Idag

Så bär det av in till staden då det vankas jobb. Efter det blir det hem till Martin typ.. Greja lite och sen sova.
Caroline var här förut också.. vi håller på och grejar med lite norgejobb. Vi fick dock inte tag på snubben i fråga så det får bli att försöka igen lite senare. Annars händer inte mycket... Det blir utgång i helgen med världens bästa Malin iaf :D Hade så svinigt roligt i lördags! Heej så länge!

image689
I lördags! (Jag är ÄR inte på toaletten, jag sitter bara på den)

Apple

För någon vecka sedan så köpte jag en displaypolish för att polera bort några små repor i displayen på min iPod.
Denna displaypolish förstörde iPodens display... Jag gick tillbaka och klagade och blev ersatt med en ny iPod. Är nu inne på min 4.e :D




    
                      Old one.                                                                   New one.

Nissene på låven...

...Även kallat "Tomtar på loftet" på svenska. Min absoluta favoritserie of all times. Riktiga genier som ligger bakom denna skapelse!



Rolig scen med Assbjörn som blir livrädd för en "låtte" (råtta). FETT KUL

Antagligen det roligaste jag sett i hela mitt liv




Så klockren tjej!

Sötare än socker..

lisaplace

Jag har totalt missat denna tjejs blogg!

Hon är bara 13-14 år, aldrig sett en så välklädd ung lite tjej tidigare tror jag. Kolla in hennes blogg, ni blir inte besvikna!

Byxor







Finns hos Wardrobe Stockholm för 500:- (Ordpris 1400:-)

Rena fyndet! Jag gillar de grå bäst, är dock inget fan av den lilla blåa saken nedtill...

Söndag

Gud vad jag är glad idag.. dagen började med att jag fått ett urgulligt sms av malin runt 03.00 inatt.. ;) Malin och Anna är och hälsar på Kornelia i Norge (jag kunde inte följa med för jag jobbade bla.) De hade festat igår och haft det urbra. Kände att jag missade något men smset vägde upp det missade ändå!
Sen hittade mamma en påse med massa tyger som jag ställt undan för flera år sedan.. Så nu blir det till att sy!

Har shoppat en del på senaste tiden.. var ett tag sen jag var på en riktig shoppingrunda! Har bla inhandlat två par heltäckande leopardtights, svarta lackpumps, en mötley tischa, två kjolar (en småblommig och en stentvättad svart) en tshirtklänning... Sen minns jag inget mer men bilder kommer så det lär märkas!

Gårdagens...

Outfit!

image686

Väska - Lindex
Skor - Myrorna
Jeans - Carlings
Piké - Lacoste
Jacka - Boomerang
Halsduk - Åhlens

Länge sedan jag lade upp outfits nu.. Har  ingen bra spegel o fota i längre.. Därför passade jag på att fota medan jag provade en asgrym jacka på HM, som jag tillslut köpte efter lite övervägande av storlek... 34 satt helt underbart men var lite väl stram i armarna.. 36 var lite större och blev därmed inte så tight som jag ville ha den, men men.. man ska ju kunna röra sig också!

image687

big time

Var inne på Kenza's blogg och läste lite roliga historier som folk varit med om.. Vet dock ej om allt är sant osv.. Spelar dock ingen roll då denna var så sjukt jävla rolig.. Så min humor!!! :D

(Detta är alltså ett inlägg som en person har skickat till Kenza, som bad folk att berätta om deras pinsammaste ögonblick.)


"

Men, när jag gick i sexan lyckades jag fastna i en sån här blåbäbisgung blöja du vet? som ser ut som en blöja för bebisar. Jag och min kompis skulle bara sätta oss i den och gunga lite. Eftersom attjag ville gunga först(och det bara fanns en gunga)så hoppade jag snabbt ner i gungan. BAKOCHFRAM! och jag var väldigt knubbig på den tiden också. Min kompis försökte dra ur mig ur gungan, men de gick inte.
Tillslut åker min kompis hem för att hämta sina föräldrar. Så där sitter jag helt själv i en blå jävla gungblöja, massa människor går förbi och kollar. Tillslut kommer en gravid mamma och en liten unge i en barnvagn. Självklart vill barnet gunga i gungan jag sitter i. Mamman kollar surt och irriterat på mig och undrar varför jag fan inte flyttar på mig. Tillslut tittar jag på henne och säger: jag sitter fast...hehehe. Tillslut kommer min kompis med hennes föräldrar. Alla försöker dra ur mig, men de går inte. (nu har det samlats en hel flock runt gungan) tillslut ringer min kompis föräldrar brandkåren.. Och dom får komma och klippa ut mig! (nu står det typ 1000 pers o kollar och GARVAR) de va riktigt pinsamt. Jag hörde en kille som sa till en kompis i telefon "hörru, jag kommer snart, de e tjej som sitter fast i en gunga. HAHA"
det mest pinsamma var väl att jag skröt om de för andra sen. "ahmen asså jag har faktiskt fastnat i en gunga..så brandkåren fick klippa ut mig" "



Så kul :D

Mera minnen

image685

Anländer till Tingvallagymnasiets bal 2006.

Kjolen..

Just det, glömde ju lägga upp en bild på kjolen jag sydde härom veckan. Here it is!

image684

Fint hos feber





Bilder

Dagens citat

Carolina 20 år och Anna 20 år sitter och talar på MSN en vanlig söndagkväll.

Annimoll säger:

nej nu ska jag ta och lägga mig

Annimoll säger:

det har jag längtat efter sen jag gick upp imorse.

Det var det roligaste jag hört (läst) idag.

To be fair:
Så hör det till saken att vi var ute och härjade igår... Anna var med andra ord väldigt sliten och inget annat.


Igår vart det drag.

Drog harrys, emma och nöjesfabriken igår.. Riktigt trevligt. Blir alltid lika förvånad över hur många trevliga människor det finns. Träffade en tjej som tyckte att jag och min t-shirt var så snygg(a) så hon ville bjuda mig på en drink.. Hur schysst är inte det?
För att göra en lång historia kort så hade jag riktigt trevligt igår. - Det får vi göra om!

Bästa versionen av Forever med KISS




Antagligen världens finaste låt. Denna ska jag ha på mitt bröllop... Ska bjuda in KISS och se vad de säger.

Ett av Sveriges bättre rockband.

Mustasch - Double nature


Ho Ho



Kul bild som jag hittade på Facebook. Om man tittar på denna bild så ser man Albert Einstein. Backar man några meter så ser man Marilyn Monroe.

JT

Såg precis på Oprah. Hon gästades av Justin Timberlake. Om man bortser från att han är duktig på det han gör, (jag är dock inget fan av musiken) så har jag ogillat honom en längre tid.
Av någon anledning så hade jag fått för mig att han var riktigt divig och dryg... När jag nu har sett hur charmig, rolig, smart och ödmjuk han är så har jag totalt ändrat uppfattning.
Dagens insikt. (Obs jag är uttråkad och jag inser att jag inte räddar världen med detta inlägg.)



Bild

Jobb + Shopping

Idag har jag jobbat samt shoppat.
Jobbet gick bra, lite segt men bra. Shoppingen gick underbart! Hittade det jag skulle ha snabbt och smärtfritt.
Köpte ett par tights på Gina Tricot, en nagelcreme från Apoteket, slingmedel från HM, inpregnering från Wedins, Bakistabletter samt en display polerare.

Nu sitter jag hos Martin, han åkte till jobbet för en halvtimma sedan... Jag har precis sett på Sofis Mode och ska nu göra mig en kopp thé och se på lite vänner.


Over N out.



Bild

De nya stövlarna

image682


Halvkass bild.. mörkt och tagen med mobilkamera.. men såhär ser de faktiskt ut! 75:- Rena rama kapet... Tycker dessutom att ättikspriten tagit bort en del av lukten.. (vet inte om jag är bedövad av ättikspriten eller om det faktiskt är så..!)


Budget Vs. Lyx

Zooma    Anthony messenger bag large view
Ellos 249:-                                                           Mulberry 2500:-

Jag skulle lätt ta Ellos väskan... Mycket snyggare enligt mig! Sen så skulle jag ju såklart gärna ta emot Mulberry väskan.. dock så skulle den inte användas lika mycket.
   Karung clutch large view
Ellos 49:-                                                                 Roberto Cavalli ca: 6000:-


Okej, hade jag haft råd så hade jag tagit lyxväskan... Kolla in armbandet liksom.!? (En orm.) Dock så är den way over my budget så jag får nöja mig med Ellos väskan för 49:-

Live Live Live

Hardcore superstar och Turbonegro kommer till allas vårt favorithak: Nöjesfabriken!
Sen så kommer ju ev KISS till Globen Stockholm stadion, vad sägs om det va!? I'll be there!

Från det ena till det andra, en skön låt med Europe - Rock the night;






Happy Saturday!

Umbrella - Tiffany Jo

En akustisk cover på Rihannas Umbrella, rysligt bra.. Trots en riktigt äppelkäck tjej, inget fel att vara positiv men det känns inte lika äkta i en sån här låt.. However, check it out, totally amazing!


Blandat

Idag har jag jobbat och shoppat. Eller jag shoppade igår faktiskt.. men idag bar ja hem allt, (bodde hos Martin igår-idag.) så det känns som om att det var idag jag shoppade..
.
Hur som helst så fyndade jag ett par bruna vintage stövlar på Röda korset för 75:- (bild kommer...) Vilket bidrog till världens lyckorus då jag sällan fyndar coola skor second hand eftersom my feet is too big for vintage. 40-41, Inte speciellt stort om du frågar mig..? Men det var uppenbareligen inte en speciellt populär storlek förr i tiden.
Ett problem dock, med stövlarna.. Är att de luktar källare... Därför har jag ställt dem i en kasse med småpåsar i, som innehåller ättiksprit-indränkta papperstussar. Mamma sa att det kan hjälpa... Och som ni vet så vet mammor ALLT.!

Köpte även världens bästa hudlotion, 3 flaskor (kanske var 4 tom... ja det var det! Bunkrade upp riktigt!)
Köpte även make-up remover fast i servetter, jätte behändigt i flertal situationer. Sen köpte jag nog inte så mycket mer... Nu ska jag gå på en promenad med Mamma.


Heeej så länge!



Bild

Världens vackraste.

Yeah baby she's got it!


Bild

SnyggtSnyggtSnyggt! - Detaljer som upprullade ärmar och en synlig strumpa gör denna ganska uppklädda outfit lekfull och unik!

En gammal Rodebjer jacka som hon fyndade second hand!? Sånt händer bara inte..!

Mina HM favoriter S/S -08

Av någon anledning så har jag inte fått H&M SS -08 katalogen förens idag.
Hur som helst så är jag inte direkt inne på sommarkläder ännu, så den "långa" (eg borde inte katalogen komma förens snön är påväg bort..?!) väntan har inte gjort mig så mycket.

Bläddrade snabbt igenom katalogen och hitta några favoriter: (trumvirvel)
     
                Jackor 398:-               
            
Espandrillos 149:-                                       Väska 198:-   
              
Shorts 198:-                                                                                      

Skräddat!

I julklapp så fick jag ju bla en symaskin. Denna har nu invigits och ådstakommit följande:

image680image679

Ett nattlinne! Eller vet inte riktigt vad det är, en klänning i lingeristil snarare. Hade den på mig igår faktiskt! Med en hög kjol och svarta strumpbyxor så blev det riktigt nice! Typ såhär..

Nästa projekt blir att sy en pradainspirerad kjol i satintyget jag fyndade förra våren.

New years eve!

Spenderade denna (smått överskattade, om du frågar mig..) afton med Martin och hans kompisar. Hur trevligt som helst! Vi hade en liten fest och softade liksom... Drack lite, snackade, spelade bingo, (Z var en hård men rättvist bingoberra!) Lyssnade på musik och härjade. För att sedan skjuta EN raket som Z och Kim hittat längst vägen.

En sån där nyår som kanske låter misslyckad... Men då vi var i bra sällskap och gjorde det bästa av situationen (inget planerat, många borta...) så vart det hur lyckat som helst! Nu vet jag att det enda som spelar någon roll, är vilka du är med, inte vad ni gör.



Bild


GOTT NYTT ÅR!