Ny mobiltelefon

Då var det dags för en ny mobiltelefon... Min älskade LG gick isönder totalt för ca ett halvår sedan.. Och efter det så har jag haft en rätt så kass telefon faktiskt. Men den har ju funkat så jag har inte brytt mig direkt. Förens nu, då den börjar falla sönder.

Funderar på en sån här:

Sony Ericsson W595


Snygg, 3.2  kamera, radio, mp3, lätt, och rimligt pris, 2079:-
Ska leta vidare tror jag... men denna är hetast för tillfället.!

Då var vi här igen då topshop...

ALLEGRA Lace Up Ankle Boot

Mocca och läder. 80 pund! (orkar inte omvandla exakt, men runt 1000 sek kanske) Hos topshop!

90tals snygg


Bild

Sofi Fahrman!

All the small things

product view of: Slim croc bangle

Armband från Bianco. Får mig att tänka lite på en korsning mellan Hermes armbanden samt Cartier's love collection.
70:- Hur som helst!

Inspiration


Bild Bild


Bild Bild

Cravings



Då jag inte bor i någon topshopstad så var drömmen om ett par paljettights.. just bara en dröm. Nu via Cecilia's blogg så ska tydligen Bik bok ha en variant. Värt att kollas in! Hur snyggt är det inte liksom?

sweet

Då var julen över! I julklap fick jag handdukar och badlakan.. (Nej det är inte samma sak..) En ljuslykta, ett skärp med nitar, bäddset, pengar, presentkort, ansikstbehandling, hårvårdsprodukter, glas osv.. Fick stora paket det här året, stora och få.. Såhär på 21årskvisten så gör det mig inte ett endaste dugg! Men jul känns lite last year just för tillfället så vi lämnar det nu.

För att komma in på något som precis som julen, tyckt återkomma varje år.. Nåja kanske inte varje år men nästan. Leopardmönstrat! Mönstret över dem alla! -Jag älskar det! 8/10 ggr så har jag just leopardtights på mig när det vankas utgång eller när jag vill känna mig extra snygg.
Har äntligen efter ett evigt letande hittat de perfekta pumpsen i leopard.



499:- Här. Köpte även samma sko i rött. Och så kunde jag inte låta bli att klicka hem dessa också

Lilljul!

Den 23 firar vi jul med min syster och hennes familj, samt min äldsta bror och hans familj.
Kalkonen har ätits upp och alla gör lite vad de vill för tillfället, jag hamnade här.

Fick hem min eventuella nyårsdress igår också.



Denna här, fast i svart då.
Denna här och denna här var inte mycket att hänga i granen, paljettklänningen hade en ficka mitt på magen, alltså en ful ficka, ingen lite söt. Den blåa skapelsen var helt enkelt för liten, väldigt söt dock.

Köpte en jättesöt kjol på monki igår också.. En svart kjol med rosett framtill. Kanske ska ha den ihop med ett vitt linne och mina fina strumpbyxor med sömm bak. Time will tell!

S.09.

Guess What?! Igår fixade jag biljetter till AC/DC's konsert på Ullevi den 21 juni!
Kl 0900 började försäljningen och jag ringde nonstop ändra fram tills 0931, då kommer jag fram och får stå i telefonkö. Jag var helt övertygad om att biljetterna skulle vara slut vid det här laget, men tänkte att det var lika bra att slutföra mitt uppdrag. Tur var väl det för efter 4 minuter i telefonkö så har jag helt plötsligt fått tag på två stycken ståplats biljetter! Nu jävlar Malin, nu blir det ännu en konsertsommar!





Malin och jag på Iron maiden i somras.

God dag!

Tisdag! Denna vecka jobbar jag kväll, det har sina för och nackdelar. Den största fördelen är att man får sovmorgon. Den största nackdelen är att man får så lite fritid för att man sover bort den. Idag hade jag ställt klockan på 09.00, gick upp 11.30, great success!
Har precis sett på Gossip girl, gud vad sugen man blir på att flytta till the big apple.. Det är ju inte helt omöjligt.. Eller L.A. Gud!

Nej nu blir det en dusch, sen till affären och sen jobba.




Bild


Herregud..

Herregud säger jag bara! Blev en spontanutekväll igår. Kom hem från jobbe vid halv åtta, då var det bara att lägga sig och ta en powernap i 40 minuter. Sen gjorde jag mig iordning, förfestade lite med mig själv på mitt rum och tog bussen in till stan vid halv tio. Där mötte jag upp Jonna och vi drog till Harrys. Väl på harrys blev det några drinkar och runt 12 bar det av till Ankan. Väl där så dansades det, minglades och dracks ännu mer. Vilket jag fått sota för idag,  jag har ännu ondare i halsen idag än vad jag haft på hela veckan och så har jag varit allmänt dålig x20. Men det är det värt för jävlar vad roligt vi hade! Efterfestade med Ducktales och sminkning av däckade personer. En kille hade helt plötsligt ett stort svart ögonbryn imorse, svarta läppar och hemskt mycket rouge, mustasch tror jag att han fick också. (Sånt som händer..)


Bild

Just det Mikkey Dee var på Ankan också! Cheers!

90's


Bild


Hur coolt är inte detta? Jag älskar sent 80tal/tidigt 90tal!

God morgon!

Blev precis väckt av butikschefen på Boomerang i Karlstad. Min jacka har äntligen kommit till rätta!
Lämnade in den för någon vecka sedan på reklamation då det blivit två hål nede vid dragkejdan och har sedan dess väntat på att reklamationen skulle godkännas och att jag skulle få en ny jacka. När detta väl gått igenom och de skickat en ny jacka så fick jag ett samtal igår om att jackan är försvunnen. Och on top of it all så gick det inte att få tag på någon ny, då de var slut på lagret i just den färgen och storleken. Attans!
Den tillfälliga lösningen då skulle bli att jag fick tillbaka min reklamerade jacka och ha den tills i höst då de nya jackorna trillar in. En helt okej lösning tyckte jag, som jag dock inte behöver uppleva då jackan nu har dykt  upp.

Jag blir så glad av god service. Något som är en stor del av konceptet för Martin med personal på Boomerang i Karlstad. Tack ska ni ha för hjälpen!




Bild. Mitt bästa köp någonsin, (min är dock i marinblått.)

JA

Ligger i min säng med en kopp grönt hallon thé, massa tända ljus och tittar på The holiday. Jag myser helt enkelt. Tog dock en liten paus nu för att göra mig iordning, så kan jag krypa ned helt i sängen sen och mysa ännu mer.
Sen jag flyttade till Töcksfors så har blivit riktigt bra på att mysa!
Känner mig liite liiiite bättre med förkylningen nu också.. Dock hostar jag som en tok. Om det blir arbete imorgon återstår att se.. Skönt att vara hemma och förhoppningsvis bli bättre, (svårt att friskna till när man jobbar i +4 varje dag..)

Nej men för att göra det som jag pausade för, borsta tänderna!

God natt!



Skor från HM, 198:- respektive 249:- Varför inte?

MINOUTFIT.SE

Jag hämtar den mesta av min inspiration från folk jag ser på stan, eller via bloggar. Ibland är det väldigt svårt att hitta inspiration, och tro mig när jag säger att det är totalt omöjligt att hitta inspiration i en lite by med ca 1000 invånare och när internet bestämmer sig för att lägga av titt som tätt. (Thank god att jag bara bor i Töcksfors på veckorna!)

Men nu medan internet fortfarande fungerar, så har jag till min stora glädje hittat en ny sida som absolut kommer att läggas till bland mina favoriter. Minoutfit.se




Bild

Min favorit hittils!
Älskar hennes mössa, undra vart man kan få tag på en sådan? Sen har hon min favoritkombination, svart och mörkblått! I LOVE!


Changes

Så nu var det dags igen.. Byta hårfärg! När jag var yngre så fick jag "bara" tona håret för mamma, och eftersom jag var ganska mörk redan så fick jag välja på rött eller svart. Jag valde rött.
Såhär i efterhand så har jag inte dirket någon kommentar kring detta val... Är väl mest glad att jag inte färgade håret svart typ. Svart passar inte direkt till mina färger i övrigt förstår ni.

Nästa lördag den 20/12 så bär det av till Johanna på Aqua för färgning och klippning. För att göra detta inlägg lite intressantar så måste jag ju publicera lite bilder.


Så här ser jag ut nu på ett ungefär:




...Och såhär är det tänkt att jag ska se ut på ett ungefär när jag är färdig.





Annars så händer inte mycket, är hemma från jobbet idag... Hostig och ont i halsen och det verkar bara bli värre.
Har precis plöjt igenom säsong 2 av the hills.. Tror att det var hela i alla fall. Gud vad jag ogillar Spencer :D
Måste fixa säsong 3 nu. Men innan dess så blir det en promenad till köpcentret, måste köpa mat och Sofis mode!

En liten låt i samband med inlägget då. Changes - David Bowie


So long!

Precis när jag...

...Inte trodde att det kunde bli bättre så har mamma bakat mandel och saffransskorpor. De är godare än både knäck och ischoklad! En fin burk med hembakta skorpor är en väldigt bra och uppskattad julklapp till den som har allt förresten, (Fråga bara min morfar... Eller Carolines Mormor!) så sätt igång och baka vet jag! Själv så ska jag trycka skorpor och dricka julmust!

Recpetet hittar du här.


Mammas supergoda saffransskorpor
Bild

Deck the halls

Hej hej hej!
Sitter och styr massa julmusik som vi ska ha till veckan då det vankas julbak på vandrahemmet! Får sån julstämning av rätt julmusik, gamla klassiker som Winter wonderland med Dean Martin eller Jingle bells rock med Bobby Helms, eller varför inte lite nyare låtar som All I want for christmas is you med Mariah Carey.
Åh nu blev jag sugen på en rikigt bra julfilm! Love actully, Ensam hemma och The holiday är ju bara för mysiga. Måste se om jag kan hitta någon ny julfilmsfavorit... Någon som har något bra förslag?



Bild