Bilder från H&M-eventet

Goodiebags.
K-A-O-S!


Tilltugg.
Stod i kö till provrummet i säkert 30 minuter, då är det bara att le och se glad ut!

Vad jag då köpte med mig hem var:


Bloppis


Tunika/klänning, använd en gång. Storlek 42 120:- SÅLD!


Wedges, aldrig använda. Storlek 40 200:- SÅLDA!

Virkat linne från VILA, storlek L. Aldig använt, säljs för vad det kostade (då det är slutsålt) 300:- SÅLT!



Väst storlek 34, aldrig använd. 80:-

Önskelista 1.2

UPDATE gällande min önskelista.

Vad som ur Bodyshops Spa widsom Morrocan serie.

Silverinpackning/silvertoning/silverschampo

Vita eller ljusrosa orkidéer

Min helg

I lördags morse ringde klockan vid 8 och då var det grötfrukost som stundade. Kl 10 var det dags för indoorwalking, ett bra pass med skön musik vart det. Så gött med olika instruktörer varje pass, ny musik och olika upplägg varje gång! Sedan var det hem och duscha, gjorde hårinpackning, ansiktsmask och fotbad framför tvn.
På kvällen städade jag återigen garderoben och tillsist blev det soffan och Head of state med Chris Rock, en rolig film som jag kan rekommendera om man vill ha något lättsamt som driver med politiker.
Idag har jag pluggat externredovisning och varit på bio. Vi såg 21 Jump Street som jag verkligen verkligen rekommenderar, sjukt rolig film

21 Jump Street Poster
Bild

Efterlysning

Skulle vilja ha klänningen nedan. Den var dock väldigt dyr, och till råga på allt slut så... Någon som sett något likvärdigt någonstans?



A.L.C. A.L.C. 
Bilder

Perfekta pumps

Beställde precis de perfekta svarta pumpsen. Tjock stabil klack och fina proportioner i mockaimitation, jag längtar efter er!

Nyheter - Raquelle

Army

Jag vill ha en sån här väst från Gina Tricot. Tror även att den funnits i grön vilket jag vill ha ännu mer... Undra bara vad man ska ha till...

Fredag

Äntligen är det fredag!!
Som vanligt så ska jag fredagsstäda ihop med min fredagsslista. Ikväll blir det hemmakväll och pizzabak!
Ha en underbar fredag så hörs vi imorgon!

Bild

Torsdag

Idag har jag varit helt död. Var på indoor walking igår och kände redan när jag ställde mig på walkern att jag var helt mör i bena från spinningen dagen innan. Så idag är jag som sagt ruggigt trött i kroppen. Men det är skönt!

Var i skolan idag, först på studiebesök på Rational ugnar som demonstrerade sina feta ugnar där man kan grilla och koka massa saker samtidigt i ugnen. Coolt. Den minsta ugnen kostade ca 80.000:- Vilket var lite tråkigt då jag blev sugen på en. Sedan åkte vi till skolan och skissade på vårt restaurangkök.
Efter det åkte jag hem och väntade på Sara som skulle komma hit på fika. Vi pratade om livet, drack te och käkade kakor, det var mysigt! 

Nu ska jag få massage medan Linus tittar på hockeyn.


Önskelista

Snart fyller jag 25, en kvarts sekel. Här är min önskelista som förhoppningsvis får mig att glömma min ålder... Om än för bara ett par minuter.


Yankee Candles, glasburkar små eller stora helst i den här, eller i den här doften, eller den här. Eller vad som, så länge det luktar gott!

Gucci eau de parfum II

Dolce and Gabbana the one

Wella SP hydrate mask

Elvisp

Hjortkrokar från Åhlens

Calvin Klein in2u

Gjutjärnspanna

GHD-styler (som man kan locka håret med)

Ett par bruna Ray-Ban aviator



Lär komma uppdateringar, så håll utkik!



Tisdag

Ett pass RPM och en varmdusch senare... Kompenserar bra efter den pigghet som följde av att jag försov mig imorse. Finns inget bättre än att vara trött på  kvällen!
En kopp te och lite bloggläsning är vad jag roar mig med såhär på kvällskvisten... Det var allt för idag.

Nelly midseason sale

Nu är Nellys midseason sale igång.
Jag har fyndat en vinterjacka som jag kan lösa av min dunjacka med de dagar då man kanske ska gå på stan eller annat och dunjacka är alldeles för varmt. Enda problemet är att det är äkta päls på jackan... Något jag tycker är himla fint, men ändå inte helt okej. Tycker dock att jackan är sjukt snygg så slog jag till. Får se hur jag känner när jag ser den....

Bild

En sån här mörkblå köpte jag. Märket är Svea och lite lustigt är det ju att det är en USAflagga på ärmen?

Event

Nästa vecka står det två stycken H&M-event på schemat!
På onsdagen är det ett fashion against AIDS-event tillsammans med Coca cola light (tror jag), kan bli riktigt roligt!
På fredagen är det vanlig frukostshopping, vilket alltid är mysigt!


Sist jag var på ett H&M-event med Coca cola light.

Det här är jag på jakt efter ur FAA12-kollektionen:






Bilder


Söndag

Igår kom Johan och Kornelia hit, vi käkade mat, spelade spel och hade det trevligt. Johan dominerade i ett geografispel och jag dominerade i Scotland Yard... Här far jag dock med osanning. För er som vet hur spelet går till så kan jag tala om att jag som tjuv var väldigt svår att få tag i, vilket mina motståndare berömde mig för. Stoltheten varade ända tills de insåg att jag gjort fel två gånger då jag åkt buss till hållplatser dit bussen inte gick. Ni som inte spelat Scotland Yard har precis slösat 15 sekunder på att läsa något rätt obegripligt. Hur som, här är maten från igår.

Linus gjorde hamburgare och klyftpotatis. Jag gjorde aioli och hamburgerdressing.

Jag gjorde också efterrätten maränger med grädde, frukt och bär.

Idag söndag så har vi varit på bio, vi såg kvarteret skatan (andra gången för mig) och vi skrattade nästan hela filmen. Sedan åkte vi hem och käkade mat, pluggade lite och nu på kvällen har jag inventerat och städat i min garderob. Söndagsnöje!
Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon är det skooola!
Hörs till veckan! GOD NATT!

Lördag

Startade dagen med en tallrik gröt och begav mig sedan till gymmet för ett pass indoorwalking.
Kom hem, lagade mat, gjorde maränger, aioli och hamburgerdressing - får besök av Johan och Kornelia idag och då ska det bjudas på hamburgare och pavlova!
Nu har jag tagit mig en dusch och sitter med hårinpackning och ansiktsmask tillsammans med en kopp te framför Gordon's kitchen nightmares.

Kofta

Nästa inköp får bli denna härliga kofta från Gina tricot.

Fredag

Idag har vi varit på studiebesök samt suttit och gått igenom (lustig mening suttit-gått) vad nästa steg i projektarbete är, och vi kom överens om att vi tar paus över helgen och kör igång på måndag igen!
Efter det drog jag på spotify och min fredagslista och fredagshandlade på ICA Focus som är en väldigt rolig ICA-butik med massa gott. Sen tog jag spårisen hem och fredagsstädade, åter till tonerna av min fredagslista!
Har för övrigt lagt till några fler låtar i den, så ni som subscribat får uppdatera den! Och på tal om det, vore skoj och veta vilka ni är som gör det? Och varför, om ni har den som fredagsstädlista som mig eller kanske något helt annat!?

FREDAGSLISTA

Bl.a.
Marvin Gaye
Fleetwood mac
ABBA
Aretha Franklin
Stevie Wonder
Des'ree
All saints
Westlife
ELO
Beegees
Orup
Roxy Music
Pretenders
Boppers
The four tops

Jag blir tokig!!

Har försökt hela dagen att klicka hem dessa shorts från H&M men varje gång jag ska beställa så får jag felmeddelande. SUCK!!!



Torsdag

Har spenderat hela påsken i Värmland och haft det väldigt bra! Sedan i måndagskväll är jag tillbaka i GBG och nu är det verkligen dags att ta tag i beach 2012 - ty det är aldrig för sent! 
Har börjat föra en matdagbok för att få koll på vad jag äter, även om jag äter bra så är det kul att se över vad mycket/lite man faktiskt äter på en vecka.

Idag har jag varit på indoor walking som är typ som spinning fast man är på en typ av crosstrainer. Sjukt svettigt och roligt var det så det ska jag försöka gå på 2 gånger i veckan här framöver!
Annars idag har jag varit i skolan på ett seminarium där vi diskuterade projket, sjukt tråkigt. Sedan satt vi och pratade lite om vårt projektarbete och bestämde oss för att åka ut till en herrgård imorgon för lite research.

Nu är det proteinshake framför du är vad du äter som gäller!

Bild

2 favoriter

Gick igenom min blogg och hittade två favoriter som jag längtar efter att få använda igen, så snart det blir väder och lite mer värme - då jäklar!

Min "päls"väst:



...Och min poncho:



Onsdag

Idag tog jag mig en sväng ned på stan för att köpa lite påskgodis, hämta viktiga papper och köpa en fin tröja.
På mig hade jag min favoritjacka och mina nya skor. Ser ut som jag har världens finaste hållning, oklart varför, ser härligt framtung ut!


Här är den fina tröjan jag köpte, är typ som en stickad stor t-shirt med tight svarta ärmar, riktigt cool och snygg så jag är nöjd!

Annars idag så har jag tvättat, lagat mat (lax i ugn), lagt in gurka och jobbat med projektarbetet. Nu ska vi titta på någon film och äta chips, imorgon åker vi hem till värmland!

Gestuz

Jag är kär i den här jackan från Gestuz. Den verkar falla hur fint som helst och den ser så himla lyxig ut. Finns bara kvar i storlek S vilket jag tänkt köpa i sådant fall... Men bådar ju inte gott då den kan ta slut närsom!

Ska jag?

Jackor , Peace Jacket , Gestuz - NELLY.COM



H&M startar en ny kedja

& Other stories kommer den att heta. Finns väldigt lite information ännu, men det här finns att läsa!

Paket på posten

Fick hem mina converse som jag beställde för en vecka sedan.



Nu är jag redo för våren!
Tips till er som är ute efter converse, beställde mina via Ellos med en rabattkod på 40 eller om det var 50% OFF som även gällde på "märkesvaror" kan hända att den finns kvar, så googla!