Julklappar 2011

I år har jag inte fått några julklappar då det är nästan 12 månader kvar till julafton, men jag fick väldigt många fina julklappar denna jul som var!

Fick vispskål och ugnsform från IB Laursen, bodybutter och läppbalsam från bodyshop, hårinpackning och hårolja från lanza, hårmask från SP, matlåda med kylklamp, en personlig almanacka som Linus designat åt mig, tekanna, parfym från CLEAN, biocheckar, presentkort, pengar, en karaff, en bok om Johnny Ramone, strumpor, pajform, fårskinnsfäll... Tror att jag lyckades nämna allt nu..
Update: Hade visst glömt en sak... Presentkort på ansiktsbehandling!

Kommentar från: Ida

Åhh, en sån matlåda som jag vill ha!!

2012-01-03 @ 18:20:15
http://idajessica.blogg.se/
Kommentar från: Sara

Sådana där vispskålar och gratängformar från IB Laursen säljer mamma i sin affär plus annat därifrån. Ett bra märke med fina saker. Självklart har jag vart med o beställt in dem. Så att du vet. =)

Hur trivs du i Majorna??

2012-01-03 @ 18:45:32
http://ladysara.blogg.se/
Kommentar från: carolina

Kööööp en Ida!

Åh har hon Sara!? Då tycker jag att vi åker upp dit snart och shoppas loss!? :) Majorna behandlar mig bra och jag trivs som tusan! När var det vi skulle på bio?

2012-01-03 @ 19:14:09
http://carolinamagnusson.blogg.se/
Kommentar från: Hanna

Ja, men nu när du säger det har jag ett svagt minne av det ;) Trots nykterhet är stressen rätt jävlig så det känns som att jag har förträngt den kvällen... Hua vad vi hade att göra! :P Nej, det känns trist att behöva gå någon annan stans innan de kommer på plats igen, ogillar ju Tempel starkt! :PJa, min jul var toppen, din med såg jag! Jag älskar ju verkligen julen och i år gick vi in rätt hårt på att pynta och göra diverse saker. Mysigt tycker jag! Men nu känns det som att sommaren lika gärna kan komma..

2012-01-05 @ 08:43:33
http://hannacarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: