Fredag

Minns inte om jag nämnde det eller ej men ikväll är det i alla fall den årliga grillfesten med familjen och de närmsta släktingarna. Grill, lek och dricka väntas. Kvällens outfit är följande;




Klänning från Wera
Skor från Deischmann

Nelly

Slängde in en liten beställning hos Nelly då jag blir hemskt shoppingsugen av att se Mrs Zoe in action. Följande är alltså påväg hem till Carolina;

Svart klänning Skräddad dröm!
Rosa klänning Sommardröm! Varit sugen på denna länge och nu slog jag till! Är dock rätt för att den är lite för kort, har jag tur är den perfekt!
Svarta stövlar Alltid älskat lårhöga! Vågar dock inte ha för höga förväntninar på dessa då priset säger en del, men jag testar!
Rosa pumps Kanske inte världens mest användbara pumps, men till det priset så kan de lika gärna få fungera som dekor.

Härligt

Igår åkte jag in till karlstad och shoppade lite med min systerdotter Emelie. Inhandlades gjorde hennes 12års present samt lite kläder till mig. Det var jag värd.
Efter det mötte jag upp Linus som jag skulle assistera personal shoper åt men vi bestämde oss för att gå på bio istället, var ju sucha crapväder att shoppa i. Vi såg Brüno, rolig men inte sådär jätte rolig. Svårt att ge den en kort recension så jag skippar det tror jag, den är dock klart sevärd om man har en och en halvtimma över, tror inte filmen var längre än 75min.
Idag har jag gjort det gamla vanliga, plockat lite i mitt rum och mina garderober.. Har äntligen packat upp min resväska också, sånt brukar ta sin lilla tid, samt mina kassar med saker från ullared som har stått i två veckor nu tror jag.

Nu blir det te och 4 avsnittet av rachel zoe! Pjuss

Hemma

Kom hem klockan 3 inatt, längtar redan tillbaka.


Sådär då.

Im off! Packa det sista sen blir det sova några timmar och efter det en herrans massa resande för att så småningom vakna upp i Bulgarien.


Hörs av!


Underbar morgon!

Sådär, då är jag hemma från min ansiktsbehandling!
Hade den klassiska behandlingen med allt vad den innebär, och för en gångs skull så lät jag dem faktiskt plocka mina ögonbryn! Gillar tjocka ögonbryn men kände att det kanske var dags att prova något annat så vi får se hur det blir i fortsättningen. Ögonbryn gör ju så mycket på ett ansikte!

Köpte även med lite produkter hem då jag återigen fått diagnosen; Yttorreht. Så nu har jag köpt mig en olja som ska appliceras på innan dagcremen för att öka fuktupptaget med 300%, en fuktcreme samt ett nattbalsam. Har hittils använt dermalogicas produkter men de hjälpte inte min "yttorrhet" så nu ger jag Decléor en chans!
Hade fixat en bild på mina nyinköp men kameran väljer att jävlas med mig så jag styr det sen, nu ska jag in till karlstad och klippa mig!



styrt.

Kväll

Då var ännu en kväll av filmmys och te avslutad! Såg filmen om Anna Nicole Smith, rätt kass men intressant. Eller inte intressant heller egentligen då den var hemskt vinklad till hennes fördel. Då ingen riktigt vet hur det låg till med allt så gillar jag inte riktigt att de vinklar den... Men man måste inte alltid göra det sanna rätta, jag har alltid varit fascinerad av henne så jag är rätt nöjd ändå när jag tänker efter!

En sak går dock att fastställa, hennes skönhet. Hur vacker som helst!




Annars då; Nu ska jag hänga lite tvätt, borsta tänderna och sen mysa ned mig framför den andra avsnittet av Rachel Zoe project, hemskt bra just nu!
Imorgon blir det till att skämma bort sig en aning. 1130 blir det ansiktsbehandling i 90 min och efter det in till Karlstad och klippa topparna hos Johanna på Aqua.
På tisdag blir det Bulgarien. Åh allt är så underbart just nu!

The dresses




En av dessa ska alltså få gå på bröllop idag.
Har sedan tidigare bestämt mig för den vita och marinblå men tanken var då att lägga upp den några cm för att få bort tantlängden. Detta har dock inte genomförts och tiden är numera knapp och därför har plan b presenterats; Min födelsedagsklänning................. Time will tell.

Sammanfattning

Har ju inte bloggat på ett tag så jag tänkte dra en relativt kort sumering av den senaste veckans händelser.

Åkte till Ullared med familjen.



Lyckades handla för 2500:- Men såhär i efterhand så har jag ju faktiskt inte köpt något speciellt när jag tänker efter... Blir mest att man köper massa småtrams och då springer pengarna iväg. Fick dock en fin skjorta och en mjuuuk ljusrosa morgonrock! Så helt lottlös blev jag inte.

Några dagar senare åkte jag in till Karlstad för att träffa lite vänner, på mig hade jag följande;



Jacka - HM
Sjal - Indiska
Tischa - Weekday
Kjol - Monki
Boots - Deischmann
Väska - Lindex

Väl inne i karlstad köpte ursnygga tights, eller ja tights är ju tights men färgen var magnifik! Svarta men färgade på ett speciellt sätt så de såg smått stentvättade ut, slitna liksom. Me likeie!  Köpte även denna söta tunika, blev så sugen på något med möster runt halsen efter att han sett Stinas fynd från Glasgow, så nu har jag min egen lilla variant!



Annars blev det en hel del mat och fika. Lunchade med Anna och Sara, åt som vanligt på Vero och tog deras grillade foccacia, tog dock ingen bild men fett gott var det, Köpte även värmländsk hemmagjord glass på Carli, ingen höjdare rent smakmässigt men väldigt mysigt så det kan bli av igen, dock i annan smakvariant, hallon var okej men lakritsen smakade alldeles för mycket godis för mig. Blev även en pannacotta senare under dagen med Martin hos George.





Annars så har jag börjat städa mitt rum, städat ut massa skräp och gjort i ordning för att få mer plats för mina väskor och skor, sakta men säkert så börjar mitt rum bli en garderob, me like! Har inte städat färdigt dock så före och efterbilder kommer när det är klart.

Idag ska jag på min äldsta brors bröllop och har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, jobbigt det där. Tror dock att det är dags att ta tag i det nu!


Här kommer jag och Linus att spendera en vecka

HÄÄÄÄÄÄÄR! Åker den 21 juli, Åh vad jag längtar!

Jobbveckan avklarad!

Sådär då, det blev en kort arbetsvecka. Jobbade kväll igår och dag i dag och tog ledigt resten av veckan. Det var jag värd!
Imorgon ska jag åka en tur till ullared med familjen och fynda lite. Därför ska jag i princip kleta på mig lite deo just nu (så slipper jag kleta med den imorgon och därmed få sova några minuter extra) och sen lägga mig och sova.
För övrigt har der varit en riktig tvkväll idag. Först god middag med familjen, lite snacks och sen te framför Gordon Rahmsys kitchen nightmares, Paris Hiltons my new bff och sen real housewives of NY, det kallar jag underhållning!

Hööööörs!




Jag är kär





Förr 1299:- nu 714,50:- hos La redoute.

Gårdagen

Igår var det utgång med Malin, Louise och kära Stina som äntligen har kommit hem från Glasgow.
Min nya kamera invigdes och resultatet finnes nedan. Invigde även mitt löshår, check it out!








Malin


Jag och Malin


Den förlorade sonen Stina


Louise


Jag


Jag och Malin, mitt karaktäristiska dimmljus har slagits på.

Shoppat i gbg


Linne från Weekday och Topshop


Linne från Topshop


Trosor från Topshop


Kjol från HM


Likadan i svart.


Klänning från HM


Tischa från Weekday

'
KISStischor från Rockhouse


Handcuffarmband från Shock


Leopardstrumpisar från Shock och MQ


Blus från HM


Bästa shoppingen på läääänge!

Bilder från göteborg

Dag 1 Liseberg, roomservice och film.







Dag 2 Färga Malins hår, 3.5or och ACDC!