New years eve

Ser ut som fan i håret efter gårdagens salongbesök. Grät i 24 tim sedan färgade jag över det. Fortfarande inte superhett men helt ok nu.

Ikväll blir det middag hos madde.. sedan blir det väl nöjes eller arena :D men trevligt med 3-rätters innan, madde ;)

Happy new year!

:(

Min ipod är trasig.. eller det är nått fel på mjukvaran så jag ska lämna in den och få en ny.. eftersom jag har den äldre modellen som antagligen är slutsåld så kommer jag få en ny ful istället.. jag vill ha en sån gammal.. de är så sjukt mkt snyggare. Men jaja har ju hellre en ful som funkar som den ska än en snygg som inte funkar till 100%. Eller nej :( VILL HA EN SÅN SOM JAG HAR... typiskt.
Jaja slut på barnsligheterna nu.. imorgon ska jag klippa, färga och slinga mig.. WIHO :)

Oh

50 pers läste min blogg i tisdags.. galet.
Igår så var jag på bio med min käre systerson, vi såg eragon. Var även på stan och kollade läget lite, och lämnade blod. Fy vad det gör ont efteråt.. och vad yr man blev. jag är tydligen A- den 4 ovanligaste blodgruppen.. eller a är inte ovanligt, men att man är A- är ovanligt. Köpte ett jättefint lingerilinne, kommer inte på nått bättre ord att beskriva det... ett svart och vitt babydollinne typ.. Helt underbart, liten volang nedtill så det blir som en väldigt kort klänning. Finns på lindex för endast 99:- just nu, skynda! :)
Köpte även en telefon igår, En LG KE800, beställde den via elgiganten så den lär väl dyka upp nu vilken dag som helst. SKa bli så kul med en ny telefon.. min gamla har jag haft i två år nu.. och det var två år för länge! Sen bar det av till Martin.. Mysigt :) inte träffat honom sen den 22.

Idag så vart det stan igen... köpte två tröjor, en foundation, massa hudgrejer och vantar... och ett granatäpple :D sjukt gott det har jag upptäckt.. dock lite småjobbigt att äta men det är det värt.


KE 800Min nya telefon :)

Bild: www.Elgiganten.se

Dagen efter

Det är sjukt hur fort julafton passerar... Gårdagen var trevlig, mycket trevlig. Började med att några släktingar kom och käkade jullunch (julbord) sen så öppnade vi paket.. fick pengar och choklad... sen åkte de hem. Dagen fortsatte med kalle anka och glögg... sen hände det inte så mycket, spelade lite gitarr typ. På kvällen var det dags för ännu mer julbord och sen familjejulklapparna. Fick två st påslakan-set... två st tallrikar.. (samlar på höganäs frukost servis) en lancom mascara + kajal, ett mjukisset i ren Juicy couture anda... sex and the city dvdbox, presentkort på HM, en godisskål, ett filippa k linne, dricksglas... nu kommer jag inte ihåg mer.. var nog inte så mkt mer iofs :D jo en svampbok! blir perfekt det till hösten när jag går ut i skogen och letar svamp.. vore ju förargeligt om jag plockade giftsvampar.
Fick även en stor ljuslykta och pengar av martins mamma... och ett par björn borg trosor av filip :D så sköna. Av martin så fick jag som bekant pälsen till jackan och ett par döskalletrosor :)

Ingen utgång blir det idag iaf... jag har glömt att fixa alkohol :(


Såhär i juletider

...så tänkte jag skriva något som inte är så juligt... Ett måste är att fixa låten Forever med KISS... lyssnar på den jämt och håller på att lära mg den på gitarr.. inte så svårt.. det svåra är att sjunga till :D det är vad jag ska göra fram tills nästa middag och julklappar!


GOD JUL

Naturgodis

...är sjukt gott :D dragit i mig hur mkt som helst så är på gräsen till illamående nu ;/
Jobbat idag som vanligt.. finns så fett mkt roliga människor på jobbet samt lite sämre... tråkigt att det finns så lite att göra med. GIck på stan efter jobbet idag.. på jakt efter en mössa... tänkte köpa en från boomerang som kunde matcha jackan tänkte jag.. men de hade inga fina.. eller de hade fina med då var de i fel färg.. och ville jag ha rätt färg så var det fula modeller.. tro det eller ej men en vanlig mössa finns i sjukt många olika modeller. Drog in på peak och kollade på deras mössor.. inga höjdare de heller så jag ska nog köpa en annan peakmössa på stadium ist, för där va de snyggare :D Aja mkt text nu...

Au revoir!


Mommo

Imorgon blir det minijulfest med de bästa ur j3 05/06.. minus någon kanske. Typ tjocke och anna... har bergis glömt någon mer så jag borde eg inte nämna namn.. men jag gillar att leva farligt.
Vi ska baka pepparkakor... stina ska baka könsorgan.. men det får stå för henne ;) Dricka glögg blir det också.. och det bästa av allt: julklappsbyte.. typ sånt där som man gjorde i 3an.. alla köper nått skräp så lägger man det i en påse och delar ut. DET ÄR MYS DET!

var precis ute och gick med.. vargkallt var det.. mina händer och fötter är sjukt stela så jag borde sätta mig framför brasan lite.. kanske med en kopp varm choklad och en lussekatt.. eller så hänger jag här istället.
Pest eller kolera som Berit i hundra höjdare sa när hon skulle rösta på en vinnare... båda är som luft för mig.

Lördag

Sitter med martin och ser på film.. om jag hade dig eller nått heter den.. thriller på 4an. Verkar lite sådär, nej men helt okej än så länge.

Idag har jag bakat pepparkakor, klätt min lilla gran och vart hos morfar... tagit en promenad och städat lite. Känner mig så nyttig! :D

Nu börjar filmen!

Btw

Förövrigt så tänker jag inte fortsätta med den där gratisgen grejen.. så skit i det jag skrev för några dagar sedan angående det.. såg att jenny anmält sig, trevlig :) men jag tänker inte fortsätta för egen del dock... vill inte fullfölja nått av de där erbjudandena man var tvugen att välja.

olala

Sitter här och försöker lägga in musik på min nyinköpta ipod, det är lite sådär :D förstår inte riktigt hur man ska göra... jag kör nog med n´ått oldschool dret för att få in musiken för så här lång tid ska det väl ändå inte ta att få in låtarna.. aja orkar ej förklara mer.

Igår fick jag min julklapp av martin.. anledningen till att jag fick den så tidigt var att det var pälsen till min dunjacka. Av någon anledning så såldes pälsarna separat för 500:- så nu är jackan uppe i 4300:- och jag ska behålla den ;D
Igår så var jag även på åhlensklubb kvällen.. där inhandlades det julkappar och smink till mig... köpte en biotherm foundation och en lancôme mascara.

Idag slutade Caroline och Erika på jobbet... det är ju också lite sådär... men jag är glad att jag får lön en vecka till iaf.. behöver det verkligen!

ÄNTLIGEN HELG ALLESAMMANS!!!!!!!!

Tis

Idag slängde en tant på jobbet min banan utan att jag visste om det (från början) så jag vart väldigt hungrig på eftermiddagen.

Förövrigt så är jag trött på att försöka fixa saker när jag inte får någon respons.  Det må vara så att jag är väldigt diskret med att visa/säga vad jag känner när det kommer till relationer med  mina vänner. Så när jag då får tummen ur och faktiskt säger ifrån för att visa hur besviken jag är så resulterar det i att jag överreagerar över en "bagatell"
Den enda anledningen till att jag reagerade som jag gjorde var för att jag verkligen inte ville förlora något som vi verkat fått tillbaka. En gång så var vi fyra, sedan var ni tre och sedan var vi 3. Dock så har jag fått uppleva att om någon av de andra 3 varit ledsna över något så har de andra kommit dit som blixten, när detta gällt mig så har jag.. ja jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. När jag och M var osams så tog alla hennes parti utan att veta vad allt handlade om... de var villiga att undvika mig för hennes skull. Av en ren slump så fick jag reda på detta, JAG ringde för att försöka få med de andra ut som tyckte att vi skulle förfesta på olika ställen för att M inte ville träffa mig. När allt detta var löst så var jag bara glad över att jag "fått" tillbaka mina vänner men det varade ju inte speciellt länge. Känner mig så jävla sviken, aldrig så är det jag och personen i fråga som kan lösa saken, utan alltid så ska alla andra bli inblandade och det ska bli de som får avgöra vad som rätt el fel, känner mig så jävla sviken så det är inte sant. 
 
Jag var villig och skita i allt (och jag gjorde det), du bad om ursäkt, sa att du skämdes och jag vet att du menade det. Ändå så var du tvungen att svika det genom de små orden: säg inget till carro. Hur fan kan det vara en bagatell efter samtalet vi hade? Och självklart så behöver man inte berätta allt, det var säg inget till carro som var problemet. Blir så jävla ledsen.

Boomerang

Ojojoj, aldrig spenderat så mycket pengar på en enda dag som jag gjort idag!
Gick in på boomerang en sväng... hittade en dunjacka som var så sjukt snygg... väl på så var den ännu sn yggare. Priset var lite sådär så jag kunde inte bestämma mig... lade undan den och gick och käkade på BK. Kom tillbaka till Boomerang och bestämde mig att köpa den. 3799:- gick kalaset på... det värsta är att det känns skit bra.. brukar må dåligt när jag köpt nått så dyrt men är typ i sjunde himmelen nu... hur fet som helst är den och sjukt varm.. det snyggaste är nog skinndetaljerna som är som knäppningar över dragkedjan. Ska försöka lägga upp en bild på den så småningom.
Köpte även rosa spetsunderkläder på gina tricot ;D och ett rött läppglans eller vad det var från GT skitsnygg färg!

Nu blire städa.

Lördag

Först så vill jag bara uppmana alla till att gå in på http://gratisgen.se/?ref=47728 och anmäla er. BLir man medlem där och värvar 7 st (allt man behöver göra är att länka till deras sida) så får man en premie eller vad man ska kalla det... man får bla välja på ett presentkort på MQ värt 500:- ett presentkort på Vero moda på 500:- Desperate housewifes boxar, en massa elektronikprylar etc. Sen så om man värvar 20 st (tror ja runt 20 iaf) så får man en andra premie bl.a. ett playstation 2, presentkort från ikea på 1000:-, sex and the city boxen (alla säsonger, synd att jag redan köpt den) en digitalkamera plus massa annat. Om ni klickar på länken och går in på "bli medlem" så fyller ni i era uppgifter och anger förslagsvis mig som den som tipsade er :) (mitt användarnummer står redan ifyllt, annars så är det  47728) så kan ni sedan börja och värva era kontakter.

Jag är alltid så skeptisk till sådana här sidor, men denna verkar vara helt seriös och läser man deras villkor och referenser så blir man helt övertygad om att det är real. Så anmäl er nu och få lite roliga saker så här i juletid :) det har iaf jag gjort!

Stan blir senare... bara martin vill vakna :) ikväll så blir det hemmakväll.. är så skönt att vara ledig!



Updatering: EFter att ha blivit medlem så måste man ta ett erbjudande (prova på en tjänst) man kan tex få gratis film i 2 veckor, spela lite bingo, prenumerara på FHM osv... jag tog gratis film i två veckor.. får se hur den tjänsten är. :D