Blod

Var inne på klaratappen i förra veckan.. alltid velat bli blodgivare och nu var det dags.. gick dit på intervju och tog prover.. inte vem som helst som får ge blod, vilket är förståeligt... men en intervju? Jaja hur som helst så fick jag samma info om blodgivning 3 ggr... (vad man får/inte får göra som blodgivare etc..) Men det är bara bra att de är så måna om sånt så det inte blir nått strul.. vill ju att de ska vara nogranna då det kanske kommer en dag då jag behöver blod.

EFter "intervjun" som i princip gick ut på att jag fyllde i ett formulär så var det dags för blodprov. Jag fick lägga mig i en blodgivar säng/stol så börjar en sköterska tvätta min arm och säger att det gör inte så ont som man tror.. att det knappt känns. Så sticker hon i nålen (en sådan nål som de sedan kommer att använda vid blodgivningen.) Det gjorde ondare än jag föreställt mig :D fast det vart ju över på 2 sek.. så egentligen var det ju ingenting. Det som gjorde mest ont var tiden då nålen satt i och tiden efter, min arm vart helt stel.. antagligen ovan denna "behandling" så jag kunde knappt röra den då det kändes som om att armvecket skulle spricka.. det lixom tog emot och sved när jag försökte böja armen. Sedan sa sköterskan till mig att jag helst inte ska styrketräna dagen efter då det ev kan spruta ut blod ur hålet :D galet det där...
Nu väntar jag  bara på svar om jag får bli blodgivare eller inte... 5 veckor skulle det ta för dem.

Hmm skriver detta för att jag vill uppmana folk till att bli blodgivare... visst, på mig gjorde det lite ont men jag är ganska klen... :) så smärtan är inget att oroa sig över. Har man inget att oroa sig över och om man kan ge blod så tycker jag att man borde göra det. Absolut ingen tvång eller något... men det är så lite man gör egentligen.. man ger blod bara några gånger per år.. 2-4 om jag inte minns helt fel (så länge satt den infon ;P)

Det är brist på blod. Brist på blod måste väl innebära att det inte finns tillräckligt? och finns det inte tillräckligt så kan det betyda att någon inte får det blod den behöver för att överleva... vem vet, det kanske blir du eller jag?

Nej nu ska jag lägga av med denna klichefyllda skräckpropaganda... besök http://www.geblod.nu ist. ;)


Ses på Claratappen!

det var den dagen

helvete! Av en ren slump så kom jag in på en sida som någon länkat till om nån outifit som madonna haft på sig.. så klickade jag där och scrollade ner. Då ser jag vem som vann/vinner topmodel.. ANTM är mitt favorit program och jag brukar ha svårt för att hålla mig och kolla vem som vinner iförväg... men denna gång hade jag lyckats hålla mig men ändå så av en ren olycka så vet jag nu... fan. Jag som klarat mig så bra :D

Veckan som gått

Ojojoj, denna vecka har varit galet ovanlig. SOm jag tidigare nämnde så jobbar jag numera heltid (mån-fre) på Scandipac. Så uppgång har blivit vid 05.30 för att sedan åka iväg kl 06.30.. normalt sett så brukade jag sova tills 11 kanske. Gör mitt jobb där, vilket innebär att packa kort. FÖrsta dagen var hemskt tråkig.. stod ute i ett rum i 8 tim och buntade kort... Men med dagarna så utvecklades mitt jobb till att bevaka maskiner och dylikt... inte något jag trodde att jag skulle jobba inom.. :D men det visade sig vara riktigt roligt och mina arbetskamrater är så sköna... typ familjetyperna.. medelåldern ligger nog på 35. Tjänar inte heller storkovan... runt 80/tim men eftersom jag trivs så förbannat bra så är det lättförtjänta pengar!

Annars så lever jag på... jag och martin firade 21 mån i torsdags... blev inte så mkt firande då båda glömde bort det... brukar bli så nuförtiden :D haha känns inte så viktigt längre... men i början då firade vi varje månad med att ge varandra presenter eller gå ut och äta. Stackars Martin förresten... han har fått en slipsak i benet på jobbet så han fick sy 6 stygn :O kan knappt gå stackarn...

Åh i torsdags var det förövrigt en väldigt efterlängtad dag.. Laredoute hade mellan kl 19.00-19.30 halva priset på alla artiklar... Blev endel beställt. Har sedan typ 2 veckor spanat in exakt allt jag ville ha och i torsdags så klickade jag hem det. Beställde bla 4 par skor, 2 stickade klänningar, en Sonia Rykiel halsduk, underkläder och en massa linnen etc till ett värde av 6000:- men med min rabatt så slutade hela kalaset på 3000:- Är så nöjd... 4 par skor plus en massa kläder för 3000:- är inte fy skam.

Fick även mina skor från skopunkten under veckan... de var skitfina.. dock så var de i minsta laget... men eftersom de var gratis (tag 3 betala för 2) så behöll jag dem.. ska gå till skomakaren och fixa så de blir större... det gjorde caroline med ett par skor så det ska funka.. :D

Helgen spenderade jag med martin och hans familj samt släktingar typ... Hans mamma fyller 50 år imorgon så det var kalas i helgen... God mat, trevligt folk etc... helkul :)

Lite av det jag beställde från LR. :)


PumpsShortsSkorStickad klänning


Bilder: www.laredoute.se

äntligen helg

31 st läste mitt inlägg om vilken hårfärg jag skulle välja... 3 st kommenterade det, vilket deltagande!:D
Mkt har hänt sedan senast... sammanfattar veckan  på sön el nått. BAJBAJ trevlig helg!

svart eller vitt

När jag får lön så ska jag färga håret hos frissan, nu är det bestämt. Har ju fått ett nytt jobb nu ska jobba mån-fre 07.00-16.00 så nu kan jag kosta på mig färgning hos frisören.  Kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag ska färga till... så de som vill får gärna råda mig i denna fråga ;) laddade upp två bilder som föreställer mig med en fet utväxt och blonda toppar ;D och en bild med vanligt brunt hår. Är typ dessa färger jag väljer mellan... möjligtvis lite mörkare brun än den på bilden.. men typ den blonda om jag ska bli blond. Gör din röst hörd vet ja, oavsett om jag känner dig eller inte. :)
Tacksam för svar :D

Ljushårig:

Ljus

Mörkhårig:

Mörk

Med på bilderna är Kornelia-clementinapan och anna ;D

Tors

Idag så ska jag och Martin göra staden. :) SKa köpa ögonskugga och concealer från makeup store... funderar även på att köpa hårfärg. Har lovat mig själv att jag ska färga håret på salong denna gång då det känns som om att det sliter mindre... men jag har fan inte råd har jag kommit på... inte om mina nära och kära ska få några julklappar i år :D Men sliter det mer att färga håret hemma än hos frisör, någon som vet det? (ska bli honungsblond med lite ljusa slingor i) Gör jag det hemma så går det ju kanske på en fjärdedel av summan som en frisör skulle ta.


Topmodel var galet igår... jag har ogillat Gina sedan starten, hon var så nervös och jobbig... men fan vad synd det var om henne när Janic sa till henne, -Zip it bitch, youre dead in my book!
Stackarn... Elaka Jade som bråkar med henne.

Gah, vill färga håret nu... har nog världens fulaste hårfärg, urtvättad rödbrun :D

Slappa dagar

Kom hem från sthlm i söndags, vart en riktigt rolig tripp! blev inte så mkt shopping som jag hoppats på men det gör inget... var ändå pank typ :) träffade massa släktingar till martin.. alla hans släktingar är så trevliga så det var fett nice q:)

Nu så har jag precis blivit av med martin... till min besvikelse. För några timmar sedan så ville jag att han skulle åka hem men nu ville jag att han skulle stanna.. han är så mysig efter att vi har bråkat. Min lilla musse :)

Annars händer inte mycket... ska städa lite nu tror jag.. sedan blir det sex and the city ;D
Jobba i helgen också, även jobba fredag.. skönt emd lite pengar. Idolnight hos millivanilli på fredag med, det ser jag fram emot.


tjipp


Musse

Min musse

Quiltad väska

väskor

Bild: http://barcelona.campusanuncios.com/picanuncio/venta/venta233309011.jpg


Blev inga skor idag... de fanns inte i min storlek... får leta efter dem i sthlm imorgon.
...Istället så köpte jag en quiltad väska med kedjehandtag ifrån lindex. Kom hem och visade mamma,
"oj vad chanel! utbrister hon" varpå jag håller med men påpekar att det är lite mer MJ över den...
När jag sedan letar efter en bild som ungefär stämmer överrens med hur min väska ser ut, (då lindex inte hade någon) så hittade jag bilden ovan. Den längst upp till höger ser precis ut som min väska, och det råkar vara en MJ, känner mig grymt glad över mitt senast inköp då den endast kostade 349:- och är på pricken lik en Marc Jacobs väska :)


Host host

är småförkyld nu också.. är helt ok på morgonen men på eftermiddagen-kvällen så slår det till och jag blir råsnuvig :/ ska åka och jobba om en halvtimma... känns sådär. Kul när jag väl är där men längtar bara efter att få åka hem och sova hos martin :) han kommer visserligen inte komma hem förens vid 7 tiden på morgonen.. men det är så supermysigt när han väl gör det. Imorgon så har han lovat att köra mig till skopunkten och då ska jag inhandla skorna jag tidigare skrivit om, sen ska vi åka jhem till mig och packa för sthlms-trippen.

Hörs efter helgen ;)

Oh happy day

Shit bästa dagen på länge... som bekant så beställde jag sex and the city shoeboxen igår, idag damp den ner i brevlådan. :D kan inte bestämma mig om jag ska öppna den och dra ett maraton eller om jag ska be mamma köpa den åt mig och ge mig den i julklapp... ska jobba ikväll så idag blir det ändå inget maraton. Fick även nya nummret av elle med posten idag, kan inte bli bättre!
boxen var skitliten... :) trodde den skulle vara som en skolåda typ.. men den är lika stor som ett dvdfodral då fodralen är staplade på varandra... jag trodde att de skulle stå bredvid varandra, men whatever 18 disc sex and the city kan aldrig gå fel hur de än placeras!

skor

Louboutin kopior Bild: www.skopunkten.se



Dessa underbara och prisvärda Loboutinkopior kommer från skopunkten, de går loss på 249:-
Det bästa är nog att klacken inte är lika hög som på orginalskorna, iofs gillar jag höga klackar men de är desto svårare att gå i ;D Eftersom mina ankelboots aldrig kommer in på dinsko så får det bli dessa istället. Bara jag får ett par Louboutinkopior! :D



 Chlóe bild: www.netaporter.com


Har även suktat efter ett par Chloé paddington loafers... men dessa kostar några tusen så till min stora förtjusning (ännu mer förtjusning än louboutinkopiorna) så finns det även kopior av dessa som kostar runt 400:- gosh ser mig själv i dessa till våren/sommaren... längtar! :) det dumma är att de bara säljs på nätet... (möjligtvis i handel i sthlm) på typ ebay och tradera då de är nått engelskt märke som gör kopiorna.

Sex and the city

Åh fick mail från cdon förut.. rea på dvdboxar. Brukar vara inne där med jämna mellanrum och tråna efter sex and the city shoeboxen som kostat typ 1199:- lite för dyrt tycker jag. NU till min stora glädje så kostar den 749:- OH MY :) Det skumma är att nu finns det 3 olika boxar med alla avsnitten.. En shoebox, en vanlig och en till vanlig som inte släppts än... undrar vad det är för skillnad? stod inte så  mkt om det. Men mitt val faller ändå på shoeboxen då det är den jag velat ha sedan länge, plus att den är billigast.

Sex and the city shoebox  MIN NYA ÄLSKLING :D
Bild: www.cdon.com

Ledig igen...

JObbat lörd-mån så jobbigt ;) jobbade nio timmar i lördags.. då kunde jag knappt stå upp sen.. satt inte ned en enda sek under de 9 timmarna... stod tom upp och åt, så sjukt stressigt. Sov väldigt skönt sen den kvällen :D Myskvällen hemma hos anna blev tyvärr inställd i lördags också.. malinfjalin som bangade :P så jag softade ist.. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan hämta paketen från laredoute och hm... snabba på! Sthlm  i helgen också :D

ledig

Är nu ledig i några dagar... så skönt! På planeringen idag så hittar vi städning och städning. Just nu så är jag hur sugen som helst på att storstäda mitt rum... får se hur jag känner när jag skrivit klart detta :D mitt städhumör kommer och går lika fort som trender.

saknar min morty.. är så jobbigt när han jobbar natt, kan inte sova tillsammans förutom på helgerna.. och då måste jag ju gå upp tidigt eftersom jag jobbar på helgerna, går precis om varandra hela tiden ju :/
Men det är skönt på ett sätt också... blir ju så underbart när vi väl umgås sedan.! :)