Morgonpromenad

Eller ja, morgonpromenad..!? Det var förvisso en timma sedan kanske, och min klocka var fortfarande inställd på vintertid samt att jag försov mig en aning.. Så jo, morgonpromenad var det!
Kom hem, plockade lite på mitt rum kokade en kopp the och nu är jag mitt uppe i en fängslande dokumentär om anorexi. Man får följa ett gäng tjejer som är inlagda på en olåst eller olåst vet jag iofs inte om den är.. Det enda jag vet är att de har mycket eget ansvar och att personalen litar på att de äter, så det borde ju vara olåst..? Hur som helst så är de riktigt sjuka och dokumentärer som denna fängslar mig något så otroligt.

Annars idag så blir det till att packa, åker ju tillbaka ikväll för ännu en veckas arbete.. Får lön på onsdag men fick lönespecefikationen ifre och där, som en pleasant litte suprise så har vi fått en bonus på förra årets arbete, 4:- per arbetat timma så 5000:- extra blev det för mig, inte helt fel! Dock var det ju skatt på dem så det blev ju lite mindre, men det är ju tanken som räknas!

För övrigt så är jag inlove med min nyinköpta klänning från HM, bestämde mig dock efter att ha provat den i en storlek större i butik att skicka tillbaka den och byta storlek så den inte var så tight under ärmarna.


Here it is! Ska dock korta den lite på längden.


En dag på stan med Malin

Tog bussen in vid halv elva idag, hamnade bakom en gammal plogbil så resan in till stan tog 45min istället för 25, men inte hängde jag läpp för det! Skulle nämligen träffa gamle Malin för en runda på stan.

Gick till HM och fyndade byxorna i fuskläder, 349:- Gaaalet det! Handlade man för 400 på HM idag så fick man ett presentkort så jag slänge på lite strumpyxor på det med.
Efter det så fortsatte vi till Gina tricot där jag köpte dessa, fast i svart... Riktigt fina på, cleana samt med en liten flirt med 50-talet. Köpte även denna väst men den lämnade jag tillbaka till förmån av en ännu finare väst som jag hittade på Vero Moda, lite Balmaininspirerad.



Sen gick vi vidare till Monki där jag köpte dessa solbrillor



Behövde ett par lite billigare solisar som jag kan ha som lite slit och släng... Så dessa var perfekta!

Annars så lunchade vi på Vero som vanligt, tog Focaccia med pesto, lufttorkad skinka och mozarella.
Galet gott, focaccian i sig är helt perfekt spröd men ändå saftig och salladen man får till är fräsch och ett perfekt tillbehör, lämnar en mätt på ett bra sätt.



Fikade även sedan på Miro eller vad det heter... Inte direkt Karlstads mysigaste ställe men vi hade bråttom och det var kö på Royal så vi tog en speedfika endast för att få i oss lite bakverk. Trots detta, (eller iofs, är nog 3 timmar sedan jag åt sist) så börjar jag bli hungrig igen och ser fram emot Mammas mat, en potatisgratäng med mangokyckling ovanpå... Min näst bästa favoritmat! Det blir dock inte förens kl 7 så tills dess blir det en kopp thé och Topmodel cycle 12 episode 4,  Ha en trevlig lördag!

Fredagslåten




Journey - Dont stop believing



Just a small town girl
Living in a lonely world
She took the midnight train going anywhere
Just a city boy
Born and raised in South Detroit
He took the midnight train going anywhere

A singer in a smoky room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers, waiting, up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlight people, living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Working hard to get my fill
Everybody wants a thrill
Paying anything to roll the dice
Just one more time
Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh the movie never ends
It goes on and on and on and on

Don't stop believing
Hold on to that feeling
Streetlight people

YEY!

Grattis Maggan och Annika!!

Måtte Maggan ta det!!


Bild


Straight from the woods of Värmland!

Jag och Anna sitter på mitt rum på vandrarhemmet med en varsin dator samt ett paket ballerina i våra knän, mums!
Kollar diverse bloggar samt kommenterar till varandra om vi läser något dumt... Jag DJ:ar även för Anna, hon säger inte så mycket så jag utgår från att hon gillar det.?!

Idag är sista dagen vi jobbar tillsammans för den här gången, för imorgon åker hon hem. Det är både tråkigt men skönt. Skönt av den anledningen att bli av med Annas skräp, tråkigt av alla andra anledningar. Kommer speciellt att sakna det faktum att Anna är en jävel på att prata med sig själv..

Imorgon mina vänner, då är det dags för lilla Carolina att slinga och klippa sig... Längtar! Ska lägga upp före och efterbild för er som är nyfikna på det. Tills dess så hörs vi inte!



HEJ HEJ

Just det!

Idag klockan halv sju var det tänkt att jag och Anna skulle åka och kolla på Kils konståkningsklubb uppsättning av Mamma mia som Malin och hennes elever sattit upp. Det fick sådär. Anna hämtade upp mig i tid, vi åker och köper en bukett blommor och ger oss av till meteropolen Kil. När vi åker omkring och letar efter ishallen så bestämmer sig bilens bromsar för att det är dags att lägga av. Efter en dryg timmas väntan så kommer Annas granne och styr upp situationen, tacka gud för Jan! Så för att göra en lång historia kort: Bilen bärgades och vi missade hela föreställningen.

Lite bittert då det kommer bli ännu lite dyrare för oss med den där bilen, (vår gemensamma bil som vi försöker sälja, inte helt problemfritt har detta visat sig att vara...) Men jag känner faktiskt på allvar att "det är bara pengar." Det hade kunnat gått så mycket värre för oss om hastigheten varit högre eller om vi varit på något annat ställe än en raksträcka. Plus att den bilen har tagit oss fram och tillbaka till jobbet utan problem så det är bara att ta det för vad det är och vara glad!

Såhär en söndag så är det ju lite skönt med chillmusik, denna är vad jag lyssnar på för tillfället, MYS!



/Indiana Jones

Försenad fredagslåt

Men ändå inte! Trodde att jag återigen hade missat denna tradition som även blivit en tradition för många av er läsare där ute, men ack så fel jag hade! Publicerade ju detta inlägg i fredags så det får gå under denna kategori.

Motivering: Snygg tjej, härlig stämma, text de flesta kan identifiera sig med samt skön musik, 80tal!

Day after

Sådär då, nu har jag tagit mig en dusch och satt mig framför datorn med MASSA hårinpackning i håret efter gårdagens föning, tupering samt volumemastering... Mitt hår sög liksom upp allt av inpackningen så nog var det törstigt! Har, (vad jag tycker) världens bästa hårinpackning från Joico, Kpak reconstruct eller något.. Full av proteiner som återuppbygger skadat hår om jag har förstått det rätt. Hur som haver så upplever jag att det fungerar riktigt bra på mitt risiga hår.

Har för övrigt äntligen börjat att använda torrschampo, var väääldigt skeptisk till detta tidigare men nu har jag bestämt mig att börja tvätta håret endast två gånger i veckan, och detta blir alltså möjligt med torrschampo. Poängen med att tvätta håret max två gånger i veckan, är ju självklart den att skona mitt stackars hår från lite av det slitage det dagligen utsätts för. Får se hur länge jag klarar detta, att ha nytvättat hår är bland den bästa vardagslyx man kan ha tycker jag, underbar känsla!


Men annars då, gårdagen blev lyckad! Tog dessvärre inga kort så har tyvärr inget att bjuda på mer än att säga att we hade a blast, myskväll!



Nu när jag ändå tjatat om hår osv så tänkte jag avsluta detta värdigt genom att titta på avsnitt 4 av Tabathas salon takeover... Handlar om en frisör som hjälper nedgådda salonger på fötter igen, precis som den elake kocken fast med hårsalonger i centrum, lika odräglig programledare dock! KUL!



Bild


För övrigt...

På tal om money talks.. Idag är det exakt 3 månader kvar tills jag och Malin ska på AC/DC!
Nick of time är en av mina favoriter, krävs dock lite lyssning för att uppskatta tror jag... Ogillade den lite smått till att börja med. Andra låtar att kolla upp är Dirty deedsMoney talks , TNT och såklart Highway to hell och You shook me all night long (som kan vara en av världens 10 bästa låtar.)





Från Maiden och Kiss i somras:













Money talks

Ikväll vankas det födelsedagskalas/fest för Anna Moll och Tommy Eriksson.
Planerna är lite singstar, lite dricka, trevlig sällskap och Nöjesfabriken. Har gått och funderat lite på vad jag ska ha på mig ikväll, funderar på min nyårsoutfit, (nedan) eller om jag ska ha min svarta volangklänning... Klänning blir det hur som helst! Inte varje dag det är Annas och Tommys kalas så att säga...



Annie Lennox




Bild

Kom att tänka på en gammal Eurythmicslåt, thorn in my side förut. Galet bra! Kollade därmed in videon på youtube och slogs av hur snygg annie lennox är, speciellt på 80-talet! Kolla in videon till thorn in my side and get amazed!



Hej hej hallå

Igår var det exakt ett år sedan jag började på mitt jobb. Detta firar jag och Anna (som för tilfället är här uppe och jobbar) genom att jobba halvdag idag. Vi försökte få gå hem igår efter två timmar men vår chef tyckte att det var lite kort varsel, (kan förstå honom) men imorgon så kunde vi få åka hem efter halva dagen om vi ville... Sagt och gjort, nu är vi hemma och har precis ätit lite knäckebröd med pepparsalami, Mumsi.

För övrigt så håller jag på och styr med project runway canada, kan nog bli trevligt! Ikväll kommer även senaste avsnittet av americas next top model!



En solig låt så här en solig dag KC and the Sunshine band, - Give it up.

Försenad fredagslåt

Crash - The primitives.



Behöver ingen förklaring tror jag.

Vaniljglass och varma hallon

Sådär då, nu har jag precis värmt lite hallon och skopat upp lite glass. Detta skall ätas framför 90210 som blir premiär för mig... Inte sett "nyinspelningen" ännu. Spännande!


Bild

Beställning

Har beställ följande från HM.








                       
 

Update

Wow, vad sjukt snygg och kurvig Agnes har blivit, inte sett någonting av melodifestivalen, förutom den delen då Måns och Heat var med... Men nu, tusan vad fin hon är! Nu är det Heat med, mina grabbar det! Trummisen och den ena gitarristen är mina!


Over and out!


för tillfället



Now: Melodifestivalen, ananas och physalis!
Later: Mintthé och americas next top model cycle 12!!



Köpte ett sött halsband förut på den lokala second hand butiken, i form av en liten väska, ursött!






För övrigt så tycker jag om Caroline af Ugglas låt, får jag stryk då eller?

FY TUSAN :D

FY TUSAN VAD JAG ÄLSKAR CLAES MALMBERG :D Hoppas att klippet där han sjunger en kväll i juni kommer upp på youtube!!!


På tal om roliga klipp. 100 höjdare säsong 4, finalen där kan vara bland top 5 av roligaste grejer jag sett... Hittade det på youtube, uppdelat i 5 delar. Sök på 100 höjdare s04e08 så kommer det upp, Enjoy!


Fredag, fredag och godis

Kom hem för ungefär en timma sedan, har hunnit med att käka lite mat, handla godis och FREDAG samt varvat ned några hekto.
Kvällen ser ut som följer; Godis, FREDAG, så ska det låta, Film fotbad och thé... (Om jag inte däckar efter så ska det låta, skaaaapligt trött redan nu faktiskt.)





Vad jag än nu tar mig till denna kväll så är en sak säker; Jag är iförd mina nya pjamasbyxor! Hör på den! Jag har nog inte haft ett par pjamasbyxor sedan jag var liten... Inte min grej det där.. Men hittade dessa på Cubis för 79:- Så jag kunde inte låta bli! Mina nya mysbyxor.


Torsdag

Näst sista arbetsdagen för denna vecka då! Har bytt så vi jobbar dag imorgon vilket innebär att jag hinner hem, äta mat med familjen, se på så ska det låta och mysa... Istället för att vara hemma halv tolv och hoppa direkt i säng.
Har även bytt så vi jobbar dag på mån, = lång helg! Skönt!

Precis sett ett avsnitt av Tim Gunn's guide to style... Gud vad jag älskar honom!
Programmet är i samma stil som Trinny and Susanna; What not to wear, men istället för dessa (även de underbara) damer så håller Tim Gunn och Greta i denna amerikanska version.

Annars längtar jag tills lördag, blir en shoppingtur samt lunch med Malin i Karlstad, hur mys som helst! Skulle även ha klippt och färgat håret hos Johanna på Aqua, men hon har skadat handen och är numera gipsad.. Så det blir framflyttat, krya på dig!


Nej nu blir det en dusch, laga mat och sen ett avsnitt till!
Såg även att Tim gunn skrivit en bok, den kanske vore något..?





Bild

Heeeelgen!

I lördags var det den trevligaste och roligaste utgångsgången på länge! Förutom de gamla vanliga vapendragarna när det vankas utgång, Malin, Anna och Louise så var även Sandra, Matilda och Felicia med. Och fy tusan vad roligt vi hade!
Började hemma hos malin med lite vin och kortspel... Fortsatte sedan i disskusioner och tjejsnack och avslutades på Nöjesfabriken.


Snyggaset vännerna


Malin och jag


Förr eller senare så måste det ju spåra....

Fredagslåt

Tänkte införa en liten fredagstradition... En fredagslåt! En utvald låt varje vecka som gör att man verkligen vet att NU, NU ÄR DET FREDAG!

Dagens låt blir därför The look med Roxette.

Motiveringen lyder: Min söta granne Felicia sjöng denna i köket härom dagen och den satte sig på min hjärna, gick runt om nynnade hela dagen... Behöver jag ens nämna hur catchig NANANANANA NANANANA NANANANA  NA-NA SHES GOT THE LOOK! delen är och hur lätt det är att därför dras med ner i skiten!? Nej skiten var att ta i, är ju faktiskt en bra låt, men det är lite sådär att gå och sjunga på en låt där jag endast kan orden NANANANANA NANANAA NANANANA NA-NA SHES GOT THE LOOK!


GOD NATT!

 
Såhär i efterhand så känner jag att det kanske inte fanns någon direkt koppling mellan ovanstående förklaring och låten, men min poäng äri alla fall att det är en grym låt.. Och det är det största kriteriet fö en fredagslåt!


Välkomna hem!




Tog en tur till köpcentret för att köpa en födelsedagspresent till min bror som fyllt år.
Gick förbi en lågprisskobutik, kommer aldrig ihåg namndet på den, (och jag är för lat för att gå och kolla på kvittot vad den heter..) men något i stil med Deschmann. Såg dessa MC boots och kunde inte låta bli att köpa en förtidig (22 maj) födelsedagspresent åt mig själv!

Jag älskar dem! Och jag älskar priset på dem, 199:- Fynd!

Perfekt




Såhär ser mitt drömhår ut, Som Chloës alltså. Hade ungefär den där frisyren för några år sedan, har försökt att återfå den samt den färgen men går lite sådär. Ska överlägga med min frisör här snart och se om hon kan återskapa detta.




Jag och Stefanie för 3-4 år sedan.


Nu är det dags för WORK, hörs imorgon!

Dagens

Outfit!



Tänkte börja införa dagens lite då och då, kommer dock bli rätt sällan på veckorna då jag oftast ränner omkring i mjukiskläder i och med jobbet... Men vissa dagar så blir det vanliga kläder så dagens outfit är alltså:

Tights - Gina tricot
Tischa - Gina tricoot

Till detta: Stam bag-kopia, svart kofta, mörkblå dunjacka från boomerang samt vita tygskor.

Saturday night alright for fighting

Så igår var jag alltså på några kompisar spelning på ett litet bortglömt ställe i Karlstad vid namn UNO. Ett ställe för den lite yngre publiken, men det hindrade inte mig! När vänner spelar, så kommer man!
De lirar en form av punk, inte min favoritform direkt... Men de är grymma ändå!


Terapi


Z:a


Martin


Silfver


Jag

Waiting for a star to fall

Skummade som hastigast igenom schlagernyheterna på Aftonbladet... Såg att någon låt anklagas för plagiat... blabla, vartenda år! Hur som helst, så var denna låt med, som ev inspirationskälla till den anklagade låten... Hur bra är inte den???? Myslåten som vaggar mig till sömns denna lördagsnatt i vilket fall! 80tal när det är som bäst!
En sån där låt man hört ända sedan man var liten men aldrig kommer ihåg vad den heter eller vem som gör den... Börjar ibland att sjunga på den, men kan aldrig texten längre än "waiting on a star to fall..." så det blir inte så mycket mer, men nu ni, nu ska jag lära mig texten och sen spela den på gitarr! 

Waiting for a star to fall
And carry your heart into my arms
That's where you belong
In my arms baby, yeah


Imorgon blir det lite bilder från spelningen, Jippie!!!


God natt!