Torsdag

Igår var jag på en himmelsk ansiktsbehandling, det var jag värd. Efter det tog jag en powerwalk med Caroline, sedan blev det hem och äta mat för att sedan varva ned i soffan.
Idag ska jag till Aqua och klippa/färga håret.

Något sådant här är jag ute efter:


Bild


Sen blir det fika eller något sådant med Anna. Såg att de hade någon tjejkväll i centrum, vilket låter roligt. Kan vara värt att kollas in!

Från det ena till det andra så hittade jag väldigt fina provdockor på en hemsida, så fort vi får tag i en omöblerad lägenhet i Göteborg så ska jag köpa en sån till min garderob!

Topshop, Acneskor och hemmabio.

Ska försöka att summera denna afton kort. Vi gjorde oss iordning och stack ned på stan.


På mig har jag min nya väst som inte luktar rök, halleluja!
Gick in på Åhléns och köpte mig något speciellt...



Vad kan det vara?
JO MINA ÄLSKADE RIDERS!


(Dålig bild, det fina med dessa skor är den "fyrkantiga tån" som ser rund ut på denna bild..)

Gick vidare till vad som var målet för kvällen, tillställningen på Topshop. Där var det kö i princip bort till kungsportsplatsen så vi bestämde oss för att hoppa det och gå på bio istället. Bion hade redan börjat och nästa föreställning var 1.5 timma bort... Så vi köpte med popcorn och dricka och gick hem istället. Nu är det bio hemma med Transformers 2 som gäller!
Vilken härlig dag, la la la la!


Clean

Har köpt mig en ny parfym som luktar riktigt riktigt gott. Påminner om citron- och apelsinPEZ i doften men inte för söt liksom. Skönt att lukta rent också, då behöver jag inte duscha så ofta.
Bild

Tisdag

Så var det redan tisdag!

Idag ska jag packa för imorgon kl 07.07 tar jag tåget till Värmland!
Ikväll är det VIP-kväll på Topshop.
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling.
På torsdag ska jag till Aqua för klipp och färg, och även träffa Anna.
På fredag är det födelsedagskalas för Pappa.
Mitt i allt detta ska jag även hinna med att plugga inför tentan som vi har på tisdag, om man bortser från det så har jag ett par sjuhelvetes roliga dagar framför mig!

Är för övrigt utan dator nu då jag lämnat in min på reparation så jag får hålla tillgodo med Linus dator så länge, funkar väldigt bra det med.

Ting

Jag köpte skolsaker härom dagen.




...Och så fick jag hem min premie från Topphälsa, ett set från Bodyshop med duschcreme, bodybutter och lipbalm i smaken/doften satsuma.



Västen

Här är fuskpälsen jag köpte via fyndtorget. Som ni ser väldigt fin och i bra skick, men röklukten - jag dör!
Som tur är så har en hel del av den unkna lukten vädrats bort inatt men röken finns fortfarande kvar. Återkommer senare idag efter diverse tvättar med resultatet!



Sad face

Idag höll jag på att köpa mig Acne's svarta Rider low som jag suktat efter ett tag.. Var inne på Åhléns, hade en check med 20% off på valfri vara, vilket skulle generera i 600:- avdrag på skorna. Väldigt bra deal som jag tyvärr trängde bort med tankarna att det är bättre att vänta till våren blabla... Istället köpte jag som ni ser inlägget nedan en ID foundation med min 20% off check. Nu ångrar jag mig något så fruktansvärt! Kan ju inte heller lämna tillbaka IDprodukten och få min check tillbaka, så det är lite bittert nu vill jag påstå...

Söndag

Idag har vi varit ned på stan en sväng. Köpte bl.a. en Bare Minerals-foundation som inte ska täcka utan mest matta ned lite och ta bort glansighet. Har höga förhoppningar på denna!

Sen mötte jag upp en tjej som sålde en fuskpälsväst via fyndtorget. Västen är från H&M och jag tror att den är 2-3 år gammal, vet att jag har tittat på den tidigare men slog aldrig till av någon anledning.. Men nu har jag äntligen gjort det! Det enda dumma med västen är att den luktar så fruktansvärt mycket rök, instängd rök. Därför har jag operation "döda-röködör-på-pälsväst" på schemat imorgon. Jag ska tvätta den x antal gånger (för hand) och sedan "föna" den torr...
Försvinner inte röklukten så kan jag skänka bort den till er, om det finns någon läsare där ute som inte är något emot instängd röklukt...
Har redan påbörjat min operation idag genom att låta pälsen vädras ute på balkongen... Det får den nog göra över natten. Visar bild på den imorgon!



Friday night

Sådär nu packar jag ned för den här gången, nu har jag pluggat färdigt för idag!
Nu blir det te och leverpastejmackor framför postkodmiljonären!


Fredag

Äntligen fredag!

Idag mötte jag upp mina kära grupparbetskamrater för att göra färdigt det sista på rapporten som ska lämnas in på tisdag. Det gick kanon och nu äntligen är vi färdiga!
Sen gick jag iväg till Hemköp där jag köpte jordärtskockor och lite annat gott, för att sedan gå in på konsum och köpa physalis och rökt älgkött - ska nämligen prova på att göra den här jordärtskockssoppan som var med på halv åtta hos mig i veckan.

Nu ska jag dock göra mig en kesellasmoothie med vetekli, banan, blåbär och hallon. Sen blir det plugga och så småningom packa ihop för dagen och mysa ned mig i soffan. Ikväll är jag ensam hemma, Linus ska nämligen på after work idag och jag misstänker att det kan bli sent, här hänt förut!


Ha nu en trevlig kväll så hörs vi i helgen!

Torsdag

Idag hade jag tänkt att plugga järnet men byggfirman envisas med att fortsätta sin renovering av balkongerna. Vilket är roligt för de som får nya balkonger, mindre roligt för mig som tvingas lyssna på öronbedövande borrningar och slipnigar 24/7. Till deras försvar så har det faktiskt varit relativt lugnt ett par dagar, men idag är inte en sådan dag och mitt humör är inte på topp efter att ha tvingats höra dessa oljud i jag vet inte hur länge... 1.5 månad? I särklass det långsammaste byggarbetet jag har tvingats lyssna på!

Så planen för dagen blir lite annorlunda, istället ska jag bege mig ut i spåret för en timmas powerwalk så att jag kommer igång med den här träningen någon gång! Powerwalks är lagomt mjukt att starta med så att jag inte chockar sönder min stackars kropp som varit i vila allt för länge! Sen ska det städas och i eftermiddag någon gång när mina fina byggarbetsvänner går hem för dagen, då åker företagsekonomiboken fram!

Ännu mer hemklickat från H&M


Fina pumps i mockaimitation och en liten fuskpälsaccesoar.

Mat

Igår åt vi god mat. Till lunch blev det fiskgryta och till middag blev det pepparbiff och coleslaw.




Fin halsduk




Det står att den är brun men jag håller tummarna för att den är lite mer åt den senapsgula hållet... Isåfall har vi en affär!

Hemklickat från H&M



Lite roligt.. Ser nu att allt jag har beställt är i samma stil färgmässigt och utgör tillsammas min bohem-rock-preppystil (helt omedvetet). Skriker inte detta Carolina or what!?

VILA

Vila har så mycket fint just nu. Jag vill ha:


VILA Fall Knit Top Preppy Pink på Bubbleroom.se
Den här

VILA Moon Knit Top White på Bubbleroom.se
Den här

VILA Blasca Fur Waistcoat Coconut på Bubbleroom.se
Och den här. Samtliga finns att köpa på Bubbleroom.

Event!

Topshop har i samarbete med Elle ett event nästa vecka som jag ska gå på. Längtar redan!


Måndag

Så helgen... I fredags åkte vi hem till värmland för att hälsa på och fira Linus pappa. Fredagkväll var jag hemma hos mamma och pappa och blev bortskämd med hummer och diverse andra skaldjur. På lördagen blev det en sväng till morfar, en promenad med Caroline och sedan på eftermiddagen & kvällen blev 50-års fest i Kristinehamn.


Vem har länkat mig för övrigt? Min statistik har skjutit i höjden som bara den de senaste dagarna, kul! Men som sagt, någon måste ju ha länkat till mig?



Linus och jag in action på 50-års festen, en av få bilder där vi faktiskt syns.

Shoppat

I paketet från Nelly hittade jag mycket skräp.. Ibland funderar jag på hur lättlurad jag är när det kommer till hur de framställer kläder i webbshoppar... Därför tycker jag att det är så bra med nelly att man kan titta på plaggen i rörelse, då kan de ju inte hålla fast plaggen med klämmor osv, utan man ser hur passformen är. Samt att de på många plagg talar om hur lång modellen är och vilken storlek hon bär. ÄNDÅ lyckas jag rätt ofta få hem kläder från Nelly som inte alls ser ut som de gör på hemsidan... Behåller i snitt kanske 1/3 av det jag beställder därifrån. Tråkigt men sant! Denna gång var ingen undantag. Dock fick jag tag i tre pärlor som jag tror att jag kommer att använda flitig. Den första klänningen invigde jag redan i lördags då vi var på 50-års fest, Linus pappa fyllde nämligen år.





Top model

Oklart när men snart börjar Top model Sverige att sändas. Något som vet exakt datum får gärna upplysa mig!

Här (länk till youtube) kan du se första avsnittet av Americas next topmodel cycle 17 som började att sändas i USA i förra veckan. Denna säsong är en All-star edition... Gamla deltagare som nu är tillbaka och tävlar om den ärofyllda titeln.
Har inga höga förväntningar på detta koncept men ska sätta mig och se avsnittet nu, och hålla tummarna för att det blir en rolig säsong!

Torsdag

Idag var det seminarium och föreläsning som stod på schemat. Insåg vid seminariumet att jag låg en hel del efter så from nu ska jag försöka ta tag i det här med pluggandet och komma ikapp. Missade ju en hel del förra veckan när jag var hemma och var sjuk, inte kul.
Så nu ska jag organisera (är ju trots allt det jag läser, organisation och organisering), skriva ut powerpoints från föreläsningarna, sortera anteckningar och läsa i böckerna. 

Imorgon åker vi hem till Värmland, Linus pappa fyller 50 år så det blir kalas! Annars ska jag hem till mamma och pappa och hänga, för att sedan åka tillbaka till Göteborg på söndag och plugga plugga och plugga.

Tisdag

Hej kära vänner!


Igår tvättade jag på morgonen och sedan vid lunch var det dags för skolrelaterade saker, nämligen en intervju med en kvinna på Menigo. Så det var bara att hoppa på bussen ut till Partille med Marielle och Ida! Intervjun gick bra och vi är ett steg närmare FÄRDIGA med vår rapport.
Efter det var jag iväg till Scorett och provade ridstövlarna, de var lite av en besvikelse tyvärr.. De passade men skaftet var mjukare än jag trodde så det kommer efter en tids användande att bli "veckigt", jag vill ha stövlar med ett "hårt" skaft så the search goes on!

Idag är ingen bra dag, började med att jag försov mig så jag missade första lektionen som var ett seminarie som jag behövt gå på. Har en till lektion vid 11 men hoppar nog den, hostar igen så ska nog vara hemma och tycka synd om mig själv istället..


Bild

Pizza




Idag har det bakats pizza med bacon, kalkon, champinjoner och röd lök. Mums! Det har även druckits "vanlig" Coca cola, det ni! Ska nog unna mig ett glas till... Resten av kvällen blir i soffan tillsammans med Linus och någon bra film.

Ridstövlar

Jag är ständigt på jakt efter ett par fina ridstövlar, denna höst är därför inget undantag. Speciellt nu när jag har beställt min beiga cape så behöver jag ett par fina stövlar! Dessa från scorett ligger bra till.


Manchester 0029 ridstövel


Om de är lika fina i verkligheten och passar mig bra i skaftet så ska jag köpa dem!

Vill ha!



Fin t-shirt från Zara. Gillar mönstret och färgen, lite Missoni över den.

Beställd!



Härifrån.

Mat och biotime

Till lunch idag blev det tomatsoppa.


Till middag idag blev det linus specialare.




Nu blir det bio, jag och Linus ska se bridesmaids. Ha en trevlig fredagskväll!



Fredag

Igår beställde jag lite kläder från Nelly. När jag hade lagt i allt jag ville ha i varukorgen så hamnade jag närmare 5000:- i saldo... Då fick jag sålla bort lite och hamnade på 3500:- istället. Vilket också är ganska så mycket, dagar som dessa.. Men jag vet med mig att jag kommer att returnera en del ändå så kommer inte hamna på 3500:- i slutändan.
Köpte en kjol, ett par shorts, ett par tygskor, ett par tights och klänningarna nedan. 

Appel Gaga Dress SEK 499, Very BY Vero Moda - NELLY.COM
Den här.


Stone Bodycon Dress SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM
Den här.


Starstruck Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM
Den här.

Mat idag

Till lunch idag blev det stekt torsk och blomkålsmos.
Till middag blev det en tortillawrap med köttfärs, grönsaker och creme fraiche.



Onsdag

Imorse när jag vaknade trodde jag att de var torsdag. Det hade varit skönt, men onsdag fungerar det också.
Idag mår jag lite bättre, är inte tung i huvudet och har inte ont i halsen, däremot så nyser och hostar jag som bara tusan! 
Imorgon satsar jag på att gå till skolan, hoppar nog föreläsningen men går ändå dit en sväng för att jobba med grupparbetet. 
Nu ska jag försöka ta mig igenom kapitel 7 i boken som verkar vara det längsta.. Men det handlar om motivation bland anställda och är väldigt viktigt för vårt arbete så det är på tiden att jag läser på! 



Jag tänder ett doftljus, kokar te och kryper upp i sängen för att förhoppningsvis finna mer motivation till att lära mig om motivation.
Bild

Väskor

Om jag får tid i höst/vinter så ska jag antingen åka på en weekend till London eller så blir det en vecka i New York och hälsa på Rebecca. Oavsett vilket av dem det blir så ska jag köpa mig en väska då både dollarn och punden är låga just nu. Jag har ju tjatat om Mulberrys Alexa ett tag så hon ligger bra till, annars är jag sugen på Celine's Boston bag eller Miu Miu's Vitello.

Bild Mulberry Alexa

Bild Celine Boston bag.
Bild Miu Miu Vitello.

Svårt val, svårt val... Någon favorit?

Shoppat

Topp med väldigt fin baksida

Linne

Tisdag

Goddag!

Linus presenterade mig för en bra vän igår, Treo.
Värktabletter glöms lätt bort, men i tider som dessa så är de ganska bra att ha. Tar bort både huvudvärken samt håller nere feberkänslorna = Dagen blir lite lättare.
Idag har jag gjort hårinpackning + ansiktsmask och legat i soffan hela dagen. Gissar att eftermiddagen och kvällen blir i samma anda. Slänger upp ett inlägg med kläderna jag köpte på H&M förra veckan, sen blir det nog inte mycket mer bloggat idag.

Önskeskor

Vega PAW11
Bild


Finfina skor från Acne. Stabil klack och passar ihop med det mesta. Investera mån tro!?

Måndag kväll

Nu är det officiellt, jag har feber. Så det är lite synd om mig faktiskt... Min kära sambo frågade om det var något speciellt jag ville ha (man får äta/dricka precis vad man vill hos oss när man är sjuk) så jag unnade mig en 50 cl coca cola och chips. Ska nog ta mig en dusch innan jag lägger mig i soffan och tittar på 4 stjärnos middag följt av halv åtta hos mig.
Annars är Linus iväg och hämtar vår bil nu, ska bli så himla roligt med en ny bil!
Bjuder på en bra låt så länge och ett halvroligt klipp.




Måndag

Då var måndagen här och jag har blivit ännu sjukare. Har fortfarande ont i halsen men mycket har gått över till huvudet och näsan istället. Vilket jag tolkar som att det bara kan bli bättre nu! Har förmodligen en liten släng av feber och då brukar ju sjukdomen snart vara ett minne blott! Good times.
Stannade därför hemma från skolan idag och har lite ångest över de föreläsningarna jag missade. Men men, jag vet med mig att jag inte hade kunnat koncentrera mig över huvud taget om jag hade gått så det var lika bra!
Resten av dagen ska jag ägna åt att försöka komma ikapp så gott det går, wish me luck!



Bild

Äta gott

Har ätit en hel del gott på senaste.


Fläskfilé med blomkålsmos och sparris.

Rogan Josh med kyckling.

Glass med havre och pumpagratinerade äpplen.

Söndag

Jag har ont i halsen. Så typiskt att det ska komma nu när jag hade tänkt att dra igång med träningen igen!
Har druckit X antal koppar te idag och måste erkänna att jag börjar bli lite trött på det. Därför ska jag spacea till det med en kopp honungsvatten, huskur no 1 för halsont!

Nu blir det Idol 2011

Bild

Pistol-kopior

Acne  Pistol Short Black på Bubbleroom.se
Bubbleroom / H Stövlett Svart på Bubbleroom.se
För den som vill ha ett par hyffsade Pistol-kopior har Bubbleroom ett par i fuskläder för 499:- Finns i två färger.

<3

Mika Shoe SEK 699, Rebecca Stella For Nelly - NELLY.COM
Om jag visste att jag skulle klara av att gå i dessa så hade jag köpt dem utan att tveka en sekund, perfektion!

Jeans

Jag letar efter ett par fina jeans i en vidare modell, vad jag skulle kalla hippiejeans...
Har sedan de slimmade jeansen gjorde comeback för ett gäng år sedan varit ett stort fan och använt dem mest hela tiden, för att sedan i princip sluta med jeans helt. Men nu börjar jag känna en längtan igen och har provat diverse jeans utan att hitta de rätta.


Bild


Kanske inte fullt såhär "utsvängda" men något liknande är jag ute efter. Provade de här inne på H&M i onsdags men fick med mig fel storlekar och hann aldrig prova rätt.. Ska nog ge det ett nyt försök!

Lördag

Igår provade jag på spinning för första gången. Det var faktiskt ganska så roligt, gött om inte annat! Så det ska jag fortsätta med vill jag lova! Kornelia var med mig och efteråt så gick vi hem och käkade tacos. Sedan blev det film, lite choklad och te.
Nu har Kornelia åkt hem och planerna för dagen är ännu oklara. Ska snart gå ned och handla och efter det blir det nog lite plugg. Ikväll blir det förmodligen bio... Antar att jag hade lite planer ändå!

Hoppas ni får en kanonhelg så hörs vi nog senare!

Fredag

Gillar Linus (min sambos) status på facebook imorse:



"-Jag har under två minuter, helt omedvetet, varit en sån där man tittar förvånat på under spårvagnsresan. Det är inte så lätt alla gånger att trycka in hörlurssladden ordentligt. Det är inte så lätt alla gånger att inte förstå varför volymen inte är som den ska. Det är inte så lätt alla gånger att spela upp "Highway To Hell" för en fullsatt spårvagn kl 06.50 fast man egentligen inte vill, utan att skämmas. T.G.I.F."



Jag skrattade så att jag dog, och jag kan inte annat än hålla med om att det är så sjukt gött med Fredag.
Annars har jag håltimma fram tills 13 då det är dags för seminarium 1. Lite oklart vad vi ska göra.. Tror att vi ska gå igenom målen angående den kommande rapporten vi ska skriva.
I eftermiddag kommer världens bästa Kornelia hit. Vi ska shoppa lite, gå på spinning, äta tacos och sova. Hinner inte med så mycket mer då hon bara stannar tills imorgon vid 09 typ.


Men nu blir det en kopp te framför en dokumentär om Storbritanniens fetaste kvinna.


Torsdag

Första skoldagen för denna termin gjord. Det är något speciellt med att börja höstterminerna... Allt känns nytt och fräscht liksom.
Vad som började som en mardröm slutade ganska så bra... Jag har haft världens ångest över denna termin, då över de olika delmomenten samt över ämnet företagsekonomi över lag. Det har kännts alldeles för stort och svårt. Idag löstes många knutar upp och de saker jag oroat mig för känns lite lättare. Att det kommer bli en kämpig termin är ingen tvekan men många små detaljer gör att det känns bra ändå.

Ikväll blir det eventuellt att slå följe med Rebecca till invigningen av Rica hotel no 25 här i Göteborg, men det är ännu oklart.