Lördag

Idag var det tvättdag samt bakdag. Tvätten hänger på tork i taket och saffransskorporna ligger på tork i ugnen.
Har även bakat en chokladkaka, ni förstår, imorgon blir det fika med Linus föräldrar, mormor, morfar samt farfar.

Utöver detta så har jag varit på stan och handlat lite söta saker till köket, sockerskål, gräddkanna, servettställ, trillbringare samt varit och storhandlat på ICA maxi. Känner mig som en riktigt hemmafru!
Dock är jag numera helt pank fram tills fredag så det blir att ligga lågt på denna front ett par dagar nu.

Ikväll så ska vi laga tacos och titta på film, utöver detta så blir det hårinpackning samt ansiktsmask som gäller... Får se om jag får med min Linus, tveksamt!


Kläder idag;Over and out!Måndag

Hela helgen gick åt nya lägenheten, flytta saker och handla inredning. Hur roligt som helst. Önskar dock att jag hade obegränsat med pengar... Önskar även att denna tid aldrig kommer att ta slut, älskar att hålla på och greja på det här sättet, vill inte att det ska blir färdigt! Eller jo, såklart jag vill... Och bara för att saker och ting är på plats så betyder inte det att man inte kan byta ut saker och förbättra så småningom.
Jag trivs så bra i vår lilla vindslya, den är så mysig och hemtrevlig fast matbordet och stolar består utav en tom flyttkarton samt träplankor... Jag vill hem, nu! 4 dagar kvar...
Började inreda min lilla walk-in-closet igår också... Eller det kanske inte är rätt benämning.. Snarare diverse klädstänger och en byrå som står i ena änden av sovrummet.. Men det är min alldeles egna garderob, så för mig är den världens bästa garderob! Nu borde jag ju såklart bjuda på lite bilder kan man tycka, och det ska jag göra också... Så fort jag hittar min kamerasladd, och så fort jag blir färdig med!Onsdag

Så senaste tiden har varit skapligt händelsefull måste jag säga. Jag håller på och flyttar hemifrån, för första gången, 22 år gammal! Grattis till mig så att säga :)
Lägenheten ligger på Strand i Karlstad och är hur mysig som helst. Ska fixa lite bilder så fort vi kommit igång lite grann. Just nu hatar jag att vara borta på veckorna som vi är när vi jobbar. Vill bara vara hemma och fixa och greja med lägenheten. Fick reda på igår att man får en flyttdag betalt av jobbet så den la vi smidigt på fredag, hur bra som helst! Läääängtar!
Nu ska tända lite ljus, göra mig frukost och titta på vänner.