Mina tjejer är här för att stanna.


My love




Såhär ser alltså Elise Ryan klänningen ut på. Passformsproblemen framkommer inte såhär på bild men den är i alla fall på tok för stor över bysten, vilket går att korrigera genom att sy inprovningar bak, sen glappar den en aning i svanken så där måste jag sy lite i inprovningarna som redan är. Efter det kommer den att sitta som gjutet och jag kommer aldrig mer att äga en klänning som känns så "jag" som denna!
Axelbanden kommer även att ryka så den kommer att bli ännu finare.

Som den riktiga suckern för leopardmönstrat jag är...

Så råder det ju ingen tvekan om vad mitt nästa inköp kommer att bli.


Bild


Leopardmönstrad sjal från Indiska. Älskar de små toffsarna vid ändarna!

Prova kläder

Hämtade paketet från Nelly idag, och guuud vad det har provats kläder!
Är långt ifrån att behålla allt, tur var väl det... Hade inte blivit mycket mer shopping denna månad i sådant fall... Mina ev födelsedagsklänningar höll inte riktigt måttet i passform så vi får se hur det blir med det, lägger upp bilder sen.

Nu blir det en promenad med Caroline, blir förmodligen en sväng upp till Forshaga och köpa lite chips! Ikväll blir det myskväll med pjamas, chips, chickflick som senare kommer att spåra i en te och fotbabads ritual till någon djup dokumentär. Finns risk för att det kanske blir top model istället.. Om det senaste avsnittet har kommit upp på youtube.. Samma sak liksom.



HÖRS DA

My new love



Weekendbag från Ralph Lauren. Köpte man två produkter, varav minst en 50ml parfym så fick man denna... Så jag köpte en parfym och ett deostick till min käre far. Runt 800:- gick alltså väskan på, me like!

Idag ska jag göra grillspett med baconlindad kalkon, champinjoner och lök. Till detta blir det en tomat och ruccolasallad, grön sparris och creme fraiche med paprika och chili. Lääängtaaar!

Wakiepakie

Jahaja, jag hade ställt klocka på kvart i nio och tänkt gå upp runt 9 liksom... Istället så softar jag tills 11.20. Inte sådär jättebra med tanke på att jag skulle ta mig en morgonpromenad, sola och laga mat. Köpte 700g färskt kalkonbröst häromdagen, som jag la i marinad igårkväll och hade tänkt ha tillsammans med bacon, lök, champinjoner, potatis och paprika till finfina grillspett! Men jaja, det sket sig ju.
Istället så sitter jag framför datorn och ser på ANTM12, inte helt fel det heller iofs!

Är fortfarande lite småsjuk så får nog ta det lugnt ett tag till, inte för att morgonpromenader är sådär värst vidare häftiga.. Men känner jag mig själv rätt så är det vila x10000 som gäller för att bli frisk. Dock jobbade jag igår och ska jobba resten av veckan, men pallar inte att sitta hemma.

Just det, lite sent kanske.. Men gårdagens outfit blev följande;



Jacka - Second hand
Väska - Lindex
Tischa - Indiska
Skor - Bianco


Dock var jag tvungen att byta ut skorna då jag blev lite försenad till bussen och inte hade någon lust at springa i mina finaste boots... Och när jag bytte skor så funkade inte jacka längre så fick byta till skinnjacka.. Så detta är bara halva sanningen men hann aldrig ta någon ny bild. FÖRSENAD TILL BUSSEN SOM SAGT!

Åter till ANTM12. TJo!


GAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA JAG TROR JAG DÖR :D

Det här kan vara det roligaste jag sett detta året. Från Filip och Fredriks söndagsparty... Värmlänningen Jan Myrehed och Edwin - sminkmannen spelar ghostbusters.
För er som vet vad jag pratar om, så vet ni vad jag pratar om! Ni som inte vet vad jag pratar om bör veta att dessa två personer är väldigt speciella och de gör detta med en stor del allvar, inte mycket lek från deras sida. De var nämligen med i 100 höjdare, sveriges skönaste människor... Det säger ju en del... Speciella grabbar! Jag älskar dem!



"-Dä här ä ju schlangen för å.... Som en suger in spöka mä... Å så hammner di bak i pösen här."
"-Do you häve pråblem with ghosts? Becöuse aj think it smäll a little ghost here..
"-Nähäj, där va dä inga problem!"

"-7th floor, seven, sju där, näe, där, DÄR. Sjunde.

"-Vikket nummer varä på rumme?
"-Dä va 730"
"-750?!"
"-730!"
"-724?!"
"-30!"
"-Åh 730."

"-Gå först du Edwin!"

"-Stå präcis så, öpp mä slangen!"

"-Edwin, släpp inte! Släpp inte nu!"
"-Nu släpper ja! Så."
"-Ja sitter fasst här Edwin."

Söndagsparty

Ja det har ju varit ett slags söndagsparty hela dagen idag vill jag påstå. Har städat ur mina garderober och gjort plats för mer skor... Detta har jag varvat med 90210 och massa promenader! Under den sista promenaden idag så gick jag och caroline förbi en bondgård som ligger precis bakom vårt kvarter.. Där tittade vi på hästarna och kaninungarna, hur mysigt som helst! Finns inget bättre ställe än Skived :) Tog massa bilder med mobilen men vet inte hur jag ska göra för att ladda upp dem....... Well nog om det, tillbaka till Filip och Fredriks söndagsparty!

News

Från den lokala secondhand butiken;



Paljettopp/kjol för den riktigt skinny 10:-



Flugor, 10:- st Jag äääälskar den rosa! Kanske inte världens mest användbara "plagg" men jag gillar att ha skor, accesoarer och kläder som inredning. Sen om jag någon gång skulle bli bjuden på ett playboyparty så har jag ju halva outfiten!

The girls next door

Har sagt det förut men säger det igen, jag älskar The girls next door!

Har dock inte sett det på väldigt länge och trots att jag vet att alla tre tjejerna har flyttat ut vid det här laget så blev jag ledsen över att se season finaly av säsong 5, att Kendra ger sig av och att Hef i princip konstaterar att det är över med Holly också... Bridget som är min favorit visar sig dock vara borta för att filma sin serie, Bridgets beaches eller något liknande... Men det ekar så tomt och att se detta gå i graven var ingen höjdare. Kalla det skräptv, men den serien gör mig glad och jag tycker att tjejerna är underbara!
FAN!


Bild

Dagens inspiration

Står Jennifer för. Hur cool och duktig är inte den tjejen? Kolla bara in hur hon använder en vanlig, dödlig och tråkig bokhylla till något snyggt, odödligt och användbart. Underbar smak när det kommer till skor också, I love her :D

Vem vill inte välkommnas av den synen? Jag är avundsjuk, tro mig!


Buhu

Gjorde några ärenden på stan idag... Köpte mig en fin svettiströja;



Hade dock önskat att den var utan ficka.. kanske går att sprätta bort, ska lägga lite energi i den frågan lite senare...
Köpte även en tshirt, shorts och två stycken plädar i minkimitation, fast de ska jag få i födelsedagspresent så det var ju egentlgen inte jag som köpte dem....... Urfina och urmysiga...! visar bild när jag väl har fått dem!


Provade även lite skor här och där, har fått världens dille på detta på senaste! Provade dessa skönheter från Scorett, alltså de är så fina på att jag vill gråta! Dock är klacken några cm för hög för mig och aaaalldeles för smal så jag trippar mest runt i dem... Och det går ju inte. Då slogs jag återigen av idén att jag kanske skulle köpa dem och ha dem så prydnad... De är ju bara så vackra! Så kanske jag, någon dag, ...Lär mig att gå i dem!
 
Bild



Sen provade jag de här skönheterna inne på Foot news;



Bild


Åtsnörda sitter de som ett smäck och jag vill återigen gråta för att jag inte kan köpa hur många skor som helst, beställde ju senast igår ett par från bronx med öppen tå.. Funderar dock på om dessa är snäppet vassare... Är ju mer en sucker för läder än mocca... Måste få hem de beiga och se dem först innan jag gör något förhastat... Or can I?!

Dagens

Outfit!





Skjorta - Sinclair
Linne - Monki
Kjol - Monki
Skor - Ellos
Hårband - HM

För att avsluta en perfekt shoppingdag

...Så beställde jag även fröken klings skor fast i färgen beige. Looove!



while were at it...

så kan jag ju lika gärna slänga in en beställning hos nelly. Fyller ju 22 år om lite drygt en månad så det är jag värd!
...A girl needs a nice dress on her party you know..! ..And some other things...!

Den här kjolen
Den här klänningen, my precious!
Den här tischan
Den här tischan
Den här klänningen
Den här klänningen
Den här klänningen, my other precious!


Något av mina två små skatter ska få den äran att bäras av mig på min födelsedagsfest, vilken det blir (om de nu ens passar) återstår att se. Tills dess så lever jag i en underbar sagovärld och längtar som ett litet barn på julafton efter paketavin!

Slängde även på lite trosor och 2 st mjukisshorts som jag hittade på rean.

Beställning

Från CDON:

Jenna Jameson - "To make love like a pornstar." Har läst den svenska versionen för något år sedan och nu kände jag att det var dags att läsa den igen, på engelska. Böcker som från början är skrivna på engelska ska läsas på engelska, punkt slut.

En CD + DVD med Poison.

Boken "Den hemlige kocken" Nu jävlar ska det bli ändring på intaget av tillsatser!

Skid row - med skivan Skid row.

DubbleDVD med Just my luck och Picture this.


Looking forward!



Annars så sitter jag och äter dillchips framför Så ska det låta, Det mina vänner, det är lycka!



my lord

Denna låt gör att jag funderar på att köpa mig en biljett till Pink's konsert, enbart för denna låt! Är en av mina top 10 för tillfället... Har en känsla av att den kommer att stanna där ett tag.
Håller på och lär mig de på gitarr nu, måste köpa mig ett capo dock, den blir lite väl låg annars.

Alltså den är så bra så att jag nästan, bara nästan, önskar att jag var olyckligt kär. So i give you:
Pink - Just like a pill


Sådär då

Here's the results:



Nu är mitt lilla 10:- fynd färdigsytt!

Dagens to do

Jag blir så hemskt rastlös att att ligga och vila hela tiden så jag måste dra igång något litet projekt här innan jag blir galen! Har redan städat mitt rum som inte alls var stökigt... Har blekt mina tänder i två tim och nu ska jag sätta mig och sy lite grann. Hittade denna lilla treasure jag fyndade för en tia för en tid sedan,



Vet ej om det framkommer sådär jätte mycket på bilden men den är i vilket fall en aning för stor så den ska sys in och ev så måste jag flytta in axelbanden, hoppas dock att jag slipper det.
Känner på mig att denna kommer att bli en ny favorit i garderoben så fort den är färdig, svart kjol till, svarta strumpbyxor 30den, höga pumps, och som pricken över i: Skinnjacka! Åh nu måste jag börja sy!!

Drömmen som aldrig blev sann



Klackarna jag beställde från HM, snyggare i verklighete än de såg ut på HM's hemsida.






....Som satt lite väl illa. Min stackars stortå kommer ju att släpas i backen... Passformsfel?


Jag gråter.

Åh


Bild


Hittade av en slump denna bild.. Mäktig eller hur?! 
Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll, se på Dirty Dancing! Tror att jag har den på datorn... Om inte så får jag leta upp min gamla VHS film, SWEET!

Straight from the highway:

Sådär då.. Då var man påväg hem. Ska möta upp Malin och Anna innan bussen hem till Forshaga avgår.. Blir säkert hemskt trevligt!

Gud vilket underbart väder! Hade jag inte varit så snorig och tjock i halsen så hade jag köpt mig en fet glass och bara njutigt, sånt som man ska göra i solen! Nu får jag dock nöja mig med att titta på andra som gör det i guess. För egen del så lär det bli enbart te de närmsta dagarna, får köpa på mig lite fler sorter så jag får lite varierad kost. Nej skämt å sido... drygt det är att inte vara sugen på mat och inte orka äta när man är sjuk.. Att äta kan vara ett av mina favoritintressen normalt sett.



Bild

Sjukdelux

Eller inte.. Har sovit jätte dåligt två nätter i rad nu och i morse när jag vaknade tio i fem och inte kunde somna om så kände jag att det var bäst att stanna hemma. Förkyld och ont i halsen som vanligt, det är jag typ en gång i månaden känns det som.. Men denna gång har jag även feber tror jag, och det mina vänner, det är ovanligt för Carolina!
Idag blir det alltså att packa sina väskor och åka hem igen, vet med mig att detta kommer sitta i ett tag så lika bra att försöka friskna till på hemmaplan, att vara hemma är nog bästa medicinen mot allt!

Så tyvärr Anna, blir det ingen after work för mig på fredag, var assugen men måste bli frisk! Dock måste vi ju ses ändå så en fika på lördag kankse går att klämma in..?

Åh jag blir så trött, hade styrt massa matlådor och grejer som, jag skulle ha med på jobbet istället för att handla i cafeterian varje dag.. Och tyvärr så tror jag att min helgersättning ryker nu när jag är sjuk, KUL! Men men går ju inte att jobba i 4+ när man mår såhär. (Jag tycker lite synd om mig själv just för tillfället, ja





Bild

White

Nu när jag funderar på att sluta bleka håret, så måste jag ju istället bleka något annat... Valet föll då på mina tänder...
Beställde precis detta kit och är lagomt excited!



Ease White SENSITIVE

Gårdagens

påskmiddagsoutfit!



Linne - Monki
Kofta - HM
Kjol - Ellos
Bälte - Old


Lite såhär i efterhand men kände att det var dags att bjuda på en outfit, glömde dock att publicera den igår så jag gjorde det nu istället! Jag älskar min nya kofta från HM.

IM IN LOVE

Som sydd för mig!


Update: Kan även tänka mig den här...



Annars så

Har jag precis kommit hem från en lååångpromenad med Caroline. Den andra i ordningen... Lär bli en till innan sängdags... Om jag ens går och lägger mig idag, sov nämligen 14 timmar i natt. Aldrig sovit så länge i hela mitt liv tror jag..?
Anledningen till detta var att jag inte sov något natten till fre då vi efterfestade hela natten/morgonen, sov endast två tim på fre eftermiddag innan det var dags att åka till töcksfors där jag sen sov runt 5 tim extra innan det var dags att gå upp 0340 när klockan ringde. Kl 0500 var det nämligen dags för jobb, 12 timmar.
Kom hem efter det, var hemma runt 8, sen gick jag och la mig kl 2115, sov tills 1100 idag, utvilad!
Ska dock jobba dag till veckan så får se till att vända om detta sömnvana... inte helt ok!

Nu blir det till att röja upp lite på mitt rum sen kommer det gäster hit och det blir till att fira påsk sådär en dag i efterskott, mys! Har längtat efter påskmat big time.. Janssons, MUMS!

Happy easter!


Oh

Call me retarded, men jag fick plötsligt se att man kan kolla på de nya avsnitten av The Hills på MTV´s hemsida.. Kvällen är räddad!

Påskferie

Äntligen har man gått på påskferie då! Ledig ända tills på tis, sen bär det av igen! Dock har jag skrivit upp mig på att jobba 12 timmar på påskafton, lite sådär att åka upp till norge för en dag liksom, men det är värt pengarna och jag hade ändå tänkt ta det relativt lugnt på påskafton.. Middag osv med familjen blir dessutom på söndagen så jag missar ju inte direkt något mys.
Måste ju spara ihop lite extra cash nu så jag har när jag och Malin åker till USA. Vet inte om jag har berättat det så jag kan ju dra det lite snabbt... Jag och Malin åker till USA i sommar! NY och LA står på schemat, ev en liten avstickare till Hawaii.. Beroende på hur mycket pengar som ryker i storstäderna. Tänker ju inte snåla när vi väl är på plats så att säga! (Så snart jag kommer på om jag bloggat om det eller inte tidigare så ska jag skriva ett mer utförligt inlägg angående detta, until then i will be quiet.)

På schemat idag så står det inte allt för mycket...
Mina fötter skriker dock efter ett fotbad och min själ skriker efter té samt en bra film så det får nog bli mina planer för kvällen!

För övrigt så såg jag Flashdance for the first time häromdagen, kan vara en av de mest överskattade filmerna jag har sett..?! Nästan så att jag vill kalla den för en crapfilm.. Men jag håller det inom mig, en liten charm fanns det ju såklart... Typ när hon dansar och häller massa vatten över sig själv, det var en ljusglimt i den annars så relativt tråkiga filmen. Däremot såg jag Romy and michele's high school reunion igår och fan vad rolig den är! Inte sett den på några år och har väl inte riktigt förstått alla skämt osv, men nu ni, nu kan jag nog påstå att den är med bland mina top 10 filmer, (rent underhållningsmässigt alltså.) Tur att man växer upp hörrni!

Its a wrap!






Bild

Hello there gorgeous!

Foto:
Bild

Så enkelt och så snyggt! Min faschination för stentvättat kommer nog aldrig att växa bort..

Gamla vanliga dilemmat

Jag blir galen! Jag kan aldrig bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha. Var hos frisören förra veckan och slingade och tonade håret i hopp om att snart komma till den färgen jag vill ha, ljusblont! Vill liksom ha en blekt palett, ändå inte helvitt då jag är för mörk i bryn osv för det... Men ville ha vita partier för att göra mitt hår lite kallare, som för tillfället är väldigt har en väldigt varm färg.

Blond












Brun










När jag ser bilderna såhär så blir jag sjukt taggad på att färga håret brunt igen, men gör jag det så vet jag att jag kommer att ångra mig då det ligger till som såhär:
Jag passar bättre i brunt då det stämmer mer med mina färger, jag är alltså finare i brunt. Vem vill inte se sitt finaste ut?
Min stil passar bättre i blont då jag har en lite rockigare och "ofin" stil, kontrasten mellan mina färger och det fejkade blonda ger mig mer attityd.
Alltså vad jag vill ha varierar från dag till dag, beroende på vilket humör jag är på.

Brunt eller blont?! Är det dags att växa upp och färga tillbaka håret eller borde jag fortsätta att spela på bortaplan? Växa upp kan jag göra om 10 år.


Hjälp mig! Inser att jag antagligen inte kommer att få några råd men försöka duger :D

Rätt så oaktiv

Har inte bloggat någonting ihelgen av den enkla anledningen att jag har gjort om på mitt lilla rum.
När vi kom hem från Norge i fredags så åkte jag och köpte mig ännu en klädställning samt galgar för att få lite ordning och reda på min garderob. När jag väl börjat med detta så kunde jag ju inte låta bli att styra upp resten av rummet så jag möblerade om en aning, städade alla skrivborslådor, drog sladdar, och cleanade upp min skräpmatta som har en tendens att aldrig kunna hålla sig ren.


FÖRE










EFTER











Ge mig sommar!

08




















When there is a red ballon on the mailbox, you know there is a p-a-r-t-y!

Kom ju på att söta Sandra fyller år idag så det var ju bara att rusa ned till köpcentret och inhandla hennes present.
Nu vankas det då fest för henne, lite alkohol och mycket trevlig sällskap förväntas! Hööörs då!


Den enda kvarvarande bilden på Sandra och mig tillsammans, det får vi styra upp till sommaren hörru!

Beautiful day

Mysväder utomhus!

Idag har jobbet gått riktigt bra, eller bra går det ju för det mesta men idag har det gått ovanligt fort liksom, det gillar vi!
Kom hem och har funderat fram och tillbaka på vad skulle laga för mat av min kycklingfärs som går ut imorgon... Kom inte fram till något vettigt, förutom att jag var tvungen att göra matlåda så "paniken" började ta ut sin rätt... Då är det guld att ha grannar hemma som lagat mat åt ett helt kompani och erbjuder både mat, matlåda och en 50cl cola på det! Alberto du är bäst! :) Så kycklingfärsen åker in i frysen!

Annars så hade jag tänkt att gå ut och ta mig en promenad i solen men hamnade framför datorn och i en konversation med Kim om AC/DC... Snackade boende osv under vistelsen i gbg den 20/6-22/6, dubbla prise eftersom det är Midsommarhelgen, SWEET! På hotellet vi bodde sist så kostar en natt nu 2350:- för två personer.
Blir ju till att kolla andra alternativ tror jag... Jag och Malin åker till USA i sommar, behöver sparar lite pengar till det förstår ni!


Fan är tågbiljetter dubbelt så dyrt det med då eller...?

Nej enough! Kosta vad det kosta vill! Huvudsaken är att det snart är sommar och att det kommer bli fett underbart, fattig kan jag vara på vinterhalvåret! HÖRS!