Tisdag, kväll

De varnar för åskväder. Vilket vore mysigt, och på sätt och vis bra. Då måste jag ju stänga av datorn, och gör jag det så kan jag inte tentaplugga (allt ligger nämligen på internet). Vilket vore en skön ursäkt till att skriva ett ig. 

Gick en powerwalk på 45 min förut, det var bra för mina stela ben som fick sig en ordentlig omgång i förrgår eller när det var, sprang ikapp med Linus. Det var länge sedan mina ben fick sig den genomgången, måste ha varit friluftsdagarna i högstadiet senast.

Nu ska jag göra mig en smoothie av kesella och bär sen blir det tentaplugg. Hoppas hoppas åskan kommer!

Tisdag

Hej hej hallå!
Nu ska jag bege mig ut på en powerwalk i solskenet och blåsten! Promenad i "skogen" (snarare en medelstor dunge) med iPoden i öronen, det är terapi det!
Sen blir det hem och plugga skiten ur det sista av dietetiken.

Måndag

Okej idag hade vi en kort föreläsning på 1.5 tim, vilket var väldigt skönt och även intressant! Den handlade nämligen om glutenintolerans samt IBS.
Efter det åkte jag hem och åt lite mat, rester från igår - fläskfilé, potatis och bearnaisesås. Sen gick jag till gymmet där jag styrketränade i 30 min sedan blev det löpbandet i 40 min. Skönt!
Sedan var det bara att gå och handla så att middagen kunde lagas, idag blev det räkgryta, mathavre med tomat & mozzarellasallad.
Efter middagen har jag försökt att läsa inför tentan på onsdagen, går sådär. Gick precis och gjorde mig en smoothie istället, bestående av kvarg (kesella), lättmjölk, blåbär och hallon. Perfekt proteinboost såhär på kvällen!

Tillbakablick

Hade en väldigt bra fredag förra veckan. Började med att kliva upp tidigt, strax efter sex för att göra mig iordning och möta upp Sara för vår lilla tradition. VIP-morgon på H&M. Denna gång var det på Avenyn och det var samma frukost som sist som serverades av Espresso house (tror jag) eller om det var Wayne's... Köpte dock inte speciellt mycket, just H&M på Avenyn är så litet och utbudet känns därför en aning sämre tyvärr. Köpte ett par träningsshorts som kommer bli underbara att träna i nu när värmen gör sig påmind.



Efter H&M så mötte jag upp en gammal vän för en fika i Haga. En tjej som jag växt upp med men som jag tyvärr tappat kontakten med pga flytt och sånt när vi gick i femman.
HannaJ, (vi hade två Hanna i klassen, HannaJ och HannaA, 7 tjejer och två lyckas heta samma sak.. Ja jag säger då det!). Jäklar vad roligt vi hade! Vi pratade gamla minnen och äntligen har jag träffat något som har lika bra minne som mig! Jag kan sitta med mina andra barndomsvänner och försöka snacka minnen, men de kommer i princip inte ihåg någonting.. HannaJ däremot, hon påminde mig om massa saker som jag glömt bort. Hon lovade även att fixa fram gamla bilder på oss från när vi var små, kanske visar dem här! Stay tuned!

Mat i veckan

Tortilla med grönsaker och kyckling.

Pasta med kyckling, soltorkade tomtaer och oliver.

Linssoppa

Nachos

Potatis, kött och bea.

Shoppat


Har äntligen köpt mig en fin grön t-shirt. Har ju suktat efter whyreds fina, men den är på tok för dyr samt tål endast kemtvätt så då passar den är från Zara bättre, 179:-



Har letat som en tok efter en fin svart spetsBH som jag kan ha under urringade linnen, nu äntligen hittade jag en på H&M för 99:- FINALLY!

Och så kan jag bjuda på en bra låt...

...Waterfalls med TLC.


Kan bjuda på 3 st bilder...

...Såhär när jag har bloggtorka.

Jag klappar fåren hemma i Skived.

Solar längs "strandpromenaden" vid klarälven.

Penne gorgonzola på Pasta haus i torsdags, sjuuuuukt gott!

Grått väder

Gud vad grått det är ute.
Är hemkommna från stan, har ätit mat, sett på film och druckit te. . Sov så länge idag och då blir jag ruskigt trött resten av dagen, och när mina matvanor rubbas (till följd av sovmorgon till 1030) då blir jag lätt illamående... Orkar inte gå ut och röra på mig heller, och allt blir ju bara ännu värre av att sitta inne! 
Är väldigt nedstämd idag, därför blir det ingen mer bloggning idag, hörs imorgon istället när jag ät på bättre humör!
Ciao!

Lördag

Oj ett uppehåll på två dagar här, det var illa! Har hunnit med så mycket under dessa två dagar så jag får uppdatera er senare! Nu ska vi ned på stan och shoppa lite förhoppningsvis, hörs sen!

Torsdag

Redovisningen idag gick kanon, sjukt långtråkigt dock. Men nu är det äntligen över! 
Annars städar jag lägenheten tillsammans med Sha-boom och R.O.C.K, det blir liksom lite roligare då! Svensknorsk gubbrock liksom, vem gillar inte?! Sara, du kommer att gilla låten som fan! Den kan bli vår nya låt!
Snart blir det pasta i massor! Längtar!!!



Onsdag, kväll

God afton!

Plugget och motionen är avverkade! Nu ska jag mysa lite framför tvn i någon timma sedan blir det sängen!
Imorgon ska jag och Linus på datenight. Vi ska och äta på Pastahaus, som Johan och Kornelia har visat oss. Så sjukt god mat, döm det inte efter namnet... Pastahaus alltså.
Får hoppas att vi inte går i skolan allt för länge imorgon... Bordet är dock bokat till 18 så det är nog ingen fara! Längtar redan, ska ta deras pasta penne med oxfilé, champinjoner, lök, gorgonzola och grädde, ruggigt god!
Redovisning imorgon, pepp pepp!!!

Onsdag

God förmiddag!

Nu: Sista inför redovisningen imorgon.
Sen: Träna, oklart vad dock... Powerwalkade i 45 min i förrgår och igår blev det styrka i 30 min + 45 min powerwalk. Så idag blir det nog powerwalk igen, i spåret vid gymmet. Är sån jäkla storm här, man blåser typ bort! Så det positiva med spåret som är i en miniskog är att det knappt blåser vid marknivå... Får dock hoppas att jag inte får något träd i huvudet. SPÄNNANDE!


Bild

Poncho



Caroline skapar återigen vill-ha-begär hos mig! Den här gången är det ponchon från HM som kommer i butik v 24! Supersnygg!

iPhone

Nej nu måste jag snart ta en paus i mitt skrivande... Måste ju ha ett liv också. Så fort jag har druckit upp mitt te så ska jag svida om och pallra mig iväg till gymmet. Styrketräning och lite kondition står på schemat!

För övrigt funderar jag på att köpa en iPhone... Nu har min telefon börjat krångla titt som tätt, inga större problem men täckningen lägger av och sms blir fördröjda bl.a. Plus att mitt "årskort" av sms tog slut härom dagen.. Jäklar vad pengarna rinner iväg när man inte har gratis sms!
Därför är jag sugen på att skaffa mig ett abonnemang, har ju haft refillkort nu i 10 år eller något, vilket är bra när man inte ska köpa en allt för dyr telefon... Men en iPhone känns bäst att köpa med abonnemang. Finns ett hos telia där gratis sms ingår under hela bindningstiden samt spotify i 6 månader, heeeelt okej!


Bild


Ska jag eller ska jag inte?!

Tisdag

Alright, nu är jag ledig tis-ons sedan har jag redovisning på tors och sedan är det VIP-morgon på H&M och efter det långhelg! Skönt.
Men som sagt redovisning på torsdag. Sitter nu och gör klart min 24h recall och sammanställer en presentation som jag inte får köra via powerpoint utan vi ska ha OH eller skriva på tavlan.. Då hoppas jag att det är en sån OH som man kan lägga vanliga vita papper på, jag har liksom inte tillgång till att skriva ut på genomskinliga papper..?
Annars får jag väl skriva på tavlan...

Var världens ösregn och helt mörkt ute för ungefär två timmar sedan, sen vart det solsken och fint. Nu är det grått och blåsigt... Crazy weather!


Bild

ANTM16 - Final



Okej nu ligger finalavsnittet av Americas next top model cycle 16 uppe på youtube. Som vanligt så vann inte den tjejen jag hejade på... Hur som så stylar de om tjejerna precis innan sista jurybedömningen, vilket lyft för dem båda! Snyggt, snyggt, snyggt!

Måndag

Gårdagen blev kalas! Blev firad, åt smörgåstårta och fick fina presenter. Sedan var det bilfärd hemmåt, kom hem någon gång mellan 8-9 på kvällen. Då var det bara att sätta igång med redovisningen som skulle äga rum dagen efter, dvs idag. Redovisningen gick okej, vi har bara 2/3 av gruppen och rätt så oorganiserade, men nu är det gjort och vi fick godkänt.. Antar jag.
Nu har jag ätit lite, blev två äggmackor, och snart blir det gymmet!

Sitter och slötittar på Oprah, Lenny Kravitz var precis där... AMAGAD säger jag bara, hur snygg är inte han?



Bild
Bild

Söndag

Idag är det den 22 maj, vilket betyder att det är min 24:e födelsedag!
Snart kommer familjen hit och då blir det smörgåstårta, sedan blir det till Kristinehamn en sväng och tillsist hem till Göteborg!

Hoppas att alla får en fin dag på min födelsedag!

Bild

Fredag

Nu ni kära vänner är jag hemma i Värmland. Har precis ätit upp min gröt och nu ska jag greja lite med allt möligt. Kl 13.30 är det dags för frisören som ska göra mig lite ljusare och kortare.
Efter det blir det bolaget och hem till Anna där det ska lagas mat och hängas... Sedan ska vi invänta Malin och då blir det fest! På natten blir det antingen Koriander eller Ankan... Eller kanske båda?
Ska i alla fall ta med mig mina saker in till stan och göra mig iordning hemma hos Anna... Blir roligt hem på bussen imorgon det... med massa packning, som om huvudvärken och tröttheten inte kommer vara nog.
Ska dock försöka packa smart och bara ta med det allra nödvändigaste, en naturlig skönhet behöver ju inte mycket egentligen...


Bild

Mat

Diverse maträtter vi ätit den senaste tiden men som inte hamnat på bloggen av någon anledning...

Spaghetti och köttfärssås.

Matvete, råkost, kikärt och räksallad.

Pasta med rökt lax och kräftsås.

Ryggbiffsgryta med matvete

Stekt ris med ägg, skinka och grönsaker.

Fläskfilé med paprikasås och matvete.

Monki

Snygga bastoppar från Monki, 150:-

Palladium

Jag har länge velat ha ett par ljusa Palladium, men det har liksom inte blivit av... I höstas kändes det som ett dumt val, (all gegga och smuts) men nu i vår så känns det mer aktuellt. Det tråkiga är dock att Palladium har slagit så här i Göteborg, var 5:e tjej man möter har ett par... Så det är inte lika kul längre. Dock kommer man aldrig vara ensam om något här och eftersom det är en sån klassisk sko så gör det inte så mycket...

Undrar om Palladium har slagit lika hårt hemma i Karlstad, någon Värmlänning som kan upplysa mig om det?


Bild

Onsdag

God morgon! Snart ska jag till skolan där vi har ett seminarium i dietetik, där vi ska diskutera patientfall och dieter. Efter det ska jag nog ut på en powerwalk, är inte helt mjuk i benen ännu...
Jäklar vilken storm det var igår kväll, blåste så att taket lyfte tror jag. Som tur är så tycker jag bara att sånt är mysigt.
Nej nu borde jag klä mig, måste gå till bussen om 15!
Ha en trevlig dag!

Dagens

Dagens motion: 45 min powerwalk. Försökte mjuka upp mina ben som har kraftig träningsvärk från gårdagens styrkepass, så jävla gött!

Dagens intag:
Frukost: Havregryngröt med krossade linfrön, vetekli, mjölk och kanel.
Mellanmål: Äpple och några mandlar, en kopp te.
Lunch: Räkgryta.



Mellanmål: Tre knäckemackor med leverpastej.
Middag: Kokt sej, kokt potatis och stuvad spenat.


Mellanmål:
Snickersglass.

Bilder från lördagen

Lånade dessa bilder från Saras inflyttningsfest.


Ida som fyllde en kvarts sekel härom helgen... Ju mer jag drack desto snyggare blev hon. Nej då, hon har ju faktiskt en mask på sig.. Under är hon mycket finare! Inte en dag över 25!

Linnéa, Mikaela och jag

Petter och Henrietta

Botox på 8-åring

Det här klippet på aftonbladet visar hur en mamma sprutar in botox i sin 8-åriga dotters ansikte.
Dottern är nu omhändertagen och fallet utreds vidare om mamman har utsatt sin dotter för misshandel eller inte.
Om det är misshandel eller inte vet jag inte, men att det är fel på alla håll och kanter är rätt så uppenbart... Dotter säger att det gör ont och hon verkar inte förstå varför hon får botox... HALLÅ?! Im all out of words...


Bild

Säkerhetsplånbok

I augusti åker jag och Rebecca till New York... Jag är rädd för ficktjuvar så jag funderar på att köpa en sån här säkerhetsplånbok.
Denna kommer från accent och kostar 79:-
Så har man bara liksom "oviktiga" saker i väskan... Vattenflaska.. lipsyl, handsprit osv... Så har jag pengar och pass runt halsen, lite snyggare än magväska liksom.

Tisdag

God morgon!

Idag har jag skola i ungefär två timmar tror jag.. Föreläsning om allergier står på schemat!
Innan dess funderar jag på att dra till gymet och ta en svängom på löpbandet. Var där igår och stryketränade för första gången på länge, hur skönt som helst! Hoppas dock att jag slipper ännu ett återfall av förkylningen...

Idag är det 17 maj, Norges nationaldag. Vilket var kul när jag jobbade i Norge, då det innebar att vi var lediga... Annars är jag faktiskt lite avundsjuk på deras nationaldagsfirande... Det är så stort och festligt jämfört med Sveriges firande. De visade precis ett litet inslag på tv från Karl Johans gate, önskar att jag var där!


Bild

Måndag

Idag har jag varit i skolan i en timma. Hade egentligen föreläsning i två timmar, men barnslig som jag är så stack jag i pausen, föreläsningen var på engelska och jag kände att det var lite för rörigt... Blev ju lite lättare att dra när även Sara ville gå... Vi feedar av each other så att säga, både på gott och ont.
Så vi gick till hemköp och handlade mat och andra nödvändigheter.

Nu sitter jag hemma med en kopp te och lyssnar på spotifypremium som jag fick i förtidig födelsedagspresent av Linus. Mitt fria tog nämligen slut i förrgår... Så jäkla skönt att slippa reklam!!!!

Söndag

Igår var det inflyttningsfest hos Sara. I present fick hon av mig tre stycken egenodlade paprikaplantor, så att hon blir självförsörjande när det kommer till grönsaker i framtiden.
Tog tyvärr inga bilder trots att jag hade kameran, däremot tog jag bild på min outfit innan jag stack ut.



Tog även kort på mitt hår, tror att man ser lite bättre hur det ser ut nu efter att jag slingat det, om man jämför med förebilden.


Kvällen var hur trevlig som helst, förfesten hos sara var kanon, nattklubben däremellan var inte så värst bra men det löste vi genom att dra vidare till en pub där vi drack cider och pratade istället.

Idag har jag varit bakis som tusan, det enda som rådde bot på det var subway och tre stycken filmer, miss secret agent 2, roxanne och back to the future 2. Nu mår jag hemskt mycket bättre!

Lördag

Efter en powerwalk på 45 min blev det lunch i form av pizzarester.
Nu blir det film och te, The family stone.


Bild

Pizzabak och så ska det låta

Ja så spenderade vi vår fredagskväll. Nu har vi spelat ett parti alfapet och nu är det nog dags och knyta sig!



Pizza med bacon, rökt kalkon, champinjoner och lök. Till det pizzasallad och bearnaissås, riktigt gott vill jag lova!


Reach for me

Nu vill jag inte på något sätt marknadsföra Greys anatomy, (tittar ju inte ens på det själv..) men en låt som jag gillar sjukt mycket och som jag äntligen har hittat ligger med i klippet nedan.
Reach for me - Kirsty Hawkshaw Lyssna och njut.



Torsdag, kväll

Nu har jag slutat plugga. Gick istället ut på en powerwalk på 45 min, kom hem tog en lång och varm dusch. Sedan gjorde jag mig en jordgubbssmoothie på jordgubbar, kesella och mjölk, mums! Den sitter jag nu och avnjuter framför "världens fetaste barn" på kanal 5.
God kväll!



Dag 7 - Utmaningen

En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle.

Fortsätter med listan som jag påbörjade för ett bra dag sedan...
Då är ju frågan om jag ska tolka ett speciellt tillfälle som något kärt och dyrbart tillfälle, eller om det ska tolkas som vilket jävla tillfälle som helst...
Jag tar det senare, för den första låten jag såg i min spotifylista som faktiskt bringar mig back till en händelse/tillfälle hörde nämligen till denna kategori... Med det inte sagt att det inte var ett bra tillfälle, för det var det. Ett mycket roligt sådant, dock kanske inte fint i den bemärkelsen...

Den här låten påminner mig om ett kalas jag var på när jag gick i tvåan tror jag... En kille i min dåvarande klass vid namn Kristoffer Larsson hade födelsedagskalas. Han hade alltid de bästa kalasen och han fyllde år runt våffeldagen, så ett år fick vi så många våfflor vi kunde äta tillsammans med sylt och röd och grön grädde, hur festligt som helst! Och efter att matkoman lagt sig, eller förresten, man hade inte matkoma som barn... Direkt efter vi ätit så var det såklart disco som stod på schemat.
Låten som gick på repeat x antal gånger var: När vi gräver guld i USA - GES, antar att det här var -94 då Sverige tog broms eller vad de gjorde... Vilket borde stämma med att vi gick i 2an.. Var ju 7 år gammal då. Hur som helst, alla kids ställde sig upp på borden och dansade och sjöng när den här låten kom.. Jag minns det som om att det var igår, jag kände mig så jävla cool.

En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle är När vi gräver guld i USA - GES

Undrar om Kristoffer fortfarande har de bästa festerna?

Dont dream its over.

När är det dags att lägga av med pluggandet iför en tenta?! Inte riktigt ännu... Ska repetera allt en eller två gånger till... Nu blir det mat, sedan ska jag ta mig en promenad och köpa mig något gott till min ensamma hemma kväll!

Torsdag

Redan torsdag! HJÄLP vad skönt!

Imorgon är det tenta i sjukdomslära och jag måste säga att det inte känns sådär jätte dåligt faktiskt... Kan mycket smått och tentan verkar vara upplagd så, vilket gör att jag förhoppningsvis kammar hem några poäng. Den som lever får se!

Nu ska jag snart äta lite lunch och efter det funderar jag på att fortsätta mitt tentaplugg ute i solen och jobba lite på brännan - två flugor i en smäll!

Linus kommer inte hem för ens ikväll. De ska nämligen ha en stor fest på hans jobb för deras kunder så det blir massa god mat och aktiviteter, jag är avundsjuk! Men inte tänker jag grina för det.. Istället ska jag njuta av min ensamhet och göra precis vad jag vill! Det gör jag annars med iofs... Men ikväll ska jag göra det extra mycket!!!


Bild


Jag kanske skulle gillra lite fällor och sånt? Passa på när jag är ensam hemma menar jag...

Snyggt från H&M

Bild

Like thunder and lightning

Det åskade precis lite.. Eller mullrade kanske man säger... Det är alldeles grått ute och regnet hänger i luften. Hoppas att det kommer hit ett åskväder, det vore så mysigt!

Bild

Fina budgetfynd



Har ju glömt att visa 2


Hur mitt hår blev efter förra frisörbesöket. Till vänster är innan och till höger är efter, ser inte ut att vara så stor skilland kanske, för er som inte sett det på riktigt...
Har slingat, tonat och klippt mig. Färgen nu är bättre, dock var frisyren finare innan... Det beror nog på att det var längre innan och att mitt hår är ofixat på efterbilden...
Jag är nöjd, vill dock bli lite ljuare så jag ska tillbaka till johanna om några veckor, stay tuned!

Har ju glömt att visa

Fick jättefina socker och mjölburkar från Perfect home när jag var hemma sist.
Tack mamma!


Tisdag

Dagarna bara går och går, snart är det halvvägs till helg! Idag hade vi en föreläsning om obesitas (fetma) med en av mina favoritlärare, så det var intressant.

Igår hade vi en annan lärare som delade ut sötningsmedel i form av strö och flytande, man fick i princip ta så mycket man ville... Jag tog två burkar strö, idag hade samma lärare skickat med dagens lärare modifastprover som delades ut, modifast är en form av LCD-diet (low calorie-diet-diet).

Igår när jag tog sötningsmedlet så tyckte jag att det kunde vara en kul grej att prova, byta ut mitt vanliga socker mot det emellanåt. Till saken hör dock att jag knappt äter rent socker.. Sötar mitt te, men gör det i regel med honung.. Då är det inte ens i närheten så gott om man har i socker eller sötningsmedel istället... Därför insåg jag när jag kom hem att det var ganska så onödigt av mig att ta två burkar... Men jag ska låta dem stå ett tag, så får vi se om jag hittar något bra anvädningsområde för det.
Och idag så får vi prover på modifast som är en pulverdiet... Vissa tog flera påsar, många utan att veta vad det faktiskt var. Skrämmande tycker jag. (Tåls att tilläggas att det här är samma lärare som sagt att vi ska gå på en diet i tre dagar...) Vad är vitsen!? Hon gör ju reklam för de här produkterna? Men på vilken bekostnad...? Fine att de här företagen kanske har skickat ut massa produkter till henne och hon vet inte vart hon ska göra av dem.. Men att dela ut dem till människor som inte behöver dem som samtidigt inte heller får någon vägledning om hur de ska använda produkterna... Det är ju galet.

Måndag

God morgon!

Solen skiner och jag ska snart iväg till skolan!
Bytte i sista sekund från shorts till tights, känner jag mig själv så kommer jag frysa skiten ur mig så fort det börjar blåsa eller när jag hamnar i skugga... Då blir jag ju aldrig frisk. Därför tar jag det säkra före det osäkra och kör på tights!
Idag har vi introduktion till nya kursen, dietetik. Ska bli intressant och se hur de motiverar det faktum att vi i kursen ska gå på en diet i tre dagar... Sedan blir det någon föreläsning och efter det ska jag hem och plugga inför tentan på fredag.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Söndag

God morgon!
Nu ska jag koka mig en kopp te och ta tag i rapporten som ska vara inlämnad senast imorgon kl 12 sharp.
Skriven en så kallad 24 hour recall, där jag helt enkelt gjort en kostintervju, där den intervjuade uppger allt den ätit och druckit under 24 tim. Detta ska näringsberäknas och sedan ska det skrivas in en rapport med syfte, metod, resultat... you name it!
En miniversion av den egna matdagboken vi skrev i förra kursen, som vi fick 4 månader på oss att göra...

Men men, solen skiner i göteborg... Jag vill ut och springa, men kan inte träna ännu för halsen... Men jag ska banne mig gå ut och sola så fort jag skrivit färdigt!


Bild

Lördag

Frukosten är i magen och här sitter jag framför datorn och läser bloggar!
Kände mig inte alltför kry i morse så därför skippade jag pilatesen kl 09.00 får se hur det går med den här långdragna förkylningen eller vad det är... 
Nu ska jag försöka att skriva färdigt min rapport!

Trevlig helg!

Cause tramps like us, baby we were born to run

Såg på så ska det låta förut, så körde de born to run... Så sjukt bra låt.



Kaftan/tunika

Som är påväg hem till mig den 25 maj!
Tänk er denna över bikinin någonstans längs franska rivieran... Eller en helt vanlig dag i soliga göteborg!
Finns här!

Over and out

Kostrådsbroschyren inlämnad, CHECK!
Nu har jag kommit halvvägs med min kostintervju och nu ska jag lägga den åt sidan och istället ägna mig åt storstädning! Ska bara koppla i högtalarna först, sen kör vi! Nu städar jag in helgen!

Fredag

Äntligen fredag hörrni!
Om ungefär en timma ska jag in till skolan för att fixa ihop nästa arbete med Sara och Rebecca. Sedan blir det hem och fixa med ännu ett arbete, båda ska vara inne på måndag! KUUUUUL! Lär inte bli någon träning de kommande dagarna.. Men lika bra är det för jag mår inte helt hundra ännu.

På tal om dieter, som jag skrev om igår.. I nästa kurs så ska vi själva följa en diet strikt i 3 dagar, väga oss innan och efter dieten, vilket kan vara det dummaste jag har hört.
Min utbildning är utformad för att ge oss ett arbete där vi endast ska jobba med människor och förhindra dem från att bli sjuka, vi är inte dietister som ska jobba med sjuka människor och då behöver insikt i hur dieter påverkar kroppen...
Men vi ska välja antingen Atkins, VLCD (som är en pulverdiet) eller en fettreducerad kost (vilket jag tänker välja om jag måste genomgå den är skiten.) Sist får vi välja på en glutenfri kost vilket jag från gårdagen fått lära mig inte är nyttigt om man inte är glutenallergiker.
Dumheter!

Torsdag

God dag kära vänner!

Idag har vi haft redovisning i skolan, temat var "modedieter" och jag och min grupp redovisade om atkins. Atkins som är en jäkligt bra diet om du vill gå ned i vikt fort... Följderna av detta är dock inte så roliga.
Jag dömer ingen, alla får göra precis som dom vill när det kommer till sina kroppar. Jag förespråkar dock det gamla hederliga:
"-Rör på dig mer än vad du stoppar i dig." -Gör du av med mer kalorier än du stoppar i dig så går du ned i vikt, punkt slut. Speciellt svårt är det heller inte.
Det var dagens moralkaka...


Efter redovisningen gick jag och fina Marielle och lunchade, jag käkade en smörgås med soltorkade tomater, brieost och olivrelish, sjuuukt gott! Lite dåligt med protein dock... Får ta igen det till middagen!
Sedan gick jag lite på stan och blev smått ruinerad... Köpte nämligen en ny ögonkräm (har nu i flera dagar stått och klämt med alla fingrar i princip, för att då ut det allra sista ur min förra) och en rouge som jag faktiskt behöver, min andra är för ljus för sena sommarkvällar.




Plus att jag precis hämtat ett paket från ellos och fick idag en avi frå Nelly... Så nu blir det linssoppa till lunch i några dagar... Tills min ekonomi är stabil igen.

Nu ska jag fira att redovisningen gick bra, så nu blir det te framför kl 8 hos stjärnorna som jag spelade in igår, MYS. Sen blir det tvätt och efter det plugg. Sen kommer jag förmodligen att stupa i säng.. Längtar redan!

Onsdag

Typiskt, precis när jag blivit frisk så blir jag sjuk igen... Är snuvig och "tjock" i bihålorna... Tog en promenad förut och hade typ hjärtat i halsgropen när jag kommit upp för dödenstrappa som är upp till mig från gågatan. Skit också, jag som längtat efter att köra igång med träningen igen efter ett uppehåll på 2 veckor. SKIT SKIT SKIT.
Jaja, finns ju inget bättre och göra så ska koka mig en kopp te nu och läsa på inför redovisningen vi har imorgon. Wish me luck!

XOXO (som gossipgirl skulle ha sagt).

Tisdag

Planer för dagen:


Nu: Skriva och plugga på redovisningen som vi har på torsdag.
Senare: Gymmet (om jag hinner).
Kl 14: Skolan för att sammanställa arbete med Sara och Rebecca.
Senare: Hämta och lämna paket på posten samt handla.
Ännu senare: Laga mat.
Ikväll: Desperate Housewives.

Måndag

Nej nu är det dags att jag tar tag i mitt uppdaterande kring träning och ätande! Ska även fortsätta med min musiklista som jag jag omedvetet skrotat de senaste veckorna...


Dagens motion:
30 min styrka och 50 min på löpbandet.

Dagens intag:
Frukost: Havregrynsgröt med krossade linfrön, vetekli, kanel och mjölk.
Mellanmål: -
Lunch: Ägg-skinka-potatis-lökröra, morot och ett knäckebröd.


Mellanmål:
Mandlar och en kopp te.
Middag: Biffwok och bulgur.


Mellanmål: En tsk jordnötssmör, knäckemacka med philadelphia och tomat.


Nu blir det bio hemma

Eat love pray på Voddler!


Bild

Ljusa eller mörka?

Harmony SEK 499, Timeless - NELLY.COM Harmony SEK 499, Timeless - NELLY.COM
Ljusa eller mörka?
Personligen så dras jag mer åt de ljusa, men har redan ett par snarlika fast med kilklack... Otroligt fina är de i alla fall! Ser stabila och sköna ut!