Äntligen lördag!

Sådär då var helgen här. Idag har jag städat lite samt tagit mig en promenad i höstrusket. Har hört rykten om att det är dags att ställa om klockan imorgon, så blir det ännu lite mörkare på morgonen samt kvällen, mys!
Idag ska jag in till Malin på en fika sen ska jag och Linus ut och titta på en lägenhet på Strand i Karlstad, hoppas på det bästa!
Ikväll blir det middag hemma hos hans föräldrar sen blir det nog filmmys med lite godis och chips. Linus har lovat mig att vi ska åka ut till något godislager i Kristinehamn, sånt är ju hur kul som helst.


Spännande

Sitter här bredvid Linus som har grejat med min blogg till och från i två dagar nu. Han är hur duktig som helst och jag är rätt petig så jag tror att resultatet kommer att bli riktigt bra!

Idag har jag annars varit på stan med min ena bror och agerat smakråd då han behövde inhandla lite nya kläder. Var även inne på Makeup store och blev sminkad, fick ett presentkort av Malin, Anna och Louise när jag fyllde år (som jag nu såhär ett halvår senare utnyttjar.) Beställde ett par smokeyeyes, dum som jag är så fotade jag aldrig resultatet utan sitter nu här i min morgonrock och njuter av renheten en dusch skapar. Nog om det, nu ska jag se en film med linus och äta pepparkokor samt dricka te.

Trevlig kväll!

Handyman




Köpte lite kedjor häromdagen, knipsade och dolade och resutatet blev ovan. Riktigt nöjd!

Ny necessär

Min förra söta leopardnecessär sjunger på sista versen då fodret börjat släppa och det i tid och otid ligger massa skumgummismul bland mina produkter. Inte så värst hygieniskt. Därför har jag nu köpt en ny söt och praktisk sak ifrån Friis and Company.



Beställning

Är sugen på ett par ljusbruna låga boots. Hittade dessa i La redoute's höst/vinter katalog för ett tag sedan men kände att de var lite för dyra. Har suktat efter dem konstant sedan dess och då jag inte har hittat något likvärdigt till lägre pris så bestämte jag mig igår för att köpa dem. Tur var väl det för de fanns endast kvar i storlek 40, vilket råkar passa mig alldeles utmärkt, OCH så hittade jag ett erbjudande med 50% rabatt på valfri vara. Gissa om jag blev överlycklig!!
Dock kvarstår ju faktum att dessa kan vara alldeles crapfula i verkligheten, dålig passform osv... Men jag håller tummarna och längtar efter avin!



Äntligen

Nu sitter jag hemma i soffan med fötterna i ett fotbad och med mina händer runt en tekopp. Ute är det regnigt och kallt, hur mysigt som helst! Toppar detta med det senaste avsnittet av the Hills, mysfaktorn är maxad. Som jag har längtat! Är hur spänd som helst på hur Kristin kommer att vända upp och ned på tillvaron, hoppas på intriger!

Idag blir det en av mina favoriträtter till lunch, pappa har varit iväg till fiskbilen och köpt rödspätta vilket snart kommer att förtäras tillsammans med hollandais och kokt potatis, mums!
Ikväll blir det födelsedagsmiddag, min käre far har fyllt 66 år. Då blir det min absolutafavoriträtt nr 2, (efter langos) Potatisgratäng med kyckling i chili och mangosås. Tror på en riktigt bra matätaredag idag!

Men tillbaka till the hills nu då, see ya!




Bild