Lördag

God morgon!

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med skolan, plugg och allt möjligt. Har dock hunnit med och träffa Stina och Louise som var på besök från Karlstad. Vi käkade på Kosmo och shoppade lite. Sen har jag hunnit med visa Linus Haga och tagit en fika där, jäklar vad stora kakor man får! Linus köpte en kaka av smält choklad och blandade nötter, vi åt båda av den och fick ändå över som vi tog med hem.Ska nog "baka" sånna här sen fast med vit choklad och mandlar.. Tror det kan bli supergott!


Igår var Linus på en arbetsintervju hos ett rekryteringsföretag som gillade honom och skickade direkt ut honom till en firma, som i sin tur också gillade honom... Vilket ledde till att han fick jobb och blörjar på måndag! Grattis sötunge!
För att fira detta så gick jag och köpte lite saker han gillar på affären samt middag som vi lagade tillsammans.Ugnsstekt lax, potatis med tillbehör!


Nu ska jag äta frukost, im starving!

Kommentar från: Sara

åh, baka såna kakor och ta med till onsdag! ;)

haha, ha jag har ju en jäkligt bra telefonlista kvar på datorn i alla fall. viagra-marcus bl.a!tror jag blev av med mobilen när jag gick på stan igår efter skolan. :/

vi ses om några timmar!

2010-09-04 @ 12:42:53
http://ladysara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: