So long!

ÄNTLIGEN!! NU ÄR DET FREDAG!!! = HELG, för den som missat det...
Idag jobbar vi bara sex timmar, slutar klockan nio... Så vi beräknas vara hemma i kära Karlstad runt 23.15. Fredag och fint väder gör mig så sjuuukt lycklig, det liksom pulserar i kroppen med endorfiner. Så en liten fredagslåt på detta då kanske... När vi åker hem för helgen så är det min ipod som spelas i bilen, helgipoden så att säga... Kan lova att denna kommer att spelas.

Men nu blir det lite avocado och räkor till lunch, HÖRS IMORGON NÄR JAG ÄR HEMMA! Åh jag längtar så, vakna upp i min egen säng... Åka till morfar och fika, besöka den lokala second hand butiken... Äta mammas mat, plocka bland mina kläder, klappa katten, promenera i vackra Skived och sen spelning på kvällen..! Blir inte mycket bättre än så!

Home

Har precis tagit mig en låååång dusch. Inte en låååång dusch som i "en varm låååång skön dusch" utan låååång som i "en dusch med igenkalkat munstycke.." Lite sådär. Men det är det värt då jag tog mig en dusch så jag skulle slippa lukta usch på Mirzas avskedsfest. Mirza, en av de härligaste människor jag känner ska sluta hos oss... Jag saknar ord, så nu går jag iväg till kalaset.






Bild från mit 21års kalas förra året. Mirza i grön tröja. Här är halva orginaltöcksforskyllinggänget. I miss you guys!

Stripes


Bild                                                                                 Bild
 

Jag älskar randigt... Så givetvis föll jag för dessa brudars överdelar, riktigt snyggt! Och på tal om det, nästa lika snygga är mina nya tischor från gina tricot. Köpte en i varje färg. 
Köpte dem i L och XL så till sommaren kommer jag att bära dem till ett par brunbrända ben och mina nitsandaler från Vagabond.. Men tills dess har jag dem till svarta tights och boots. Det ni mina vänner!



Undra hur mycke större ens ass ser ut i denna? I love it though, så den blir till att spana in så fort jag kommer till Charlestown.

Underbar dag

Nåja, vädret kanske inte är det bästa... Men det är inte allt!

Denna dag inleds med en långpromenad med favoritmusiken.
Efter det blir det frukost framför finalen av project runway 5.
Sen blir det städa rummet, tvätta massa handtvätt och impregnera diverse skor.
Till sist så blir det fotbad, hårinpackning, chickflick och en kopp te.

Åker inte tillbaka förens imorgon förmiddag, skönt!



Jag, Louise och Nathalie i fredags.


Promenad var det ja...!


blacknwhite







Förra helgen. Först är det jag och Malin, sen är det jag och Paula.
Tagna med Paulas mobiltelefon, pretty cool if I may say so myself!

När livet känns alldeles underbart!

Ibland, eller snarare väldigt ofta.. Så är jag ganska bra på att inte uppskatta saker och ting. Har en tendens för att se det negativa och mer eller mindre begrava mig i det för en stund.. Oroar mig på tok för mycket! 
Saker som att jag inte har någon aning om vad jag vill göra med mitt liv, att jag har tagit felaktiga beslut och borde ha gjort saker på ett annat sätt, att jag inte kommer att leva för evigt och att tiden rinner iväg etc. Livet helt enkelt!

Ibland har jag dagar som denna, då livet känns alldeles underbart! Då det inte gör något att jag inte har några konkreta framtidsplaner, eftersom att jag faktiskt är riktigt lycklig med den situation jag befinner mig i, och att jag har ett fast jobb så jag inte behöver oroa mig för den ekonomiska biten... Att det inte är hela världen om jag inte gör allting 100% rätt varenda gång.. Och att det i många fall faktiskt går att reparera de skador som man kan ha vållat.

Det låter klycshigt, men det handlar om att "stanna upp" och reflektera över vad man har istället för att fokusera på vad man inte har... Att uppskatta saker och vara nöjd med dem, för i de flesta fall så har man ganska mycket att vara tacksam över... Dock så gör vi ofta som ovan, oroar oss. Då glömmer man bort att leva och tiden rinner iväg.

Jag har även kommit till insikt med att jag är den som ansvarar för min lycka, ingen annan eller någonting annat... Så whats left to do? Jo se till att jag gör det mesta av varje dag, vara tacksam och att jag är snäll mot mig själv för jag gör så gott jag kan.



Lifes to short... for a bad outfit!
Och påtal om outfits, ska på Backyard babies ikväll. Leopardstrumpbyxor är ju det utlimata, dock är det typ hål i alla mina .. Så jag får nog ta ett par svarta/spetsmöstrade uuuursnygga zebrarandiga strumbyxor istället...
Okej, leopard var mitt första hands val... Men det gör ingenting! Jag är övertygad om att jag kommer att få minst lika roligt i mina zebratights.. Det är ju trots allt inställningen som räknas!

Slutligen, en passande låt.

<3

Då jag är 110% singel så tänker jag inte fira alla hjärtans dag något mer än att mamma och pappa får lite choklad, jag får choklad av dem... Och sen härja järnet på karlstads krogar med världens bästa malin.
Då jag numera är fastanställd så kan det hända att det blir några extra drinkar här och där. Garanterar en skapligt sliten Carolina på 12.30 bussen hem till Forshaga imorgon förmiddag.

Annars idag så har jag varit hos Morfar, varit på second hand butiken och fyndat ett gammalt enradigt nitbälte och efter det så lagade jag mat till familjen!

Nej nu blir det välja kläder tills ikväll... HÖRS

Mina nya skor


Update!

Var några dagar sedan jag skrev... så det var dags för en s.k. update kände jag.
David har fyllt år och det firade vi med att gå och käka kinamat... Helt okej!
Jag har klippt bort hur mycket hår som  helst, eller egentligen inte men det känns som om jag blivit av med en tredjedel. Det var dock galet slitet och därmed tvunget till att ske!
Men det allra största av allt kanske;
Jag har fått fast jobb!




CLIFFHANGER!


Bild

One way or another

Sitter på busstationen och väntar på Johan.. Vet inte om han kommer eller inte för vi får inte tag på honom... Är lagomt stressad för tillfället. Bussen till töcksfors har vi missat och grabbarna är fullt i sin bil.. SWEET! Sådär roligt att inte dyka upp på jobbet liksom...

Annars fick jag böter i helgen, för att jag drack en cider på allmän plats. Fy för mig! Livet känns galet rättvist just för tillfället.! ..Men tur för mig att jag jobbar i norge. 

Helgen var för övrigt rätt så misslyckad, eller inte helgen men utgången i Lördags, tur att jag var med kul folk.. annars hade det varit heeeelt värdelöst! 

Nej för att knyta ihop säcken, orkar inte gnälla mer nu... Hörs när jag är gladare!
Hoppsan!
 


Är lite gladare nu med tanke på det fina vädret... ME LIKEY!

Helgen i bilder



Jag


Jonna och Louise


Anna och Louise


Jonna


Dagmar och jag

Crybaby

Bakfull och rätt sentimental såhär en söndagskväll... Så när jag lyssnar på Amandas version av No one, blir man ju lite tårögd.

Bloody saturady

Nä, tror att denna dag kan bli riktigt trevlig faktiskt. Vaknade i tid, hälsade på morfar och nu ska jag gå ut på en liten promenad med Caroline.
Såg lite på lets dance igår, gud vad jag älskar Magnus Samuelsson! Satt alltid när jag var yngre och kolla på han och hans bror Torbjörn när de tävlade i Sveriges starkaste man och världens starkaste man... Så coolt att han nu 10 år senare ställer upp i lets dance, och att han faktiskt kan dansa!

Ikväll blir det utgång, var ju två veckor sedan sist... Det känns! Blir Ankan förmodar jag, om vi inte drar till våra kära vänner i Kristineham. Det spörs så att säga!



Smell you later!

Mat

Sådär då. Då har jag precis ätit lite mat och sattit mig vid datorn... Planerna för idag är att göra en ny kladdkaka, jag och Linus bakade igår och det blev riktigt dålig... Det var Linus fel, kakan blev helt genomgräddad och det är ju lite sisådär.
Efter det så ska jag laga något som heter änglakyckling så jag har lite matlådor tills nästa vecka.


Nej nu måste jag gå och handla!

Just another day at the vandrarhem

Har precis lagat mat, stekt fisk, kokt potatis och stuvad spenat. Sjukt gott!
Träffade på en granne uppe i köket, en mycket trevlig sådan... Vi började prata lite smått och det hela slutade med att vi hämtade våra gitarrer och satt uppe i rummet och spelade tillsammans. Väldigt oväntat, men ack så välkommet!

Nu ska jag ta mig en lång välförtjänt dusch, en varm sådan! Är iskallt på mitt rum trots att elementet är på max.. Drar som fan från fönstrena... (Kanske skulle be Jörgen att täta dem?)
Efter det blir det nog en kopp te och Family guy, sen sova!

Over and out!

Poetry in motion

På tal om poetry in motion... När jag var liten tös, tidig tonåring någonstans.. så ville jag bli modedesigner och mitt märke skulle då heta P.I.M. Poetry in motion. Häftigt va?
Haha, så här i efterhand så var det kanske lika bra att jag inte blev någon designer... (Ännu i alla fall..?)



Bild


Hur som helst, poetry eller inte, så är jag hemskt insnöad på sommaren just nu. Direkt när jag såg dessa heels från Marni så började jag drömma mig bort till brunbrända ben, solglasgögon, luftiga klänningar i chiffong... Utsläppt hår!
Drömma om skorna går ju... Men att sommaren kommer, det är ett faktum. Så tills några liknande skor dyker upp budgetbutikerna så går jag i ide tror jag.

Hej vill du följa med mig ut en varm och härlig sommarkväll?

Given.


Bust





När denna bustier kom i höstas så var jag inte sen på att vilja införskaffa den. Den hann ju såklart ta slut i min storlek och därmed fanns det inte så mycket att göra förutom att titta in lite då och då för att se om de tagit in den på nytt. Det gjorde de aldrig. Nu har jag sett på en hel del ställen att de tagit in den igen, (eller i alla fall en som är väldigt lik..?) så jag tänkte därför klicka hem den från Lindex's hemsida, men självklart så var den slut i min storlek, igen.

Times like these så önskar jag faktiskt att jag hade större bröst.

Upp o hoppa

Bytte skift idag så vi ska jobba kväll. Resten av veckan blir det dock till att jobba dag. Får längre helg när man byter måndagsförmiddagar till kväll, det gillar vi!
Stackars Felicia är dålig så får försöka klara mig utan henne ett par dagar borta i Töcksfors... Kan bli svårt! Felicia är den enda som påminner mig då och då om att vi faktiskt är tjejer... Det glöms ibland bort i det gäng vi hänger i då vi är ensamma tjejer bland typ 10 killar.

Tog mig en liten sovmorgon idag också, och råkade dessutom ta mig en långdusch.. Vilket resulterade i att Carolina Magnusson fick springa till bussen. Att springa i dunjacka med en fet bag, datorväska och vanlig väska i vardera händer är inte sådär jätte roligt. Blir ju inte bättre av att bussjäveln kommer när jag har 100m kvar... Då fick jag dessutom springa med publik. Har ju varit sjuk på senaste tiden, plus att min kondition är vad den brukar = crap.. Så jag hoppar på bussen och min andning är så kraftigt att jag knappt kan prata... Lyckas ändå göra mig förstådd, klampar bak i bussen, tar av mig min jacka, mössa, vantar och sätter mig och hyperventilerar en smula. Nu sisådär 2 timmar senare så känner jag knappt av min ironman deltagan.

Little black.. things






Nyinförskaffat på den lilla svarta fronten. First up we have a dress from Gina tricot, dock 3 storlekar för stor men planen är att sy in  och sy up den en aning. Efter den följer en liten fransklänning från Cubus och sist men inte minst a shiny little jumpsuit/playsuit/catsuit, även den från cubus.

Got a feeling att den lilla jumpsuit/play.. Kommer att bli en favorit i sommar med bruna ben, heels, beachhår samt lite cleana accesoarer. YEAH!


Känner mig lite som Victoria Silvstedt såhär i efterhand när jag läser igenom mitt svensk/engelska blogginlägg. What can I say, jag älskar engelska och ibland så förstår jag mig själv bättre med vissa engelska uttryck...? Jaja, om det är någon som finner denna text totalt obegripelig så kan man slå upp diverse engelska ord här.

Våfflor och ny telefon

Sådär då, käkat lite våfflor med hallonsylt, grädde och vaniljglass. Mums det!
Annars så sitter jag och pillar lite vad som kan vara världes snyggaste telefon - MIN NYA TOUCHWIZ! Fick med ett par rosa hörlura och ett läderimitations fodral i ljus metallicrosa. Gud så tjusigt!


Bild

Brunt läder

Direkt från min favorit second handbutik!



Liten läderväska, 20 x 25 cm kanske... Som jag fyndade igår för 20:-



 

Boots i storlek 40 som jag hittade för några veckor sedan, som till min stora besvikelse var alldeles för små. Inbillade mig att jag kunde "gå ut" ett par gamla skor som var ca 1.5 strlk för små... Så jag klampade runt ett tag och tyckte att man hade så litet utrymme uppåt så att säga...  Upptäckte då att jag kunde ta ur ett par sulor, dock var de fortfarande lite trånga... Så jag pillade lite till och fick ur ännu ett par sulor som de lagt i, då satt de som handen i handsken! Kul för mig! 40:- Fick jag i alla fall betala för dessa underbara boots!