Måndag

Alla hjärtansdag har varit en fin dag. Har varit i skolan och försökt lära mig lite om näringsberäkning och sådant som inte är allt för lätt för en nybörjare. Det är ganska roligt dock så vill verkligen lära mig detta till fullo.
Har varit på bio med Sara ikväll, vi såg min låtsas fru med Adam Sandler och Jennifer Aniston, jag tyckte att den var galet rolig och mysig så full pott för den måste jag säga! Var även många bra låtar med i filmen, bl.a. denna "remix" av Every breath you take med Sting samt Chasing cars med Snow patrol. De låtarna går sjukt bra ihop och blev en riktigt skön låt.. Myslåt.

Men till min morgon i morse! Det plingade på dörren här vid 10.20 10 minuter innan jag skulle springa till bussen (iklädd morgonrock, sätta på mig kläder är nämligen det sista jag gör när jag ska iväg) blir nervös som vanligt när det plingar på dörren och jag inte väntar några gäster... Där står en gammal man och frågar efter Carolina Magnusson. Varpå jag svarar att hon inte är hemma, SKÄMT! Erkände mig skyldig och fick då mottaga en fin papperspåse som visade sig innehålla:




Kommentar från: sara

ÅH VA SÖT HAN ÄR, DIN LINUS!!

Tack för ikväll sötis! <3

2011-02-14 @ 22:35:59
http://ladysara.blogg.se/
Kommentar från: http://cookiesandcream.webblogg.se

Awww! Så sött!



Förresten är du och sara verkligen som "one pice in a pie". Det är så härligt att se :D

2011-02-15 @ 09:13:04
http://rebeccacecilia.blogg.se/
Kommentar från: http://cookiesandcream.webblogg.se

Jag menar att ni passar så bra ihop :) Liksom kompletterar varandra så bra som vänner :)

2011-02-15 @ 12:44:00
http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: