Des'ree - Life



Låt som går på hög volym när jag städar lägenheten. Feel good låt helt enkelt, städningen blir liksom väääldigt trevlig och jag får verkligen mysig hemmafru's känsla i hela kroppen!

 


Yankee candles

Köpte ett Yankee candle förut, tog mig kanske 20 minuter att bestämma mig för vilken doft jag skulle ha. Det stod mellan Sweet honeysuckle, Lilac blossoms och Willow breeze. Valet föll på Sweet honeysuckle som luktar precis sådär härligt blommigt, inte sliskigt sött utan lagom.


Kväll

Nu ska jag och Linus åka och äta på en mongolisk restaurang här i Karlstad, deras wokbuffé där du får plocka ihop din egen wok som de wokar framför dina ögon är att dö för! Hur gott som helst!
Var 1 eller 2 år sedan jag åt deras buffé och har hört att man numera även får friterad banan till efterrätt, gaaaaaaaaaaalet gott!
Efter middagen så blir det eventuellt bio, snabba cash!


Lördag

Sådär, då har vi avjnutit en lunch bestående av potatisgratäng samt kassler som Linus mamma hade lämnat av hos oss, hur snällt som helst! Tack!
Nu ska vi ned på stan och kolla läget lite grann, ska försöka hitta lite små inredningssaker för att göra lägenheten ännu mera hemma, dags att jag visar lite bilder på den nu tom... Ska se vad jag kan göra!



Fredag

Idag har jag ledigt från jobbet, riktigt skönt med en hel fredag hemma! Har massa att stå i då våra familjer + pojk/flickvänner kommer på middag imorgon kväll, (15 personer blir vi.) Så idag blir det storhandling samt storstädning och storförberedning av alla de slag!



TADAAAA!!

Här är min nya blogg! Eller snarare design! Tack tack tack till min söta lilla Linus som knåpat ihop och fotat med mig! Jag gillart!

Lördag

Som alla andra lördagar så tvättas och städas det här hemma i lägenheten! Nu ska vi dock ta en liten paus och åka ut till EM, Plantagen och bergvik för att handla lite inredning. Ikväll blir det bakning då Malin och Kornelia kommer på fika imorgon förmiddag, trevligt!





Dessa stövlar hittade jag i garderoben när jag flyttstädade, hade totalt glömt bort dem. Jag fyndande dem second hand för några år sedan, om jag inte kommer ihåg helt galet så kostade de 80:- Ganska okej för ett par läderstövlar måste jag säga!


Modekungen who?

För ett tag sedan så snubblade jag över en sida vid namn modekungen.se. Jag stack rätt snabbt därifrån då modekungen inte var det fyndigaste namnet på en ebutik. Såhär några månader senare så är modekungen.se fortfarande inte det vassaste namnet i namnknivlådan, dock har de hemskt fina saker! Kolla här;

Chanelinspirerad liten & nätt kavaj
499:-
Boots med breda remmar
699:-

Örhängen med ugglor
199:-





Blommönstrat skärp
349:-

Pälshalsduk med detalj
499:-
Stilren dubbelknäppt ulljacka
899:-

Kängor med snörning & lätt spetsig tå
799:-

SnyggSmille!

ny blus-pola
Bild




Columbine Smille, Elins klings assistens har blivit lite av en favorit för mig... Gillar hennes stil helt enkelt!
Denna halterneck(en "skärning" som jag normalt sett hatar)blus är ju bara för snygg! Den finns på HM och jag tänker därmed jaga upp den så snart som möjligt. Håller tummarna för att den finns i Karlstad!

Söndag

Gud vad dagen har gått fort idag! Bara eftermiddagen och kvällen återstår.. Hur som helst så har jag dock hunnit med en del ändå.
Vi har varit och handlat mat och diverse saker på ICA maxi, alltid mysigt av någon konstig anledning...
Vi har varit på Plantagen och EM och kommit ut med endast en prydnadstomte, han var söt ändå!
Vi har varit och brunchat med Linus mamma och pappa på Linus lillasysters nya jobb.. Vet inte riktigt vad det heter men det är i alla fall på restaurangen som ligger vid Värmlands muséum.
Nu har vi en lägenhet att städa och eventuellt en till tvättmaskin att tvätta, jippie!





Kläder

Nu åker jag ned till stan!



Lördag

God förmiddag!
Idag var jag uppe vid 8:45 och tog mig en morgonpromenad. Satte igång en tvättmaskin samt åt frukost, (dock inte samtidigt). Nu sitter jag här och njuter av det fina vädret och solen som skiner in genom lägenheten, som får mig att för ett ögonblick tro att det är sommar.
Idag ska jag in till stan och möta Malin för en liten shoppingtur.. Fick lön i onsdags så nu är det dags igen!

Ha en bra dag så hörs vi!


Shoppat


Zara



Monki


DNA



Zara



Monki



Gina tricot


Are you afraid of the dark?

...När jag var liten så tittade jag en hel del på tv. Mao så hände det då att jag såg på diverse skräpbarnprogram. Det hände dock att man kom över en del guldkorn vilket följande blogginlägg skall belysa.
Detaljerna är lite luddiga och jag är allt för upptagen (tummlar min dunjacka och är på tok för stressad över resultatet, klockan är 22 och jackan är inte ens nära på att vara torr. Har tumlat den sedan kl 17, men det verkar inte bättre än att mina kära grannar får stå ut med en springandes Carolina i trapphuset i natt.) för att googla alla detaljer. Eehh Hur som helst, detaljerna var det ja......
Det fanns ett barnprogram typ som disneydax, fast 4:ans version; Junior. Junior hade någon söt ung blond tjej som presenterade diverse program, hade lite kids i studion som fick leka och experimentera etc... Ett coolt program som de visade var i alla fall Are you afraid of the dark?.



Ett barnskräcksprogram där ett flertal barn går genom en skog för att samlas vid en eld och berätta spökhistorier för varandra. Kolla introt vet jag och se om ni känner igen det!
Jag minns att jag tyckte att det var snuskigt bra som barn och har sedan dess kommit att tänka på detta när jag går ensam i en korridor eller liknande när det är mörkt ute, (flera av spökhistorierna utspelade sig såklart på sådana ställen.)
Anledningen till att jag kom att tänka på detta just nu var att jag bad Linus följa med mig ned till tvättstugan då jag som ovan, helt enket börade associera till ett avsnitt av Are you afraid of the dark? Att vår tvättstuga förvandlats till ett sjukhus där en Zombie jagar mig i korridoren... Jag kunde inte för allt i världen komma på vad programmet hette så jag Försökte förklara ovannämnda för Linus, och han replikerar genast "-Jaha, du menar Are you afraid of the dark? !?"

Sådär, nu har jag knytit ihop säcken!



Update; Självklart så googlade jag lite och jag hittade ingen söt blond tjej, undra vart jag fick det ifrån... Däremot hittade jag den här blonda söta tjejen, Ha! Det här tittade jag också på.. Inget minne av om det var bra eller inte.. Minns bara att det var coolt!
Alex Mack som blir påkörd av en lastbil med kemikalier så att hon blir muterad och kan förvandla sig till någon vätska samt flytta saker med tanken.. (Introt till Junior för övrigt..)



Black

Idag ser jag ut såhär:




Lördag

Jahaja, då var allt över för denna gång då!
Nyår firades först med bio, New Moon och fortsatte sedan på vårt hotellrum med allt man kan tänka sig i godisväg, dricka samt filmtittande. Vid 12-slaget stod vi i fönstret och tittade ut över stan och på alla raketer som lyste upp himmelen. Hur mys som helst! Jag har handlat en hel del fina saker med, lägger upp ett och annat här på bloggen senare under dagen!

Nu är vi hemma i Karlstad igen och vardagen. Idag står tvätta samt städa på schemat.. Ska dock redan nu avvika från detta då jag tänkt dra på en liten shoppingrunda i centrum. Eller shoppingrunda var att ta i, blir i alla fall en tur in till stan för att titta lite, så jag inte missat något!



Lite bilder från Juldagen;


Jag och Senait


Jag och Louise


Senait, Jag, Paula och Stina