Vi tittade på kungana av Tylösand, lyssnade på musik och pratade skit. Sen drog vi vidare till Nivå där jag blev fruktansvärt trött, så jag gick hem vid 3 och la mig.
Såhär kl 5 dagen efter, så börjar bafyllan ge med sig men ändå ligger någon sorts dimma över mig, lite nedstämdhet. Då googlar jag kitties och blir alldeles varm i hjärtat.


Bild


Bild


Bild


Bild


Bild

Lördag, kväll

Nu beger jag mig till Marielle på förfest! Ikväll mina vänner, då gör vi Göteborg!



Samedi

Nu har vi gjort vår plikt som svenska medborgare och röstat i valet. Gick hur smidigt som helst i Nordstan!
Handlade födelsedagspresent till Linus pappa och till min pappa, två pappor i en smäll!

Ikväll blir det utgång med tjejerna i klassen, ribban ligger högt då jag har märkt att vissa av dem är heeeelt crazy när det kommer till party!

Nu ska jag koka te, äta äppelkaka och ha det bra!
Tjipp!

Löradag

God morgon!

Bion igår var bra, dock väldigt kort. Den var inte alls så läskig som jag trodde, dock var det ju några scener som gjorde att man hoppade till.

Idag ska jag och Linus ned på stan och köpa present till hans pappa som fyllde år igår, och så ska vi förtidsrösta i Nordstan.

Såg på aftonbladet att det ska komma en svensk version av Celebrity Rehab, fan vad kul!

Walking in mäelwiss




Det här är så fruktansvärt roligt. Varför har han ens med sig en gitarr?

Fredag

Good morning sunshines!

Nu håller jag på och gör mig iordning och ska snart till skolan.
Ikväll blir det biopremären av Resident evil 3D med Linkan, blandade känslor kring det :D Blir rädd bara av tanken på spelet... Nu filmen med 3D brillor lär ju vara snäppet värre...

Åt så himla god mat igår. Gick iväg till Landalafisk och köpte kallrökt lax och räkor som blev till en god pastasås. Har det med mig i matlåda idag så längtar till lunchen!



Linus mamma och arbetskamrat var här på fika igår kväll också... Finbesök i från Värmland!



Nej nu måste jag klä på mig och gå snart! Hörs senare

Fina skor

I det här inlägget så skrev jag om 2 väldigt fina skor som fanns hos nelly. Dessa var lite dyra så det blev ingen beställning... Nu har HM fått in ett par fina liknande till det blygsamma priset 349:- Heeeelt okej!


Torsdag

Idag har jag och världens bästa projektgrupp varit på studiebesök i Torslanda. Där vi käkade mat och intervjuade kostchefen. Efter många om och men så är jag äntligen hemma och har för första gången sedan jag flyttade hit åkt spårvagn. Nu ska jag ta mig an diskberget vi har i köket och städa lite medan Stevie håller låda.
Sen blir det soffan med en kopp te och lite research vid datorn inför projektarbetet imorgon.



Linsgryta

Nu har jag gjort linssoppa som blev en linsgryta.

Tänk att allt detta härliga....




...Kan bli till en röra som ser ut som något man redan har ätit.



Men fy vad gott det är! Med en klick vitlökscreme fraich och salamismörgås så är jag i hamn!

Storm

Det regnar, haglar och åskar ute. Mys!
Nu ska jag koka mig en kopp te och mysa ner mig i soffan.


Bild

Shoppat

Lovade ju att visa det jag shoppade här om dagen.


Min nya favorit T-shirt, hade på mig den idag!


Gammelrosa halsduk.


Blazerklänning är det bästa ordet jag kan beskriva denna skapelse med... Tror nästan att jag uppfann ett nytt ord där!? :D


Skinnyjeans.
Var flera år sedan jag använde jeans men ska försöka börja igen och jag tro att dessa kan vara en bra start!

Mat



Till lunch idag blev det en heeeeelt vegetarisk pastasås med grillad paprika och champinjoner. Till Middag ska jag göra linssoppa!

Onsdag

På begäran av Sara så måste jag blogga om något annat än kalops, så here it goes!

Jag är på jakt efter ett par ridstövlar. Har letat i hela göteborg till och från i några år nu utan resulta.
Hittade ett par inne på Zara i helgen men de var av syntet och med mina biffiga vader så blev det lite tight..
Kikade in på La redoute's hemsida och hittade två st värdiga kadidater, kan dock inte bestämma mig för vilka jag ska ta....




Kalops

Lagade kalops förut och det blev riktigt bra!




Nu sitter vi och tittar på Lite sällskap och jag blir så himla varm i hjärtat när jag ser mitt kära Värmland. Nu precis så valde den gamla gubben en gumma (som för övrigt var riktigt fräsch) och hon börjar gråta, hur gulligt är inte det?!

Bitch

Bitch - Meredith Brooks.


Gillar följande kommentar under klippet:


zardoz303
5 dagar sedan 5


"-Such a great song that epitomizes the complexities of the modern-day woman.  She has to wear so many hats and be so many things for so many different people, it's a wonder they can keep it all straight but they do thank God."


Smart guy!


Måndag

Idag fick vi tillbaka våra arbeten vi lämnade in förra veckan. VG är ju max och behöver jag tala om hur glad jag blev när jag såg att jag fått G+ på min inlämning!? På en inlämning som jag i princip buntat ihop på en dag, som jag kände mig rätt så missnöjd med och oroad över att den skulle generera i ett IG. Så nu är jag lite mer peppad inför nästan inlämning som ska vara inne på onsdag!

Idag ska jag laga kalops för första gången, hur tror ni att det går!? Jag tror att det kommer bli kanon, det verkar vara väldigt lätt och det är så himla gott att jag har gått och längtat hela dagen!


Malin var ju här i helgen och vi hade det så himla bra! Förutom att vi gjorde stan och handlade en massa fint (som jag visar senare) så hade vi filmkväll med chips, dipp och myskläder där vi såg min favoritfilm Almost famous och min numera hatfilm Cheetah girls 2, jäklar vad dålig den var! Vi trodde att den skulle vara en mysig och barnslig tjejfilm.. Och det var den men på helt fel grunder. En sån där film där skådespelarna är 22+ men spelar att de är 16. Jag rekommenderar den inte.



Bild


Böcker

När jag får lite tid över från skolböcker, artiklar på engelska och diverse annat så ska jag börja läsa lite böcker. Gud vad blåst jag lät nu, typ som om att jag aldrig har läst en bok över huvud taget innan... Sådant är inte fallet. Böcker har bara blivit en sån sak som jag prioriterar när jag känner att allt annat är fixat. Annars sitter jag gärna med skolarbeten och sådant inpå småtimmarna när man annars hade kunnat ligga i sängen och läsa en mysig bok. Gick in på cdon's hemsida och hittade en flik som hette feel goodläsning. Där hittade jag A vintage affair som jag tog på just engelska för att komma igång med engelskan och därmed få det lättare med studierna. Klickade också hem Duktighetsfällan.

Köpte även Äkta vara: Guiden till oförfalskad mat och Döden i grytan.



 
Bild 



Lördag

Malin kom igår kväll och därför har jag inte tid att blogga så mycket! Idag har vi gått på stan och shoppat, ätit och fikat hur mysigt som helst! Nu är vi hemma och har precis käkat ännu lite mer mat och eftersom att jag lagade maten så diskar Malin, gulleMalin :)
Nu ska vi leta upp något trevlig att titta på sen blir det trycka chips och dipp!


Idol

Ikväll kl 8 visar de från uttagningar i Karlstad!!!!

Fredag

Gah! Idag är jag ledig och hela dagen idag var tänkt att användas till vår nästa inlämningsuppgift... Har sovit så himla dåligt inatt av någon anledning så är inte utvilad för fem öre. Sen hade jag tänkt att pallra mig iväg till gymmet som har öppet hus fram tills söndag, och så behöver jag städa för det ser ut som att vi har haft barnkalas här. Orkar inte idag.
Nu tänker jag ta det lugnt, äta frukost framför tvn och se vart dagen tar mig....




Bild Hoppas inte att jag somnar i min grötskål som katten gjort....

Onsdag, kväll

Idag har jag haft en bra dag med plugg och lunch på stan med Marielle, Sara och Sarah. Vi käkade på ett ställe som heter Paprika där man får blanda sin egen sallad, var aningen skeptisk till detta och körde min vanliga fras:
"-Neej jag vill ha lagad varm mat" Men så fick jag ett tokigt infall och gick med på Paprika. Wild and crazy!
Det var jäkligt gott för de hade massa ingredienser som jag inte hade räknat med så det var kul.

Just nu så sitter jag och äter kvällsmat i form av tunnbröd med leverpastej och gurka, så hela det här inlägget har jag skrivit med en hand, jääääklar vad tid det har tagit så nu avrundar jag det hela och säger hej då för den här gången!


Onsdag

God morgon!

Idag är jag ledig men ska ändå in till skolan jobba lite med vårt projektarbete. Efter det ska jag nog ta mig en tur på stan då det är en liten tjej som fyller 23 år imorgon, nämligen Malin! Som för övrigt kommer hit till Göteborg på fredag kväll och ska spendera helgen med mig!
Nu blir det frukost!


Idol

Nu sitter vi och tittar på idol, så himla roligt med auditions!
Vilken låt skulle ni köra om ni sökte? Jag skulle köra Any way you want it med Journey. Jag skulle gå vidare utan tvekan!!! Och då lekar vi att jag har sångarens röst såklart......


Ljuslyktor

När jag och Linus var och fikade i Haga här om dagen så hittade jag en liten mysig inredningsbutik som det bara skrek CAROLINA om!! Så jag gick in och köpte dessa fina ljuslyktor.


Tisdag kväll

Skolan idag gick bra. Lämnade in min uppgift som jag tyvärr inte kommer få någon feedback på innan nästa inlämningsuppgift, hon skulle förmodligen inte hinna det... Synd. Jaja det får gå ändå..

Har lagat mat i ca en timma nu, det blev fiskgryta med en klick fet-creme fraich och knäckebröd, uh va gött!





Tisdag!

God morgon!
Här sitter jag med en skål gröt i mitt knä och korrekturläser mitt arbete som jag bokstavligt talat buntade ihop igår... Eftermiddagen ska bli intressant! Då ska vi nämligen lämna in våra arbeten och diskutera kring den lästa litterature osv. Cant wait! Nästa gång ska jag börja i tid! ...Ska sträva efter det i alla fall... Det är liksom lite min grej att göra allt i sista minuten. Sitter även med hårinpackning och ansiktsmask... Skulle inte förvåna mig om det blir så bråttom att jag glömmer att skölja bort dessa... Dyker upp i skolan med min rosa morgonrock och leopardtofflor.. Vore inte det soxey eller vad säger du Sara!??!?! :D

Nej back to work!

Pinsamma tjejer


Måndag

Idag är jag ledig från skolan. ...Skulle man kunna tro! Alltså jag är ledig... Men jag har en rätt stor inlämning tills imorgon och måste därför sitta hela dagen idag och jobba med denna. Inte min första tanke när jag såg vårt schema första gången och jublade inombords över hur många "lediga" dagar vi hade. Borde ha förstått att "självstudier" på schemat innebar just studier och inte Liseberg.
Hur som helst så sitter jag alltså just nu och läser en rolig bok som heter "Vetenskapsteori för nybörjare" jag tycker faktiskt att den är intressant, dont get me wrong! Dock är det lite halvsvårt att ta till sig allt om vad positivsism, hermeneutik, induktion, deduktion osv osv innebär nu när jag är så stressad över att inte ens vara halvfärdig med arbetet. Typiskt mig att spara allt jobb till sista sekund....


Bild


Mat

Linus var iväg på innebandyträning och då passade jag på att överraska honom med hemmalagad pizza!






Mätt och belåten så sitter jag nu framför tvn och tittar på tough love!


Eftermiddagsfika!



Tacka gud för biskvier!
Den här biskvien är typ lika stor som min knytnäve, som hittat!

Söndag

Igår var det alltså övningssittning! Jag hade det hur kul som helst med tjejerna även fast sittning inte riktigt var min grej... Det får vi göra om hörrni!


Frida, Sara och Ida


Jag och Marielle, Sarah skymtas även t.h.

Lördag, kväll

Ikväll ska jag vi på övningssittning jag och några tjejer ur klassen. Tippar dock på att det blir några fler än bara vi... hoppas det i alla fall! Temat är beach2010 detta tar jag hänsyn till via min bikinitop som ni kan skymta under min skjorta. Tror tyvärr inte att jag vinner pris för bästa kostym.. men det gör inget!



Lördag

God morgon!

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med skolan, plugg och allt möjligt. Har dock hunnit med och träffa Stina och Louise som var på besök från Karlstad. Vi käkade på Kosmo och shoppade lite. Sen har jag hunnit med visa Linus Haga och tagit en fika där, jäklar vad stora kakor man får! Linus köpte en kaka av smält choklad och blandade nötter, vi åt båda av den och fick ändå över som vi tog med hem.



Ska nog "baka" sånna här sen fast med vit choklad och mandlar.. Tror det kan bli supergott!


Igår var Linus på en arbetsintervju hos ett rekryteringsföretag som gillade honom och skickade direkt ut honom till en firma, som i sin tur också gillade honom... Vilket ledde till att han fick jobb och blörjar på måndag! Grattis sötunge!
För att fira detta så gick jag och köpte lite saker han gillar på affären samt middag som vi lagade tillsammans.



Ugnsstekt lax, potatis med tillbehör!


Nu ska jag äta frukost, im starving!

Godis

Har ni hört talas om kampanjen glädje per meter? Det har i alla fall Kornelia gjort! Hon har skickat en godisrem till mig, hur gulligt är inte det!? Och min favoritsmak dessutom, lakrits! Måste jag tala om att jag drog i mig den på 30sek? Ruskigt god. Saltlakrits för den som undrar.. Men skynda på för kampanjen går ut den 5 september!
 
Tack Kornelia!!!