Fredag

Vilken härlig dag!

Vaknade av mig själv strax innan 8, gick upp, kokade te och tittade ikapp Stylisterna, så nu är jag á jour!
Ska klä på mig nu och åka in till stan för att lämna in lite arbeten... Sedan ska jag åka hem och sätta på min fredagslista på spotify och städa lägenheten, för imorgon ska jag ha klassfest.
Om det är något jag längtar till under veckorna så är det min fredagslista, så fort den spelas så får jag den där underbara helgkänslan!

Bild

Torsdag

I måndags började vi en ny kurs och blev då indelade i projektgrupper. Resten av denna termin ska ägnas åt denna kurs och går ut på att vi kort och gott ska starta upp en fiktiv verksamhet och allt som hör därtill. Min grupp ska starta det jag själv vill syssla med när jag är färdig med denna utbildning: En restaurang med tillhörande lanthandel som fokuserar på närproducerad och närodlade råvaror. 
Idag hade jag därför bokat in oss på ett litet studiebesök på Gudagott här i Göteborg som är en delikatessbutik. Vi fick väldigt mycket inspiration och jag tror att det här projektet kommer bli riktigt roligt!

Nu sitter jag hemma och skriver lite på rapporten som ska bli av detta arbete.. Snarare en lite bok kommer det bli. Läraren visade oss exempel på de rapporter som gjorts förra året.. De var typ lika tjocka som ett a4 block.


Igår var vi och såg Hunger Games på bio. Bra film men jag var ändå inte helt såld... Tycker att storyn är helt fruktansvärt vidrig så det kan ju ha haft inverkan.. Men överlag så kände jag att den var lite tråkig och konstig (om man nu kan säga att någon är normalt med en sån här film...) Men nja.. 

Ikväll är det VIP-shopping på Topshop, jag och Linus har tänkt gå men nu känner jag mig halvhängig och riktigt osugen så tror jag stannar hemma faktiskt! Börjar dock 19.30 så kan hända att jag ångrar mig.

Shoppat

Min klasskompis Anna la upp en sån himla fin jacka på Göteborg köp/säljsida så jag bad henne ta med den till skolan, och vips var jag en blå jacka rikare! Bra när man har klasskompisar med bra smak!


Idag var jag en sväng på stan i jakt på den här klänningen som är slutsåld överallt. Hittade den dock i storlek 42, kuporna hängde nere vid naveln på mig.. Inte så värst snyggt... Så jag lägger mitt hopp till att någon internetbutik får in den igen.



Med mig hem idag fick jag dock den här ursnygga koftan som bara skriker Carolina. Tillsammans med jeansshorts, linne och solbränna kommer jag se helt fab ut, för att uttrycka mig enkelt.


Mascara

Man vet att det är dags att köpa ny mascara när det bara kletar ihop sig vid påmålning... Har dock inte orkat göra det då det är så sjukt tråkigt att lägga pengar på något så trivialt som mascara. Men nu är det gjort och jag hoppas att det dröjer innan jag behöver göra det igen.



Godis

Ibland är det bra att ha en sambo som har varit utomlands. Fick mig en lite present när Linus kom hem igår!
Om jag inte berättat det så har Linus varit iväg på utbildning i Norge...



Onsdag

Idag har jag tvättat, och bara gått runt och skrotat... Tiden går så sjukt fort när man varvar plock med tv och dator.

Ikväll har jag och Sara varit på bio, vi såg kvartert skatan filmen och den var sjukt rolig! Anbefalles! Åt upp en hel mellanpopcorn och fick en petflaska då dryckesmaskinen bara producerade en massa skit för kvällen... Så vi pratade med någon ansvarig och han sa att vi kunde få det istället, trevligt med service även när det gäller sådana småsaker!

Tisdag



Snart är det RPM och jag laddar därför upp med lite mellanmål i form av en proteinshake. När jag kommer hem blir det middag, dusch och sedan top model Sverige och Lyckan i LA!

I brist på annat...

...Så delar jag med mig av två exempel på hur olika mina middagar kan se ut. Den ena förekommer aningen oftare än den andra, men eftersom Linus hade bakat så himla gott surdegsbröd med morot så kunde jag inte låta bli!

Igår blev middagen två mackor med leverpastej och gurka + te.


Idag blev det en blandsallad med stekta champinjoner och en bit kött.


Nu ska jag duscha och sedan blir det en film!

Jag har fått en provdocka!

Fick världens bästa present av Linus idag, nämligen en provdocka. Och jag skojar inte när jag säger att jag och dockan lekte dress up förut, var ju tvungen att hitta något att klä på henne så hon såg anständig ut. Linus gillar förövrigt inte att jag kallar henne för henne, han säger att det är en "den".. Jag håller inte med.


Om...

...Den här väskan hade varit lite billigare så hade jag köpt den utan att blinka.




Finns här för 1595:-

Lördag

Tog en förmiddags pw i slottskogen och mötte på Stina, lite lustigt när man stöter på vänner hemifrån bara sådär.. Förvisso bor vi båda i Göteborg, men det är ändå något charmigt med att träffa på folk hemifrån när man minst anar det. Nu har jag tagit mig en dusch och sitter här med hårinpackning och ansiktsmask. Jag har länge sagt att världens bästa hårinpackning är K-pak reconstruct från Joico, jag tror dock att jag har hittat dess överman, nämligen en inpackning från SP hydrate mask. Den luktar fantastiskt och lämnar ett väldigt glansigt och "tjockt" hår efter sig. Älskar den! Eller hittat och hittat... Fick den i julklapp, så tack Jon och Johanna!
SP Hydrate Mask i gruppen Hårvård / Inpackning / Torrt hår hos Bangerhead.se (81153687)
Nu blir det te framför Real housewives of Atlanta. Sen ska jag fota lite kläder som jag ska sälja och ikväll blir det bio alternativt hemmabio.

Bloppis



Säljer nu mina fina Lalla skor från Friis and company. Storlek 40 och oanvända.
400:- 
Kontakta mig på [email protected] vid intresse!


Skorna hos Brandos.

Fredag

Äntligen fredag!
14.48 lämnade jag in min hemtenta som skulle vara inne senast 15.00 varför inte vara ute i sista minuten liksom!? Hade gärna haft ett par timmar till på mig men det får gå ändå. Lustigt hur man när det gäller stora skriftliga inlämningar har svårt att bedöma hur lång tid det kommer ta... Men nu lämnar vi det!

Har precis kommit hem från skolan, åkte in förut för att jobba lite me projektarbetet som ska vara inne på måndag. Delade upp med Marielle vem som skulle göra vad och sedan gick jag och handlade till taconight som går av stapeln här om ett par minuter. 

Ha en trevlig fredagskväll så hörs vi i helgen!

Piloten


Tidigare idag rotade jag fram mina converse, tog på mig min nya jacka och gav mig ut på stan... Solglasögon var ett måste och jag älskar det! Nu är det vår mina vänner!

Sommarsommarsommar

Kunde inte låta bli att köpa lite saker från Nelly. "Postorder" kommer bli min död tror jag... Hur som så hittade jag en väldigt fin tunika, kunde dock inte bestämma mig för vilken färg så jag tog båda så får jag se hemma vad som blir finast.

Blusar & skjortor , Wild Leo Tunic , F.A.V - NELLY.COMBlusar & skjortor , Wild Leo Tunic , F.A.V - NELLY.COM
Toppar , Woodstock Lace T-shirt , F.A.V - NELLY.COMFestklänningar , Alia Dress , Ichi - NELLY.COM

Shea

Har köpt ett läppbalsam som smakar väldigt gott. Det innehåller sheasmör och kommer från CCS. Det fina är att det smakar smultron... Hur det nu gick till. Inte sådär syntetiskt äckligt utan med en touch av solmogna smultron. Läpparna blir ruggigt återfuktade också, så skynda iväg nu och köp! Tror att jag gav 30:- eller något för det!
Slipbalm

To-do list

Igår satt jag med skolarbete 85 % av min vakna tid. I soffan med datorn i knät när solen sken så underbart utanför fönstret... Fick en hel del gjort men satt ändå med sånt som inte "syns" dvs ändrade detaljer i 20 recept och utforming av en menyn för att få det att passa med diverse kriterier. Så i det stora hela så känns det mest som om att jag satt framför datorn och inte gjort något speciellt. När jag gick och la mig igår så kändes det som om att jag slösat bort en hel dag på ingenting... Avskyr den känslan!

Livet blir ju så strukturerat med listor och det gillar jag.. Så för att inte denna dag ska sluta med att jag ligger och funderar på vad jag egentligen har gjort under dagen så ska jag göra en lista som jag ska följa till punkt och pricka.

HERE IT GOES!

- (11.00-12.45) Korrekturläsa ergonomiarbetet, maila detta till Marielle för godkännande.
- (12.45-13.00) Tvätta ur hårinpackningen.
- (13.00-14.00) Äta lunch och titta på Real housewives of Atlanta.
- (14.00-15.00) Börja skriva på hemtentan.
- (15.00-15.30) Ta en paus, gå och handla diskmedel och mjölk.
- (15.30-17.00) Laga mat och äta mat.
- (17.00-21.00) Fortsätta skriva på hemtenta.


Bild

Måndag

Började dagen med att vakna i tid, runt 07.15, kollade facebook från telefonen och låg kvar för att vila ögonen ett par sekunder. Sen åker jag och Linus bil varpå han gasar lite för mycket i en kurva i Grums och vi flyger ut i vattnet. Fan också. Då vaknar jag med ett ryck och klockan är 09.57. Fan igen, jag har ju en lektion idag som börjar 10.00... Det blir det ju inget med.
Men jag är ändå rätt nöjd att jag försovit mig istället för att ha kraschat i vänern.. Det hade varit lite jobbigare.

Nu ska jag plocka lite härhemma, fota lite grejer jag ska sälja och sen blir det lite lunch!
Underbart väder är det också, har öppnat fönstrena för att vädra lite och det är helt fantastiskt med frisk luft.
Är fortfarande lite småsjuk så det blir inte någon träning på ett par dagar.. Men sen så, har längtat efter den där sköna spinningscykeln!!

Nu kände jag att det var en massa information på en och samma gång.. Hoppas att ni kan smälta detta, så hörs vi senare!

Must have

Tröjor , Mimoa Knit Cardigan , Vila - NELLY.COM

Kofta från VILA hos Nelly.

Dagen


Här har ni mitt trötta och sjuka nylle från idag.
Var som sagt inne och skrev en omtenta i biokemi som gick riktigt bra tror jag, vilket känns sjukt skönt.
Efter det gick jag lite på stan i väntan på att Sara skulle komma in så vi kunde luncha. Var ingen bra idé kände jag efteråt då jag vart helt slut efteråt, men det var himla trevligt att träffa Sara så det var det värt!
Hemma har Linus lagat mat åt mig och vi har sett en bra film, huvudjägarna.

Mer shopping

Nej nu får jag nog hålla igen plånboken lite... Råkade klicka hem ett par fina skor som jag suktat efter ett tag samt en väldigt fin väska från La redoute.

Marni <3 H&M

Förlåt för att jag skrek igår H&M. Jag kom ju faktiskt in på sidan så småningom men tyvärr så var den enda prylen jag var intresserad av redan slut... Inget att göra åt, behövde ändå ingen väska.

Råkade logga in idag också, nu fanns väskan inne och i slutet av månaden är den påväg hem till mig. Hoppas hoppas att den är lika fin i verkligheten! Det unnar jag mig efter att jag skrivit en tenta i Biokemi idag som boooorde vara godkänd.. Återstår att se. Får nog reslutatet samtidigt som väskan!


Bild

Fortfarande i kö efter 1.5 timma, då kan det fan kvitta.

YOU ARE PLACED IN A QUEUE

Due to the interest in our latest designer collaboration, you are being placed in a queue. We are working hard to give you access to hm.com as soon as possible. Please try again.

Please note: Items placed in the shopping basket are not reserved, so once you have chosen your items, proceed immediately to the checkout. Customer purchases are limited to a maximum of one piece per garment/accessory per color.

Thank you for your patience!



H&M



Torsdag

Klart jag blev sjuk såhär dagarna innan tentan. Började igår och jag hoppades att jag skulle ha peakat redan första sjukdagen men såklart så blev det värre.
Har inte speciellt mycket mjölk hemma heller så till frukost bytte jag idag ut den gamla hederliga havregryngröten mot en halv proteinbar så att jag ska ha mjölk till x antal koppar te idag. Orkar ju inte gå ned och handla när det är så synd om mig... Längtar tills Linus kommer hem så han får ta hand om mig.


Bild

Onsdag

Hade en fantastisk helg i Värmland!
Kom hem till mamma och pappa på fredagskvällen där det bjöds på langos. Gick och la oss rätt tidigt för att tagga inför morgondagen.
Lördagen bar det av till Bodaborg för att överraska min bror som fyllde 30år. Hans sambo Johanna hade ordnat upp hela dagen med god mat och god tårta och gott sällskap så det var fruktansvärt roligt!
Söndagen spenderades i pluggets tecken och måndagen kom ganska så fort.
På måndagen åkte jag in till stan för att sälja lite kläder, luncha och klippa mig.

Åt en god foccacia på Vero med extra oliver.

Klippte mig hos Johanna.

Fick ett kilo färska pilgrimsmusslor av mamma och pappa så väl hemma blev det en pastarätt med lite grädde och örter.

Skynda fynda!

Här är en länk till det erbjudande jag tog del av från Topphälsa där man fick två urmysiga produkter från Bodyshop.



Äntligen!

Jag har sedan en tid haft Henry Kole som startsida för att se när Lita spike kommer in i lager igen.
Varje dag när jag startat datorn så har jag mötts av texten SOLD OUT och denna morgon var inget undantag. Åkte hemifrån för diverse ärenden och kom hem för ett par timmar sedan...
Startade datorn igen ser ingen SOLD OUT skylt, skyndar mig därför att klicka på storlek 40 och sedan BESTÄLL. Nu är skorna på väg hem till mig, inom 48 timmar anländer det. Nästan värt att strunta i att åka till Värmland bara för att vänta på skorna.. Nej då mamma, jag skojar bara.. Klart jag kommer hem! Får förmodligen inte skorna för ens på måndag ändå.



Torsdag

Idag hade vi endast ett studiebesök på schemat, ett mysigt sådant! Vi var på Hos Pelle där ägaren Pelle Danielsson berättade om sin verksamhet samt bjöd på lunch. Jag tog ugnsstekt kyckling, gräddsås och gele, de andra två alternativen var operaströmming med potatispure och rårörda lingon samt fisk och skaldjurssoppa. Riktigt gott var det och till förrätt fick man en fräsch liten grönsallad och himmelskt bröd som de bakat.


Efter den goda lunchen så åkte jag och Marielle ut till Torslanda för göra ett besök i ett skolkök som vi ska skriva ett ergonomiarbete om.
Hämtade ut ett paket förut innehållande proteinpulver och proteinbars, åt precis nästan en hel bar och jag är sjukt mätt, bra bars!
Resten av dagen blir plugg och imorgon bär det av hemåt skogarna!