Lördag

Väntar på mat, sen blir det dusch, göra sig iordning och sedan åka in til Karlstad för middag och bio med Malin. Skoj!
Garderobsstädningen igår gick relativt bra.. tröttnade så småningom och satte mig och såg på på spåret, filip och fredrik var ju med! Köpte en söt liten väska idag med, hinner dock inte lägga upp någon bild nu me styr ikväll förmodligen... (Jag lovar sånt ganska ofta har jag kommit fram till, har även kommit fram till att jag hatar att ta tag i saker... Dålig kombination.) Men jaja, over and out så att säga. Hör sen!

bra bättre bäst humör

Nostalgitripp big time när jag lyssnar på spice world. Förutom Stop så var min favorit Never give up on the good times, Blir jag på bra humör? -NO LIE! Allt blir så mycket roligare!

BACK TO MY MISSION!


Friday night

Är som sagt sjuk, känner mig dock relativt pigg för tillfället. Käkat lite mat och tagit mig en kopp te.
Så då återstår fredagsnöje numbero uno! Rensa garderoben och få ordning på saker och ting. Sortera ur skor och ta hand om dem, impregnering osv... Sortera ut de kläder som jag ska sy om och organisera ihop ett "schema" så det blir gjort någon gång... (Har saker ifrån i somras som jag inte fixat ännu..) Hänga fram kläder jag använder som mest och hänga undan de som jag trodde att jag skulle använda men inte gjort. Organisera kallas det!

Detta ska jag göra iförd mina stentvättade svarta jeans från monki, så det äntligen blir ingådda någon gång! Kanske skulle ta på mig ett par heels också, för att göra det hela á la Eva Longoria?



Bild (inte Eva Longoria)


Återkommer med förebilder samt efterbilder!

Update: Spiceworld kommer gå hårt under resningen! GIRLPOWER!

craving for today

DS_242475_A.tif

Dinsko 449:- Måste ju kollas in!

Såhär

innan min dator dör så har jag gjort ett litet test på expressens hemsida, "Kan du modeorden" Jag kunde 8/10, hur många kan du?


Nu är jag vid Bergvik, äntligen hemma!

Fabulous


Bild


Även jag har blivit helt såld på boots med öppen tå.Var skapligt skeptisk till att börja med, men med tiden så har jag kommit att tycka att det kan vara riktigt grymt om det matchas på rätt sätt! Dessa som Lina har på sig är ju helt galet galet GALET snygga, friday im in love så att säga!
Påminner lite om mina boots utan öppen tå som jag beställde från halens eller om det var ellos i höstas... Med spännen och snörning, me like!

Aningen ångest...

Av den enkla anledningen att jag nu sitter på bussen hem och har glömt min telefon och laddare på rummet... En hel helg utan telefon..? GAAAAAH! Nej men jag skulle lätt klara mig, är inte beroende av min telefon över huvud taget... (slightly överdrift men nästan iaf) De jag behöver ha tag på deras nr kan jag ju utantill.. (Dock skulle det visa sig att inte stämma...). Men allt blir bara lite krångligare utan mobil... Som att tex ringa min chef och sjukanmäla mig, hans nr har jag inte lagt på minnet dessvärre. Får komma upp med en lösning. Kom som tur var på att man kan smsa från sitt mobila bredband, det är bra. Så jag slog upp Felicias nr, min granne.. För att be henne kontakta hyresvärden så hon kunde få gå in på mitt rum och hämta min telefon sen ge den till johan så kunde jag hämta den hos honom i morgon. Då hittar jag inte hennes nummer. Slår upp Johan, inte hans heller. Slår upp Davids, endast hans gamla nr står med. Så det slutar som alltid med att jag får höra av mig till Linus när det krånglar.

linus, du jag har ett problem.. jag smsar från mitt modem liksom, wow. Men jag har glömt min telefon på mitt rum.. kan du be felicia ringa jörgen och hämta den och laddaren? Sen ge det till Johan som jag får möta upp imorgon i  karlstad och hämta.. kan ju inte vara utan den hela helgen.. svara snabbt :$ puss CAROLINA


Ibland alltså... GÖTT ATT DET ÄR HELG!


i väntans tider...

Vill bara att tiden ska gå så det blir dags för mig att åka hem.. bussen går 07.45 imorgon bitti... Sova kanske vore ett smart sätt att få tiden att gå..?
Men det blir det inget med för jag sitter och kollar på project runway säsong 5.. Den verkar lovande, två st "rockdesigners" så denna säsong kan bli riktigt spännande faktiskt!

Bestämde med Malin förut att eftersom jag är sickman så blir det lugnt i helgen... Middag på Pitchers och sedan bio, bröllopsduellen. Jag älska verkligen Kate Hudson, grym skådespelerska! Sen skadar det ju inte att hon är bland de vackraste kvinnorna på jorden...




Bild

Back to project runway!
Hörs när jag kommer hem till Forshaga!


Hängig

Är riktigt hängig nu, hostig, snorig, seg, ont i huvudet och har antagligen feber. Åkte därför hem tidigare ifrån jobbet och åker hem till Karlstad/Forshaga imorgon. Då jag inte har världens ork eller speciellt mycket att göra så började jag plocka lite på mitt rum.

Efter: (skämt) Före:



Efter:





Har ju inte visat min söta kalender som damp ned i brevlådan i början av månaden heller...



Nu känns planeringen lite roligare faktiskt!


Jag vill också ha

Lappade tights!


Bild

Come to think about it... Och det lär ju inte svårt att göra själv... Måste dock hitta ett bra par att ha som foundation så att säga... sen sy på lite tyglappar, moccaimitation eller läder, det som passar!
Nästa projekt!

Perfektion

För de här byxorna så skulle jag jobba övertid i en vecka. Dessvärre så kommer de från Topshop och jag har för tillfället inga planer på att åka till Stockholm eller Göteborg... Eller just det, snackade ju med Stefanie om att hälsa på henne i Västerås, och en dagstur till Sthlm då är ju inte helt omöjlig... Så får det bli!

Bild

Annars är jag hemma för stunden och har blivit lite småsjuk.. Dock så blir det jobb idag, orkar ju inte vara hemma liksom... Fick en liten krya-på-dig påse av Linus, eller lite och liten... 1 chipspåse, 1 stor julmust, en dammsugare, en ask emser, ett 8 pack pez, en stor salt och blandat, en stor gott och blandat, 5 banana skids, 1 påse tuggummi... Kan ha glömt något... Med sådana vänner så är det ett sant nöje att vara sjuk!

Dags igen

För ny arbetsvecka. Kom precis hem från jobbet, kopplar i datorn, mobila bredbandet och sen kör jag! Måste ju kolla facebook, bloggen och det senaste!

Idag, whats new... Nja inte sådär jätte mycket faktiskt. Har varit på ansiktsbehandling på ett riktigt bra ställe ute på Norrstrand i Karlstad, Relax. Klassisk ansiktsbehandling, ögonfransfärgning samt diverse produkter (rengöring, fuktcreme samt ansiktsvatten) fick följa med hem. Riktigt skön start på dagen, efter det så åkte vi iväg till vårt kära T-force (kyrkan på bilden ser jag från mitt fönster, stek!)

Dags att tvätta ansiktet nu tror jag... måste underhålla min nu så fina hy, jag ger det en vecka! Sen kommer jag vara som vanligt igen. The hills blir! Eller project runway säsong 5..


GOD NATT




Bild

Gårdagen i bilder

Började hemma hos Malin, fortsatte hos Alex och slutade på Nöjesfabriken.


Louise,


David och Jag


Louise, Jag och Paula


Jonna och Malin


Jag och Malin

God morgon

Äntligen lördag! Som jag har längtat!
Nyvaken, utvilad och laddad för helgen.

Haha igår när vi kom till jobbet så var vi lite sena pga av bilproblem så vi hade inte tid att slösa bort mer tid... Vi parkerade och från parkeringen till jobbet så kan man antingen välja att gå upp för en sluttning och spara några (o)betydliga sekunder, eller så tar man den vanliga vägen och slösar några sekunder. Jag valde alternativ 1. Felicia:
"-Ja, jag tänker då inte ta backen idag, fan vad halt." Jag:
"-Det tänker jag göra, jag ramlar aldrig. Plus att jag inte har tid att ta den vanliga vägen. Det får bära eller brista!"
Jag går iförväg och hinner väl gå kanske 10 m, så tvärtrillar jag. Bär på en väska och en kasse så båda mina händer är upptagna så fallet blev handlöst. Ajajaj! Reser mig upp, går iväg och tar skamset den vanliga vägen och förlorar sisådär 30 sek.
Idag är jag hemskt stel i nacken och hade problem att resa mig upp ur sängen. Det hindrar mig dock inte från att gå ut ikväll, ikväll mina vänner, då blir det kalas!

HÖÖÖÖRS!


Psst, tjejer! Ska vi lägga ihop våra årslöner och satsa på en sån är ikväll?


Bild

Snygg

Minoutfit.se gör mig aldrig besviken, liknande jeans som tjejen nedan har på sig lyser starkt i sin frånvaro i min garderob. Undra var man ska leta? Vill ha ett par snortighta stentvättade jeans.. Har ett par svarta men de är lite tighta fortfarande, ska "gå in" dem någon dag... (Vilket jag har sagt nu i ett år snart...)

 
Bild

Bättre sent än aldrig

Utgång i lördags blev. Förest hos anna med singstar, skönt folk och avslutades på ett roligt Nöjesfabriken!
Det får vi göra om!


Såhär såg jag ut och min outfit blev densamma som på nyårsafton.










Snart så


Skulle ju som sagt styra en ny telefon... Blir ingen sony ericsson eller dylikt. Blir en Samsung touchwiz istället. Såg den och blev kär. Dock är den slut i hela Sverige så det visste inte när den skulle komma in... Men jag ska ha en, det ska jag!
Mobilt bredband köpte jag igår också... Så nu lär det bli ännu mer bloggning borta i Töcksfors hedanefter, SWEET!

Samsung F480 Touchwiz
Bild

All night long

Sänder en tanke ut till stackars Malin som är sjuk idag när vi andra ska ut och härja i på krogen... (Vet dock inte om du läser här, då du inte har något internet... Men det är ju tanken som räknas.) Snart Malin, snart, (om ca 5 månader) så ska vi på AC/DC!

Så låten jag tänker spela för de andra på förfesten ikväll, i din ära blir: You shook me all night long med AC/DC



 Lägger upp bild på min outfit osv imorgon, ha en trevlig kväll! -HEEEEJ!

Hemma!

Sådär då, då var man hemma igen! Slutade kl 21.00 i Norge och kom hem till Forshaga 23.10
17 mil på ca 2 tim. Johan kör! Finns väl inte så mycket mer att göra just nu än att gå och lägga sig, gick dock upp vid halv elva idag så jag är inte sådär jätte trött.. Blir nog något avsnitt av Family guy innan sängen är jag rädd.

Imorgon ska jag hälsa på morfar och ta en tur till karlstad där det skall inhandlas en ny mobiltelefon (om jag hittar någon värdig) samt mobilt bredband. På kvällen finns det risk för utgång... Kan dock få lite konkurrans av en lugn hemmakväll.. Har du kort helg denna helg, åker tillbaka söndagkväll då det är jobba dag som gäller till veckan. Jobba skift är bra varannan vecka, inte denna vecka mao.

Så med de visa orden så slänger jag in handduken för ikväll, hörs imorgon!

TJO



Bild


Over for it started

Då var ännu en helg hemma avklarad. Tiden går så fort! Imorgon bär det av igen, ny arbetsvecka och nya tag. Men som sagt, slutar aldrig att förvånas över hur snabbt helgen glider förbi.
Har inte gjort något speciellt faktiskt... Kom hem på fredagkväll, såg på lets dance och åt mat. Sen gick jag och la mig strax efter 10 och sov 12 timmar... Det var jag värd!
Lördagen ägnades åt att besöka morfar, besöka den lokala second hand butiken... Hittade ett par bruna låga skinnboots med snörning baktill, riktigt shyssta faktiskt! Ska styra bild så snart jag kan.
På kvällen blev det som sagt utgång och tjejfest... Alltid lika roligt! Träffade en hel del bekanta och fick en demo av bandet som spelade på nöjes, kul!

Annars så sitter jag här vid min lilla dator och kollar lite på säsong fyra av The hills. Snart blir det sängen.
Hörs i veckan!



Hann knappt packa upp min packning i fredags innan katten hoppade ned i min väska... Tror att hon har saknat mig, "-take me with you!" typ...

Lordag

Fest igår. Började hos Malin med nachos och vin, sen blev det cider och nöjesfabriken. Närvarande var Jag, Louise, Malin, Johanna och Frida. RIktigt trevlig kväll, det gör vi om tjejer!



Louise och jag.


Frida


Malin och Johanna


Några timmar senare...



Over and out.

Hej hej hej

För att tala klarspråk så fuckar sig internet uppe i Töcksfors. Detta mina kära läsare har lett till att jag inte skrivit något under veckan.. Funderar på att köpa mobiltbredband.. Vi får se!

Så whats new, nja inte så värst mkt... Det är helg, jag är hemma i Forshag och imorgon blir det utgång i Karlstad!


Kanske skulle visa mitt nya hår också, Fick ju lite blekmedel i huvudet häromdagen.


FÖRE


och EFTER.

Nirvana

Det har ordnat sig! Det blev alternativ Anna. Minns inte vilken siffra jag tilldelade henne men hoppas att ni förstår ändå.
Därför har jag helt plötsligt fått lite lugn och harmoni över mig, skönt!
Typ den känslan jag får av att titta på den här scenen ur almost famous eller känslan jag får när jag lyssnar på den här akustiska versionen av africa. SWEET!

Update: Nu har jag det! så här bra mår jag... En av de bästa låtarna för tillfället. Känn hur lugnet sveper över en..!

Kaos

Strul hela denna vecka med att ta sig till jobbet, ännu mer strul att ta sig till jobbet nu den kommande veckan.
Johan har fått någon influensaliknande och är tveksam på att han ska åka med upp och jobba. Där ryker vår skjuts.

Alternativ två är att åka med kristinehamnarna, men de ska jobba natt (specialskift) så där ryker den idén.
Alternativ tre är att byta skift och åka med de som jobbar kväll, men antingen så får jag inte tag på dem eller så är deras bilar fulla.
Alternativ fyra är at Anna åker upp och jobbar, problemt där då är att det är tveksamt om hon kan ringa dagen innan och få komma och jobba.. Eller att hon hinner hem i tid då hon är uppe i sin stuga.
Alternativ fem är att jag åker med några på vårt skift, kanske en av de bästa lösningarna som uppkommit på senare tid, dock så får jag inte tag i någon av dem...
Alternativ sex jag åker upp till Töcksfors med buss, (då måste jag åka snart för det går inte så många bussar) och hoppas på att jag lyckas ordna skjuts till jobbet på något mirakulöst sätt..
Alternativ sju jag byter till nattskiftet, antagligen helt omöjligt, men då har jag skjuts i alla fall.
Alternativ åtta jag ringer min chef och säger återigen att jag inte kan komma upp och jobba för det strular med skjutsen. Går miste om pengar och antagligen mitt jobb.


SWEET!

Jag återkommer med lösningen, dock kan det dröja om jag måste ta till alternativ sex. Skriver jag inget mer så är det för att jag sitter på bussen.

Girly night

Har precis plöjt igenom ett antal avsnitt av the hills säsong 3. Alltså, herregud! Vilka backstabbers och idioter det finns. Visst jag förstår att en hel del är uppgjort, men ingen rök utan eld! Men nog om det, inte min huvdvärk!
Har även uder veckan sett färdigt på ANTM 11 och Stylista... ANTM var en besvikelse rent vinnarmässigt, men Topmodel är ju som alltid väldigt underhållande! Stylista däremot var en underbar serie, skapad av de som ligger bakom topmodel. Programserien går ut på att ett gäng människor tävlar om en praktikplats hos ELLE i NY. Hur sweet som helst! Mycket mode, mycket drama och mycket NY, -Check it out!

Nu blir det en kopp the och Clueless. Ska nog hoppa i min morgonrock och göra lite pedikyr också... Kan det bli tjejigare? Ha en trevlig kväll!



                             Bild

Nyår!

Orkar inte direkt berätta så ingående av diverse anledningar, bakfyllan till största del... Men det börjades hemma hos Malin med middag, fortsatte hos jesper med fest och slutade hemma hos malin med lite sömn. En bra kväll!

Min nyårsoutfit