Fredag!

Nu är vi äntligen hemma i Karlstad! Linus står i köket och lagar mat helt själv, (klapp på axeln). Själv så sitter jag här och googlar ryckningar i ögonlocket. Inget konstigt med ögonryckningar, förutom att jag har haft det i 2 veckor nu. Väldigt intensiva dessutom. De kommer med kanske 10-15 minuters mellanrum, (speciellt mitt på dagen) annars kommer de så fort jag blundar eller blinkar lite "hårdare".
Idag bestämde jag mig för att jag inte tänker ta den här skiten längre, nu var det dags att styra upp skutan. Det var dags att googla min åkomma. Att googla symptomer och liknande kan ibland vara jättebra, ibland mindre bra. Just denna googling turned out riktigt bra. Jag är helt enkelt stressad och sover för lite. Detta leder till muskelspänningar etc etc.
Spontant så känner jag att detta förmodligen är mitt fall. Har varit väldigt trött de senaste dagarna samt haft väldigt ont i kroppen. Guilty!



Bild


Skoperfektion

Pistol Short SEK 2995, Acne - NELLY.COM
Dessa kan vara de finaste skorna jag sett. Har efter diverse överläggningar med mig själv bestämt mig för att jag ska köpa dem. Dock så vill jag inte köpa dem från Nelly, vill köpa dem i butik, ev från Acne's hemsida där de för tillfället är slut. Jag vill prova dem, känna på dem, lukta på dem - allt ska kännas rätt! 
Har varit i kontakt med butikerna i Stockholm och Göteborg, i den sistnämnda ska de tydligen finnas kvar något exemplar. Åker förhoppningsvis och hälsar på Stina i Göteborg om några veckor och då jäklar, då ska det shoppas!

Torsdag

Redan torsdag you guys! Imorgon åker vi hem! Härligt.
Jag är snuskigt trött, det har varit en ganska jobbig vecka hittils. Ont i ryggen och axlar och allmänt trött bara... Ingen höjdare. Dock är det helg imorgon och då ska jag vila upp mig rejält!
Just nu sitter jag och lägger in massa ny musik på min spotifylista. Älskar att komma på massa låtar man glömt bort med tiden, söka och hitta dem där.

La precis till låten nedan. Mellanstadiet på den hörrni! Mysmysmys.




Födelsedagspresent?

Jag fyller år om ungefär en månad.
Clubmaster®
Ray ban clubmaster

Skor

Tror inte att jag har visat mina nya skor från Vila ännu, så här är de:



I can't get enough of your love babe

Ni vet, ibland försöker man lista världens top 3,10,20,100-låtar. Eller hur!? 
Beroende på vilket humör jag befinner mig vid, eller vad jag sysselsätter mig med för stunden avgör oftast utfallet för just dessa listor. Såhär en måndagskväll då jag är rikigt trött och väldigt behaglig, lugnt i sinnet och väldigt nöjd med tillvaron så ligger denna låt mig väldigt varmt om hjärtat.
Vill nog till och med påstå att denna låt alltid kommer att ligga med på min top 10 (i alla fall top 20) oavsett omständigheter. Den är bara så himla bra!






Acne Bay tee

Jag gillar t-shirtar.
Mitt bästa t-shirt köp någonsin är min nudefärgade från Acne, (bild nedan). Den är helt perfekt på alla punkter. För att nämna några så är färgen perfekt, passformen är smickrande och den är gjort av 100% linne, vilket ger tyget struktur så den framträder aningen melerad. 
Är riktigt sugen på en i svart men den verkar vara slut, hoppas dock att lagret fylls på snarast och att denna t-shirt är här för att stanna.

 

Bilder


The hills season 6

Kolla in det här! Den sjätte säsongen av The hills börjar sändas imorgon, JIPPIE! Jag måste erkänna att jag har längtat som ett litet barn på julafton. Behöver min dos av LA liksom. Vet inte när det kommer till Sverige ännu så jag kommer att sitta och titta på MTV's hemsida, via deras webbtv. Nu ligger det uppe en sneak peak på säsong 6 och det verkar ha hänt galet mycket, way to go boys and girls! Spencer gråter titt som tätt, Heidi har ett nytt face, Audrina har pojkvän, en ny tjej anländer. Utöver allt detta så är det tjafs och tårar all year round. Spännande säger jag! Kolla in trailern här.


Bild


Update: Efter att ha tittat omkring lite så såg jag att även The city säsong 2 börjar imorgon, dubbeljippie!!!!


Söndag, kväll

Oj nu var det nästan kväll! Gud vad fort dagarna går när man mest går runt och skrotar. Idag så har vi städat lägenheten och haft min familj här på fika. Hela helgen har varit en myshelg, knappt varit utanför lägenheten.
Nu ska vi äta svamprisotto, kyckling och sparris. Mumma!


Söndag


Mat

Nu har vi precis ätit mat, kycklinggryta, sparris och bulgur.





Nu ska jag baka citronsockerkaka!

Bret Michaels


Bild För den som inte ser det så är det män på bilden.


Något som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat är rockmusik, 70-80-90 tal. Ser framför mig hur jag vid 90-års ålder kommer att glida omkring med min rullator och med hörlurar i mina öronen från en framtida iPod. Ser även framför mig hur mina playlists kommer att se ut på ett ungefär. En sak som är säker är att ett gäng låtar från Poison kommer att medverka!
Därför, när jag läste följande artikel på Aftonbladet så kom jag att tänka på alla bra låtar detta band har givit oss. Låtar som man kan relatera till, låter konstigt men det är sant.
Nu låter det som om att han har dött, vilket han inte har och vilket jag hoppas inte sker än på ett tag... Men jag vill ändå ägna några timmar denna dag till att hylla ett riktigt bra band. Häng på vet jag!


NOTHIN' BUT A GOOD TIME
TALK DIRTY TO ME
FALLEN ANGEL 

EVERY ROSE HAS IT'S THORN
SOMETHING TO BELIEVE IN





Pssst!

Säg inget till Anna Skipper, men jag hoppade äggmackan och åt ett glasswienerbröd till mitt te istället.
Lite förmiddagsfika har väl ingen dött av?!


Lördag

God morgon!

Gud vilket underbart väder! Utnyttjade därav denna härliga morgon till att ta en promenad till affären. Handlade mest grönt ochs skönt, självaste Anna Skipper skulle ha gett mig en klapp på axeln.





Nu ska jag äta frukost i form av grapefrukt, äggmacka och te.

Fredag

God afton!

Nu har vi åter igen kommit hem från en arbetsvecka i vårt kära grannland Norge. Härligt att vara tillbaka i Karlstad!
Har precis tagit mig en dusch och sitter nu här för att önska er en god natt, typ.
Nu ska vi dricka te och titta på någon film tills vi somnar. Som sagt, god natt! Hörs imorgon!

Jag vågar!

Jag vågar!

Gillar de från Next men orkar inte beställa och greja från UK liksom... Acne's är coola med (bild nedan), är dock rädd för att jag inte är riktigt fullt så cool som dem. Skulle nog känna mig lite som en clown. Men svartvita/gråa/beigmönstrade etc skulle funka finfint. Jakten fortsätter!



Bild

Fin tröja

Anna-Maria Sweater SEK 545, Resteröds - NELLY.COM



Sitter och tittar på Nelly's rea igen. Såg att de lagt upp lite nya prylar på rean, så varför inte!? Hittade tröjan ovan som kommer från Resteröds, kolla in videon, vilken fint fall den har. Flow! Sen att den är uppkallad efter mina andra namn, nämligen Anna, Maria känns ju rätt så meant to be.

Jag har gjort en deal med mig själv, jag ska börja handla mer kvalité. Inte helt sluta handla på HM, Gina tricot, Bikbok osv... Men just nu har jag så himla mycket kläder från ovanstående kedjor som jag inte använder just för att de känns billiga och tråkiga. Hade jag lagt ihop summorna från alla dessa kassa inköp, så hade jag haft pengar till betyligt färre, men ack så mycket finare saker. Saker som man vill ha i sin garderob länge. Det är så himla lätt att gå in på Gina tricot, börja bläddra lite bland deras snurror och tänka;
"-Jo men jag köper den här tunikan i 3 färger, den är ju så basic och bra" Vips! Så är man uppe i 500:- Inget mer sådant för Carolina Magnussons del. Varje gång jag hamnar i den situationen så ska jag ta mig samman, gråta en skvätt och gå hem och lägga den där 500-lappen i min spargris.

Skämt åsido. För att knyta ihop säcken så vill jag bara säga att "-I like my money right where I can see it, hanging in my closet"


Väskan



Såhär ser alltså mitt senaste väskköp ut på.
Som ni ser så bestämde jag mig för den silvriga, gav den guldiga till mamma. Måste säga att den är mycket finare i verkligheten än vad den är på bild. Ni hittar den här.

Söndag, kväll

Nu har jag precis tagit mig en lång välförtjänt dusch.
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling i Forshaga. Mitt jobb bidrar inte till den bästa hyn direkt, så måste säga att även ansiktsbehandlingen imorgon är välförtjänt. Åh vad jag längtar!
Nu ska jag dricka cider samt sitta i ett fotbad framför tv'n, även detta välförtjänt.
Hörs på LAN!


Nyskuren

Före



Och efter.

Söndag

Nu har jag precis ätit lunch. Det blev en kycklinggryta med kokosmjölk, soltorkade tomater och oliver. Ett recept som jag fått från min äldsta fortfarande nära vän, Caroline. (Hon är alltså inte gammal utan vi har känt varandra väldigt länge bara).





Nu ska jag bege mig in till stan där det ska färgas och klippas hår, wish me luck!
Sen blir det nog fika med Anna, Malin och kornelia. Vi får se.


Lördagsshopping

Följande plagg fick följa med hem från HM och Monki idag:






Lördag

Nu har jag precis kommit hem från stan. Tog mig en tur bland butikerna och hittade lite smått och gott, lägger upp bilder senare. Lämnade tillbaka den svarta klänningen som är överst på bild i förra inlägget. Jag insåg att jag aldrig kommer att använda den, vuxenpoäng till mig!
Ikväll så ska vi hem till Forshaga och äta mat hos min mamma och pappa. Vi ska äta Langos, min favoriträtt!
Nu blir det te och topmodel.


Fredag

Äntligen fredag! Snart lördag dock och det är ju inte helt fel det heller.

Idag har det mest varit jobb och bilåkande på schemat.
Ikväll har vi dock hunnit med att titta på lite fredagsunderhållning i form av så ska det låta samt talang. Så ska det låta var lika underbart som vanligt men kvällens bästa var nog den karl som sjöng Journey's Open arms. Hans röst var inte klockren och hans utseende gav inte världens bästa intryck. Tyvärr är det ju så ofta, man förväntar sig inte så mycket av sådana människor, i sådana här sammanhang. Men klyschan "-Man ska inte dömma folk efter utseendet" gav mig en rak höger ikväll. Han sjöng sig rakt in i mitt hjärta! För mig så är inte tonsäkerhet det viktigaste, (inte utseendet heller för den delen) det är ens passion och... Ja, jag kan inte sätta ordet på det, men han berörde mig så med sin peronlighet samt känsla så jag blev alldeles rörd. Jag grät.


För att inte bli allt för sentimental här nu, så tänkte jag bli lite ytlig och slänga upp bilder på det jag köpte på HM i förra helgen.






Nu: Te och Criminal minds.
Over and out!

Rea

Nelly har ju småbörjat sin rea nu. Jag har egentligen inte tillgång till den förens om 2 timmar men googlade lite och hittade en kod som gjorde att jag kom in på den ändå. Sitter just nu och bläddrar omkring, har hittils bara hittat en top jag är sugen på... Så det lutar åt att jag hoppar denna rea faktiskt. Är du sugen på att komma åt rean just nu så klicka in dig hos Engla.

Nelly

Beställde ett par skor från Nelly här om dagen, tror att dessa kommer att bli hur fina som helst till alla sorters svarta tights. Min melodi for sure! Sen kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle ta guld eller silverdetaljer på väskan så jag tog båda.

Tariff Boots SEK 299, Vila - NELLY.COM
Tokyo SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM Tokyo SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM


Söndag

Hej hej hej!

Gud vilken bra helg jag har haft!
Började igår med höskoleprovet som gick sådär, kändes inte alls bra. Dock visade det sig när jag rättade provet i går eftermiddag att jag (genom förra årets normeringstabell) fick tillräckligt med poäng för det program jag vill läsa. Så jag är nöjd ändå.

Igår kväll så var jag hos min bror och hans tjej samt min andra bror, och firade våra reslutat från högskleprovet med lite mousserande samt alfapet, värdigt avslutnig på dagen.

Idag så har vi hittills gått en promenad in till stan där jag hittade lite fina plagg från HM, slänger upp en bild lite senare. Nu ska jag titta på Rachel Zoe!


Fredag

Nu har jag precis tittat på det senaste avsnittet av ANTM 14, funderar på att fortsätta mitt soffläge och gå vidare till project runway säsong 7. Sånt gillar vi!
Idag har vi varit lediga så det har mest blivit promenader, matlagning och annat lugnt för att vara i så bra form som möjligt imorgon, imorgon smäller det! Är ju som jag tidigare nämnt dags för årets första högskoleprov imorgon, är inte det minsta nervös. Eller jo, det är jag visst, men bara över resultatet... Detta ska jag dock tackla genom att helt enkelt göra mitt bästa, och det får bära eller brista! Håll tummarna för mig!


Whitney Houston - I wanna dance with somebody

Finns det någon bättre fredagslåt än just denna?!




Whitney Houston är väldigt speciell för mig, har tyckt om hennes musik sedan jag var liten och såg Bodyguard för första gången. En film jag såg om och om igen när jag var med mina föräldrar bort till grannarna på diverse tillställningar. Midsommarfest, kräftskiva, nyårsafton, you name it! Jag var där och satt garanterat i soffan med en skål chips, glass, dricka och tittade på en amerikansktalande film med svensk text som jag förstod föga av. Vad jag dock förstod mig på var kärleken, spänningen, de vackra huvudrollsinnehavarna samt den underbara musiken. Det räckte gott och väl för mig.

Låten ovan är dock inte hämtad från Bodyguard, men det spelar ingen roll för jag kom även över denna som barn. Jag får på allvar tårar i ögonen när jag lyssnar på den. Den är helt enkelt så bra! 


Bild

Sonic dream collective - I wonder why



En av mina favoritlåtar när jag var 7 år. "Lånade" min storebrors Absolute dance 10 och lyssnade igenom skivan gång efter gång och fastnade för låten ovan.
Såhär 15 år senare så är I wonder why fortfarande lika bra. Mys!
(För övrigt så "lånar" jag fortfarande skivan).


Bild

Beslutsångest

Tokyo SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM Tokyo SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM
Hade bestämt mig för den guldiga.. Föredrar svarta väskor med gulddetaljer över silver. Men den silvriga känns mer genuin. Tråkigt med guld också om det börjar missfärgas. Jaja jag ska tänka på saken. Ni hittar dem här.

Tisdag

Goddag!

Nu är vi uppe i Töcksfors igen. Blir dock kortvecka denna vecka då vi är lediga på fredag, av den enkla anledningen att vi ska skriva högskoleprovet på lördag. Känns bra att få en dag ledigt innan då vi annars skulle varit hemma vid tolv på fredagskvällen.



Blev så himla sugen på sommar nu! Satt och tittade igenom bilderna från Bulgarien i somras, ta mig tillbaka!



Mat



Sådär, då var maten i magen.
 
Dagen har idag har varit bra, det har tvättats och gåtts en riktig långpromenad ute i det fina vädret.
Nu ska jag ta mig en varm dusch sedan mysa ned mig o soffan och titta på tv.
Hörs av imorgon, god kväll!




Söndag, kväll

Nu håller jag och Linus på att stökar i köket, blir lite musslor, räkor och bröd ikväll - som vanligt! Lyssnar samtidigt på Eros Ramazzotti - Quanto amore sei. Underbart!



Söndag

God förmiddag!

Sådär då, tvätten är i tvättmaskinen och vi ska nu vandra in till stan och käka lunch på kaféet vid Värmlands museum där Linus lillasyster jobbar. Inte bakis alls för övrigt, gött!


Lördag

Nu har jag nyligen kommit hem från krogen. En dusch samt en resorb senare så ligger jag här i sängen och bloggar, no life, eller jo visst, se här bara;




Såhär såg jag ut idag när jag var hemma hos mor och far på påskmiddag. När jag senare på kvällen gick ut med mina kära vänner så rufsades håret till en aning, någon extra knappt knäpptes även upp.
Förfesten ägde rum hemma hos Malin och sedan så knallade vi till Koriander, riktigt trevligt! Mycket folk på Koriander dock, kaos!
Nu ska jag sova. Kjamis

Fredag, kväll


Nu har jag precis kommit ur duschen och hoppat i morgonrocken. Kvällen har vi spenderat med Kornelia och Johan på Tables där vi helt enkel spelat biljard. Riktigt trevligt! Biljard är verkligen underskattat så det får vi göra fler gånger.
Nu ska vi se på Så ska det låta som vi satte på inspelning innan vi gick.
God kväll!


Fredag

Hallå ja! Fint väder ute så vad passar bättre än en promenad till affären?!


Torsdag, kväll



Nu är vi hemma från en dag med oerhört god mat och gott fika. Trevligt sällskap bjöds det även på, Linus familj är så himla mysig!
Nu intar vi soffläge, dricker lite äppelcider och äter lite choklad.
God kväll!

Torsdag

God förmiddag!
Igår eftermiddag började jag att tappa rösten, så idag är jag ruskigt hes. Låter ungefär som en 13 årig kille i målbrottet med rökröst. Nice! Så idag blir det inget videoinlägg, (gör ju det så ofta annars!)

Nu ska vi åka till stan och köpa diverse presenter efter det åker vi till Kristinehamn. I Kristinehamn ska vi fira Linus morfar som fyller 75 år och sedan äta middag hemma hos hans mamma och pappa. Mys!