VIP-kväll på H&M

Som sagt, ikväll har jag och Marielle varit på H&M i Nordstan där Frida Fahrman pratade om hösttrender. Frida verkade hur gullig som helst, sånt gillas! Det bjöds på Coca cola light och minicupcakes som var sjukt goda. Shoppade lite också, men det får ni se imorgon!



Onsdag

Idag har jag powerwalkat, gjort hårinpackning & ansiktsmask (obligatoriskt innan skolstarten som är imorgon). Imorgon börjar jag nämligen min termin på Handelshögskolan här i Göteborg, där ska jag läsa företagsekonomi. Jag är ruggigt nervös och en blandning av ångest och glädje sipprar igenom mig när jag tänker på det. Så jag ska nog låta bli att tänka på det...
Snart ska vi iväg och provköra en bil.
Ikväll blir det VIP-shopping i Nordstan med Frida Fahrman & coca cola light! Med mig har jag Marielle och jag tror att vi kommer få det väldigt trevligt!

Budgetfynd

399:- Hos Dinsko


Bild

Tisdag, kväll

Middag idag blev inget att skryta med. Mådde så sjukt illa efter min powerwalk att jag inte var sugen på någonting. Men äta bör man annars dör man, så det fick bli en halv burk kesella med äpple, mandel, vindruvor och solroskärnor.




Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det 24! Har snart tittat färdigt på första säsongen, yeeeey!

Safari

Tog en powerwalk i spåret, när jag var på väg hem och ut från spåret så ser jag en barnrumpa med byxorna nere vid anklarna. Där stod en grabb och kissade. Han var tillräckligt gammal för att cykla utan stödhjul men tillräckligt ung för att inte kunna bötfällas för offentlig urinering. Bredvid honom stod (vad jag antar var) hans tjej, fast hon stod med ryggen åt. Jag tippar på att ungarna var runt 8-9 år.
Jag traskar vidare och möter på cykel Jimmie Åkessons tvillingbror, sjukt lika.

Sen hände det inget out of the ordinary mer. Men dagen är inte över...


Bild

Rain

....Och där kom regnet. Jaja jag får väl krypa upp i soffan istället då!
Har precis petat i mig en omelett med lök och "ölkorv" rätt gott faktiskt. Funderar på att peta i mig lite kolhydrater också.. Har en chipspåse som ligger i köket och talar till mig varje gång jag tittar på den.. Ja så får det bli!

Tisdag

God förmiddag!

Sitter här och försöker att smälta frukosten något så att jag slipper håll när jag nu snart ska bege mig ut på en powerwalk. Vädret är grått och jag håller tummarna för uppehåll, börjar det regna är det ganska så lätt att stanna hemma...

Igår fick vi vår bil såld vilket kändes väldigt bra, speciellt efter det vidriga avslutet jag fick med den bilen... När vi skulle åka och titta på den andra bilen igår så satte jag mig i passargerar sätete och ser att det är FULLT med spindelnät från backspegeln till den där spegelflärpen (kommer inte på vad den heter.. Solskydd?) på min sida, ett sånt där fint nät som nästan var 8-kantigt, men ingen spindel i syne. Så jag tar lite papper och tar bort nätet, sätter mig i bilen och är redo att fara. Så kommer jag på att spindeln måste ju vara här någonstans och hon lär ju knappast bygga det där feta nätet om hon inte tänkt att stanna här, så jag kliver långsamt ur bilen och fäller ned spegelflärpen/solskyddet och där sitter en stor fet svart spindel, spindelmamman nr 1. Jag skriker till och springer iväg, börja gråta av det faktum att jag lika gärna hade kunnat upptäcka mrs spindel när vi hunnit åka iväg på motorvägen och jag fäller ned solskyddet för att titta mig i spegeln. Den paniken jag hade fått då, när jag inte kan röra mig och det sitter en stor spindel 1 dm från mitt ansikte får det att rysa i mig big time. FY FAN säger jag bara. Men slutet gott allting gott, Linus tog ut spindeln och jag tröstar mig med att detta lär knappast hända en människa två gånger och nu har jag uthärdat min gång, så jag tycker synd om alla er som har er gång kvar!

Måndag

Så sedan senast så har jag hunnit med fotbad, powerwalks/joggingtur samt tittat på bil. Fötterna är lena och fina, benen är härligt möra och angående bilen så är det ännu smått oklart.
Om allt går som det ska så säljer vi vår bil ikväll, runt sju kommer det nämligen en kille och tittar på den. När den är såld så kommer det nog att kännas lättare att köpa en ny.
Den vi tittade på idag hade många positiva egenskaper, den har genomgått en extra rostskyddsbehandling, gått relativt kort 4500 mil tror jag samt har 6 månaders blocketgaranti eller vad det heter.

Ikväll börjar halv åtta hos mig, även 4 stjärnors middag. Som jag har längtat efter halv åtta hos mig! Lita på att jag kommer att krypa upp i soffan med en kopp te! Var så säkra!


Bild

Söndag

Igår var det avskedsfest för Sara, det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Jag åkte hem runt halv tolv och då blev det ett avsnitt av 24 sen somnade jag så skönt. Åt även en väldig god lunch igår, ryggbiff och sallad.




Nu ska jag spela mitt nya spel som jag köpte här om dagen, shopping center tycoon!

Äppelkaka

Bakade en äppelkaka med havregryn och pumpakärnor. Den blev väldigt god men ingen ny favorit, här är receptet för den som vill prova!



Lördag

Jag har haft en väldigt mysig morgon.
Vaknade runt halv nio, låg kvar i sängen och slog på tvn, först var det slutet av Neverendning story 2 och sedan nyhetsmorgon, Linus kokade te och tände ljus.
Just sådär när jag är nyvaken så är jag ofta hungrig men har ingen aptit, och att äta när man inte har aptit är ju sjukt tråkigt så då är en kopp te alldeles perfekt!
Nu två timmar senare är jag sugen på frukost, så nu ska jag koka den obilgatoriska gröten och fortsätta min mysiga morgon framför tvn.


Bild

Träningsblogg efterlyses!

Nu är det dags att komma igång med träningen igen och därför efterlyser jag en BRA träningsblogg för att få igång motivationen. Någon som har ett bra tips?


Bild

Fredag

Hej hej hallå! Idag är det fredag.

Idag har vi jagat bil... Vi ska sälja vår pärla och köpa en Toyota Aygo!


Bild


En miljöbil som är väldigt liten och smidig. Har hittills varit och tittat på två stycken men ingen utav dem har fallit oss helt i smaken. Tippar på att morgondagen resulterar i fler provturer.

Imorgon blir det avskedsfest för Sara som ska flytta till Jönköping... Hur tråkigt är inte det på en skala? Jaja vi får väl hoppas att morgondagen blir desto roligare.
Ikväll blir det film, antingen "de dimhöljda bergens gorillor" som visas på 1an eller "det kan hända dig" som visas på 8an kl 21.00.

Onsdag

Har bloggat lite dåligt den senaste tiden.. Det beror på att jag har varit hemma i Värmland ett par dagar och varit på tok för upptagen för att sitta vid datorn! Skämt åsido så blir jag i princip en internetfri zon när jag är där... Kollar självklart aftonbladet.se osv, men längre än så sträcker det sig knappast.
Igår var jag hos Johanna på Aqua och gjorde bruna slingor, klippte mig även några cm... Man måste göra det har jag hört. Väldigt synd tycker jag.




Lyckades inte ta bättre bilder än såhär tyvärr.. Om det är så att du inte ser någon skilland så kan jag glatt berätta att min utväxt numera inte är lika markant utan fint intonad samt att längderna är lite kallare och brunare.

Idag har vi varit på Ullared och fyndat! Notan hamnade på runt 2000:- Vilket inte är så farligt för att vara Ullared, sorgligt dock om man ser till det faktum att jag inte köpte något som jag egentligen behövde... Men vem behöver något överhuvudtaget egentligen? Bortsett från en uppsättning kläder, kärlek och lite mat? Vilket man i och för sig kan köpa på Gekås.. Lovar att de säljer kärlek någonstans där inne bland hyllorna...



Carolina <3 H&M

Hej!

Välkomna på frukostshopping på H&M på Kungsgatan i Göteborg, fredagen den 26 augusti mellan 07.30-09.30.

Under hela morgonen får du 20% rabatt på hela sortimentet.

Hör av dig om ni inte kan komma så kan vi erbjuda platsen till någon annan.






Hej!

Välkommen på VIP-shopping på H&M i Nordstan den 31/8 kl. 20.30-22.00

Mvh H&M



Den sista här är speciellt rolig då Frida Fahrman kommer att närvara, det bjuds på coca cola light och cupcakes. Mums!

Fredag

Hallå ja!

Äntligen fredag som man brukar säga.
Idag ska jag (om jag orkar trotsa regnet) bege mig iväg till gymmet för första gången på två månader. Efter det blir det hem, fixa lunch och sedan åka ned till stan. Har några ärenden och sen blir det fika med Marielle och Sara.
Regnet bara öser ned, då kan man ju inte gå ut... Nej är nog bäst om jag stannar inne, tills det är dags att dra ned på stan alltså... Det kan jag ju inte strunta i!

Middag

Middag idag blev pepparstek, med tillbehör.




Nu blir det tv serien 24! Imorgon är det tenta i biokemi, wish me luck!

Peanut butter cups

Titta vad jag hittade på affären:




Reese's peanut butter cups!
Behöver jag ens nämna att paketet var slut innan jag hann hem från affären?

Bloggkommentatorerna

En bra sammanfattning av ett stort problem. Vikthetsen i media. Har faktiskt inget att tillägga för tillfället, tycker att Anna-Maria sammanfattar det väldigt bra. Hon slår ju huvudet på spiken med skillnaderna mellan kvinnotidningarna och manstidningarna.


Bild

Ompyssling

Nu har jag tagit mig en lång och varm dusch. Peelat ansiktet, lagt på ansiktsmask samt lagt i en proteininpackning + fuktmask i håret. Om jag inte ser ut som självaste Gisele när jag sköljt av mig alla cremer sen så blir jag mäkta besviken.


Bild


Nu ska jag ta mig an det sista inför tentan imorgon. Ska repetera det jag pluggat på de senaste dagarna, nu är det för sent att lära sig något nytt resonerar jag. Sedan ska jag nog fira att jag är fri. Dvs inte behöver tentaplugga något mer. Det är nämligen så att när jag har en tenta framför mig så tenderar jag att plugga lite dåligt, därför har jag absolut inget utrymme för att göra något vettigt, typ träna, träffa vänner osv. Logiken i detta påstående kanske verkar way out west, men jag får bara ännu mer dåligt samvete om jag gör roliga saker när jag egentligen borde plugga. Därför gör jag tråkiga saker så att pluggandet ska bli mer lockande, makes sense huh?!

Missoni + Target

Läste på Isabel's blogg att Missoni gör en budgetkollektion tillsammans med Target. Nu längtar min USAtarm ännu mer efter staterna, vilken grej?! Komma över fina Missonigrejer för 500-lappen. Bara i USA!

Jag vill ha den här koftan:
Och de här shortsen:
Bilder

Onsdag

Idag gick jag upp kl 07.00 trots att jag har sommarlov, ovanligt för att vara mig. Normalt sett (när jag är ledig) så går jag inte upp förrän efter 08.00. Så nu har jag druckit två koppar te, tittat på gossip girl och nu är det According to Jim i bakgrunden.


Bild

Vegetarian

Min fina vän Sara skulle vara så stolt över mig om hon såg det här (vilket jag tror att hon kommer att göra..).
Jag har nämligen lagat en för mig helt ny vegetarisk rätt, nämligen en lins-, blomkål- och kikärtsgryta. Innehållande då gröna linser, kikärtor, morot, palsternacka, lök, krossade tomater, vitlök, buljong och massa curry! Tror att det var allt... Nu när jag tänker efter så skulle även Eric i min klass vara stolt över mig då rätten är helt vegansk tom. Yeay me!



En portion ser ut såhär och det smakade väldigt väldigt gott!

Shoppat

Eftersom att jag ändå bara sitter och pluggar hela tiden så är jag värd lite shopping.


En ljusare variant av ponchon jag bloggade om för någon månad sen, här på Caroline Blomst.


En helt bedårande kofta, kommer inte på något bättre ord för denna. Men den är kort och boxig i formen, komer att bli riktigt snygg till en tight underdel.


En Carolina t-shirt helt enkelt. Samma modell som den jag bloggade om i mitt förra "shoppat" inlägg.

Välkommen hem Amaya

Jag har längtat efter dig!



Någon månad försenad, nu är ju sommaren i princip slut. Men nästa sommar, då ska jag bära dig minst en dag i veckan!

Sallad x 2

Har ätit en hel del sallad på senaste, sallad är gott så varför inte?


Sallad med champinjoner och halloumi.


Sallad med kyckling, bacon och vitlöksspäckade oliver.

Fina shorts

Nelly såklart!

Lördag

Har precis sett klart på The full monty, riktigt bra film. En av de bästa scenerna är ju denna när Donna Summer's Hot stuff spelas i bakgrunden.


Horrible bosses

Var som sagt på bio förut, såg Horrible bosses och den var fett kul! Absolut sevärd. Lite tråkig i början dock.. Slutet med sina bloopers och bortklippta scener var nog roligast hur knasigt det än må låta.
Hade på mig mina nya skor jag beställde från Ellos, hur fina som helst!





Rebecca Simonsson

Hur snygg är inte Rebecca (till vänster) i håret här!? Är ju ingen hemlighet att jag är kär i ombre-stilen... Men har släppt det lite nu efter att jag skrämt upp mig själv med att det lätt ser smutsigt och ovårdat ut.. Inte då bara som i otvättat hår utan som i trailer trash liksom.

Har själv ett förstadie till ombre numera och hade tänkt styra bort den snart då det är dags för ett frisörbesök... Så publicerar Rebecca sånna här bilder!? Tro mig om jag säger att beslutsångesten bankar på dörren!
Hade verkligen bestämt mig för att göra bruna slingor i mina längder och slänga i några ljusa i rötterna... Nu är jag sugen på att lämna rötterna och bara lägga i några ljusa och bruna slingor i längderna...


Bild

Decléor

Mitt decléorförråd börjar ta slut. Såg av en ren slump en annons på aftonbladet och någon hemsida där man fick 3 decléor produkter men endast behövde betala för 2. Finfint det tänkte jag då jag annars får köpa en och betala för en på Åhléns. Väl inne på denna hemsida såg jag att alla produkterna var höjda i pris en smula, vilket inte uppskattas när de annonserar om ett annars så generöst erbjudande. Så jag googlade runt och kom in på beautyplanet där jag fick tag i salongsstorlekar på mitt nattbalsam och min dagcreme. Köpte även ny sminkborttagning för ögonen samt ansiktsmask. Blev självklart lite dyrare än vad jag tänkt, men när det är salongsstorlekar så håller det ju mycket längre vilket alltså innebär att jag sparat många kronor. Fint det.
Att jag aldrig tidigare tänkt på att det går att köpa på andra ställen än Åhléns...?


Förutsatt att de inte skickar gamla cremer till mig så rekommenderar jag verkligen att köpa Decléor på beautyplanet. Jag kommer nu att spara tusenlappar varje år!


Bild

Fredag

Nu åker Malin härifrån vilken sekund som helst. Kommer bli hur tomt som helst så därför ska jag fylla ut det tomrummet med lite tentaplugg!
Ikväll blir det bio med Linus, kan inte avslöja vad vi ska se för det är en överraskning till Linus.
Lunch idag blev en god självihopplockad sallad från hemköp.



Shoppat


Ett urval av de kläder jag köpte när jag var hemma i värmland.
Idag köpte jag mer kläder, men de visar jag imorgon!

Im in love

Appel Gaga Dress SEK 499, Very BY Vero Moda - NELLY.COM


Klart att det ska komma in världens finaste tunika precis efter att jag lagt in en beställning hos Nelly. 
Måste nog bli en till...?

Torsdag

Igår kom malin hit och vi hade en myskväll med räkor, kräftor, vitlöksbröd och diverse såser, sjukt gott! Sedan såg vi två filmer och efter det stupade vi i säng.
Nu blir det till att göra sig iordning och snart blir det en sväng ned på stan. Lunch och shopping vankas!

Onsdag

Snart kommer Malin hit, om typ 4 timmar! Känner jag oss rätt så kommer vi äta en massa gött och se en film. Imorgon blir det nog lite shopping eller Lisebeg om vädret tillåter. Innan dess ska jag dock käka lunch, idag blir det kycklingwok! Morötter, paprika, purjolök, kyckling, sesamfrö, bulgur, soya och sweetchilisås. Svårare än så blir det inte!




Fick den fina Casioklockan igår också. En försenad födelsedagspresent från Linus. Äntligen är den min och den är så himla fin. Att titta efter vad klockan är kommer att bli så himla mycket roligare!



Hemmagjord müsli

Igår gjorde jag müsli. Jag Ugnsrostade mandel, havregryn, vetekli, psylliumfrön, solroskärnor, pumpakärnor, och linfrö i ca 15-20 min i 175 grader. Sedan hackade jag aprikoser och plommon som jag blandade i och lät allt svalna.

Voila!




Amaya

Äntligen har jag fått tag på Amayatoppen från VILA.
Detta virkade linne har jag letat efter sedan jag kom över det på en blogg för ett par månader sedan... Det kom in i butik och tog slut (utan att jag hann och se) den även att komma in en extra gång och tog slut (utan att jag hann att se). Så jag blev utan.
Nu verkar det dock som om att turen är med mig och den är just i detta nu på väg hem till mig, dock i storlek L men jag håller alla tummar för att den kommer att passa ändå. 


VILA Amaya Top Crema på Bubbleroom.se

Biokemi, lätt att förtränga.

Något jag har förträngt de senaste veckorna är omtentan jag har i biokemi nästa torsdag. Jag har bokstavligen förträngt det, och de gånger jag kommer på att den existerar är de gånger jag inte kan plugga, ex när jag är bortrest eller när jag ska sova. Hjärnan fungerar bra på det sättet.

Nu har jag i alla fall dammat av häftet (snarare boken) samt alla anteckningar och är redo för att sätta mig och läsa in en hel kurs i biokemi på ungefär en vecka, JIPPIE!

Måste dock säga att det känns redan som om att jag har tagit mig an uppgiften bara genom att ha plockat fram papprena... Positive thinking!



Nicole Richie

B-E-A-U-T-I-F-U-L.!


Bild

Tisdag

God förmiddag!
Efter att ha klätt på mig träningskläder och knytit skorna så insåg jag att jag verkligen inte ville gå till gymmet idag. Därför backade jag tillbaka några sekunder och hoppade i pyjamasbyxorna istället. Te't är kokat och det senaste avsnittet av real housewives of Beverly Hills ligger och väntar.


Bild

Fint under

Något jag använder såfort jag har ett lite tunnare linne/skjorta eller om plagget har en större urringning än normalt är spetsbh i "topp"modell. Typ som man hade när man var barn.. Minus spetsen då.. Det hade varit konstigt.. Men till saken. Det är väldigt svårt att hitta fina spetsunderkläder som fungerar utan att det ser madonna 80's ut. Tror dock att jag har hittat en fin på Gina, så jag klickade hem en i vitt och en i svart, spännande och se hur de ser ut i praktiken!



Fint under

Något jag använder såfort jag har ett lite tunnare linne/skjorta eller om plagget har en större urringning än normalt är spetsbh i "topp"modell. Typ som man hade när man var barn.. Minus spetsen då.. Det hade varit konstigt.. Men till saken. Det är väldigt svårt att hitta fina spetsunderkläder som fungerar utan att det ser madonna 80's ut. Tror dock att jag har hittat en fin på Gina, så jag klickade hem en i vitt och en i svart, spännande och se hur de ser ut i verkligheten!



Hamburgerlunch

Fick äta Linu's hamburgare till lunch igår och till lunch idag, om det är något han kan förutom fläskfilé så är det hamburgare! MUMS!



Presenter

Jag har fått så mycket presenter den senaste tiden, heeeelt utan anledning! Den ena var visserligen en försenad födelsedagspresent, men ändå! Den var från Caroline och det var ett schampo samt en hudlotion från Dermanord som kommer att finnas att köpa på Relax i Karlstad.


Sen fick jag en burk av mitt favoritbodybutter från Bodyshop av mamma, sweet lemon. Luktar himmelskt!


Av Linus har jag fått tvåtusenelva presenter, fina underkläder, en nallebjörn, allt mitt favoritgodis/chips samt dessa två nya bodybutters från Bodyshop.


Men den allra bästa presenten jag fick har jag inte visat här ännu, den fick jag av Linus och jag slänger upp en bild på den senare!

Real housewives of Beverly Hills

När jag åkte till Norge och jobbade så fanns det ingen möjlighet att fortsätta följa Real houswives of Beverly Hills. Normalt sett hade jag bett Linus spela in det åt mig men det glömde jag bort så jag missade därmed 4 avsnitt. Till min stora glädje så ligger avsnitten ute på youtube.
Jag älskar Lisa, Kyle och Adrienne!


Bild



Boots

I höstas så hittade jag ett par fina skor från Samsoe Samsoe, (överst i det här inlägget). De fanns dock inte i min storlek och gick loss på en ganska så hög summa. Tror ni att jag blev glad när jag hittad de här look-alike'sen från Ellos för 399:-?! Snacka om beställt!! La även in en beställnings hos Nelly precis, men visar er de sakerna när de kommer... Nelly's bilder är rätt kassa att blogga med.


Alexa

Jag vet inte hur många gånger jag har tipsat om diverse Alexa-kopior. Senast i raden är denna från Halens.



Söndag

Hej hej hallå!

Igår kom jag hem till Göteborg efter att ha spenderat den senaste månaden i Värmland! Bloggningen har varit rätt så sparsam men det ska det bli ändring på from nu! Jag har shoppat en del och har en del Bulgarienbilder att visa er!


Men annars så sitter jag nu och väntar på att Linus ska bli färdig med maten idag vankas det hemmagjorda hamburgare, Linus fick en sk hamburgerpress av mig igår som han tänkt inviga idag. Igår lagade han sin specialfläskfilé som är världens godaste (utan att överdriva) samt den lika goda såsen som han gör helt själv och sist men inte minst klyftpotatis. Det såg ut såhär:


Tomaterna i salladen är för övrigt från våra tomatplantor ute på balkongen. Närodlat eller vadå?