Nu

Nu vill jag ha mitt hår i en fet snebena och ett smalt skärp i midjan. Bort med de tjocka! kommer kanske använda mitt breda skinnbälte från italien någon mer gång... men annars så är det smala skärp som gäller för mig! Nedan så är den första bilden från Stella McCartneys vår/sommar kollektion 07, den sista bilden är på pricken likt mitt vita skärp (mammas gamla)... fast jag har guldspänne på mitt, snäppet vassare ;) Detta skärp kommer från Hm och kostar 80:-Bena

bild: www.style.com

  SKärp
Bild: www.hm.com

Ohlala

Igår vart det tvåårsfirande som sagt... middag på munken, ingen lyckad middag direkt..
Jag tog halstrad gös med pilgrimsmussla, paprika creme, kronärtskocksburre och ugnsbakad potis, Martin tog Pepparstekt oxfilé i bourgognesås, örtfrittata och skogssvampsallad. Martins mat var riktigt god... min smakade sådär.. smakade inget. Det enda positiva var pilgrimsmusslan... den var helt perfekt.. smakade underbart, var dock bara en enda med i hela rätten :D fick en citronkärna med i maten också... tack för det. Det värsta med hela middagen var att portionerna var så sjukt små... jag blev inte mätt över huvud taget så jag blev arg då min rätt kostade 195:- och Martins 235:- borde man inte bli mätt för 200:-? Så jag strejkade och vägrade äta någon dessert. Det gjorde inte martin.. han tog en hjortronparfait på nötbotten... såg väldigt god ut men jag tänkte inte låta mig frestas. Aldrig mer ska jag äta på munken!

Efter det så bar det av till filmstaden.. vi såg rockybalboa. Martin köpte en fetingpopcorn till mig så jag äntligen blev mätt. Filmen var riktigt bra.. inte lika bra som de tidigare filmerna men klart godkänd.

Vi hade ju även köpt paket till varandra.. ;D martin fick en pizza pronto och en mötley crüe skiva av mig... jag fick en axcent klockan som jag skrivit om tidigare.. duktiga martin läser min blogg  :)
Klockan var dock lite för stor så vi stack till smycka för att få den fixad. Då säger hon att det inte går.. så jag var tvungen att lämna tillbaka den... :( attans.. jag ville verkligen ha den där klockan.. hade inte gått och köpt den själv.. är för snål.. :D så är martin så söt och köper den till mig... så passar den inte.

Kvällen vart ändå jävligt mysig.. kom hem och gjorde pizza mitt i natten... smakade rätt bra, är ingen pizzafantast :PAxcent

Min älskade klocka:(

2 år

Imorgon, den 26 januari så har jag och Martin varit tillsammans i 2 år.. :) De säger att tiden går fort när man har roligt, och jag tror faktiskt att det stämmer. Känns verkligen inte som om att det har gått två år...
snarare 3.. nej då :D
BLir middag på munken... sen vet jag inte vad vi ska hitta på om det blir bio el nått.. finns ju inte speciellt mkt att göra i kd. Ta in på hotell vore iofs :D får se vad som sker...
Jag har köpt en ______ till martin.. hoppas han blir glad :)

Sunglasses

http://www.designersunglassesworld.com/Celebrity_Sunglasses/Lohan_Gucci_GG2591.jpg

Lindsay i mina gucci brillor... Fast mina är svarta. Älskar dem, inköpta på synsam. Kommer använda dem även denna sommar...
 
http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=MLV&f=5267535_4429.jpg&v=P

...om jag inte köper mig ett par ray-bans... är på tiden att jag köper mig ett par klassiska aviator...


http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ra/rayban-sunglasses-rayban-wayfarer-small-rb2114-sunglasses.jpg

...Men nu på senare tid så har jag blivit välsigt sugen på ett par Wayfarer...

Mötley

Åh Mötley crüe är så bra! :D Bäst just nu är kickstart my heart, wild side, live wire och youre all i need.
You're all i need skrev Nikki Sixx när han fick reda på att hans fru var otrogen mot honom... Låten handlar om hur han dödar henne... men i refrängerna så går den "Youre all i need..." osv blir så sjukt berörd... han ville döda henne när han fick reda på det men ändå så älskade han henne. Låten är sjukt mäktig.. behövs dock lyssnas på 3 ggr kanske.. Men lyssnar man på texten och har i åtanke vad den faktiskt handlar om så går det fort!


You're all I need - Mötley Crue

The blade of my knife

Faced away from your heart

Those last few nights

It turned and sliced you apart

This love that I tell

Now feels lonely as hell

From this padded prison cellSo many times I said

You'd only be mine

I gave my blood and my tears

And loved you cyanide

When you took my lips

I took your breath

Sometimes love's better off deadYou're all I need, make you only mine

I loved you so I set you free

I had to take your life

You're all I need, you're all I need

And I loved you but you didn't love me Laid out cold

Now we're both alone

But killing you helped me keep you home

I guess it was bad

Cause love can be sad

But we finally made the newsTied up smiling

I thought you were happy

Never opened your eyes

I thought you were napping

I got so much to learn

About love in this world

But we finally made the newsYou're all I need, make you only mine

I loved you so, so I put you to sleep.


lördag

lllj
Jag och Louise


kulop
Madde tar sig en svängom :D

llyli
Louise, jag o Kristoffer

uyyuuy
Jag

yyyt
Jag igen :O

Martin med någon..
Min bejb (i brunt hår) plus någon kille jag aldrig sett förut...

Kristoffer o Stina
Kristoffer och Stini

Jobb

Åh de ringde från mitt gamla jobb scandipac förut och ville att jag skulle komma och jobba ett tag.. so scandipac, im back :) vet dock inte hur länge det gäller... men några dagar iaf.
Så nu blir det inge mer sovmorgon för min del :D
Ses på fabriken!

Axcent

Axcenthttp://www.axcent.se/

Jatack :)

Ellos

TopptoppToppBaddräktKlänningBlusKavaj


Sjukt mkt snygg hos ellos, sjukt mkt fult också.. men jag bryr mig bara om det snygga. :) Billigt är det också... blir kanske till att skicka iväg en beställning...

First up we have a:
Rosa topp 149:-
svart topp 99:-
Svart topp med knyt 129:-
Baddräkt 199:-
Klänning 499:-
Skjorta/blus 249:-
Kavaj 249:-

the dirt

igår läste jag klart the dirt (en bok om mötley crüe) världens bästa bok tror ja.. efter att ha läst den så älskar jag mötley crüe :D speciellt Nikki Sixx ;D

Mötley
Nikki, Vince, Mick o Tommy
bild: http://www.undercover.com.au/pics/motleycrue05.jpg

Bilen

nära håll

...på nära håll. Blir riktigt irriterad över att det ser ut som om att vi kört ut på en jävla äng eller något... blir som stina skrev på sin blogg (www.stun.blogg.se) det ser lixom inte så allvarligt ut. Men det var sjukt brant... och långt ner i backen vi hamnade...  kameran neutraliserar det hela på nått sjukt sätt.. det var nästan klättervarning för att komma upp från stupet.. visserligen så var det nog mindre brant längre ned i backen som på bilden... men ovanför det där så var det illa..
Men åter till stina.. hon skrev att hon nästan önskat att någon skadat sig lite.. typ brytit ett ben eller något... och missförstå inte mig heller, men det hade nog tagits på mer allvar då... är nog därför jag har så svårt att känna någonting.. för alla andra går vidare som om att ingenting hänt... bara vi 4 som satt i bilen vet hur skräckslagna vi var och hur övertygade vi var om att vi skulle dö...
Är så jobbigt när folk inte förstår... å andra sidan så förstår inte jag heller...

Nikki Sixx

Nikki Sixx
Bild: http://images.quizilla.com/T/TheBassAlchemist/1060037118_es99070715.jpg

För att liva upp stämningen ännu mer så tänkte jag presentera min framtida man: NIKKI SIXX bassist i Mötley Crüe. Han vet inte om det ännu, men jag vet. Vill han inte så tar jag Slash (Leadguitar i GNR för de som inte vet det) som jag ändå planerat de senaste 5 åren.

saknar mitt hår

halva j3Järngänget :Dsdhjsölg


Hittade en massa gamla bilder... och såhär i dessa tragiska tider så vill jag bara påpeka hur mycket jag saknar mitt långa ljusa hår... har ännu inte hunnit fixa bild på mitt korta ljusa hår (tänker inte göra mig någon tid till detta heller) :D mitt hår är nog hälften så kort nu.. :/ poor me.

Efteråt

Nu två dagar efter olyckan så känner jag verkligen ingenting. Jag lever på som vanligt och när jag tänker tillbaka så känner jag ingenting... det är som om att ingenting har hänt.. eller det är som om att jag ramlat omkull på gatan och rest mig upp typ.
Tidigare så var: "vi hade tur som inte dog" det enda jag kunde tänka på... och jag var så sjukt glad över att vi överlevt... Det var på ett skumt sätt ändå en känsla som jag ville hålla fast vid ett tag. Men nu så är det känslan borta.. men jag antar att den känslan så småningom kommer att komma tillbaka och att jag nu är i ett tillstånd som man så fint skulle kalla "i chocktillstånd"
Har visserligen alltid trott att chocktillstånd innebar att man var väldigt tagen och chockad lixom... typ värsta nervig... inte vanlig som jag..

Jag mår verkligen inte dåligt eller nått sånt utan allt känns påhittat bara.

olyckan

Vi hade väl kanske åkt i ca en timme eller något... kl var runt ett-två och vi var ungefär en halvtimma norr om sälen. Jag satt och var helt inne i musiken som jag lyssnade på, jag började känna hur vi svängde väldigt och tittade upp. 
Efter en kurva så hade vi hamnat i vänster körfält och var på väg rakt ned i ett dike, anna lyckades då svänga undan så att vi hamnade tillbaka i höger körfält men var då istället på väg ned för en ravin på vänster sida. Anna lyckades återigen få upp kontrollen av bilen och lyckades svänga till vänster.
Återigen så var vi på väg ner i diket på vänster sida.
"-Håll i er." skrek anna.
(Att sitta i en bil och verkligen känna att vi inte har något fäste och att köra som i ett S fram och tillbaka var bland det sjukaste jag varit med om) Anna försökte igen att få tillbaka oss på rätt sida vägen men det var för halt så det gick inte... istället så körde vi rakt ned i ravinen på höger sida.
När jag insåg att vi inte kommer att hålla oss kvar på vägen och såg hur vi passerade vägkanten ned i skogen så trodde jag att jag skulle dö. Det var som i en film... att se hur bilen kör av vägen ned för ett stup är inget annat än overkligt. Efter en hel del turbulens så stannade bilen helt plötsligt 6-7 m ned i ravinen... och vi måste ha suttit stilla i kanske 10 sek innan anna skrek:
 "-LEVER ALLA!?"
 varpå alla svarade ja. Sen skrek Stina helt panikslagen:
"-UT UR BILEN! UT UR BILEN"
Alla utom jag kastade sig mer eller mindre ut ur bilen... Jag skrek till stina:
"-Varför? kommer bilen att sprängas?"
Minns inte om hon svarade mig något... minns bara att malin började hulka och att hon öppnarde min bildörr så att jag också  kunde kasta mig ut. Då bröt jag ihop. Kastade ett snabbt öga på bilen som kört in i ett träd. Motorhuven vart helt pajad, rutan hade bara några sprickor i sig och alla saker som vi haft i bilen hade slungats fram framför malin och annas huvuden (som tur var så träffades de inte av något.)
Sen kommer det en kille ned i ravinen och hjäplte oss upp, säger åt oss att vara lugna osv.. Minns inte så mycket av det heller... minns bara att jag oroade mig för bilen och för våra saker.
Ett flertal bilar hade stannat men två st hjälpte oss verkligen... de stod med oss hela tiden som vi var där.. 1-2 tim eller vad det kan ha varit. De talade om för oss att vi hade haft änglavakt för de hade åkt bakom oss och sett hela olyckan. Och det hade vi verkligen... när vi gick ned till bilen för att hämta våra saker (jävligt dumt för bilen kunde ju ha börjat rulla eftersom den stod i en backe) så såg vi att om vi hade hamnat kanske 15 cm mer till höger (och missat trädet) så hade vi åkt mellan två andra träd och därmed fortsatt längre ned i ravinen och antagligen voltat tillslut. Bilen hade även ställt sig upp mot trädet som vi krockade med då det var världens buckla längst med hela motoruven, den smällen kommer jag inte ihåg men den hade tydligen ägt rum. Jag är väldigt förvånad och lättad över att bilen klarade sig såpass invändigt, utanpå vart den helt paj men insidan var inte rubbad så vitt jag vet.. däremot så utlöstes inte airbagsen av någon jävla anledning, återigen, tur att bilen höll invändigt så bra som den gjorde.
Men åter till de vänliga människorna som hjälpte oss. De tog hand om oss satte oss i deras bilar och pratade med oss, ringde en bärgare. Sedan erbjöd de sig att köra oss till Karlstad, fast de inte skulle passera karlstad.. men i sådant fall så var vi tvungna att åka tillbaka till sälen för att hämta vår packning då bärgningen skulle ta några timmar. Så de körde oss till sälen ist.
Där stack vi först till akutmottagningen och blev undersökta och sen spenderade vi 4 timmer eller något på en pizzeria med jätte snälla pizzabagare. runt halv åtta som kom annas föräldrar och hämtade oss, vi åkte till bärgningsfirman och hämtade våra saker... fick återigen höra vilken tur vi hade haft som klarat oss så bra. Bärgaren visst inte heller om bilen kunde lagas el om det var lika bra att skrota den, antagligen det sistnämnda. När vi äntligen var på väg hem så kunde jag inte sluta gråta, grät kanske halva resan hem... de andra satt och prata och verkade ta det ganska lugnt men jag kunde inte sluta tänka på att jag verkligen trodde att jag skulle dö idag... (igår) Känslan av att man tror att man ska dö, (och att man har några sekunder på sig att tänka det också) är helt obeskrivelig... en av oss såg sitt liv passera, det gjorde inte jag. Jag såg ingenting, jag såg bara att jag skulle dö, att vi alla skulle dö.

Det gjorde vi inte, (trots att vi kanske borde ha gjort det, enligt vad som faktiskt hände) men nu är jag hemma, helt oskadd förutom att jag har väldigt ont i nacken, ryggen och har en jävla förkylning... och trots det så känns livet rätt bra ändå faktiskt. :)

Hemma

Är nu hemma ifrån särna (kom för typ 1 timme sen) .. med blandade känslor. Såg fram emot att åka hem för vi skulle dra till nöjes för första (andra) gången.. men påväg hem så skedde en liten bilolycka och vi körde ner i en ravin.. Skriver mer om det här imorgon, måste sova nu.  Men vi är okej (fysiskt) jag, stina, malin och anna.. :) smått chockade bara.

snart..

..så åker vi :) sjukt, igår var jag inte speciellt sugen, men idag är jag sjukt laddad :D ska bli fett kul!
Ska bli kul och se vad jag har glömt i packningen denna gång.. glömmer alltid något.
Hoppas att martin hittar ett fodral till sin gitarr, och hoppas verkligen att den sen får plats i bilen.. bakluckan på annas bil var trasig så vi måste packa från insidan av bilen :D

Fjällen

Imorgon kl 2 så åker vi (jag, anna, malin, stina) till Särna. Kommer  tillbaka på söndag. Tjipp!KE 800

IDAG FICK JAG MIN NYA TELEFON. SUPERNÖJD :D

I Vinter

HMAcneCashmere tröjaStövlarChloe Betty

KAppa


 Nu i vinter så vill jag ha på mig ovanstående: Tunika: (249:-) HM, Jeans: (1300:-) Acne, Cashmere tröja: (1294:-) Mint, Stövlar :(1206:-) La redoute, Väska: Chloe (11 145:-) 
Jacka: Laredoute (1191:-)

Bilder: www.hm.com www.acne.com www.mintandvintag.com www.laredoute.se www.net-a-porter.com

Vår

AcneAcne JackaChloé EdithMarc Jacobs

Till våren så vill jag ha på mig ovanstående: Linne (400:-), Jeans (1300:-) och Jacka (2500:-) alla från Acne. Väska: Chloe Edith (7891:-) och skor: Marc Jacobs (2353:-)

Bilder: www.net-a-porter.com & www.acne.se

kissemisse

Haha igår så var det två st som läste min blogg... :D vart har min publik tagit vägen? :)

HUr som helst, igår var det midsommar tänkte jag säga... men jag menar såklart Nyårsafton.
Middag hos Madelene, avokado med skaldjur till förrätt, mexikansk räkrätt med ris till varmrätt och lime & jordgubbs pannacotta till efterrätt. Fick även ett riktigt gott vin till maten.. jag kan inte dricka vin om det inte är riktigt sött, detta var sött och starkt ;D Madde gjorde ett så duktigt jobb och hon var en suverän hostess, men therese var inte heller dålig på att hålla ställningarna.. hon stod för underhållningen hon :D
Stack till torget vid 12 slaget och typ aktade oss för fulla människor som smällde raketer/bomber.. värsta minfältet/slagfältet där ju. TRäffade Martinmus en sväng sedan bar det av tillbaka till middagen. Kareoke väntade... jag och Alex började, vi körde uptown girl om jag inte minns helt fel.. var sådär :D
Fick reda på lite roliga saker som förklarar ett beteende hos en person som jag funderat på över en tid... Galet att personen i fråga inte sa något back then, nu är det ju försent.. men det var lika bra :)
Drog hem till therese och sov vid 4 el nått.. så snygg lägenhet :D var lite obekvämt på golvet.. men så snällt av henne att ta hem 4 pers till en etta sådär kl 4 på morgonen...

Vaknade vid halv tolv imorse, satt och såg på nån robert gustavsson film.. inte min humor upptäckte jag.. :D brukar gilla honom.. men det där var bara uttjatat.

Idag blir det sex and the city :)