Söndag

Mors dag idag. Därmed så ska jag om någon timma åka hem till Forshaga, för att fira just lilla mamma.
Ska dock in till stan och greja med hennes present snart. Det var tänkt att vi skulle köpa Mamma mia biljetter till henne och en väninna, men det krånglade lite och i sista sekund får jag reda på att hon redan har biljett. Pjuh!






Live!

Eurovision är igång och min favorit är Holland!! Killen med gitarren, lite John Mayer enligt mig som inte har lyssnat så mycket på Mayer.



De godaste körsbären jag ätit! Stora och söta och syrliga på en och samma gång. Wiiiild!

Lördag

Igår var det fest, det var mycket trevligt och jag visar bilder senare eller imorgon.

Idag har jag varit på stan och handlat födelsedagspresent till Linus samt champagneglas så nu har jag ett fullt set om 12 st, (råkade dock köpa 2 extra så jag har 14 egentligen).
Annars har pappa varit här och fixat med vår balkongdörr som tidigare satt lite för lågt för att lägga trall under den, men nu är det fixat så nu har vi trall över hela!
Nu har vi nyss ätit tacos och nu blir det en dusch och sen blir det lite frukt och bärstund framför Eurovision.



Fredag



Jag glömde visa er tunikan jag köpte i måndags. Perfekt på stranden i sommar men även perfekt för sommarkvällarna då man lätt hottar upp den med rätt accessoarer.


Torsdag

Hemma i Karlstad igen!
Efter en arbetsvecka på 3 dagar så är vi äntligen tillbaka i lägenheten. Vi kom hem för ungefär 2 timmar sedan och har hittils hunnit med att handla samt ätit mat. Idag blev det rökt makrill till förrätt och svenska havskräftor till main.






Imorgon ska jag ha födelsedags fest och därför kommer resten av kvällen att gå åt att planera maten jag ska bjuda på. Så nu vet ni!

Hörs imorgon!

Hemklickat

Dolores SEK 399, Jeane Blush - NELLY.COM Caley T-shirt SEK 169, Jeane Blush - NELLY.COM Caley T-shirt SEK 169, Jeane Blush - NELLY.COM

 

Leo Long Shirt SEK 349, Vila - NELLY.COM Bay Tee SEK 499, Acne - NELLY.COM

Presenter från familjen

Här är mina födelsedagspresenter som jag fick från min familj.








Shopping

Det blev lite shopping idag.
Först köpte vi ett bord och två stolar till balkongen sen åkte vi in till centrum där jag handlade en tunika från Åhlens samt ett linne från HM. Köpte även en present till Linus som fyller år snart. Kan dock inte säga vad det var för han läser min blogg......


Måndag

Idag är det en röd dag i Norge, (Sverige bytte ju bort sin mot 6 juni istället, nitlott just detta år). Av denna anledning så fick vi alltså ännu en dag hemma och det tar vi tacksamt emot.
Dagen idag kommer gå åt att leta efter utemöbler till balkongen. Dock måste vi åka tillbaka ikväll då vi jobbar dag denna vecka, men det gör inte så mycket. Jag ska även försöka få ledigt på fredag då jag behöver greja inför min fest som jag ska ha. Blir lite väl tight att komma hem på fredageftermiddag och styra upp mat och städa tills kvällen. 
Nu ska vi äta lunch, det blir pasta med ost och skinksås! 

Söndag

Så var det kvällen. Kvällssolen skiner in genom vardagsrumsfönstret och vinden drar några lätta pustar genom det öppna fönstret. GUUUD vilken poet jag är. Eller inte.

Idag så har Malin, Frida och deras mamma Maria varit här och fikat. Det var mycket trevligt. Sen har jag tvättat och lagat mat. Jag har även sett klart på ANTM14 och jag kan säga så här ; Av mina 3 favoriter så lyckades en av dem ta sig till final, dock kom hon 2:a. Hon som vann var även hon en väldigt värdig vinnare... Men det hjälps inte, jag hejar ju såklart på mina favoriter!? För första gången på länge så kände jag att det var två ruskigt värdiga vinnare i final, till skillnad från de föregående åren då en eller till och med båda finalisterna borde ha åkt ut för länge sedan.

Nu har vi precis haft min bror och hans tjej Johanna här på lite kvällshäng. Resten av kvällen blir soffan och lite cider tror jag.

Nedan är en av de lampor som jag fick i födelsedagspresent av mamma och pappa, de kommer från Perfect home, älskar deras saker!


Söndag

Dagen efter dagen... Gud, ens födelsedag är inte lika storslagen som den var för 15 år sedan. För 15 år sedan så var jag 7 år, då stannade hela världen upp och lade sig vid mina fötter just den 22 maj. Man blev väckt med sång och fika på sängen, man fick öppna massa massa mindre paket (inga champagneglas, lampor för 1000-lappen, presentkort på 50o:- utan små polly pockets, godis, kläder och duschcremer). Man kom till skolan och alla sjöng för en i klassrummet/matsalen, alla var extra snälla och man var coolast på planeten. Efter skolan kom man hem och mamma hade bakat alla kakor man tyckte om och en tårta man oftast fått välja helt själv. Sen var det kalas och man fick ännu mer presenter. Det var en födelsedag det!
Missförstå mig inte, jag hade en jätte bra dag igår med all uppvaktning etc... Och nästa helg blir det fest för kompisarna. Men det är ändå inte lika stort... Det är bara jag som är större. Jag skulle sjävklart inte vilja byta och vara 7 år igen... Men det är ändå ett svårslaget minne, barnkalas is the shit.

Kalas




Igår bakade jag hela dagen för att ha något att bjuda mina gäster på idag. Det blevmandel & apelsin biscotti, havrekakor med russin samt chocolate chip cookies. Nu såhär efter två fikaomgångar senare så är nästan allt slut. (Lite är kvar som tur är). Jag hade även bakat en jordgubbstårta, helt från scratch! Gud vad mycket godare det blir än att köpa färdig tårtbotten. Att det är ett kg gjordgubbar i och ett x antal påsar marsancréme, skadar ju inte heller...



Lördag

Vad är det för dag idag?! Jo det är ingen vanlig dag för det är CAROLINA'S FÖDELSEDAG!!!
Hurra hurra hurra.

Min familj och släkt har nu varit här och firat mig. Jag fick massa fina saker som jag visar imorgon eller när jag får tid över. 
Snart så blir det födelsedagslunch i form av mat från fiskbilen. Svenska havskräftor till förrätt och ugnsstekt lax med romsås, rödlök och kokt potatis till huvudrätt, efterätt blir fika igen vid kl 3 då Linus mamma och pappa kommer hit för att fira mig. En helt okej dag än så länge!



Gårdagen

Har haft fullt upp idag så det har inte funnits någon tid att blogga alls! Men nu är jag här.
Bloppis igår, det var himla trevligt dock lite lite folk tyvärr. Fick lite grejer sålda ändå, så jag hänger inte läpp.
Efter bloppisen så åkte vi och åt på max. Skräpmat sådär på kvällen har ju inte dödat någon. Jag drack en lyxshake, den är så snuskigt god.






Torsdag

Sådär då. Då har jag beställt hem lite grejer från H&M. Jag fick tag på allt jag ville ha förutom den vita klänningen. Plus lite till tom. Jag är nöjd. Loggade in vid 10 sharp och två minuter över var det redan en hel del saker som var slutsålda. Måste komma på en bättre strategi nästa gång.. (Försov mig imorse med. Meningen var att jag skulle gå upp i tid, jag gick upp 2 minuter i 10.)
Nu ska jag mysa i soffan sen ska jag göra iordning med alla skor och kläder jag ska sälja på bloppisen ikväll!

So long!

Crap

Snyft. HM's kollektion kommer inte att komma till Karlstad. Ser det dock från den ljusa sidan... Den kommer förmodligen att finnas online imorgon. -Om jag inte har fått även dett om bakfoten. Shoppa från soffan är ju helt okej. Vi får se. God natt!

H&M FAA

Imorgon släpper HM sin Fashion against aids kollektion som ska vara festival inspirerad. Jag gillar inte festivaler, gillar tanken men inte utförandet. Hur som helst så gillar jag en del av plaggen i denna kollektion så jag kommer att hänga på låset kl 10.00 imorgon bitti, var så säker!







Bilder


Bloppis

På torsdags (20/5) så annordnas det en bloppis på Pitchers i Karlstad. Allt du behöver veta finns här (oklart om du måste vara inne på facebook för att se länken, testa och se). Jag tror att jag ska pallra mig dit, låter himla roligt!
Bra att bli av med lite kläder man inte använder och även tjäna en hacka på det. Eller så kanske man hittar något roligt hos någon annan och rent av kommer hem med mer kläder än när man åkte. Time will tell...
Kul att någon styr upp sådana här saker i lilla Karlstad tycker jag, mer sånt!



Bild

Mina nya älsklingar

Får jag lov att presentera mina älskade Acne pistols!





Det vara alltså dessa som låg i min rosa Acnepåse. En födelsedagspresent från mig själv till mig själv. Grattis i förskott!


Nytt i garderoben









 


God dag!

Potatisen står på spisen och kokar långsamt och jag är döhungrig. Linus pappa har skickat med oss lite mat i form av stekt aborre och gräslöksås så det ser vi fram emot!
Annars händer det inte mycket för tillfället, ska snart åka och hämta mina skor som jag lämnat in på sulning, cant wait! Idag ska jag nog baka lite kakor och sånt då jag ska ha kalas på lördag. På lördag fyller jag 23 år! Wiho!

Hemma

Nu är jag hemma från några dagar i Göteborg. Jag, Malin och Stina har haft det så himla roligt tillsammans så jag längtar redan tillbaka, trots att jag är så hemmkär och glad av att vara hemma igen. Vi hade det så mysigt och  Göteborg är en sån fin stad så det kunde inte ha varit en bättre helg!
Jag har handlat en del så jag vill inte kolla mitt saldo riktigt ännu känner jag... Visar allt i bloggen senare under dagen, ev imorgon beroende på vad dagen har att erbjuda för min del. En liten sneak peak på vad jag handlat kan ni dock få se:


Torsdag

Nu har jag i princip packat färdigt och väntar därför på att det ska bli dags att åka till tåget. Om ganska exakt en timma går det. Sen blir det tåg i 3 timmar med ipod och lite godis. På mig har jag sköna reskläder så de närmsta timmarna kommer nog att bli riktigt behagliga. Väl framme i Göteborg så kommer Stina och Malin och möter upp mig sen blir det nog filmkväll hemma hos Stina.



Jippieeee!!!

Då var tågbiljetterna till Göteborg bokade! På torsdag kväll åker jag till världens bästa Stina! Malin är redan där då och tillsammans ska vi ha det så himla roligt.

Imorgon jobbar jag först 7-15 för att sedan hem och sova några timmar för att återigen jobba klockan 23-05. Overtid som det så fint heter i Norge. Tack för det.

Annars har jag precis invigt mina nya skor ochc joggat mig ned till solariet där jag solade några minuter. Första gången sedan i somras så det blev en kort och försiktig solning.. Man måste ju inte synda helt och hållet. Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sedan trycka i mig en välförtjänt biskvi. Kanske lite te också.


Bild

Löparskor



Här är mina nya löparskor! Nu ska jag bli snabb!

hohohohohoho

Hittade den här för en kvart sedan och jag skrattar fortfarande.


Bild

Min favorit är han längst till vänster. Gillar även killen med smilegubben för han ser så nöjd ut.

Alanis Morissette

Jag sitter här framför datorn och läser igenom min dagliga dos av bloggar. På spotify spelas Alanis Morissette's akustiska version av hennes album Jagged little pill. Just nu lyssnar jag på en av mina favoritlåtar, Head over feet.


Konstiga klackar

Det är väldigt lätt att bli hjärntvättad när det kommer till (det mesta egentligen) mode.
Saker som man skrattade åt tidigare, kan en tid senare bli ett favoritplagg. Och tvärtom.
Människor vi ser upp till presenterar dessa saker för oss om och om igen, tills vi hakar på. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara.
Ibland händer det dock att man inte hänger på. Ett exempel på detta (för min del) kommer att vara följande skor som jag inte förstår mig på. Förlåt Acne, jag gillar ju er! Men dessa skor (klack) är bara konstiga. Time will tell om jag ändrar mig, det har ju hänt tidigare! Jag är gärna ett exempel på människans egentliga natur, men i detta fall tvivlar jag på att jag byter sida.


Bild


Söndag

Nu har vi precis haft Linus mamma och pappa här på fika och nu blir det en tur till IKEA. So long!



Från vår balkong just nu

Underbar solnedgång över kvarnberget.


Lördag, kväll

Nu har vi åter igen ätit mat. Det blev vitlöksbröd, havskräftor, pilgrimsmusslor, grönmusslor, räkor, vitlöksoliver samt hemmagjord räkröra.



Efter maten så sprang Linus ned som en tok till bilen för att hämta något. Upp kom han med följande:



En goodiebag med allt jag tycker om! Så nu ska jag först ta mig en dusch sedan ska jag hoppa i myskläder och sätta mig framför tv'n och trycka daimkulor. La dolce vita!
God kväll!

Fynd

Här är mina fynd som jag berättade om igår:



Bustierliknande topp från Bikbok, 99:-  Men mitt största och bästa fynd på länge är följande byxor.....



Från Kappahl som kostade 75:- Jag är helt kär i dem och trodde inte för en sekund att jag skulle hitta ett par sådana här på Kappahl, av alla ställen. 

Tidigare så var jag ganska skeptisk mot byxor med ett hängande skrev (för att linda in det i bomull), men de har liksom charmat mig med tiden och efter att ha sett liknande byxor på Hanna så var jag helt såld.
I love my new pants!

Lördag

Nu har vi precis ätit mat. Det blev lasagne som jag även hade i morötter och soltorkade tomater i, för att få den ännu saftigare. Det blev riktigt gott och nu ligger vi i soffan och smälter maten framför Gordon's kitchen nightmares.




Vi drack en äppel och päron must med "en uns" ingefära till maten, väldigt god.



God kväll!

Nu har vi äntligen landat i karlstad (med bilen). Väskan har packats upp, ansiktet har tvättats och nu blir det sängen och Criminal minds. Veckan har varit bra, jobbet har flytit på och vi har ätit god mat på restaurangen här 3 av 4 dagar, gött att slippa laga mat ibland! Annars har jag i veckan fyndat lite saker som jag visar här på bloggen imorgon.
God natt!

Det roligaste jag har sett på länge




Onsdag

God förmiddag!

Jag har alltid velat ha en Chanel classic flap bag, eller en 2.55:a är osäker på vilken som är vilken. Mina efterforskningar visar att 2.55:an är utan CC loggan vid spännet och den sk reissue på 2.55:an har denna logga... Som sagt oklart vilken som är vilken men jag vill i alla fall ha den med CC loggan.
Jag och min vän Stina satt och diskuterade detta här om dagen och kom fram till att det faktiskt är en investering. (Lite ironi men ack en hel del sanning.)
Jag har pengarna nu och timeingen känns väldigt bra helt enkelt. Dock är jag osäker på vilken storlek jag ska ha på väskan. Priset börjar på 15.000, och här måste jag dock tänka lite ekonomiskt då det väldigt lätt drar iväg beroende på just storlek samt vilken typ av skinn den är gjord av.
Bella köpte en sin maxi för 23000, som tur är så känner jag att den är alldeles för stor. Så där hamnar mitt tak.
Chanel går ju som bekant inte att köpa i Stockholm utan det är Finland närmast (tror jag), men jag har snarare tänkt mig att styra mitt pick och pack till London då punden är såpass låg som den är just nu. 

So, im just putting it out there, no strings attached! Vi får se hur det blir helt enkelt.



Bild

Fina halsband



Fina halsband hos Scorett.


Dagens snyggaste

Foto:

Caroline Blomst!

Älskar hennes klädstil, för det mesta. Ovan hade hon lyckats riktigt bra, helt galet snygg! För övrigt så är hon så himla fin i håret, när jag blir stor så ska jag ha sånt där hår!

God kväll!


Kylie Minouge - I should be so lucky

Kom att tänka på en låt som jag gillade mycket som barn.





So 80's!
Kylie är så himla snygg och låten är så himla bra! Trots en riktigt cheezy video, haha.
Igår när Caroline skjutsade oss till Paula så började denna (Jump, for my love - Pointer sister) spelas precis när vi klivit in i bilen, även den ruskigt bra.

Sunday bloody sunday

Stan förut med Malin, Stina och Louise. Mat på kebabhouse, glass i solen och lite shopping. Himla trevligt!
Annars har jag tittat på Drömmen om Italien med ett stort glas cola med citron och is i. Så jävla gott, inget colafan egentligen, men med citron och is så är det snuskigt gott.
Nu ska jag och Linkan åka och handla lite mat, så vi hörs sedan!



Söndag

Igår var jag ute och partajade med tjejerna. Vi förfestade hos paula, myste med lite oliver, kex osv sedan drog vi vidare till Koriander där vi försökte dansa, men dj'n spelade rätt crapig musik så det blev mest mingel. Jag hade i alla fall väldigt trevligt, så tummen upp!
På mig hade jag min nya t-shirt.




Nu ska jag in till stan och äta en bit mat.

Tårta

Sådär, då har vi ätit lite mat i form av smörgåstårta. Hur gött som helst! Mätt som en tok. Dock hindrade inte detta mig från att ta mig en stor kopp te och lite sockerkaka framför project runway. Man är aldrig för mätt för sådant.




Köpte även en t-shirt på stan förut, från HM herr. T-shirt med tryck från black book.




Lördag

Morgonen har spenderats i soffan med frukost och tvtittande. Nu ska jag bege mig inåt stan och förhoppningsvis hitta något roligt.