Onsdag

Idag har det varit en väldigt seg dag här på Johanneberg.. Har dock hunnit med en tur ned till stan för att köpa födelsedagspresent till min systerson samt solat en snabbis. Orkade typ sola i 45 min, sen höll jag på att dö av värmeslag! Jobbigt nu när man är van att ha en pool att svalka sig i menar jag! Skämt åsido.
Ikväll blir det sushi och någon film här hemma.
Imorgon blir det hemfärd till vackra Värmland.


Bild

Tisdag

Nu sticker jag till Hard Rock café med Rebecca!


Bild

Nelly

Rösta på min Nellyklänning vet jag!


Måndag

Nu är vi hemma i Sverige igen. Kom hem i lördags natt och gårdagen spenderades mest med att packa upp och äta gott. Vi har haft det hur bra som helst i Bulgarien! Fint väder och fint hotell.
Maten var dock inget att hänga i granen, så jag skäms lite för att säga det, men vi åt på McD en dag och Subway två gånger. Då vet man vad man får liksom.. Åt dock vinkokta musslor, musslor kokta i öl samt grillad tonfisk några dagar och det var gott! Roligt att vi vid de tillfällen vi bad om vitlöksbröd till maten så föreslog de istället ett vitlöksbröd med massa "yellow cheese" på, blä?
Ost var det galna, i speciellt "yellow cheese". Nyttig mat fanns sällan på menyn, värst var vår hotellfrukost. Den var jätte bra för människor som inte bryr sig om vad de äter... Varje dag serverades vitt rostbröd, små brödbullar samt något wienerbrödsliknande bröd, bacon, korv, ägg, baked beans, olika konstiga ostar, chokladflingor osv. Min frukost bestod utav rostad bröd (HJÄLP, men jag var tvungen att få i mig kolhydrater), svarta oliver, äggvita samt gurka och apelsin. Längtade hela veckan efter min havregrynsgröt! Köpte dock två paket finn crisp som vi knaprade på under veckan bara för att få i oss lite fiber.

Nog om det! Slänger upp lite bilder senare så får ni se hur vi har haft det!

D-day!

Om ca en timma är det dags att bege sig till flügbussen mot Landvetter.
Vi har köpt med SAS charter plus class (eller något sådant..) som innebär plaster längre fram i planet, bättre mat samt fri dryck (alkoholfri) samt öl/vin och apertif till maten. Och nästan bäst av allt, 30 kg bagage samt 8 kg handbagage!


Bild

Imorgon smäller det!

Då åker vi till Bulgarien! Här kommer jag att ligga och sippra drinkar och titta ut över svarta havet i en hel vecka!




Nu håller jag på och packar, men snart blir det sängen. Har inte tänkt ta med mig så mycket, det viktigaste i kropps/ansiktsvård samt lite kläder. Ingen överpackning här inte! Bloggar nog ett litet inlägg imorgon innan vi åker. Om inte får ni ha det så bra! Hörs kanske av därborta, Linus tar nämligen med sin dator och det lär finnas internet på rummen!

Shoppat

Min nya fina gröna mockajacka med gulddetaljer.

Weekday.

Min nya fina samsoniteväska. Låt oss ha många fina turer tillsammans! 10 års garanti så nu jäklar ska det resas!

Torsdag

Idag har det hänt mycket!
Har varit och valt vilka bågar jag ska ha till mina glasögon, visar er när jag får dem! Jag är sjukt nöjd i vilket fall, längtar nästan efter att bli glasögonorm.
Sen var jag och tittade på resväska eftersom att vi åker till Nessebar, Bulgarien på lördag!!!!!!!!! Gud vad jag längtar.
Var ju där 2009 och nu två år senare åker vi tillbaka och bor på grannhotellet. Ska bli så himla roligt.




Bulgarien 2009.

Onsdag, kväll

Idag har jag haft en fin dag på stan med Stina. Vi började på Åhléns gick vidare till Condeco, Weekday och slutade på Åhléns. Kul och catcha up! Stina som för övrigt snart åker till NY och jobbar som Aupair i sommar, jag är inte liiite avundsjuk!
På stan köpte jag i alla fall en grön mockajacka från Åhléns samt en randig topp från Weekday. Visar bilder senare!



Onsdag

God morgon!

Frukosten är i magen, nu ska jag göra iordning mig för att åka ned till Åhléns där det är VIP-rea. Hoppas på att fynda något fint klädesplagg eller kanske en resväska?!
Stina gör mig sällskap, det ska bli trevligt har inte träffat henne sedan påsk nämligen. Skärpning på det!


Shoppat

H&M har REA så varför inte handla lite? Jag beställde en virkad väst, en klänning samt ett par "träskor".






På tal om ingenting...

Igår när jag var i Nordstan så såg jag en herre som sålde Faktum (för er som inte vet vad Faktum är så är det en tidining som "människor som har det svårt" säljer för att få lite pengar, för att dra det kort). Göteborg kryllar av dessa människor, så inget unikt med det.
Det roliga med herren jag såg igår var att han låg längst ned i en spiraltrappa och hade en tomteluva på huvudet. Övrigt att tillägga var att han såg ut som Skalle-Per. Så när den här lite slitne mannen ligger där i trappen med sin tomteluva så går en man med sina två döttrar (i 5-6 års åldern) förbi varpå de blir helt lyriska för där ligger ju jultomten! Barnen ser jätte glada ut och börjar vinkar till tomten som glatt vinkar tillbaka.


Se, det finns även fina stunder i det annars alltid så stressade Nordstan!


Bild

Mysmorgon

Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt, 07.15. Sa hej då till Linus och sorterade sedan lite tvätt.
Nu har jag precis kokat mig en kopp te och sattit på en film - ett romantiskt drama från -97 om en man som äger en second hand affär och anställer en sömmerska, the rest is history.
Mysmorgon helt enkelt!

Jen and Berry's



Fina Rebecca var här förut. Vi tog en powerwalk på 6 km och sedan satt vi och pratade, Ben and Jerry's kom på tal.. Rebeccas favorit är cookie dough, som jag inte kan komma ihåg att jag smakat, så därför var jag tvungen att gå ned och köpa den. MUMS MUMS MUMS! Det var ju huuur mycket unbaked cookie dough i! Värt!

Söndag

Fick plöstligt hjärnsläpp och funderade över vidare det är lördag eller söndag idag. Sånt är kul när det är till ens fördel, i detta fall hade lördag varit roligt! Denna gång föll det till min nackdel, det är söndag... Mindre roligt. Men men, imorgon är det ny vecka och nya tag. Börjar veckan med synundersökning kl 11.30, det blir spännande!

Men idag så har jag städat lägenheten, fixat med min garderob och provat kläder. Kom precis hem från en timmas powerwalk och sitter nu här framför datorn med en kesellasmoothie och varvar ned, skönt! Annars väntar jag på att Linus ska komma hem, om typ två timmar rullar han in i Göteborg. Känns som om vi har varit ifrån varandra jätte länge fast det var igår morse han åkte. Lustigt sånt där.

Casio

När jag var på H&M härom dagen så såg jag en tjej ur personalen som hade en så snygg klocka. Då blev jag också sugen på en! Såhär i efterhand kommer jag faktiskt inte ihåg hur hennes såg ut, minns bara att den såg lite retro ut och var guldfärgad.

Jag är fortfarande sugen på en klocka, och den här från Casio ligger bra till... Ett stort plus är att den är relativt billig, 600:- Köpa kanske?


Casio Sportstimer A-168WG-9
Bild

Lördag

Nu är Linus hemma i Kristinehamn och blir firad, idag fyller han nämlige 24 år! Grattis sötis!
Jag sitter här hemma och myser, ikväll blir det bio med Sara och Frida verkar det som.. Antar att vi ska se Pirates 3D, skojsigt!
Fick mina nya löparskor igår också, blev dock ingen invigning så jag kör idag istället! Behövligt om jag ska trycka popcorn senare!

Åh

Åh den fina klänningen från Malene Birger är nu på rea hos Tintinstyle, nu kostar den "bara" 2309:-



Fredag

Jippie, fredag!!!
Idag har jag hittils städat, ringt massa samtal och duschat. Nu ska jag snart äta lunch och efter det blir det en sväng ned på stan. Sen ska jag nog ta svängen förbi konsum och hämta ut ett paket, hoppas hoppas att det är mina löparskor. Då blir det nämligen en joggingtur senare.
Ikväll ska Linus laga hamburgare åt oss med ost och bacon, det ser jag mäkta fram emot. Tror att det här kan bli en bra dag!


Bild

Fringe

Från Gina, Vill ha!!!!

Tog en sväng förbi Liseberg

...Där Johnossi spelade! Hann även med en sväng i Lisebergsbanan och det nyöppnade Ben and Jerrys cafeet, en 5-stjärnig kväll!



Jag lever!

Har dock inte tid att blogga, mitt liv består nu endast av plugg och träning (för ovanlighetens skull)!
Efter tentan och så imorgon så kommer jag nog att vara redo att uppdatera.
Puss

Söndag

Har precis druckit en hallon och blåbärssmoothie med kesella och lättmjölk. Annars sitter jag på balkongen och läser näringslära samtidigt som jag jobbar på brännan... Dock envisas molnen med att dominera denna dag, tråkigt!
Nej nu har jag tagit en tillräckligt lång paus, back to work missy!

Hänt i veckan.



Jag med en god glass från Kanolds, (hette det så, Sara?) som vi var värda efter sista ordinarie tenta för det här läsåret. Sweet!
Och en fin bild på mig och Marielle från i onsdag. Båda bilderna är lånade från Sara.



Lördag

Nu har jag precis "blivit av" med Linus och hans syster Mimmi som är här på besök, de ska nämligen på Håkan Hellström som spelar i Slottsskogen ikväll! Kul för dom!
Själv är jag hemma och har precis smällt i mig lite färsk ananas, som var kall, söt och saftig. Helt perfekt. Bättre substitut för godis finns inte! 
Nu sitter jag och tittar på såld på hus, ska snart koka mig te och sedan blir det myskväll resten av kvällen framför någon bra film!


Bild

Run

Jag har köpt mig ett par nya löpskor, Adidas Adizero Boston 2W nu jäklar ska jag börja springa på heltid!

Helg

Nu är det heeeeelg!
Idag har jag skrivit färdigt på seminariet, tentapluggat, lagat mat och soooolat! Det blev fiskgryta med kokosmjölk, röd curry, morot, purjolök, champinjoner och paprika. Till det blev det ris.



Nu vet jag inte riktigt vad det blir resten av dagen, så ska det låta är spikat i alla fall! Hade tänkt att köpa chips, men håller på och näringsberäknar mig mat och har märkt att jag äter alldeles för mycket mättat fett så det blir nog inga chips... Tråkigt liv utan chips, men så är det!
Hoppas att ni alla får en fin kväll!

Orange tree



Fick hem min fina kaftan/tunika förra veckan, har ju glömt att visa er!
Den är om möjligt ännu finare i verkligheten än på bild!

Fredag

Nu ska jag fila färdigt på en inlämmningsuppgift som ska lämnas in idag... Blev inte helt färdig igår, men snart så.
Sen ska jag nog ge mig ut och motionera lite.
Tog upp ett paket torsk igår som ska få utgöra lunch för dagen... Oklart vad jag ska laga. Funderar på en fisksoppa/gryta med kanske lite kokosmjölk och chili eller om jag ska steka fisken och göra äggsås och koka potatis.
Bild

Baksmällan 2

Igår blev det bio med Linus. Baksmällan 2 och den var riktigt rolig! Har inte sett den första ännu och enligt Linus ska den vara ännu roligare så då har jag något att se fram emot!

Bild

Torsdag

Igår vart det klassfest!




Marielle

Sara och jag.

Marielle och Sara

Marielle och jag