Tisdag

Är fortfarande sjuk men nu har det värsta från halsen förflyttat sig till huvudet. Förmodligen febern som kommer krypandes för att göra mig frisk! Håller tummarna.
När man är sjuk får man unna sig allt man vill i matväg så vi var iväg en sväng till affären förut och inhandlade diverse, bland annat världens bästa matsäcksmedtag....




Nostalgi! Jag och mina vänner hade alltid, verkligen alltid med oss digestive chocolate bars när det vankades friluftsdag i mellanstadiet. På den tiden var det dock Göteborgskex som gällde. Gillar det namnet bättre än LU, jaja inget att gråta över direkt.
Nu ska jag trycka några Digestive bars och dricka té!

Måndag

Idag är jag sjuk, ont i halsen, ont i huvudet, slemmig, tät. Började med ont i halsen i lördags och idag, måndag, så har det nått sin peak tror jag. Hoppas på det i alla fall, vill inte vara sjuk i påsk.
Var på apoteket förut och inhandlade diverse sjuksaker. Allt från Vicks som man ska kleta på bröst och hals, till ett koncentrerat joderat gurgelvatten som ska ta död på alla bakterier i halsen osv osv. Belönade även mig sjäv med lite hårinpackning, världens bästa! En Deep penetrating reconstuctor och en Intense hydrator.


Skulle gärna fortsätta lite med tröstshoppingen och köpa mig ett par Mandi från Whyred, (något säger mig att jag behöver tänka över detta lite mera dock. Jäkla förnuft!)



Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och dricka té framför The Rachel Zoe project 2.


Bild

Earth hour

Såhär spenderade jag den timma mellan klockan 2030-2130 då jorden skulle få sin timme.



Med gitarren.





Runt om i lägenheten.

Lördag

Idag har jag hunnit med så mycket att jag inte har haft tid att blogga! Eller inte. Men har ändå gjort lite ditt och datt, dock inget att blogga om därmed tomt med inlägg för denna dag.
Kom att tänka på en maträtt jag fick hemma ibland när jag var liten så jag tänkte försöka mig på den, utan recept eller att ha talat med mamma... Det gick kanon! Fick dock kolla upp om vitvinsås innehöll grädde eller mjölk men annars så freestylade jag.


Panerad vitlöksostfylld kycklingfilé med pressad potatis samt vitvinssås.



Detta plus några liter grädde blev följande;




Ruskigt gott om jag får säga det själv!
Nu Earth hour! -Visar sedan hur jag spenderade den, hörs om ett tag!

Äntligen hemma!

Sådär då, nu har vi stigit innanför Karlstadsdörren åter igen. Tänk att det varje vecka lyckas bli fredag även fast det på måndageftermiddag känns ruskigt avlägset. Men nu är vi här igen. Härligt!
Har precis tagit mig en varm dusch och nu ska jag koka lite té, sedan blir sängen och CSI.

God natt!

The Four seasons - December, 1963 (oh what a night)

Oklart om jag har lagt upp den här eller inte, i sådant fall så jag gör det igen (för säkerhetsskull).
Hur bra är inte den här då?! Den som inte går upp i falsett i refrängen och stämmer in i "-Oh what a night!" måste vara på dåligt humör, eller något...



Jag vill ha

Ett par mönstrade byxor, precis som Caroline...

Foto:
Bild


...Eller precis som Elin!

201002091
Bild

Söndag

Oj idag har jag haft fullt upp! Vaknade upp efter en relativt kaotisk sömn då jag drömde att mina vänner blåste mig i blåsningen. Hade någon gång under natten lagt mig i en position med händerna bakom huvudet så jag vaknade även upp med två armar som sov big time! Fick ligga och slå igång dem.
Sen åt vi en mysfrukost framför tvn för att återfå lite harmoni i tillvaron, så att säga.
Åkte hem till mina föräldrar och åt lunch vid ett snåret, sen fikade vi och åkte hem.
Runt 5 så vandrade jag in till stan för att fira min vän Anna som fyllde 23 härom dagen. Hon bjöd på god kladdkaka och té.
I kväll så har jag ätit en god skaldjurstallrik, fixat till mina fötter, hårinpackning samt ansiktsmask. Jag blev en bättre människa bara sådär!

Nu ska vi titta på CSI och dricka té! Hoppas att er helg har varit angenäm, ta hand om er!
KRAAAM



Lördag, kväll

Åh vilken trevlig kväll!
Kom precis hem från Kornelia och Johan där nämnda samt jag, Linus, Louise och Malin har ätit god mat och spelat lite spel. Blev en del tjat sins emellan också. Sjukt kul att ha fått upp kontakten med Kornelia igen, vi hängde en hel del i gymnasiet men på senare tid har vår kontakt varit relativt obefintlig.




Lördag

God förmiddag!
Morgonen var lite kaotisk när jag insåg att vi inte hade något vatten. Hela Karlstad var utan vatten. Oooops! Men ungefär en timma efter den katastrofala upptäckten så var vattnet igång igen. När jag säger katastrofala så överdriver jag en smula, men satan vad man tar vatten för givet. Det gick inte att spola toaletten, man kunde inte tvätta ansiktet, koka te (inte koka någonting annat heller för den delen osv osv. Min morgonrutin var helt ur spel! 
Min käre vän Anna var så lortig i håret att hon var påväg till affären för att köpa flaskvatten till hårtvätten, vet ännu inte om det blev av eller inte, återkommer om detta.

Nu ska vi ned till stan för en liten rundtur bland dess affärer. Så nu är I-landslivet igång igen!
Hörs!




Påskpresent




Denna fick vi av Linus mamma och pappa, tack snälla ni! :)

Fredag

Idag tog vi ledigt. Så torsdag eftermiddag tills nu har spenderats hemma i lägenheten. Åh så skönt!
Jobbade övertid tisdag och onsdag så vi kände att vi var värda det.
Det har inte blivit många knop idag, eller jo, några! Bakade morotskaka förut, städade, handlade och promenerades! Hade Linus mamma, pappa och lillasyster här på fika förut, det var trevligt.
Fick en jättefin påskpresent av både Linus mamma och pappa i form av en blomgrupp samt ett jättesött påskägg med godis i av hans lillasyster. Vi hade inte köpt något till dem så vi såg till att i alla fall packa på Linus lillasyster lite norsk kyckling innan hon gick hem.



En riktig Carolina outfit!
Mina favoriter just nu, tshirt från acne, kofta från indiska och tights från gina tricot.

Skåda, mina damer och herrar!

Americas next top model cycle 14!
Jippie!



RED HOT!

Foto:



Snygg donna! Flätor kommer jag garanterat att anamma framöver, (skulle bara våga mig på den röda färgen också..?).

Orkidéutställning

Nu ska jag och Mamma åka på orkidéuställning på blomsterlandet!




På mig har jag min nya blus från Tiger som jag fyndade på Paviljongen förra helgen.


Söndag

Nu har jag precis lagat mat, det blev tortellini med svampfyllning samt en tomatsås med soltorkade tomater, oregano och vitlök, tomatsallad samt vitlöksbröd.








Hur gott som helst om jag får säga det själv, och det får jag! Om någon undrar vart vitlöksbrödet tog vägen så kan jag tala om att någon råkade glömma det i ugnen, typ jag.




Innan detta var vi iväg och fyndade en avlastningsbord för 299:- Som Linus så fint snickrade ihop.







Lördag, kväll

Sådär då, nu var det kväll!

Stan gick bra, handlade en del ändå. Hittade en leopardponcho på accent som jag spanat in i något reportage för ett tag sen men totalt glömt bort! Köpte även 2 par tights på Gina tricot. Visar nog imorgon.
Lunchade på Vero och åt det gamla vanliga, grillad foccacia med chilipesto, kyckling samt mozzarella. Väljer alltid mellan den eller deras caesarsallad med kyckling och räkor, bästa lunchmaten i stan!
Köpte även födelsedags presenter samt en present till världens bästa johanna som hjälper mig med mitt hår.

Var och firade Jon (min bror som fyllt år) kl 3, kl 6 åkte vi därifrån och åkte ut till det nya ICA kvantum som öppnat i Karlstad. Vi skulle handla lite kvällsmat men inspirationen var totalt bortblåst så det blev en favorit i repris, skaldjurstallrik. Lördagsmys!



Vitlöksbröd
Grönmusslor med oregano, vitlök  samt parmesan
Räkor
Vitlöksmarinerade kräftstjärtar
Samt hemmagjort räkröra bestående utav creme fraich senap och scharlottenlök samt räkor, dill, gräslök samt citron.


Nu har jag precis blivit av med min sambo Linus som skulle ned på stan för några öl. Så resten av kvällen ska jag spendera med mig själv samt en hårinpackning och fotbad framför någon chickflick.


God afton!

Lördag

Äntligen lördag!!
Nu ska vi åka in till stan för att handla lite presenter, min bror och min vän Anna har fyllt år (dessa är för övrigt två heeeelt olika personer). Annars blir det lite cruiseing mest... Ska handla schampo typ.
Idag är det hemskt soligt så förutom kläderna nedan så åker mina wayfarer och min svarta skinnjacka på, me like!


Min nya kofta


Kim Cardigan
Snart i alla fall, ska bara klä på mig och åka och köpa den. Här hittar ni den.

FYND!

Hannah Sandal SEK 349, Stockholm Design Group - NELLY.COM
349:- HÄR

Summer nights...

...Ja då vore denna skapelse ultimat. Annars vill jag bara poängtera dess skönhet genom dess mönster samt design. Sagt och gjort.



Gratier Dress SEK 1899, By Malene Birger - NELLY.COM


Jag vet inte riktigt ännu om ballongmodellen är min vän eller inte, jag tror tyvärr på det senare. Jag är nämligen väldigt välsignad runt höfterna för att tala klarspråk (Carolina var inte sen den dagen då gud delade ut höfterna).
Bakläxa på mig, återkommer med resultatet!  


Ang. Oscarsgalan

oscarsandra.jpg
Bild

....Så måste Sandra Bullock ha varit den mest välklädda av dem alla! Old Hollywoodglam big time!
Har ingen koll på hennes skådespelarinsater den senaste tiden men tydligen så går det rätt så bra för henne...



Bild

Grattis Sandra!
Men, för att återgå till klänningen, I die!

Leighton Meester




Jag vet inte hur pass snabb jag varit med att snappa upp det faktum att allas vår lilla Blair förlåt, Leighton Meester även tjänar pengar som sångerska. (Det kanske är såååååå 2009!?)
Hur som helst så har jag ytterst svårt för musik likt låten ovan, som i sin tur leder till att jag sällan lyssnar på sånt här (vet inte vad genren kallas!?) I och med detta så har jag även svårt att spå Meester's framtida musikkarriär. Vad tror ni?!

Hemliga paketet:

Kom från Buzzador!





Jag har alltså fått hemskickat en ny produkt från Dove, en extra återfuktande duschcreme som jag och mina vänner ska få prova på. 
När våra duschcremer är slut ska jag sammanställa mina och mina vänners tankar/åsikter kring denna produkt och skicka dessa till Buzzador som i sin tur för dem vidare till Dove.


Kul va!? Klicka här för att bli medlem.

Söndag

Nu har vi precis ätit lite lunch, det blev wok med mangocremefraich!






Nu ska vi städa och tvätta då det blir fika x 2 senare. Först med Linus mamma sedan med mitt järngäng.


Lördag, kväll

Nu har jag precis stigit innanför dörren efter att ha varit mig en tur till ett nytt café inne i Karlstad där min vän Sara Moll's höll ett releaseparty för hennes nya webbtidnig Vera.
Hennes idé är en tidning för kvinnor/flickor/tjejer som ska stärka deras självkänsla. Sara skriver på hemsidan:
"-Magasin Vera inspirerar, stöttar och peppar tjejer till att tycka om sig själva och våga tro på sig själva. Vi vill erbjuda en frizon där man slipper ytligheter och sjuka ideal. Tanken med Magasin Vera är att sprida sunda ideal och budskapet "du duger som du är".
Toppen! Som Maria Montazami skulle ha sagt!






Jag hade på mig en ny blus från Vila och under det hade jag en gammal bustier. Till detta gick jag Kalle Anka.
Skämt åsido, jag gick läderlappen, ...Eller lacktights för den som vill!
Jag spejsade även till det á la 80's och körde med allt hår till vänster (höger för er som vill det).





Det var allt för nu. Just ja, förut på stan så köpte jag massa himla fina saker, visar imorgon! Nu väntar tvätten.
Kramisbananis


Lördag





Nu ska vi åka in till centum för lite shopping etc. Har egentligen inga planerade inköp förutom mat och hudlotion, är torr, ja jag vet inte vad! Ska även hämta ut två st paket, ett från Nelly och ett hemligt, so stay tuned!!!!!!!!!! Skämt åsido, jag bloggar om det sistnämna paketet lite senare.

Think




Lite oklart om detta är Aretha eller någon annan eller någon mer.. Eller en kombination, (orginalet görs i alla fall av henne, denna känns väldigt uppoppad). Hur som helst så är den Fett bra. Den får mig att vilja dansa runt med kvasten och spela luftgitarr trots att den inte är gitarrbaserad. Får ta fram luftsaxonfonen tror jag!


Nu ska vi se på CSI och dricka mintte! God natt

Dagens vill ha;






Väska i läder från Modekungen. Vääääldigt inspirerad utav Mulberrys Alexa, sånt gillar vi!