KORFU

KORFU

bild: www.apollo.se

Ha! Våra (mina & Malins) föräldrar är bäst. Efter en rad samtal till apollo och besök hos resia så slutade det med att vi fick göra en ombokning. Visserligen så fick vi lägga emellan 350:- men det gör inte så mycket... vi slipper ju bombturkey. Imorgon åker vi till sthlm för att sedan åka vidare till KORFU, gröna ön eller vad den kallas.. bilderna på apollo ser feta ut iaf :) Så I'll be gone for a week! :D BYE

Turkiet

Imorgon ska jag och malin åka till turkiet... eller ska vi deT? kan verkligen inte bestämma oss. Eftersom vin inte har något avbeställningsskydd så är det ju lite surt... men men mitt liv är värt mer än 2100:- ;)
Jävla helvetes resia som inte informerade oss om läget i turkiet när vi bokade.. och jävla ud (utrikesdepartementet) som säger:

UD: Vi avråder inte folk från att resa till turkiet.
Jag: Nehej varför då?
UD: Nej vi gör inte det bara.
Jag: Okej så ni anser alltså inte att det finns något hot?
UD: Nej det sa jag aldrig... men vi avråder inte ändå.
Jag: Okej men eftersom de har gått från att bomba marmaris till antalya så kanske de fortsätter med alanya...? (dit vi ska någonstans)
UD: Ja det är möjligt.
Jag: Men ni avråder alltså inte folk från att åka dit?
UD: Vi vet ju inte sånt i förväg... det kan hända. Det är ert beslut.
Jag: Nej jag vet inte heller sånt i förväg. Tack så mycket hej då.

bakis

Åh festen igår var så lyckad :D svinkul verkligen! kul folk och skön stämning... kunde inte vart mkt bättre, enda minuset är dagens bakfylla. Men det var det nog värt när jag tänker efter... Som vanligt när jag druckigt så vaknar jag tidigt nästa morgon och är skit törstig... inte så konstigt iofs, men jag mår ganska bra sen går jag och lägger mig igen. När jag vaknar några timmar senare så mår jag alltid piss. Drack inte så mycket igår heller, men ska börja dricka mindre ändå tror jag... det är sjukt att jämt vara så bakis. Gick och la mig igen kl 14 idag och sov till typ 17... ingen höjdare att sova mitt på dagen men jag var så sliten. :D Jaja hoppas det blir mer sådana fester i framtiden!


Fest

Fest ikväll då! :) ska bli så roligt... var några år sedan jag var på husfest sist ;D. Fest i forshaga brukar ju inte slå fel heller :P hoppas bara att en massa folk ur gamla klassen kommer nu då!
Shit undra vad jag ska ha på mig... :O

TO BE CONTINUED

SKOR

Åh kollade in dinsko på nätet förut.. hittade två par snygga ankelboots! :) först hittade jag de som jag spanat in på scorett för 1300:- exakt likadana fast på dinsko kostade de 980:- skumt att de tar in likadana skor... men det var jag ju med om i våras iofs.
 (Letade som en galning efter ett par skor till balen, hittade ett par på scorette som dock inte fanns i min storlek... efter flera veckors letande hittade jag tillslut exakt samma sko fast inne på wedins. De fanns i min storlek och var till min stora förtjusning några hundra billigare.) Det händer alltså att scorett, wedins och dinsko tar in likadana skor men trycker sina olika loggor i dem. Så om du hittar ett par skor på scorett, kolla på wedins och dinsko innan du handlar... värt att tänka på i framtiden då scorett faktiskt lägger på några hundringar. 
Jag hittade ju ett par andra ankelboots på dinsko för 480:- eller om det var 580:- hur som helst... skitfina var de! lite louboutin inspirerade, älskar den tjocka klacken :) Funderar på att köpa dem... kommer ändå inte att ha råd med ett par riktiga louboutins på ett tag! ;)

Hårhårhår

Ska boka klipptid imorgon tror ja... klippte mig senast i mars-april nån gång, inte bra. :D
När jag väl klippt mig så lovar jag mig själv att jag ska klippa mig igen om 6-8 veckor för att slippa få så slitet hår. Men eftersom att jag hatar nyklippt hår så kan det gå upp emot ett halvår innan jag klipper mig igen... mitt hår är så fult när det är en massa skarpa kanter osv. Fast jag ber frisörerna att klippa så håret inte ser nyklippt ut så blir reslutatet alltid detsamma, fult och kantigt... plus att de alltid försöker styla bort mitt naturliga fall vilket leder till att håret böjer sig åt alla de håll. Jag vill ha rufsigt hippiehår... kan ingen förstå det? Hur som helst, just nu är mitt hår megaslitet och behöver klippas... kanske ska färga det också. Kan dock inte bestämma mig för vilket färg... om jag ska färga det som min naturliga färg.. typ (grå)brun - fin gråbrun! eller om jag ska göra det lite ljusare... typ mischa barton färg.. Jaja vi får se vad det blir.


Nu ska jag se på zoolander!

Höst...

Var på "intervju" på BK idag... gick bra ända tills jag fick reda på att körkort i princip var ett krav. De sökte helgjobbare som kan sluta kl 04.00 och kl 06.00 eftersom det inte går så mkt bussar så var körkort därför ett krav om man inte fixade sig hem på annat sätt då såklart. Det gör inte jag... inte varje gång så nått jobb på BK blir det ej för min del.. men för er med körkort, sök! ganska kass lön iofs.. 77 + 17 i O.b. Åh jag blir galen.. kul att sluta jobba kl 06.00 söndag morgon... men som sagt, nu blev det ju inget för mig!

Var på stan efter det.. köpte en vit t-shirt på sisters... och ett grått linne på HM. Käkade lunch på kebabhouse, nog sista gången jag gör det nu... fick mer lök än kyckling i min pastasås... "OK" men det var gott ändå iofs. Gud vad trött jag är på all rea som är överallt... vill att alla butiker ska fyllas med enbart höstkläder nu... rean har pågått så länge. Måste hitta mig ett par snygga ankelboots snart... har hittat ett par på scorett för 1300:- de är så snygga... men känns lite maffigt med ännu ett par stövlar för över 1000 lappen.. köpte ju ett par bruna förra vintern för 1400:- de är iofs tidslösa så det kommer jag nog kunna ha ett bra tag framöver.. ankelbootsen däremot vet jag inte hur länge de håller i modet.. var ju inne förra året och detta året nådde det sverige.. jaja just nu så tycker jag att det är skitsnyggt med ankelboots så vafan.. får ställa dem i garderoben i tio år så är de inne sen igen. ;D

Uuuhh

Vad jag är trött... vart utgång igår. Malin kom hit så gjorde vi oss i ordning sedan drog vi till stan... förfestade hos jenny, trevligt! sedan drog vi till arena och dansade som tusan. Drog i mig en flaska vin... första gången jag verkligen druckigt vin på riktigt... smakade inte så illa som jag trodde. Drack nog en liter vatten på vägen hem... vilket var bra för jag är inte så bakis idag, väldigt trött dock.

Idag kommer martin och hans familj hit och ska äta middag.. ska bli trevligt.... väldigt trevligt för jag är så hungrig ;/

La redoute

Jag bara älskar laredoute... ska sätta mig och beställa lite grejer där sedan tror jag... La redoute är så mycket bättre än att shoppa i butiker... nästan iaf. Finns allt man vill ha... En anna bra sak med La redoute är att de i regel skickar sakerna inom en vecka, sånt gillar vi :) Det enda negativa är att priserna kan skena iväg ibland... men det är det värt!

Måste bara säga att jag även älskar stars are blind med Paris :D den är så jävla bra... avviker lite från min vanliga musiksmak... men den är så skön.

Jawhol

Helgen vart lyckad, kul folk  och skön stämning på kalaset... blev dock lite osams med martin på kvällskvisten... men det ordnade sig snabbt. Blev pennkjolen och vitt ribbat linne + Poppy :) även guldkedjan hängde med.

I morse så var jag hos arbetsförmedlingen på möte typ. Kompletterade de uppgifter jag inte lämnat vid inskrivningen osv... pratade om vad jag vill göra med mitt liv. När det kommer till det så blir jag väldigt tyst. Vet inte vad jag vill göra... att söka jobb får mig att må illa. Det sunkigaste med att vara anställd någonstans är att man inte kan vakna på morgonen och gå upp till datorn, klick - en sjukanmälan, för att sedan stanna hemma hela dagen och se på tv. Så såg 1-2 dagar i veckan ut för mig under min gymnasieperiod. Nästan... min frånvarostatistik låg på 19.8 i trean tror ja.. så det borde väl bli ungefär en dag i veckan. Att gå från det till att vara tvungen att gå upp och  jobba 9-17 suger. Jag är inte gjord för arbetslivet tror ja.
Men sedan så vet jag att sådant ger sig... med tiden så vänjer man sig och man hittar förhoppningsvis ett roligt jobb... annat än skitjobben man som samhällsvetare får nöja sig med då man har brist på utbildning. :D Som min käre vän Wille sa: 12 års utbildning, för att sedan jobba på mcdonalds.. (detta efter att jag berättat att jag sökt jobb där) 

Finns det inget jobb där man kan bli miljonär utan att lyfta ett finger?

Lite roligare

Kanal 5 har börjat visa Sabrina tonårshäxan från början... Kl 16.35 går detta av stapeln. Detta nostalgiprogram gör helt enkelt hela eftermiddagen lite roligare!

What to wear!?

Ska på 50års fest på lördag... Är en bekant till Martins familj som fyller år så det är stort kalas och vi ska bo där över helgen. Ska bli så kul... dock så vet jag inte vad jag ska ha på mig. Hade tänkt att ha min svarta pennkjol och ett vitt linne eller något... Helt enkelt köra på sekreterar-looken men poppy skorna och allt... men det kanske blir för mycket? Vet inte hur de är som vi ska till.... vet bara att de bor i ett fett hus... Så byxor kanske är för plain? Jaja hur som helst så har jag några dagar på mig att vända garderoben ut och in... :) Kanske ska satsa på långbyxor ändå och ha mina guldsandaletter till... har längtat efter dem hela sommaren men aldrig fått tillfälle att använda dem...

Kalas

dhj

Anna i blått eller grönt eller båda... och jag i vitt. Kornelias fest som ja, alla vet väl ? :D

Pumor

Pumor


Malin smittade mig med denna lista

DAGENS:
klädsel:
Randigt linne och mörkblåa stuprörsjeans
frisyr: Rufs
låt: Stand by me - Ben E King
tv: Såg nyss på Stand by me.
vill ha: CSI nu!
sjuka: Myggbett
tråkigaste: Att CSI börjar om typ 2 tim
roligaste: Att ha spenderat morgonen med Morty

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Martin
såg dig gråta: Säger som Malin, alla :D
fick dig att gråta: alkoholen och massa tjafs, Säger som Malin
fick dig att börja skratta: Katten räknas va?
du gick på bio med: Mig själv, lång historia det där :D
du gick på stan med: Mum
skickade ett e-mail till dig: Typ nån jag inte känner.
skickade ett sms till dig: Millie

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Ja
bråkat med ditt husdjur: Ja
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Kanske

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Att någon jag gillar försvinner
Vart vill du gifta dig: Vet faktiskt inte
Vem hatar du verkligen: Jag kan inte hata någon jag inte känner... och alla jag känner gillar jag.
Varit kär: JA
Har du ett jobb: Nein
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, men att vara ensam är skönt ibland.
Är du ett hälsofreak: När det kommer till andra... men inte när det gäller mig.
Är du ensam nu: För stunden?
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Låtar med grymma texter har en tendens att fastna och begrubblas på..

FAVORIT:
Rum i huset: Köket
Typ av musik: Punk, rock.
Parfym: Gucci och två Paco rabanne
Månad: Gosh.. vet ej
Mat: Langos mannen!
Dricka: Mammas saft och Mer.
Godis: Lakrits
Tidning: ELLE, Vecko revyn, aftonbladet.
Film: Sagan om ringen triologin 8)
Skådis: Marilyn Monroe, John Travolta
Djur: Kisse

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Lakrisal
Varit sjuk: Myggbiten som sagt. Finns ingen värre sjukdom
Sjungit: Ja,
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Absolut
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Näe
Kramat någon: Martin
Kissed someone: Martin
Ätit: Clubsandwiches med pommes ;D

Tidsfördriv tidsfördriv....

Feels like years ago

Feels like years ago

Jocke, Malin och jag skymtas där i mitten.. typ bredvid gubben som hänger på räcket. Sjuk känsla det där...

Uppdatering

Här kommer en kort sammanfattning på de senaste dagarna... ur mitt perspektiv.
Onsdagen spenderade jag på stan, var ju rea överallt nästan! sånt gillar vi. Gick in på urplockade MQ... hittar aldrig något där nästan och verkligen inte under rean då allt är slut typ. 

För att gå tillbaka lite i tiden så hade jag faktiskt spanat in en acne munkjacka för ett tag sen som kostade 1099:- lite väl maffigt, jag väntar tills rean tänkte jag. När rean sedan startade så var den nedsatt till 749:- vilket fortfarande var lite för mycket för min plånbok för tillfället... så jag struntade i det. Rean gick och tröjan kostade seadn 549:- Jag kunde verkligen inte bestämma mig...
500:- för en tröja till en person som inte har ett sommarjobb som sedan har tänkt åka utomlands.. det går inte ihop så jag betedde mig vuxet och bestämde mig för att strunta i tröjan.

Tillbaka till i onsdags; Under min lilla reashoppingtur gick jag ändå in på MQ och såg att de hade halva reapriset. Dock så såg jag inte min tröja någon stans... men efter lite "knöing" så hittade jag tröjan jag så länge spanat in. Exakt den färgen jag velat ha, (den fanns i två färger i Karlstad iaf) plus att det var min storlek, detta var ju för bra för att vara sant. Jag provade tröjan och den satt perfekt. Men det bästa var att den gick på 274.50:- Vill även tillägga att det är mockadetaljer på den :)
Resten av veckan har jag bara umgåtts med martin.. men det är tröjan som är veckans grej ;)
TJOHEJ