Solig eftermiddag

Tänkte lägga upp bilderna från helgen nu... Men kom att tänka på det underbara vädret som äger rum just nu så jag tar mig en sväng ned till bryggan och slänger därmed upp lite bilder från AC/DC imorgon när jag kommit hem.
Annars leker livet, fick tillbaka nästan 8000 nok på skatten, vilket blir runt 10 000 sek. Sweet! Hade ställt in mig på en tusenlapp eller något så allt över var hemskt välkommet.

Men för att göra det jag sa då... Gå ned till bryggan och steka lite! Kramis

Night

Hemma igen. Värmde upp lite färsk pasta med ricotta och spenat samt hemmagjord tomatsås.. Kan vara en av de simplaste och godaste maträtterna som finns! Mycket pasta idag förresten, var på den lokala-fina restaurangen här i Töcksfors, Waterside.. Där har de tydligen lunch så vi passade på att käka lite carbonara samt avnjuta den fina kakbuffén efteråt. Till ett bra pris dessutom, på kvällarna kostar maten 200- uppåt, men lunchen kostar endast 78:- och då får man även en fin salladsbuffé innan. Hur värt som helst!

 Nu blir det en dusch och senare kolla lite hundra höjdare!

Lördag

Utgång med Malin och Louise blev av. På mig hade jag följande:



Scarf - Indiska
Klänning - Ellos
Bälte - Friis and company
Väska - HM
Jacka - HM



Louise och jag


Jag och Malin

Slingad

Dåså, då var man återigen nyslingad. Johanna som äntligen blivit av med sitt gips fick göra sin magi på mitt hår och jag är riktigt nöjd, kanske inte ser ut att vara jätte stor skillnad för er, men jag både ser och "känner" skillnad.

FÖRE




EFTER



Annars blev det lunch på Vero, caesarsallad med kyckling och räkor var given. Beställde med parmesanen bredvid så det inte skulle bli så mäktigt, inga små sallader de har på Vero inte!





Bra start på dagen måste jag säga. Nu blir det bilfärd i en halvtimma till sen blir det jobb för hela slanten!
Lägger upp lite bilder från helgen med så småningom... Imorgon kanske.
Heeeeej så länge!


Fredag

Sådär, nyss hemkommen från en liten shoppingtur med mamma. Med hem fick jag 4 st fisk och skaldjursspett från fiskbilen som jag tänkte bjuda familjen på imorgon till lunch. Kan bli kanon!




Annars sitter jag och ser på The real housewifes of O.C. Rätt dåligt faktiskt men behöver min dos av USA just nu så det får gå på i bakgrunden medan jag läser lite bloggar.
Ikväll blir det tacos med familjen och sen mys framför någon film. Såg att tv4 visade Att göra en pudel kl 2130 ikväll. Läste lite om den och den verkar vara riktigt mysig, så det finns risk att det blir den ikväll.


Trevlig kväll!

Nya väskor

Har köpt lite nya väskor på senaste bla;



Perfektion! Väska i läder från VILA, jag är kär.




Secondhandfynd.

Dags nu

Till och från får jag små ryck med att vilja uppdatera bloggen lite oftare, detta blandas med att vilja lägga ned den. Beror på vilken sida jag vaknar upp på... (Och om jag jobbar övertid.)
Dagar som denna då jag är ledig och saker som stylista samt en kopp the i soffan lockar big time så blir jag riktigt taggad på att driva bloggen, så idag kan det hända att det faktiskt poppar upp några inlägg, time will tell.

Kan ju börja denna regniga fredag med att lägga upp måndagens outfit. Ja hör på den ni! I mitt jobb där man använder underställ och stora säckiga vita kläder, där finns det inte utrymme för att klä upp sig om dagarna, jo visst, kan ju klä upp mig varje gång jag åker till jobbet och få visa mig för mina arbetskamrater i de ca 3 minutrarna det tar från parkeringen till omklädningsrummet, men jag är för lat för det. Så mjukiskläder sportas för det mesta när jag jobbar, det är endast på helgerna och måndagsförmiddagarna (när vi jobbar kväll) som jag kan klä på mig mina vanliga kläder.. Därav blir det väldigt fattigt med outfitsbilder på denna blogg, så länge jag jobbar i Norge.




Jacka - Second hand
Väska - Lindex
Byxor -  HM
MCboots - Deichmann
Tröja - Monki
Tischa - Gina tricot



Nu så; Åter till stylista!

Jovars

Så ja.. Då var man hemma för denna gång då... Eller inte riktigt, sitter hemma hos Malin för tillfället, men är hemma i trakterna i alla fall!
Så annars händer inte mycket, sitter som sagt hos Malin och vi planerar lite inför USA. Kollar upp massa grejer osv osv.. Snart blir det dock sängen och imorgon blir det karlstad, lite shopping samt lunch och till sist hem till mor och far i Skived. Mys!

Hörs när jag kommer hem!

Idag är det ingen bra dag

Idag är det ingen bra dag så jag valde att stanna hemma från jobbet. Får förklara för chefen imorgon.
Sitter här vi datorn och har på Trollkarlen från Oz i bakgrunden, nu är det sista scenen med Over the rainbow, hur vacker är inte den.?! 

Annars är jag sjuk hungrig och funderar på att laga mig lite mat faktiskt. Sen blir det mysa framför sista avsnittet av the hills säsong 5.



Bild