Top model

Ännu en helg som snart är förbi, gud vad fort tiden går!
Igår kom linus hit och vi har mest myst, promenerat och ätit gott.. När han inte varit här så har jag suttit klistrad framför Americas next top model cycle 13 och Australias next top model cycle 5. Som många säker vet vid det här laget så är det endast modeller under 171 som får delta i ANTM13, ser inget speciellt i det konceptet.. Absolut roligt för de mer kortväxta, ingen tvekan om det! Men bättre tv blir det absolut inte. Tycker att de borde köra som vanligt och är man speciell nog så ska man få delta oavsett om man är tjock/lång/kort osv... Så då var det sagt! Kolla i alla fall in ANTM13 på youtube om du är intresserad utav det, tror att de hunnit med 4 avsnitt än så länge, det började sändas i början av sept.
Något som däremot redan är avklarat är Australias next top model cycle 5 så det sitter jag nu och plöjer igenom på youtube, är så rädd att jag ska få upp något klipp där de avslöjar vinnaren i förtid, (är ju massa 9 min klipp man får zappa emellan) råkade ut för det när jag skulle se näst sista avsnittet av cycle 3...
Well so far so good.

Kolla in ANTM13 HÄR
och ANTM5 HÄRBild Amerikanska gänget, säsong 13

Stina påpekade att denna bild tillhör säsong 9 och det stämmer ju faktiskt, längst fram sitter ju min favorit (från säsong 9) Heather, hittar dock ingen bild som jag vet är säsong 13 men denna ligger bra till för att vara just detta.


Festligheter

Efter en lång period av sunt leverne så var det dags för utgång. Malin har ju trots allt fyllt 22.Louise och jag


Anna, Stina och Dagmar the dog.


Malin, Stina och AnnaJag och Malin

Utkast: No im ...

No im still alive! Tror inte att jag har bloggat på hela september. Inte haft mycket att skriva om faktiskt... Mest tagit hand om mig själv och umgåtts med min Linus. Påtal om min Linus så ska han hjälpa mig att styra upp designen på bloggen någon dag. Blir det fint så lovar jag att ta igång bloggningen igen, i den mån det går. Tror att allt blir lite roligare med en mer personlig design.

Så tills dess, ha det bäzzzzzt!