Söndag

Fest igår hemma hos oss!
En liten tjejmiddag som resluterade i att det kom 3 pojkar samt 5 extra tjejer. Helt okej.
Efter diverse intag så styrde vi taxin till Glada ankan. Efter Ankan så blev det en dusch och smält ostsmörgås som grillades i micron och efterlämnade en rätt så markant ostodör.

Idag har vi städat upp efter våra galna gäster, haft mamma och pappa här fika för att till sist hamn i soffan med mongolisk take away. Styrde upp med chefen så att vi jobbar kväll imorgon, där med så behövde vi inte åka upp till Töcksfors idag, hur skönt som helst!


Under festligheterna igår så hade jag på mig min nya tshirt från Acne och även mitt nya halsband, stylad precis som tjejer på Nelly.






Lördag

Nu ska vi iväg till ICA för att handla samt hämta mitt paket från Nelly!




Kunde inte låta bli...

Smoky Necklace SEK 249, Friis&Co - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Kaktus Button Top SEK 299, Vila - NELLY.COM


Nelly

Jag ska jobba lite övertid i veckan så jag tyckte att jag var värd att lägga in en beställning hos Nelly.
När jag väl hade börjat så kunde jag inte sluta....

 

Necklace 100 SEK 99, Nelly Accessories - NELLY.COM
Necklace 44 CM Metal SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM Divide Leather Leggings SEK 149, Club L - NELLY.COM
Greek Necklace SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM Timo Long Top SEK 229, Vero Moda - NELLY.COM Monique Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM 
Halsband i silver 99:-
Halsband i guld 149:-
Tights 149:-
Halsband i guld 149:-
Tunika 229:-
Klänning 279:-





Tora Jumper SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM


Bay Tee SEK 499, Acne - NELLY.COM


Albany Oversize Top SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM


Gubi Top SEK 299, Gestuz - NELLY.COM


Friday Tunic SEK 299, Vila - NELLY.COM



Everyweek Cardigan SEK 139, Only - NELLY.COM


Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM


I would be lying....

Om jag skulle påstå något så galet som att jag inte vill ha dessa skönheter, heeelt för mig själv!



Bild

Acne's Pistol short. Skjut mig!!!! Eller något...


Till Josefin;

Du får ett helt eget inlägg då jag numera får väldigt lite kommentarer och blir väldigt engagerad när det väl händer! ;D


Kommentar från: Josefin

Tjenare,
jo det är så att jag köpte en guns n' roses t-shirt när jag + ett par kompisar drog till gbg i helgen. Tänkte i affären att den var bra, förutom ringningen som var i det tajtaste laget. Smart som jag var, trodde jag att mamma kunde hjälpa mig - vilket hon nu inte kan.
T-shirten för övrigt sitter perfekt, men skulle gärna ta lite i sidorna, eftersom det är en herrmodell.
Så, skulle du kunna liksom visa på nått sätt hur du gör eller förklara? Jag är inte den mest skickligaste när de gäller att sy, men lite ska ja nog kunna klara av... ;)
Skulle uppskatta OERHÖRT mycket om du kunde svara! :) Fortsätt blogga ;)
Rock on! /J



Hej Josefin!
Härligt med gnr t-shirt :D Vilken blev det? Alltså, vet inte om du sett mina bilder där jag fixat till mina? Men jag har helt enkelt gjort så såhär:

  • Köpt en t-shirt i L eller XL, sytt in dem i sidorna så att de sitter snyggt, inte tight, men lite figursydd (ett mellanting).

  • Sen klipper jag alltid av ärmarna en bit och rullar upp dem lite och syr fast för hand (de brukar ju vara rätt långa på stora t-shirt, är de dock bra längd så skippar jag det)
  • Sen klipper jag bara till den ringning i halsen jag vill ha. Eftersom det är mest stora t-shirts jag har grejat med (mina går ju över rumpan) så brukar jag klippa ett rätt stort hål, så att den går ut över ena axeln lite grann. Är det en normalllång t-shirt så är det inte lika snyggt med stor ringning tycker jag, så då skulle jag försöka töja den när den är blöt ev. klippa i den lite grann.

Bättre än så kan jag inte beskriva det! ;)
Hoppas att du förstår, hör av dig så jag får veta hur det gick!
Kraaam på däääh! (02:38)



Såhär ser min GNR t-shirt ut;


Måndag

Igår blev det inte mycket skrivet på bloggen då hela dagen gick åt att städa lägenheten. Finns egentligen inte så mycket mer att säga angående detta så jag släpper det nu.
Shutter Island var riktigt bra av den enkla anledningen att den var väldigt skrämmande. Se den! (Om du vill skvätta till av en riktigt psykologisk thriller).

Idag är det som jag nämnde i rubriken, måndag. Med sina för och nackdelar, helgen är slut men detta får inte tränga undan det faktum att det snart är helg igen. Så jag börjar här med att räkna ned till fredag. 4 dagar kvar!
Om sisådär 30 minuter så är det dags för mig och Linus att åka upp till Töcksfors för lite jobb så några fina kläder blir det inte förens på Lördag. Idag blir det mjukiskläder och osminkat! Min glammiga vardag!

Ni som följer min blogg har kanske vid det här laget märkt att mina inlägg (för det mesta) tar en vilopaus under min period i Töcksfors (mån-fre) för att sedan börja ploppa upp under helgen. Med detta vill jag ha sagt; Ha tålamod mina vänner! Töcksfors har inte speciellt mycket att erbjuda därför blir det väldigt lite att skriva om måndag-fredag. Titta hellre in på helgerna då jag garanterat skrivit något... Dock händer det ibland att jag skriver något under vardagarna så det får ni ju inte missa heller.. Kanske är jätte viktigt?!?! Jag tar tillbaka allt, fortsätt som ni gör så gör jag det samma, här med så stryker jag över denna text.



So long!

Kväll

Sådär då, nu åker vi och ser på Shutter island. Bio ikväll med andra ord!


Lördag

Sådär nu har vi käkat lite mat och nu bär det av till Ikea!
En bokhylla samt lite förvaringslådor skall inhandlas... Vi har inte sådär värst mycket till förvaringsmöbler, mest dekor liksom. Så nu blir det som nämnt ovan lite lådor och dylikt som får stå för förvaringen inne i vårt förråd/skåp. Smidigt och bra!



Blizzard

Vet inte hur det ser ut i övriga Sverige, men här i Karlstad så är det i princip snöstorm.
Vi håller på att snöa in!


Panties

 

Dagens tips måste bli att införskadda sig dessa Hanky panky inspirerade trosor.
De sitter hur fint som helst, är så bekväma att man glömmer bort att man faktiskt har trosor på sig och det bästa av allt, de kostar bara 49:- på Bikbok. KAAAAAAAAAAP!

Fredag

Nu sitter jag med hårinpackning samt ansiktsmask framför Lets dance, samtidigt som jag har en godispåse på 1.5 framför mig. Life's good!

Hörs imorgon.
Trevlig kväll!



Söndag

Då var man på plats i Töcksfors igen då.
Idag har vi varit och alla hjärtansdagfikat hos mina föräldrar. Vi insåg att 16 bitar smörgåstårta var lite för mycket för oss båda så vi delade med oss till familjen. Till efterrätt bjöds det på min morotskaka, riktigt gott om jag får säga det själv!
Annars har inte dagen bjudit på så mycket mer faktiskt... Städade lite hemma, tvättade håret. <---- Efterlängtat! Det är nämligen så att jag försöker att tvätta mitt hår MAX 2 gånger i veckan... Har hört både det ena och det andra om vad som egentligen är bäst för håret. Vissa säger att man ska tvätta håret så lite som möjligt medan andra säger att det inte spelar så stor roll, det går bra att tvätta håret varannan dag. Jag tror dock att mitt hår speciellt hårbotten mår bäst av att få fila ett tag. Snipp snapp snut/slut.


För övrigt så finns The Rachel Zoe project season 2 ute på youtube för den som saknat den lilla wonderkvinnan, SJUKT KUL!!!!
I die!



Matmys

Gick in på Konsum för att handla ett litet mellanmål förut.
Inne på konsum har de en väldigt bra delikatessdisk... Så bra att jag inte kan motstå den. Så det fick bli lite matmysmellanmål här hemma i stugan.




Räkor
Svenska havskräftor
Baguette
Grönmusslor som jag har gratinerat med oregano och vitlök
Skagenröra


Skaldjur är nog det bästa jag vet.


Lördag

Idag vaknade jag upp av att solen knackade på dörren, (lyste in genom fönstret om man föredrar det enkelt).
Finns inget bättre sätt att vakna upp på!

Förkylningen har nu flyttat sig lite mer inåt och har sattit sig på halsen och lååångt inne i näsan. För den som undrade.

Nu ska vi in till stan för att leta alla hjärtans dag presenter till varandra.. Blir ingen storhandling idag känner jag, är alldeles för klen och borde egentligen stanna hemma men Linus är värd en present så det ska han få! (Känner mig som en riktig martyr i och med den meningen).



Fredag

Idag är jag hemma och är sjuk och i och med har det inte blivit många knop. Jag har mest gått runt och tyckt synd om mig själv då min näsa killar som tusan och jag nyser konstant! Försökte mig på en nässköljning med vattenkannan tidigare idag, det gick.. Sådär. Rann mest utanför och gjorde tom ont uppe i nästan, tom bihålorna skulle jag vilja säga. Får nog köpa mig en riktig nässkjöljare och försöka igen, tror verkligen på dess välgörande och skam den som ger sig! 


Världens gulligaste Linus kom precis hem med följande;




Tack så mycket mysunge!


Ikväll blir det samma melodi som dagen har spelat på; -Inte många knop!
Ska baka lite morotskaka och kvällsmat sen blir det förmodligen lets dance och efter det sängen!


Smörgåstårta

Jag älskar mat. Jag älskar också tårta. Jag älskar därför även smörgåstårta!
På söndag är det alla hjärtansdag. Därför beställde jag och Linus en fet smörgåstårta, 16 bitars från cafe råtorp.
Kanske lite mycket... Men minsta var 10 bitar, och om man lade på 80:- så fick man 6 bitar till... När jag ser ett sådant kap så måste jag slå till! Så jag och Linus ska trycka i oss 16 portioner smörgåstårta tillsammans på alla hjärtans dag, om inte det är mys på högsta nivå så vet jag inte vad!





Bild


Onsdag

Sådär över en natt så har jag gått och blivit näst intill dunderförkyld. No fun!
Visst, det är season för allt vad snor och halsont heter men ändå, man har liksom hunnit glömma bort hur påfrestande det är att ha ett huvud som väger 30kg, nästäppa och att harkla snor konstant.
Sådär, nu känns det bättre! Att gnälla lite då och då är underskattat!


Annars har jag hittat en annan rolig serie, en serie som de gör reklam för på Project runway; Launch my line!
Som namnet avslöjar så är det rätt så likt Project, dock är twisten här att det är lekmän som är intresserade utav  mode som får hjälp av en modedesigner att starta upp en egen line.
Dean och Dan från Dsquared2 är för övrigt programledare...



Nej nu måste jag göra mig iordning, ska faktiskt pallra mig iväg till jobbet och trotsa förkylningen. Om den kom som en blixt från klar himmel så ska jag skicka tillbaka den lika snabbt! -I Dont want you here!
OVER AND OUT!

Feb. 9, 2010

I lördags blev det utgång med tjejerna, huuur roligt som helst även om själva nattklubbandet var relativt tråkigt... Förfesten, tjejerna och allt runt omkring gjorde det till en angenäm kväll! Min kamera var helt död så inga bilder togs tyvärr, bättring lovas!

I söndags så tog jag mig en promenad i det underbara vädret hem till Anna som bjöd på tacos. Vi har börjat med sånt på söndagar, "järngänget" (4 tjejer som umgicks i gymnasiet) att vi bjuder hem varandra på fika och dylikt. Tacos var ruskigt välkommet och hemskt gott en tråkig bakissöndag, mer sånt! Efter maten satt vi och pratade om allt möjligt och helt plötsligt var det mörkt ute, då var det dags att bege sig hemåt för Malin gillar inte mörkret.

I måndags var jag på ansiktsbehandling, mitt face behövde sig en liten omgång och mitt produktförråd behövdes fyllas på!






Hemma från frisören!


 

Haha, klassisk reklamgrej. Förebilden; (den till vänster för er som undrar) Halvledsen tjej som jobbat med håret uppsatt en hel dag samt smink som dunstat bort.
Efterbilden; (den till höger för er som fortfarande inte hänger med) Stylat nyfärgat hår samt aning till ett liiiitet liiiitet leende.

Jag har alltså slingat håret mörkare samt klippt topparna och fått det fönat.
Jag är toknöjd!

Lördag

God morgon!
Äntligen lördag!

Såhär på morgonkvisten så har jag klippt ned och specialvattnat en av mina orkidéer. Min första och finaste (förlåt till de andra orkidéerna) blommade ut för ett tag sedan och har sedan dess börjat halvvissna lite. Jag trodde att detta berodde på övervattning så jag har snålat på detta den senaste månaden. Den har med tiden bara vissnat mer och mer så idag rök alltså en av stängerna och lite annat småvisset så vi får se hur den återhämtar sig efter detta. Jag är nybörjare med just dessa blommor så allt kan hända!

Idag ska jag till Johanna och fixa håret. Färgning och klipp står på schemat! Håret ska bli mörkare och lite kortare, eller toppat i alla fall. Ska försöka få lite fason på framsidan frisyren så att säga, var inne på att spara ut håret jämnlångt, det är ju väldigt inklippt runt ansiktet... Men orkar inte med vägen dit, den är smärtsam! Skämt åsido, jag litar på Johanna och hon vet vad som blir bäst!



Min fina orkidé innan den blommade ut.

Tisdag

Guuud vilken skön känsla jag har i kroppen just nu. Har jobbat 7-15, handlat mat och tränat. Japp, TRÄNAT!
Köpte mig ett gymkort i höstas, 3 månaders... Tränade någon vecka sedan tröttnade jag. Omotiverad och lat helt enkelt. Nu ska jag göra ett nytt försök, och jag måste säga att hittils har jag tränat 100%, (köpte kortet idag)
Hur som helst så mår min kropp prima och detta ska jag fira med en laxburgare med diverse grönt samt limeaioli.


Bild