Planer planer planer

Okej, planen för ikväll var följande; Utgång med tjejerna. (Äntligen får jag gå ut och rasta min nya favorit!)
Dock har i princip alla tjejera en eller annan anledning till att inte gå ut och jag tänker inte däför vara sämre. Så den nya planen är att stanna hemma, äta svenska havskräftor, laxpaj, chips, dricka mammas hemmagjorda svartvinbärsjuice och sitta framför datorn med alla mina tjejigaprogram i mina rosarutiga pjamasbyxor och tofflor. Låter inte det alldeles förträffligt?

De som känner mig vet att en av mina största laster är chips. Därför sände jag iväg följande meddelande till OLW när jag kom att tänka på en produkt de hade för flera år sedan som försvann upp i rök, -Saknaden är total"Hej OLW! Under min idylliska uppväxt i Forshaga, Värmland så välsignades jag med god mat och sk lökringar, (Lucky Loops tom om jag inte minns fel.) Hur som helst så lyckades jag glömma bort dessa efter att de slutat tillverkas, och kom i skrivandets stund att tänka på dem igen för ungefär 8 timmar sedan. Har sedan dess stått på mitt jobb och räknat timmarna ned till utstämplingen för att sedan komma hem och få maila er följande fråga; "-Kommer Lucky Loops eller Lökringar (som de senare kallades) att göra en comeback?! Har googlat lite och sett att jag inte är den enda som saknar dessa ringar fulla med smak.

Utöver denna fråga så har jag även ett förslag på en ny chipssmak, men det återkommer jag till när jag vet vad den eventuella belöningen är ( ut i fall min idé kommer till produktion.)


Hoppas höra av er snart! MVH

Carolina Magnusson
Har ännu inte fått något svar, men jag väntar spänt. Det var det hela för nu.


Dags igen

Nu sitter jag i bilen påväg till Töcksfors, semestern är numera till ända och vuxenlivet drar igång igen. Känns både bra och dåligt. Skönt att komma in i rutinerna igen samt tjäna pengar, tråkigt av den enkla anledningen att jag älskar sommaren som numera symboliskt är över. Dock är jag ju som bekant en julmänniska så nu börjar nedräkningen till julafton, och diverse saker som kommer hända däremellan. Rigaresa, Pinkkonsert bl.a. För att inte tala om höstmodet! Längtar efter att klä på mig lite mer, använda stövlar, och framförallt att inte svettas! Dock tänker jag försöka krama ur det sista ur den sommaren som faktiskt är kvar även om den känns över. Än är inte träden gula!

Denna vecka ska jag försöka styra tid hos frisören för lite blekning av håret, mitt hår har blivit lite gult under sommaren så lite vitare toner är välkommet! Ska även börja gymma igen nu, inget mer sova bort dagarna! Nu är det promenader, styrketräning och sundare matvanor som gäller. Inga ursäkter! Detta utesluter dock inte diverse snacks eller fetiskvällar, sånt är man värd som människa så länge man sköter sig annars.


Nu ska jag njuta av resten av bilfärden samt läsa senaste numret av solo! Enjoy!

Helgen som var


Jag och Stina är redo för festival! Malin skymtas lite med i bakgrunden, fick dock ingen bild på henne då hon var lite kameraskygg just denna afton.


Moneybrother, ingen favorit men klart bäst från kvällen


Klart vi är glada


Backyard babies, vilt! Folk var så galna att de ramlade och blev liggandes på den leriga backen. Sweet.
Kvällen avslutades med Millencolin men tog inga bilder där för jag var näst intill i koma då. Hemskt trött och då blir det ju inte bättre av att se ett band man inte har någon åsikt om.


Overall så var min första festivalkväll helt okej, okej för sällskapet; Malin och Stina. Det var lite mysigt liksom... Men banden som spelade var inte några jag lyssar på så summan av det hela blev mest en annorlunda utekväll i den svenska sommaren, så jag är nöjd!

Elin's skor

skor-fran-scorett
Bild

Provade dessa förra veckan när jag var i Karlstad. Måste säga att de är way snyggare på bild än i verkligheten. Jag fick ett väldigt plastigt och billigt intryck, och de var väldigt opassande på foten eller hur jag ska uttrycka mig, oformbara och stora. Som att ha fötterna i två tunnlar.